VIDEO – KUZU: “Weg met PowNed!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, Persvrijheid, Turken. Bookmark de permalink .

34 reacties op VIDEO – KUZU: “Weg met PowNed!”

 1. Zó….! Aan het eind nog gaan dreigen óók!
  “Rare jongen, die Kuzu!”
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • zomaar zegt:

   vreemd ook dit komt in het openbaar “ik zou mij meer zorgen maken om mij zelf”, is een dreigement !, en toch nu worden de voorgedrukte aangifte formulieren niet massaal verspreid en ingeleverd .

   vreemd heel vreemd , of mag dit dan weer wel ?.

   Like

 2. OlgaV zegt:

  GEWELDIG. Zo’n filmpje maakt mijn avond weer goed. Wat heeft hij die afschuwelijke Kuzu te pakken.

  Like

 3. OlgaV zegt:

  N.a.v. dit filmpje ben ik (voor slechts 5, 72 euro) lid geworden van PowNed. Want Kuzu zegt weg met PowNed en dat is toch de beste reden die je kan bedenken om te zeggen PowNed moet blijven!

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Goeie actie!

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik was van af het eerste begin lid.
   Ze halen zonder toestemming geld van je bank voor het nieuwe jaar, hou dit in de gaten.
   En inmiddels is weesie net zo een groot verdiener geworden als iedereen waar ze tegenaan liepen te schoppen in het begin. Allemaal trouwens daar.
   Ze zitten vuistdiep in de PO met alle subsidies en voordeeltjes erbij.
   Dat was dus eens maar nooit weer. En ik heb er wat leden bij gekregen.
   Daar had ik toch echt een stuk meer van verwacht.

   Like

 4. jungleelephant zegt:

  Weg met Kuzu!

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Die Turk denkt dat hij Erdogan kan spelen in Nederland. Wat denkt die fanaat eigenlijk!
  We moeten al dat islam-tuig écht allemaal en zo snel mogelijk het land uit jorissen!

  Like

  • Anna zegt:

   Hij is het hier aan het ” leren” over een aantal jaar kan hij Erdogan vervangen of ten minste bijstaan….. Ook kan hij de Turkse wetten hier op landleger termijn proberen te implanteren we kunnen nog niet goed zien op dit moment welke kant het heen gaat…..
   Of Turkije komt naar hier ( Ottomaanse rijk) of wij worden ingelijfd bij Turkije ( via de EU )

   Like

  • Anna zegt:

   Hij is alvast in de leer bij het Nederlandse parlement om op termijn Erdogan te vervangen of in ieder geval bij te staan…. We kunnen op dit moment nog niet goed zien welke kant het heen gaat……Of Turkije komt naar hier ( ottomaanse rijk) of wij komen onder Turkije ( via de EU )

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Turkije zal nimmer bij de EU komen.
    De EU in zijn huidige vorm, waarbij de Europese landen hun autonomie en zelfbeschikkingsrecht moeten opgeven, zal op korte/middellange termijn niet meer bestaan. Het verval is momenteel al ver gevorderd.
    Ik betwijfel of zelfs het tussentijds “visumvrij-reizen voor Turken” doorgang zal vinden.

    Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Erfenis van de PvdA: Tunahan Kuzu. De foutturk die in het turks een reclamespotje maakt voor iets en er over liegt wegens verstrengelde belangen. Zelfs verklaarde dat hij niet wist dat het uitgezonden zou worden.
  De PvdA is net een illegale stortplaats; je kunt wel stoppen met storten, maar je zit voor jaren met de rotzooi opgescheept.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  EEN UNBENUL VAN TURKENLUL !
  Ik snap er helmaal geen bal van hoezo
  er turken bij ons in de kamer zitten !
  In de turkse kamer zitten uitsluitend arabieren !

  Like

 8. De multiculti Popie Jopie voelt zich nogal snel op zijn (besneden) pikkie getrapt… 😛

  Like

 9. Rikie zegt:

  Smerige EIKEL die TURK!!!!!!

  Like

 10. kruisridder zegt:

  Weg met die lieden met die twee paspoorten in het parlement.

  Like

 11. janchik zegt:

  5e colonne, is er dus voorstander van om oppositie journalisten een beroepsverbod te geven. Volgende stap nationaliseren. Geleerd van zijn grote islam meester, dictator Erdogan, die dit ongestraft en met toestemming van de EU kan doen zonder gevolgen. Ons voorland.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Wat een arrogant mannetje, jakkes, wie denkt hij wel dat hij is????

