Kots! Wat een misselijk kutvolk!: Honderden kantooreigenaren willen “vluchtelingen” vestigen

Screenshot_36

(Symbolische foto)

Kantooreigenaren maken gretig gebruik van de nieuwe subsidie om panden om te bouwen tot woonruimte voor “vluchtelingen”. In een dikke maand zijn 335 aanvragen ingediend. Een ‘bijzonder goede uitkomst’, aldus een woordvoerder van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

RTL Nieuws

Als de ingediende plannen worden uitgevoerd, ontstaan 2.563 extra woonruimtes voor “vluchtelingen” met een verblijfsstatus. Met gemeenten is afgesproken dat zij dit jaar gezamenlijk huisvesting bieden aan 43.000 “vluchtelingen”, maar dat lukt tot nu toe moeizaam en het zet de sociale woningmarkt onder druk. De overheid heeft daarom 87,5 miljoen euro uitgetrokken in de nieuwe ‘subsidieregeling huisvesting vergunninghouders’, om extra huisvesting te creëren voor “vluchtelingen” met een verblijfsstatus. Maximaal 14.000 mensen kunnen daarmee aan een woning worden geholpen.

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Kots! Wat een misselijk kutvolk!: Honderden kantooreigenaren willen “vluchtelingen” vestigen

 1. koddebeier zegt:

  Landverraders.
  Je heb mensen die voor geld alles doen, ze offeren zelfs de veiligheid op van hun vrouw, kinderen en kleinkinderen.

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  De kotzzzzzzzz gutst hier over de drempel van weer een stel vvd-zakkenvullende-nsb-ers!!!
  Maar ff paar dagen niet naar E.J. Bron kijken om weer beetje op krachten te komen van al het kotsen!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Steven zegt:

  Ze kunnen wel 87 miljoen uitgeven voor lifetime sociaal stelsel attackers…maar Nederlandse daklozen mogenn wel onder de brug….
  Kutvolk hier johh..

  Like

 4. Zo, zo, is de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)hierbij betrokken? Als ik het niet dacht! Want dan zal ik jullie -zonder al te veel in detail te treden- meteen eens iets vertellen, mensen:
  Datzelfde RVO eist op dit moment van mij de absoluut belachelijke, overtrokken en voor mij volstrekt onbetaalbare som van 15.575 Euro(!) -uiteraard zonder precies te weten met wie zij te maken hebben, laat staan haar omstandigheden- en is aldus de hoofdoorzaak van mijn niet-aflatende geldzorgen en slapeloze nachten van het afgelopen halfjaar! Ik mag nog blij zijn, dat mijn zaak op dit moment overgenomen is door een jonge jurist van een Alkmaarse rechtswinkel, die er iets aan probeert te doen, maar dat even terzijde.
  Van het begin af aan koesterde ik de verdenking, dat dergelijke rijksdiensten iedere denkbare aanleiding dankbaar aangrijpen om particulieren uit te knijpen, teneinde dat geld weer in projecten ten behoeve van asielzoekers en dergelijke te stoppen, et voilá!
  Ik hoop, dat jullie er begrip voor hebben, dat ik deze kwestie op zichzelf liever niet al te uitvoerig bespreek, hier, maar dít feit ligt er dus en omdat het hier metterdaad het RVO betreft, kón ik dit even niet langer vóór me houden.
  Ik vraag me af, wie er nog meer slachtoffer hiervan dreigen te worden…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 17.26. uur. Ik begrijp je maar al te goed, Theresa. De ROVERHEID, het kabinet van zakkenvullers van VVD/PvdA, bestelen met plezier de eigen bevolking. Kijk maar wat ze van de Politie gemaakt hebben, voor het grootste gedeelte belastingambtenaren geworden, die stiekem achter een boom staan, met een lasergun, om de normale Jan Doorsnee, of Mien Doorsnee, een “poot uit te draaien”. Bah, walgelijk volk, dat zich daarvoor laat gebruiken. Inmiddels stelen deze roofridders in Den Haag, met hun vazallen, de zogenaamde Rijksdiensten, als de raven, om het de moslims en de handophouders te geven.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 8 maart 2016 om 17:26

   Beste Theresa, ik durfde al niet te vragen hoe met met je problemen was maar die zijn dus nog niet opgelost.
   Woedend word ik bij het lezen van je korte uitleg. Razend van woede, omdat wij op alle mogelijke manieren worden geknecht en bestolen om die schurftige ‘asielparasieten’ te kunnen laten knuffelen ende verwennen.
   En er komt geen eind aan de toestroom van die mohammedaanse verdringers; dát maakt me zó wanhopig.
   OMG, ik heb gewoon geen zin meer om te leven; ik ben bang, heel bang voor het gebrek aan ‘toekomst’, want zoals je hier nu ook weer leest: het aantal landverraders neemt met de dag toe!
   Hoe kunnen wij dit ooit nog van die gore linkse ratten en hun volgelingen winnen?

