Brussel: toppunt van falen

Screenshot_9

De Turkse minister-president Mahmet Davutoğlu en de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

De speciale EU-top betreffende de invasiechaos is ten einde. Het resultaat is de definitieve faillietverklaring van deze Europese pseudo-unie, die noch bereid noch in staat is om als geheel specifiek de individuele lidstaten te beschermen. Europa-despote Merkel heeft haar zin doorgedreven en de zin waarin stond dat de Balkan-route nu gesloten zou zijn, uit de slotverklaring laten weghalen. Het komt over als krenten-kakkerij, want Oostenrijk houdt vast aan zijn bovengrens en de Balkan-landen sluiten in toenemende mate hun poorten, maar het zou een duidelijk signaal geweest zijn. De bondskanselier is blij en ziet het als succes van haar grenzeloze welkomstcultuur. De deal met het niet-EU-lid Turkije loopt weliswaar niet geheel volgens plan, want Hongarije wil definitief niet meedoen, en werd dus verdaagd, maar ze is blij dat ze Duitsland en Europa in ieder geval gedeeltelijk al heeft uitgeleverd aan de Turken.

“We zijn een kwalitatieve stap verder gekomen” en men zou een “doorbraak” hebben bereikt, jubelde de invasiecheffin aan het einde van de Brusselse Turkse dans. De “kwalitatieve stap” is veelmeer een stap opzij om de islamitische invasie niet verder in de weg te staan, ook al dient het eerste deel van de slotverklaring die burgers, die altijd alleen maar tot de helft lezen, een veilig gevoel te geven:

De staats- en regeringschefs stelden in hun slotverklaring unaniem vast dat er een vastberaden optreden nodig zou zijn om

 •  de smokkelaarsroutes af te sluiten
 • het zakenmodel van de smokkelaars te vernietigen
 • de buitengrenzen van de EU te bewaken
 • een einde te maken aan de migratiecrisis in Europa

Dat klinkt toch goed, of niet? Daarvoor zouden echter heel andere maatregelen nodig zijn dan die in dit “pakket” van de verklaring staan:

 • Repatriëring van alle nieuwe irreguliere migranten, die vanuit Turkije op de Griekse eilanden aankomen, op kosten van de EU;
 • Voor iedere vanuit Turkije van de Griekse eilanden teruggenomen Syriër de nieuwe vestiging van een andere Syriër uit Turkije in de EU-lidstaten;
 • Versnelde uitvoering van het tijdpad m.b.t. de visumliberalisering met alle lidstaten; met het oog op de opheffing van de visumplicht voor Turkse staatsburgers uiterlijk tot eind juni 2016;
 • De snelle uitbetaling van de oorspronkelijk beschikbaar gestelde drie miljard euro om de financiering van een eerste pakket van projecten voor eind maart te garanderen, en de beslissing over extra financiële middelen voor de Syrische vluchtelingen;
 • De voorbereiding van de beslissing over het zo mogelijk spoedig openen van een nieuw hoofdstuk in de EU-toetredingsonderhandelingen met Turkije;
 • Samenwerking met Turkije bij alle gezamenlijke inspanningen ter verbetering van de humanitaire omstandigheden in Syrië.

Wie dit leest, komt onvermijdelijk tot de conclusie dat diegenen die dit overeenkwamen helemaal hun verstand verloren hebben of dat ze de burgers als te dom beschouwen om het te begrijpen.

Ten eerste is het op zich al een schandaal dat met een land dat islamitisch steeds meer radicaliseert en waar geen persvrijheid en vrijheid van meningsuiting heerst, en als het aan Erdoğan en zijn AKP-beulen ligt vrouwen zoals in de middeleeuwen onderdanen van mannen zijn, überhaupt op zo´n niveau wordt onderhandeld.

Hier moet daadwerkelijk aan de burgers een EU-top tegen massa-immigratie verkocht worden, aan het einde waarvan er visumvrijheid voor miljoenen islamitische heerserstypes uit Turkije moet komen.

