Vlaams Belang eist veto tegen Turkse chantage

Screenshot_33

(Door: Klaas Slootmans)

Het Vlaams Belang roept premier Michel op zijn veto te stellen tegen de ontiegelijke voorwaarden die Turkije stelt om hulp te bieden bij het acute vluchtelingenprobleem.  

Dat Turkije zijn sterke onderhandelingspositie verder zou misbruiken, was al even voorspelbaar als schaamteloos. Ankara eist nog eens drie miljard, bovenop de al toegezegde drie miljard. Daarenboven eist Turkije een vervroeging van de afschaffing van de visumplicht voor Turkse staatsburgers én een versnelling van de onderhandelingen over EU-toetreding. “Als Michel hiermee instemt, lost hij het probleem niet op, maar breidt hij het uit. België dreigt alweer het braafste jongetje van de EU te worden en kritiekloos te buigen voor iets dat alleen maar schaamteloze chantage kan genoemd worden”, reageert Europees parlementslid Gerolf Annemans.

Lees verder>>>
België VB

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Eurabië, EUSSR, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Naïviteit, Rotzakken, Turken, Turkije, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Vlaams Belang eist veto tegen Turkse chantage

 1. Fred zegt:

  België het braafste jongetje van de klas?
  Dan vergeet je Nederland.
  Die is net zo braaf. (slaafs)

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Wij vrije burgers eisen een VETO !!! We worden verkocht en verraden door de politici !

  Like

 3. Jean zegt:

  Die EU misdadigers moeten gestopt worden want het wordt dramatisch door die lafaards.

  Like

 4. Avidia zegt:

  We moeten uit de EU en wel snel, ik kan het gewoon niet aanzien noch verkroppen dat wij worden verkocht aan een volk die amper tot tien kunnen tellen, die wij levenslang moeten onderhouden, die de woningen krijgen van jullie kinderen, die nooit een hand zullen uitsteken om mee te werken aan onze economie, wij zullen dubbel moeten betalen om alles wat ze kosten te financieren, Ik weiger!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s