   Ik hoop oprecht dat je financiële problemen kunnen worden opgelost!
   Jouw dapperheid verdient een ‘bloemetje’!

   Like

  • elisah zegt:

   Die rechtswinkel, zijn dat onervaren studentjes of echte advocaten? Ze geven meestal maar alleen wat advies.
   Anders misschien een gesprek met een serieus kantoor hebben om te kijken hoe sterk je staat en wat de mogelijkheden zijn.

   Like

   • Studenten zijn het niet: Het is wel degelijk een Collectief van afgestudeerde jonge juristen, die elders (nog) geen emplooi hebben gekregen. Het wordt ook gesubsidieerd, voor zover ik weet. Hoedan ook, ik had geen keuze, want voor een gerenommeerde advocaat heb ik geen geld.
    Dat van dat alleen maar wat advies geven dacht ik ook; het was meer een kwestie van “baat het niet, dan schaadt het niet.” Maar ze luisterden oplettend naar mijn verhaal en vroegen om wat documenten en een paar weken later kwam per mail de vraag: Zoudt U er bezwaar tegen hebben als wij uw zaak overnamen? Toen heeft één van hen het hele dossier van het RVO opgevraagd en op grond daarvan een ‘verbeterd bezwaarschrift’ opgesteld. Nou, wat daar allemaal in stond……Van het meeste was ik
    totaal niet op de hoogte gebracht!
    Nu probeert de jongeman een telefonische hoorzitting te arrangeren, waarin, zo hebben
    we onderling besloten, hij voor mij het woord zal voeren. Of het succes heeft, kan ik totaal niet zeggen, maar ik heb wel de indruk, dat hij serieus zijn best voor me doet.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • elisah zegt:

    Fijn dat u zo goed geholpen kan worden, ik wens u veel succes.

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, is het je bekend dat je met een laag inkomen 1x een eenmalige bijdrage van rond de 40 euro kwijt bent om een advocaten kantoor er achter te zetten.
    Verder zijn er dan geen verdere kosten meer aan verbonden.
    Dat schiet vaak een stuk meer op dan adviezen en tips van juridische hulp ergens op een kantoortje.
    Ik dacht dat die er enkel waren om je door te verwijzen naar wat ik hier boven al genoemd had.
    1 brief van een advocaat werkt een stuk beter dan wat telefoontjes van een juridische hulp.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Lieve Theresa, ik weet niet of je er zelf ook al naar hebt gezocht, maar heb je misschien iets aan deze informatie?

    http://www.justitia.nl/pro-deo-advocaat.html

    Het blijft echter een heel gedoe…
    Eigenlijk is het een grove schande dat je je recht niet kunt halen omdat advocaten zo schreeuwend duur zijn. 😦

    Like

   • BertgG. zegt:

    Tistochwat, ik wil niet vervelend doen maar wat schrijf ik nou boven jou zojuist geplaatste reactie.
    Ik heb het toch over een pro deo advocaat, of ben ik nou achterlijk.
    Rond de 40 euro eigen bijdrage en meer niet, dus niet schreeuwend duur.
    2x gebruik van gemaakt met het gewenste resultaat.
    1 brief van een advocaat maakt altijd meer indruk dan van wie dan ook.

    Like

   • Dank je wel, Jongens, maar
    @Bert: Ik zei het al tegen elisah: dat van die adviezen en tips dacht ik zelf ook, maar die jongeman van de Rechtswinkel -Kaliuosh heet hij; het is, geloof ik, een Indonesiër- heeft de zaak echt op zich genomen en een officieel stuk naar het RVO gestuurd, waarin hij mij officieel vertegenwoordigt. Het RVO heeft hem ook op zijn verzoek het hele dossier opgestuurd, aan de hand waarvan hij dat stuk heeft samengesteld. Daarin noemt hij mij consequent zijn “cliënte.”
    Ik heb daar ook een exemplaar van in huis: In elk geval kan ik stellen, dat hij op alle in het dossier aan de orde komende punten tegenwerpingen gevonden heeft, voor zover
    ik kan nagaan steekhoudende.
    De afspraak is, dat het pro deo is, maar, als het wonder zich zou voordoen, dat mij door het RVO een vergoeding toegewezen zou worden, het Collectief daar recht op heeft. Dat is ook alleszins redelijk.
    Ik durf er, nogmaals, geen zinnig woord over te zeggen, maar al met al gaat de inbreng van deze jongeman wèl wat verder dan zomaar wat advies, tips en telefoontjes.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertgG. 9 maart 2016 om 14:24

    Kalm Bert, kalm! Je hoeft niet zo op mijn nek te springen; ik ben geen vijand van je hoor.
    Ik bedoelde dat je je kapot betaalt aan een advocaat als je (net) niet in aanmerking komt voor een ‘toevoeging’.

    Ik heb Theresa op die link gewezen vanwege onderstaande passage; ik weet -als leek- niet wat de gevolgen zijn van het in de arm nemen van een pro deo advocaat.