  Like

 13. exmarineman zegt:

  Hier heb je het ultieme bewijs dat mensen met 2 paspoorten/nationaliteiten GEEN stemrecht zouden moeten hebben voor 2e Kamer en Prov Staten. Gemeenteraad zou evt nog wel kunnen, maar de rest niet. Iedereen maakt niet uit wie, die kies-/stemrecht heeft in welk ander land op de wereld dan ook, kan en mag hier niet stemgerechtigd zijn. Het is vnl bij de Turken en Marokkanen bij wie de belangen van Turkije en Marokko vele malen zwaarder wegen dan die van Nederland. En speciaal Turkije van Erdogan heeft veel macht over de Turken in Nederland en Europa. En ook Marokko speelt op de achtergrond een actief intimiderend beleid naar zijn Marokkaanse onderdanen – want dat blijven ze al zijn ze hier geboren – en heeft dus ook indirect invloed op het Nederlandse regeringsbeleid. Dat moet niet kunnen en het feit dat je niet van je Marokkaanse of Turkse nationaliteit kunt afzien is geen argument. Ik teken hierbij ook aan dat Nederlanders in het buitenland wonende ook GEEN kies-/stemrecht hebben noch krijgen ook al woon je in het land al meer dan 5 jaar…….niet eens voor de lokale raden of burgemeester. Dus waarom dan wel in Nederland???????

  Like

 14. Kuzu heeft gelijk. Weg met die trollen, heeft niks met humor te maken.

  Like

 15. Mirjam zegt:

  Echt een toonbeeld van machtsmisbruik. Als iemand al zo reageert op een filmpje en dingen niet kan uitspreken of op een normale manier zijn onvrede kan uiten, dan is dit een waarschuwing over wat hij kan doen, zou hij een keer op een echte machtspositie zitten. Deze man wil koste wat koste zijn aanwezigheid profileren door uit te dragen dat hij in een machtspositie zit (dat denkt hij). En dit doet hij door bij alles wat hem niet zint te toeteren over racisme. De vrijheid van meningsuiting is voor hem een gruwel, want door de Nederlandse kritiek op allochtonen, of zelfs op satire over deze groep, voelt hij zich beledigd en onderdrukt. Het behoeft nog niet eens de Turken te zijn, waarover iets gezegd wordt, maar alles wat er ook maar gezegd wordt over allochtonen, voelt hij als een persoonlijke aanval. Ik hoor mijnheer Kuzu niet klagen als Wilders wordt geschoffeerd, of welke Nederlander dan ook. Dan zal hij niet zeggen dat het racisme is. Deze man heeft een groot minderwaardigheidscomplex en neigt dus daardoor naar machtsmisbruik door zijn ‘positie’ in de kamer te misbruiken voor het opkrikken en profileren van zijn eigen onmacht.
  Hij heeft een eigen agenda, en ondanks dat hij ook een Nederlands paspoort heeft, ziet hij zichzelf alleen als Nederlander als hij de kritiek op allochtonen en vooral de Turken wil markeren en benoemen en voor de rest is hij Turk. Hij ‘misbruikt’ daarmee ook zijn Nederlanderschap en dat in de regering van Nederland, als lid van de tweede kamer. Het is waar, je kunt geen twee heren dienen en dubbele nationaliteiten in een regering in een soeverein land is ‘not done’. Want dan overtreed je de geloofwaardigheid en de waarde en normen waar het land voor staat. En als lid van zo’n regering, zou niemand dat moeten willen en dit ook niet dulden.

  Like

 16. boorzalf zegt:

  Stelletje viezerikken.

  Like

 17. Taljaard zegt:

  Wij hebben het aan de PvdA te danken dat de TK mogelijk tot maart 2017 is verrijkt met een komisch duo. Ozturk en Kuzu; de Laurel & Hardy van de Erdogan-brigade.
  Na 2017 verdwijnen ze in de wachtgeld-vergetelheid.
  En omdat zij zich van De Partij hebben afgekeerd wacht hen ook geen vet betaald nepbaantje bij een of andere quango.

  Like

 18. ildiko zegt:

  Eigen fascisme ziet hij niet, hij haat alles wat hier normaal is, zijn logica is nog minder dan van een papegaai.

