VIDEO – Wilders: EU capituleert voor Turkije

Screenshot_44

DEN HAAG – De totale overgave van Europa onder leiding van premier Mark Rutte aan de Turken, die zich nooit aan afspraken houden en alles gekregen hebben wat ze wilden.” Zo oordeelt PVV-leider Geert Wilders over de principedeal van de Europese Unie met de Turken over de verwerking van de stroom vluchtelingen.

,,Het is de totale overgave en wat we ervoor terugkrijgen, ik heb nog niets gezien. Rutte heeft zich in het kwadraat laten piepelen”, aldus Wilders, door ,,een totalitair regime, dat ook wel het Noord-Korea aan de Bosporus wordt genoemd.”

Lees verder>>>
(h/t “Pogo”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Geert Wilders, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, PVV, Rotzakken, soevereiniteit, Turken, Turkije, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO – Wilders: EU capituleert voor Turkije

 1. Japio zegt:

  Wat moet je hier nog op zeggen, we zitten straks totaal onder de plak bij Turkije. Het islamiseren gaat nu nog vlugger plaats vinden door die vrije reis visums naar Europa. Die Rutte en z’n handlangers in crime zijn volledig gestoort geworden. De toekomst zal het uit gaan wijzen hoe fout deze EU leiders waren. Ik denk wel dat Metkel die Rutte onder druk zet met onze export naar Duitsland enzo.

  Like

 2. Driek zegt:

  ” Rutte heeft zich in het kwadraat laten piepelen”, zegt Wilders.
  Dat we zo’n stuk onbenul als Mark Rutte gewoon maar z’n gang laten gaan, de man heeft werkelijk ook geen greintje besef van ‘onderhandelen’, hij man geeft Nederland weg met geld toe. Neen, een volk van kooplieden zijn we allang niet meer. Iedere marktkoop man ziet meteen wat een achterlijk stomme deal dit is. Ik kan er niet over uit. En dat is onze minister president. Laat ik er maar over ophouden, het schaamrood stijgt mij weer naar de konen.

  Like

 3. C.A.Barstow zegt:

  Geert heeft volkomen gelijk, landverrader Rutte heeft de landen binnen Europa verkwanseld,
  overigens, ik had van deze snottebel ook niet anders verwacht.

  Like

 4. EU akkoord met afpersing door Turkije
  Bijzonder nieuws, de EU is weer gezwicht voor afpersing:

  De Europese Unie en Turkije hebben nieuwe afspraken gemaakt over een gezamenlijke aanpak van de migratiecrisis. Het gaat om een voorlopig akkoord. Op een al geplande top eind volgende week staat het onderwerp weer op de agenda.

  Misdaad loont in de EU. Turkije perst de EU succesvol af, daar gaat dus weer 6 miljard euro van uw belastinggeld en dat is nog exclusief de kosten die de migranten met zich mee brengen. En vergis je niet, het gaat in deze discussie niet meer over dankbare oorlogsvluchtelingen maar over economische asieleisers op zoek naar Gratisland. Lees verder >>> http://langleveeuropa.nl/2016/03/eu-akkoord-met-afpersing-door-turkije/

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En niet alleen Turkije; de EU is al lang gecapituleerd voor de Islam!

  Like

 6. Ik vrees inderdaad het ergste voor Nederland en Europa met deze deal…..

  Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 8. Pingback: VIDEO – Wilders: EU capituleert voor Turkije | Kattukse Vrienden voor Israël

 9. Cathja zegt:

  Zoals altijd heeft Geert Wilders voor 100% gelijk met zijn reactie op deze slechte deal. Ik hoop dat er vanuit andere lidstaten alsnog veel tegengas wordt gegeven, zodat er misschien het één en ander wordt bijgestuurd. Zo niet, dan vrees is voor de/onze toekomst, nog veel meer dan ik al deed!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s