FOTO: De entourage die Geert Wilders in leven houdt . . .

geertbrussels2016-03-04-1a

(Klik op afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

17 reacties op FOTO: De entourage die Geert Wilders in leven houdt . . .

 1. kruisridder zegt:

  Ja, anders was Geert helaas allang hetzelfde lot als van Koen Everink overkomen.

  Like

 2. Tussen 1983 en 2000, dus 17 jaar moest ik het als gekozen raadslid in Almere en Utrecht zonder beveiliging stellen…..Ook bij mijn installaties in 1984, 1986, 1990 en 1994 had ik steeds tientallen tot zelfs honderden ME-ers nodig bij mijn installaties…..

  Like

 3. kruisridder zegt:

  Zijn beveiliging zijn mensen die hun gewicht in goud waard zijn. Topmensen zijn het !!!!!

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Schofterig genoeg dat dit noodzakelijk is!

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Als Geert Wilders nou tijdens de Franse Revolutie of WO II, voor hetgeen waar hij thans wordt aangeklaagd door het OM, terecht had moeten staan was hij allang door geweest! Toen waren er twee beruchte en sadistische bloedrechters actief; Antoine-Quentin Fouquier-Tinville (1745-1795) en Roland Freisler (1893-1945), en die stuurden je al naar de guillotine toe als je het systeem of de dictators daar beledigde, spullen vernielden, grappen maakten over tirannen of deserteerde uit het leger! Beide mannen hadden daarbij een bloedhekel aan intellectuelen en als Wilders bijvoorbeeld voor Fouquier-Tinville of voor Freisler terecht had gestaan en soortgelijke meningen zou hebben gegeven als hij thans doet kreeg hij van beide “heren” vast al een scheldkannonage aan verwensingen naar zijn hoofd geslingerd waar de huidige haatzaaien (?) in deze maatschappij over en weer bij in het niet zullen vallen!

  Like

  • hendrikush zegt:

   De verkrachting van de rechterlijke macht zie je nu ook in Turkeye.
   Ze zorgt voor een overvloed aan veroordelingen voor de meest beledigde president ter wereld: sultan Erdogan. En Brussel kijkt, zoals gebruikelijk, de andere kant op.

   Like

   • exmarineman zegt:

    In Nederland is het nog net niet zo erg, maar we gaan al aardig die kant op. Zie ook o.a. PowNed en Kuzu. Maar ook het OM/Justitie en de politie zit al behoorlijk op de Erdogan-lijn. Plaats op twitter, YouTube, fb of ander soc.medium of krant geen kritisch woord op de vestiging van een AZC, op de islam of “vluchtelingen” of de SS-Gedankenpolizei staat voor je deur. En dan zijn er natuurlijk nog de politieke processen waar Wilders mee te maken heeft. Linkse politici zoals Oudkerk, Samsom mogen zeggen over Marokkanen wat ze willen en die gaan vrij uit. Oudkerk heeft net ook weer een “krabbel” van een PvdA-gemeenteraadslid “onderschept” die ook niet vriendelijk sprak over de Marokkanen, maar anderen hebben het al in de openbaarheid gebracht. Dan hebben we nog dat D66 raadslid …. jaja ook weer uit Amsterdam….. die alle politieke tegenstanders (en dan bedoelt hij dus met name PVV’ers en de PVV kiezers mee) de kogel moeten krijgen……maar ook dat mag van het OM, geen voorbedrukte aangifteformulieren. Nee, want het gaat hier om bedreigingen richting autochtone Nederlanders en dat is niet erg, dat is geen ras, Maar Marokkanen zijn wel een ras, net zoals Turken, hoewel ik betwijfel of dat echte rassen zijn. Want dan komt er een heel ander licht te staan op bank, zwart, bruin, geel enz enz. Wat is dan een “neger” is dat dan geen ras meer????? Tot slot hebben we nog die ex-commissaris van politie Van Riessen uit Amsterdam die het zich vrij kon permitteren om ALLE PVV’ers/stemmers te doden en/of te deporteren…… Maar toen Wilders het had over het uitzetten van criminelen viel heel links elitair Nederland over hem heen, want hij wilde mensen deporteren…….Nederland, anno 2016, geen democratie meer, geen rechtstaat meer, geen vrijheid van meningsuiting meer, geen demonstratierecht meer en nog veel meer negatiefs.

