VIDEO Thierry Baudet: Den Haag saboteert referendum

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO Thierry Baudet: Den Haag saboteert referendum

 1. Mirjam zegt:

  Die rechtzaak zullen ze winnen en dan zullen de kosten voor die rechtzaak én van de advocaten die gepleit hebben, voor rekening van de staat komen. Dus in feite staan ze in hun recht en de uitspraak moet sowieso vóór 6 april zijn. De regels van een geldig referendum staan in de wet en de staat moet deze, ten alle tijden, naleven. Zo niet dan zijn ze in gebreke en kunnen ze strafrechtelijk vervolgd worden. De kosten worden vergoed door de staat, want het volk staat in zijn recht. Eigenlijk zouden de advocaten dit moeten weten en behoeft er geen fonds opgericht te worden.

  Like

 2. Zinnige oproep, Thierry! Tegen de tijd, dat het zover is, zal ik die stemlocaties wel eens bekijken, maar ik ga wel, hoe dan ook!
  Even jezelf een schop onder je kont verkopen, dan lukt het wel.
  In de Zorgcentra is het trouwens al lang zo geweest, dat de bewoners dáár konden gaan stemmen, in de hal of zo. Als díe mogelijkheid doelbewust zou worden weggelaten, zou het pas een èchte luizenstreek zijn!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Die Haagse maffiakliek vraagt om een burgeroorlog !
  Wat denken ze wel wie ze zijn ? God persoonlijk ?
  FUCK THE EU !

  Like

 4. semper fi zegt:

  Het SCHUIM dat ons regeert is uiteraard schijtbenauwd dat hun verworven verraad jegens het volk uit komt!!!
  Ook als men tegen stemt is deze bij een meerderheid ongeldig of niet relevant!
  Ze draaien zich in allerlei vormen om er nog wat van te maken,echter een oplettend mens doorziet deze gedachten gang van het linksdraaiend schuim!!!!
  Vandaag op de radio,deze week een collecte voor jantje beton,GEEFFFFF ,achmed beton moet dat tegenwoordig heten !!Nooit!!!!!
  Wat duurt het gvd lang eer er verkiezingen komen zeg!!
  Met leedwezen zie ik nederland naar de klote gaan,afzakken naar een vierde wereldland zo goed doen wij het internationaal!!Beste jongetje van de klas!!
  Vroeger werden misdadiger echt gestraft of opgehangen, nu loont misdaad in dit land!!STRAF??wa,s dat??????
  Met binnenkort een digitering aanslagje van de blauwe brieven brigade wens ik u allen toch een mooie dag!!
  En de groetjes van de oranjes,,,,,wake up!!!
  wat een land
  KOTS !!!!!!!!!

  Like

 5. Het is inderdaad walgelijk wat ‘Den Haag’ uithaalt met het a.s. referendum. Pure obstructie van de democratie om honderden stemburo’s dicht te houden, teneinde de overschrijding van het vereiste minimum van 30% op 6 april a.s.te voorkomen. Het associatieverdrag met de Oekraïne kost Europa niet alleen miljardensteun, maar veroorzaakt ook voor 45 miljoen Oekraïners een inreisvisum. Gezien het enorme welvaartsverschil tussen Europa en het oorlogsgebied Oekraïne zullen veel Oekraïners naar Europa gaan afreizen, (illegaal) blijven, (illegaal) werken of in de criminaliteit verdwijnen. Dat is dus 3x funest en rampzalig voor de huidige 450 miljoen Europeanen die nu al jaren lijden onder koopkrachtverlies, vrijwel renteloos bankieren, aantasting van pensioenen en vernieling van de zorg.

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Dit schreeuwt om een revolutie.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. BertG. zegt:

  De drogreden van de gemeente Oldenzaal om te weinig stemlokalen in te richten voor het GeenPeil-referendum van 6 april luidt dat minister Plasterk opdracht gegeven heeft de stembusgang sober te houden. Het moet allemaal ‘kostenefficiënt’, zei PvdA-burgemeester Theo Schouten, en hij brak de democratie af van zeventien naar vijf stemlokalen.
  https://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/03/zutphen_sloopt_stemlokalen_en.html

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Alles werd door Den Haag al voorgekookt om dit referendum te laten mislukken. Het ruikt niet, maar het stinkt drie uur in de wind ! Het aantal stembureau’s word niet alleen doelbewust fors ge-nihelleerd, ze zullen ook (na afloop van het referendum) ook stemfraude gaan toepassen. Het een sluit het ander niet uit ! Het zal me niets verbazen, als we met zijn allen NEE hebben gestemd, de uitslag van het referendum toch in het voordeel van het JA-kamp beslist gaat worden. En wat ook mogelijk is, dat er zogenaamd opeens veel te weinig personen gestemd zullen hebben (stemfraude der overheid), zodat het referendum alsnog ongeldig verklaard word ! Bij stemfraude kunnen geldige stemmen vernietigd worden, dan wel aan de tegenpartij gegeven worden.