  Like

 19. vanhetgoor zegt:

  Ik vind het niet bepaald netjes om grappen te maken over Küzü! Die man heeft het al moeilijk genoeg met zijn uiterlijk, hij is niet bepaald knap. De enige manier waarop hij aan de vrouw heeft kunnen komen is om te strooien met geld of om te kijken naar iemand met een genetisch defect. Je zult toch als vrouw ‘s-ochtends wakker worden naast zo’n man! Ik stel me zo voor dat zij bij de ochtend stoelgang de inhoud van haar uterus vaginaal uitkost. We kunnen ook het woord inteelthoofdje in de Nederlandse taal vervangen door een Küzü.

  Rutger komt met goede argumenten, hij refereert aan het feit dat in Turkije een redactie van een krant werd gegijzeld en dat vervolgens die zelfde krant stukken moet plaatsen die pro Erdogan zijn. Alleen onder dwang kan men dergelijke stukken laten plaatsen. Onder dwang of als men net zo slecht is als de nieuwe Kalief van Turkije. Het wordt tijd dat de Turkse bezetters Anatolië weer verlaten en terug gaan naar waar zij vandaan zijn gekomen, namelijk de negorij tussen Rusland, China en Mongolië. Daar vallen mongooltjes niet op. Turkije moet gezuiverd worden van alle import. Of is men soms de geschiedenis vergeten? We denken wel dat we hier in Nederland last hebben van domme Turken, maar in Turkije is het helemaal erg, mensen met een chromosoompje teveel zitten daar in de regering en ze doen maar, het geld stoomt wel van andere landen naar Turkije toe. Elk jaar gaat er een miljard of twaalf naar Turkije toe van Turken die in West Europa in de steun zitten en geld naar familie in Turkije sturen, of om een huisjes te kopen aan de kust bij Alanya. Turkije heeft helemaal geen economie, alles komt uit het buitenland. Zelfs de grootste idioot kan daar president worden, alleen maar dankzij de uitkeringen in West Europa. Rondhangen op de juiste plaats en op het juiste tijdstip is voor Turken van essentieel belang, geen kennis van zaken nodig. Toen ze bij de Partij van de Arbeid nog een excuus-Turk nodig hadden was Küzü op het juiste moment op de juiste plaats, hij is niet verkozen omdat hij enige kennis van zaken heeft of betrouwbaar is, maar alleen maar omdat hij met zijn mongolen bekkie anderen aanspreekt die dan wellicht zouden willen gaan stemmen op de PvdA. De uitkomst is bekend, als je iemand kiest die er niet betrouwbaar uitziet, dan is de kans groot dat hij ook werkelijk onbetrouwbaar is en zich manifesteert als een Turk.

  Like

 20. Thoth zegt:

  “Met mij komt het goed”, zegt’ie als laatste. Waarschijnlijk omdat’ie naar het kalifaat van Erdogan wil verhuizen.

  Mooi man…

  Like

 21. Republikein zegt:

  C:
  Een laatste reden waarom het moeilijk zal worden om het aantal van 11 niet-westerse Kamerleden te evenaren is dat het Kamerlidmaatschap er de laatste jaren niet aantrekkelijker op is geworden. Je moet als Kamerlid over een dikke huid beschikken. Volgens Tofik Dibi hebben politici van niet-westerse herkomst nog meer dan andere politici te kampen met een stortvloed aan verwachtingen en verwijten. Tijdens een bijeenkomst over de zwarte identiteit in de Nederlandse politiek vertelde hij: “ De één plaatst je op een voetstuk omdat je een volledige zin algemeen beschaafd Nederlands kan formuleren, de ander vervloekt je omdat je te goed Nederlands spreekt. De één vind je perfect geïntegreerd, de ander ziet je daarom als bounty of infiltrant. De één wil dat je opstaat tegen de PVV, racisme en discriminatie, de ander vind dat je niets anders doet dan daarmee bezig zijn.”

  Ik wens de kandidaatstellingscommissies veel sterkte met het samenstellen van een goede, representatieve, diverse lijst en ik adviseer ze van harte: begin nu eens echt met diversiteitsbeleid, zoek de talenten ook buiten de partij, intensiveer de samenwerking met maatschappelijke organisaties en als je nog niet begonnen bent met scouting: begin dan vandaag.
  Zie:http://www.republiekallochtonie.nl/diversiteit-in-de-tweede-kamer?utm_medium=email&utm_campaign=Het+laatste+nieuws%2C+feiten%2C+achtergronden+…&utm_source=YMLP&utm_term=Diversiteitin+de+Tweede+Kamer

  Like

 22. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (42) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s