    Like

  • Republikein zegt:

   In de Heimat konden ze er ook wat van!

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @Republikein, zoals ik al eerder op het Volksgerichtshof reageerde, zoals op het afgebeelde youtube-filmpje is te zien, was dit al een kopie van het ene beruchte
    Revolutionary Tribunale uit de Franse Revolutie! Roland Freisler symboliseerde natuurlijk de eerder opgenoemde Antoine-Quentin Fouquier-Tinville, generaal Erich Hoepner zou George Danton symboliseren daar de eerste ook een groot voorstander was van het verdelgen van Untermenschen en in 1941 talloze Russische dorpen bij Moskou liet vernietigen en de laatste meedeed aan de beruchte Septembermoorden van 1792 en Erwin von Witzleben stond weer symbool voor koningin Marie Antoinette daar zij de meest beroemdste slachtoffers van Freisler en Fouquier-Tinville waren. De eerste was een groot aanhanger van zijn baas Adolf Hitler en de laatste sidderde nogal voor zijn meester Maximilien Robespierre!
    Niettemin wens ik haast dat alle politie vijanden van Geert Wilders, waaronder ook criminele allochtonen, voor beide bloedrechters stonden opdat ze ondervonden hoe het is om door hen vernederend, uitgekafferd en ter dood veroordeeld te worden! Akelige figuren zoals Timmermans, Samsom, Voordewind, Juncker, Schultz, Schäuble, Erdogan, Merkel, Kleinsma enz. waren dan meteen door Freisler en Fouquier-Tinville naar de guillotine gestuurd, aan een vleeshaak opgehangen met een strop van pianosnaar om hun nek heen of richting een concentratiekamp! En naar ik hoop wordt Wilders vrijgesproken en zal de EU zeer spoedig ten onder gaan!

    Like

   • Republikein zegt:

    Jules Vismale zegt:
    18 maart 2016 om 22:39
    Jules, je hebt veel kennis in huis.
    Ik lees het graag, zeker nu je de verbinding zoekt met Wilders, zeer interessant.
    Dank voor deze aanvulling, keep up the good work.

    Overigens, dit even niet terzake, lijkt het leven vaak op een achtbaan.
    Dat er veel mensen niet bij hun verstand zijn is ze niet kwalijk te nemen, we zijn allemaal verschillend en de alter ego of zielenmaat is een spelletje van het brein.

    Jihad, begeerten, solidariteit en macht:
    De Wetgever keurt woede en agressiviteit niet af. Zonder deze zou het Woord van God niet verspreid kunnen worden. Ten dienste van de duivel zijn deze eigenschappen afkeurenswaardig, ten dienste van God zijn ze prijzenswaardig. Men moet zich inspannen voor God, moeite doen: jihad.

    Zo is het ook met macht. Valselijk verkregen en aanzettend tot nutteloze doelen en begeerten, is macht afkeurenswaardig. Ingezet tot welzijn van de mens en ter ere van God “en de heilige oorlog te voeren” is ze prijzenswaardig.
    Dat alles volgens het grote kutboek.
    Als je dan nog bedenkt dat er 2 duivels op aarde een verbond hebben gesloten
    die steeds meer onschuldige slachtoffers maakt vragen we ons af hoe dit in hemelsnaam kan plaatsvinden.

    Nog een leuke afsluiting als het mag.

    Er was eens een maagd, pang!

    Like

 6. Vederso zegt:

  Hmm, goed opgemerkt, maar toch vind ik de foto op een bepaalde manier indrukwekkend.

  Outlaw Mike on March 8, 2016 at 5:44 pm said:
  This photo also tells another story Baron (Bodissey).

  I encountered it last week on GeenStijl (literally No Style, a Dutch anti-progressive blog).

  It’s in BLACK AND WHITE.

  And why’s that?

  Because that’s how Dutch MSM chose to portray Wilder’s arrival on the scene of the Vlaams Belang colloquium.

  It’s in black and white, to make Wilders and Co., and especially the Vlaams Belang, look sinister.