  Like

 9. Duchesne zegt:

  Niet alleen dit referendum: het referendum voor rij wapenbezit naar aanleiding van Parijs is ook een stille door gestorven, en nu binnen 3 dagen het referendum voor DNA onderzoek van ons koningklijk huis. Het recht van vrije meningsuiting en politieke vrijheid is gecontroleerd en word gewoon bijgestuurd. Je mag dus iets vinden of ergens tegen zijn, maar je komt gewoon niet meer van de grond met een actie. Lukt dat wel zoals Pegida dan word je weggezet op veldjes achteraf of in een onveilge situatie gebracht en gekort op je vrijheid door bijvoorbeeld maar een beperkt aantal mensen toe te laten. Dit is geen vrijheid, dit is mensen bezig houden en ondertussen gewoon de hele wetgeving als wc papiergebruiken.

  Het dreigen van de politiek en het minder plaatsen van stemhkjes is intimdatie en reden tot opstand, immers de democratische waarden zijn geschonden door de machthebbers.
  We zullen zien wat 6 april brengt, maar als het Nee stemmen wint is dat een extra overwinning en zouden liedn zoals Plasteri daar hun conclusies uit moeten trekken en hun koffers pakken.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Met het saboteren van dit referendum zal automatisch Nederlands grootste revolutie starten tegen de Staat Der Nederlanden en zijn maffiabende. De burger pikt het niet langer, de maat is echt vol voor iedereen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik zit nog op de vorige revolutie te wachten.
   Die van na 2005 toen 2/3 tegen de EU stemde.
   Nou was het druk op straat die avond. Ik heb er nog wel eens over.

   Like

   • Ja, en ík zal nooit die ochtend daarna vergeten: Je weet misschien wel, waar ik weleens eerder van verteld heb hier:
    Ik was toen niet in Nederland, maar in Benidorm. Die morgen ging ik toch naar het dorp om te proberen, een krant te krijgen.
    Enfin, ik passeer daar een appartementengebouw, waar een man op z’n balkon staat, die heel enthousiast roept naar iemand op straat: “Eh! ‘Olanda, ‘Olanda….!” gevolgd door een geestdriftig néérgestoken duim. Toen wist ik eigenlijk al genoeg. En sterker: Ook de Spanjaarden leken dus blij te zijn met zo’n uitslag!
    Voorbarig, want de hele verdomde elite zou alles dus in de wind slaan……
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • janchik zegt:

    Het Nederlandse “Boerzoektvrouw/wieisdemol”volk ten voeten uit !!!

    Like

  • dendieje zegt:

   Dacht u dit nu echt??
   Als het referendum echt gesaboteerd zou worden, dan zijn we hels boos, verontwaardigd en wat al nog meer. Daarna klimmen we weer in de computer en schelden het kabinet de huid vol, roepen op tot revolutie. Dan rennen we weer zo vlug mogelijk naar de dichtstbijzijnde SHOARMAZAAK voor een kebabje.
   Ik vind dit heel erg om te zeggen maar het Nederlands volk is niets meer dan: heel veel woorden en totaal geen daden.
   Ja, Pegida is een zeer goede zaak maar blijft te lief.
   Revolutie betekend OOK, indien nodig, geweld gebruiken.
   Of dacht men dat met ‘vreedzaam’ protesteren die verraders in Den Hagistan op andere gedachten zouden brengen?

   Like

   • janchik zegt:

    @ dendieje”Als het referendum echt gesaboteerd zou worden, dan zijn we hels boos, ”

    Wat dacht u van “geschokt” ?? het modewoord van de Haagse politici/landverraders.
    Zolang in dit land, je de politieke orgasmes om de oren vliegen als bv. Abouthaleb een islamitische scheet laat, zijn we nog ver verwijderd van welk protest dan ook.

    Like

 11. semper fi zegt:

  gewoon een leuk blaffertje aanschaffen of iets zwaarders voor bepaalde wijken aders vermoorden zij ons!!ja dat gaan we nog meemaken !
  En zee zeker een DNa van de opvreetoranjezooi!!
  leve de republiek ,niet nu maar sneller graag!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s