    [quote] Pro-Deoadvocaat: tips voor rechtshulp
    Let op: ook als u gesubsidieerde rechtshulp geniet, kan de rechter u een kostenveroordeling opleggen als u in het ongelijk wordt gesteld. In dat geval dient u de kosten voor rechtsbijstand (en eventuele andere kosten) van de in het gelijk gestelde tegenpartij te vergoeden. U kunt dus alsnog met een extra kostenpost worden geconfronteerd. [/quote]

    Like

 5. Lemmens zegt:

  Het draait toch weer om het geld ten koste van alles .
  Om moedeloos van te worden .

  Like

 6. OlgaV zegt:

  Kots wat een kutvolk een goede kop. Want als ik het goed begrijp: een bedrijfspand komt leeg, naar alle waarschijnlijkheid omdat het bedrijf het niet gered heeft. Het pand komt leeg de werknemers worden ontslagen en moeten helaas aanspraak maken op een uitkering die door ons, de gewone man, betaald wordt. Heel vervelend voor de ontslagen mensen. Wat gebeurt er nu? Met ons geld worden er subsidies uitgekeerd aan vastgoedeigenaren om de panden om te bouwen voor huisvesting van….ja hoe zal ik ze noemen en toch netjes blijven? In ieder geval moeten we nu behalve de WW-uitkeringen en de subsidie weer uitkeringen betalen voor de gebruikers van deze panden, dat is dus voor de 2e keer. Alleen de 1e keer betrof het werknemers die een bijdrage hadden geleverd aan onze maatschappij en de 2e lichting zijn levenslange geldeisers die nog nooit wat gedaan hebben en nooit wat zullen doen behalve onze maatschappij ontwrichten. En de vastgoedeigenaren zullen wel lol hebben, dat is even lekker verdienen en hun bedrijfsrisico is voor ons. En dan nogmaals kots wat een kutvolk, treffender is dit niet te omschrijven.

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Eigenlijk is dit het NL zoals het altijd als geweest is, zakken vullen, zakken vullen en zakken vullen. Ik moet o.a denken aan fucking nsb uitzendbureau’s die euro 5,00 per uur konden verdienen aan Polen en half Polen hierheen haalden en hele dorpen wilden bouwen alleen om hun smerige nsb-zakken te vullen tenkosten van NL arbeiders.
  Geld is geld voor een ondernemer en het interesseert hem geen ene moer hoe hij zijn zakken kan vullen, als het maar vult, daar gaat het om.
  Vlak na WW2 had half NL zogenaamd in het verzet gezeten, maar uiteindelijk waren het er maar een paar honderd, de rest waren zelfbedachte “verzetshelden” bleek achteraf.
  En de meeste Joden zijn door de NL politie weggevoerd naar Duitsland, ook die heulden met de vijand net als nu met deze roverheid.
  Ik walg van dit smerige nsb-cultuur land met alles in mij.
  Gaarne een lijst van al deze zogenaamde “zakenluiden”
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Dit zijn de moraallozen onder ons. Ook wel landverraders genoemd. Laten wij hen niet vergeten als de grote exodus gaat plaats vinden.

  Like

 9. Fred zegt:

  Vette winst voor kantooreigenaren.
  En wie gaat dat betalen?
  Wie?

  Like

 10. jungleelephant zegt:

  Ook hier is GELD,veel geld,het sleutelwoord!Maar het zijn en blijven landverraders!

  Like

 11. N.E. Derlander zegt:

  Typisch korte termijn denken van deze vastgoedeigenaren. Het bedrijfsleven in totaal schiet zich hiermee in de eigen voet. Benieuwd wat de uitstraling naar de omgeving wordt van deze kantoorpanden.

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Waarmee bewezen is dat onder het huidige NSB-regime de woningnood onder studenten en alleenstaanden minder belangrijk is, dan de woningnood onder bijstandsmigranten. Kots.

  Like

 13. Joootje zegt:

  Door al dit gedoe hoop ik ECHT dat wilders nu de allergrootste partij zal worden ,
  dan is dit afgelopen.

  Like

 14. Republikein zegt:

  Weer veel gezeik als er geld in het spel is.
  Alles is geld, duivels.
  Ik pis er op!
  Op dat hele corrupte zooitje.
  Geld is een middel, geen doel.
  Voor ons toch niet, we zijn geen geldwolven.

  Zo, dat lucht op!
  En nu grijpen naar de vorken en rieken, aan het spit met het tuig.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad kan men gevoeglijk aannemen, dat vele zakenlui, slechts dollartekens voor ogen hebben, en met gemak Jan de Nederlandse werknemer inruilen voor een Roemeen, Bulgaar of een Afrikaan. En zo’n figuur als Wientjes VNO/NCW en een CDA kloon, is daarbij een van de voortrekkers geweest. Lak hebben deze figuren aan ons!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s