BOLLEKE BRULS

Screenshot_8

Burgemeester Hubertus Maria Franciscus (Hubert) Bruls (1966).

(Door: “Driek”)

 Geen één dag gaat meer voorbij zonder overmand te worden door ergernis over die vermaledijde islam. Lezer, U mag gerust weten dat mijn levensvreugd wordt ondermijnd door al dat moslimgebroed. Vooral des avonds, wanneer de duisternis invalt, de lichten reeds ontstoken en ik de site lees van E.J. Bron, is het mij soms angstig te moede. En nog altijd wordt ons een rad voor ogen gedraaid door overheidsfunctionarissen en burgemeesters met speknekken die het hoogste woord voeren. Alsof ze de wijsheid hebben uitgevonden. Lezer, sneller dan ooit nadert de dag dat achterlijke volken het intellect gaan overvleugelen. Tot den dag weer komt dat het omgekeerde geschiedt. Laten wij daar onze hoop op vestigen.

Edoch, nu omknelt steeds vaster ons den ijzeren greep der vijand die langzaamaan zijn masker laat vallen. Er lijkt geen ontkomen meer aan. Maar dat vreselijk lot verdient den goedaardige Hollander toch niet? We zijn hier toch niet helemaal op ons achterhoofd gevallen? Heb ik daarvoor in 1953 in Zeeland met zandzakken lopen sjouwen?

Maar, let wel, wanneer de burger den vijand, die de taal der vleiers heeft in de mond, doch slechts verderf en wreedheid draagt in het hart, heeft ontmaskerd, pas dan zal het volk van Nederland het kleurig masker der verdraagzaamheid van zich afwerpen. Dan pas zal de smeulende fakkel van haat ontbranden. Doch dan is het te laat. Want, onbevreesde lezer van deze revolutionaire site van E.J. Bron, nog even, en dan spreidt de angst zich met zijn nachtzwarte vleugels uit over heel Nederland.

En waar ik mij nu weer zo grenzeloos aan zit te ergeren? Nu, lezer, met verbijstering lees ik dat de CDA-burgemeester van Nijmegen, Hubert Bruls, pleit voor het bieden van perspectief aan “vluchtelingen”. In Nijmegen worden drieduizend “vluchtelingen” opgevangen in tentenkamp Heumensoord. Volgens burgemeester Bruls is de opvang van drieduizend “vluchtelingen” op één plek niet ideaal, maar er is op dit moment geen andere mogelijkheid.

Bolleke Bruls zei verder dat enkele bedreigde “vluchtelingen” ergens anders apart worden opgevangen. Het gaat dan om vrouwen, christenen en homoseksuelen. Er wordt dan per geval bekeken wanneer aparte opvang nodig is.

Nu, mede dankzij lieden als Bolleke komt den vijand niet als een dief in de nacht. Neen, hij is alreeds onder ons. In Heumensoord. En in andere opvang-kampementen in Nederland. Het is maar dat u het weet. Wij zullen zijn naam bijschrijven op de lijst van landverraders.

Burgemeester Bolleke gaat dus “vluchtelingen” die bedreigd worden door hun mede-vluchtelingen  – waaruit dus blijkt dat het zeker geen dragers zijn van een hoge beschaving – apart zetten. Net gearriveerd en het apartheidsregime treedt al in werking. Is het niet veel verstandiger dat hele zooitje terug te sturen naar waar  het vandaan komt? We verliezen er toch helemaal niks aan?

Lezer, ik word weer overmand door een niet te beteugelen woede. Ik laat het hierbij.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, CDA, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op BOLLEKE BRULS

 1. jungleelephant zegt:

  Driek:zo’n fantastische stad als Nijmegen ooit was:daar is nik meer van over!Mede dankzij Bruls en zijn vuurrode gemeentebestuur!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Driek ik vind het een even walgelijke linkse CDA-er als jij.
  Wat moet je echter veel leiden omdat het al zo vroeg donker is.
  Overigens voel ik me geen hollander maar een nederlander.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  kweetooknie waarom ik nou opeens hieraan moet denken:

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Ik deel de woede van Driek. Het is schreeuwen op het strand tegen het geweld van de branding.
  Stentor deed dat. We zullen ook gehoord moeten worden. Met schriftelijke schreeuwen komen we er niet. Ook niet met mondelinge want de linksche goedmenschen zijn horende doof.
  En toch is het van (ons) levensbelang dat de waarheid boven tafel komt. We zullen dus andere opvallende activiteiten aan de dag moeten leggen om het verhaal over te brengen. Er is dus werk aan de winkel. Hopelijk gaan steeds meer mensen dat beseffen.
  Weg met de islam. Liever vandaag dan morgen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. Persoonlijk word ik nog steeds nóg giftiger als ik denk aan dat aangeef-circus van hem tegen Wilders, Driek!
  Niettemin: Heb jij dat nou ook, dat je die naam niet kunt hóren, zonder dat je begint te grinniken?
  “Hubert Bruls.” Nou, brullen als een leeuw doet-ie kennelijk vooral, wanneer hij discriminátie van z’n Marokkaantjes bespeurt!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • delamontagne zegt:

   hoeveel van z,n onderdanen/ambtenaren zullen er niet met “tegenzin” zijn meegelopen met hun broodheer?.
   Ze moesten wel…………………anders lig je eruit.
   NL moet net als andere landen een gekozen burgemeester hebben.