  Link: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/03/zwartwit_fotos_want_wilders_bi.html

  Like

 7. semper fi zegt:

  Mensen die hier over vallen (kosten)veracht ik!
  Geert staat voor het volk zoals jij en ik!
  Nee zo,n prinsesje wordt op school bewaakt door een gewapende agent(e),en als ik de oranje marionetten ergens aan ziet komen met veel beveiligers,,die overgens gratis hun werk doen,bekruipt mij het gevoel van GRRRRRRRRRRR
  Als de kogel toch van links komt is de boot los,ja en dan roepen velen,als die moordenaar vrij komt pakken wij hen/haar!!
  Die graftiefeskop volkert loopt nog heerlijk rond hoor,of wordt deze ook beveiligd????
  Fuck de oranjes,,(ik denk ff hardop)en dood aan de echte verraders,voor enige munitie wil ik graag een fin,bijdrage gaan doen,!
  Vanmorgen tijdens een ontlastmoment dacht ik(dacht)kan er geen buckraket ook its raken waarbij ik vrolijker ga worden in een terminaal zieke maatschappij, alwaar ik heel veel oudjes zie afsterven in eenzaamheid en angst voor de verrijking van dit grafland!!
  Zij zijn te duur geworden en moeten geruimd worden !!JAAA denk hier eens over na!!
  o ff lachen??bolkoon en maxicosie krijgen dit jaar bijna 70 mille er bij,ja ze hadden het ook erg nodig,van mijn oude moeder van 95 valt er nog wel pensioen te jatten,begrijpt u??
  kotssssssssss!!
  een mooie dag gewenst ,kijk uit je wordt zo onthoofd!!!
  Dat heet verrijking!!

  Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Waar afgehakte hoofden door de straten rollen,
  maar je voor “minder,minder,minder” wordt “Berecht”
  begint ’t gezond verstand toch duidelijk te tollen,
  vraag je je af, waarvoor je eigenlijk vecht…
  .
  waar de verantwoordelijken onbestraft steeds blijven zwijgen
  en alles op het bordje van de zwakke wordt gelegd
  maar men…die dit niet pikt…domweg begint te dreigen,
  vraag je je af, waarvoor je eigenlijk vecht…
  .
  als men de misdaden nog nauelijks aan kan slepen
  maar niemand vecht voor zijn/haar eigen Recht,
  daar dàt dus wordt “gediend” door Haagse Leugen-lepen,
  is niets zo zeker, dan dat met “minder-minder-minder” niets werd miszegd !

  .
  Jasterke
  .

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Geert moet voor het gerecht komen. In feite moeten al die honderdduizenden kiezers die hem symphatiek zijn (zoals u en ik) ook voor de rechter komen. Een puur politiek proces dus met valse aanklachten. Ik stuurde (na de eerste aanklacht van het O.M.) een protest E-mail naar het O.M. Ik ben benieuwd of al diegenen die hetzelfde als ik deden ook nog eens voor moeten komen. Roland Freisler is weer terug, al zal hij dan anno nu niet schreeuwen tegen Geert, maar wel er op uit zijn Geert zo zwaar mogelijk te straffen. Trouwens, er lopen hordes Imams rond die (in de Arabische taal) in hun moskeeën haat predikken tegen de Nederlanders en de Nederlandse Staat.
   Nimmer werden of worden zij door de Staat opgepakt. En dat geld ook voor die drie Pvda’ers. De democratie werd ingewisseld voor de dictatuur. We leven al tijden in de bananen republiek Nederland. In ieder geval (bij winst of verlies van Geerts rechtszaak) gaat het de PVV een hoop extra kiezers opleveren !

   Like

 9. Koos zegt:

  Dit zijn natuurlijk vakmensen die respect verdienen. Maar ik vind het wel een beetje steriel ogen. Liever had ik mensen uit de eigen gelederen, en als zodanig herkenbaar. Ik vraag me af of dat mogelijk zou zijn. Zijn er krachtpatsers te vinden onder de aanhang, of zijn we alleen met gewone burgers? Waar staan bijvoorbeeld de Hels Angels? Zijn zij politiek geintersseerd, en zo ja hoe? En zouden ze geschikt, en bereid zijn om pro deo beschermingstaken op zich te nemen, ook bij demo’s van Pegida? En zou dat als een charmeoffensief van de motorclub kunnen worden opgevat?

  Like

 10. Die hele rechterlijke macht is puur corrupt, slecht en zeer ongezond bezig voor onze samenleving. Verder wil ik er geen woorden aan vuil maken! Ik erger me al meer dan genoeg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s