   Like

   • Hoe kan een NIETGEKOZEN burgemeester 100% voor zijn stedelingen opkomen?Hier in Brasil worden ze door het volk gekozen….en dan moet men nòg maar afwachten of hij de boel niet belazerd.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Gekozen toch beter want kunnen weer worden afgezet.
    Hier in Fr worden ze ook gekozen en waarschijnlijk ook ,t zelfde probleem met de boel belazeren door “belangen-verstrengeling”.
    Onze burgemeester is zowel notaris als burgemeester, vreemde combinatie.

    Like

 6. Charles Martel zegt:

  Bedreigde vluchtelingen? Moeten wij nu echt geloven dat zij die hier christenen, vrouwen en homo’s in elkaar rammen, vluchtelingen zijn? Of is het gewoon de voorhoede van de IS? Binnen minder dan vijf jaar, genieten we hier tenvolle van de weldaden van de religien van de wrede. allaaat kubra, krijgsgodin allaat is de grootste!

  Like

 7. ildiko zegt:

  http://halalzwemmen.nl/author/beheerder/ is dit nou niet discriminerend????? walgelijke islam! en in Duitsland willen aparte vrouw en man zwemen introduceren. Straks hier ook.

  Like

 8. Roni zegt:

  Het was ook deze NSB’er die opriep om aangifte tegen Wilders te doen ivm diens realistische uitspraak.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Roni: 22.41. uur, op 09/03. Precies. Maar toen Dhr. Wilders, door de rode RIESSEN werd gedemoniseerd, en deze RIESSEN zelfs opriep om Wilders te vermoorden, hoorde je deze VETZAK natuurlijk niet! Het CDA is zo links geworden, net PvdA light. Maar ja, CDA staat nu voor: Christenen Dienen Allah. En Nijmegen is gewoon het Havanna aan de Waal!

   Like

 9. Drs.P. zegt:

  De ene na de andere smerige vetnek met 4 kinnen komt even zijn fucking zegje doen op het politieke toneel. Het maakt niet uit van welke nsb-regenten patij ze ook zijn, allemaal 1 pot nat, allemaal boter op hun dikke vette koppen!! CDA=christenen dienen allah, ga zo door dan gaan steeds meer mensen ook deze vleesch noch visch partij haten!!
  Het begint er op te lijken dat naast de rattenbende in den haag, het complete boergemeister vetnekkenkorps ook dezelfde burger naaiende eigenschappen heeft met daarnaast ook grote delen van het wethouderskorps. Man man man, wat een stelletje motherfuckers in dit land.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Het verval wat zal lijden tot pragmatische zintuiglijke waarnemingen kan mij niet snel genoeg plaatsvinden, ik hou niet zo van langdurig martelen .

  Helaas zal het pragmatische zintuiglijke waarnemingen moeten zijn bij het gebrek van een intellectueel proces .

  En zoals de geschiedenis ons leert ,negatieve pragmatische zintuiglijke waarnemingen leiden altijd tot grote perversiteiten .

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Heel mooi geschreven Driek en o zo waar!
  @ildiko, Dat halal zwemmen gebeurt hier allang, las vandaag dat Breda het ook in gaat voeren. Vind het overigens een goed idee!
  Een halve dag per week halal zwemmen, alleen voor moslims, daarna zwembad reinigen, vers water erin en de rest der week absoluut verboden voor moslims.
  Hun de gewenste halaligheid, wij weer onze vrijheid.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Hendrik M. 9 maart 2016 om 23:53

   Als die mohammedaanse waterzeikers dan met alle geweld ‘halal’ moeten komen zwemmen, organiseer zo’n onfris zwempartijtje dan vlak voordat het zwemwater tóch al verschoond moet worden?
   Kunnen die ‘besnedenen’ er eerst nog even hun vuile wasgoed (boerkini *grinnink*) in wassen.

   Een extra verschoning van het zwemwater zou anders weer door ONS moeten worden bekostigd.

   Like

 12. Elena zegt:

  Over arrogante kwasten gesproken.
  van aartsen….
  Dan komt de moslims vertegenwoordiger kutsukkel in beeld…wordt direct de discriminatiekaart getrokken…….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Elena: 00.32. uur. Ziehier de schandknaap- van Aartsen- van de Vereniging Van Debielen! En maar kontlikken van de ISLAM!! En zo’n MOSLIMLUL vol HAAT tegen de bewoners. Van Aartsen, vuile landverrader!

   Like

 13. koddebeier zegt:

  Het overgrote deel van de politici blijken landverraders te zijn !!

  Like

 14. Republikein zegt:

  Bekokstoofd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s