Verder dienen er enerzijds illegalen uit Griekenland teruggebracht te worden naar Turkije, maar voor iedere door Turkije teruggenomen persoon garandeert de EU een andere (of dezelfde?) terug te nemen. Wat is dat? Een veroveraarcarrousel? Mohammed wordt op onze kosten uit Griekenland naar Turkije getransporteerd en van daaruit nemen we in de plaats daarvan Ali op? En voor deze toverformule eisen de Turken de komende vijf jaar 15 miljard euro!

En in de niet al te verre toekomst maakt Turkije van de Afrikaanse “vluchtelingen” dan heel snel Turkse staatsburgers, die via de visumvrijheid ook naar Germoney komen. Tegelijkertijd worden de EU-toetredingsonderhandelingen met Turkije versneld, opdat de islam het dan eindelijk voor het zeggen heeft in de EU.

Nee, we worden niet voor de gek gehouden, maar verraden en verkocht ten gunste van de grootheidswaanzin van Merkel en een toekomstige islamitische dictatuur.

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Europa, EUSSR, Islamisering, Krankzinnigheid, Rotzakken, Turkije. Bookmark de permalink .

39 reacties op Brussel: toppunt van falen

 1. Thom zegt:

  Ik eet het liefst “Bloe bli bla ble” dit is onzin maar dat is dat verdrag ook. Wie daarmee accoord gaat is ongeschikt om een land te leiden. Dus Rutte lazer op.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Falen ??

  Van wie ?

  Het is immers erg succesvol, de destabilisatie van Europa !

  Wij het klootjes volk heeft gefaald , wij hebben de macht uit handen gegeven omdat we te achterlijk te lui en te zelfgenoegzaam waren en zijn .

  Like

  • Lucie zegt:

   Ja,dat klootjesvolk dat tientallenjaren links gestemd hebben.
   Deze blinde figuren,die flowerpowers,hebben in heel Europa de ellende veroorzaakt,alles is gesloopt wat wij eens opgebouwd hebben.
   Nu plukken we dan de vruchten hiervan,jammergenoeg moeten dan ook altijd de goeden met de kwaden lijden.
   De Nederlander is het meest gehersenspoeld van alle Europeanen,het grootste deel is dom,blind en naief.

   Like

  • Anneke zegt:

   De macht is ons UIT HANDEN GENOMEN. Verkiezingsfraude, gepleegd door de NWO-MAFFIA hier wordt vrijwel nooit/ooit aan gedacht; ook niet door de reageerders van/op deze site !!!!!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Anneke: 16.11. uur. Dat is niet waar, Anneke. Enigen, waaronder ik zelf, noemen de NWO wel, en schenken daar aandacht aan.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Omdat jij nu net aan het ontwaken bent, wil niet zeggen dat anderen al HEEL lang wakker zijn,

    Hen je zin an in een ton leeswerk, kan je even je fucking letharg waaruit je net onmtwwakt bijspijkeren !

    Like

 3. N.E. Derlander zegt:

  De grote doorbraak is volgens mij, dat de EU nu volkomen gespleten is. Ik hoop dat dit leidt tot een definitief uiteenvallen van de EU.

  Ik blijf PVV stemmen.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  het pilletje moet nog even gaan werken !

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  …..dat de Balkan-route nu gesloten zou zijn…..Vergeten werd te vermelden dat de – immigranten – altijd het laatste woord hebben. Zij hebben lak aan elke wet, en elke grens. Krijgen op een gegeven moment toch altijd hun zin. Ook door mensensmokkelaars zullen andere routes worden uitgestippeld, met als resultaat dat er in dit jaar alweer meer mensen dan vorige jaren onze kant op komen. Het wurgcontract met Turkije geeft alleen het zeer onbetrouwbare Turkije steeds meer macht. Steeds meer Europese miljarden zullen door Turkije opgeeist worden. Ook massa’s Turken zullen onze kant opkomen door het verdwijnen van de visumplicht. Ik vraag mij af wie erger was en is. Adolf Hitler, of Angela Merkel !

  Like

 6. Feniks zegt:

  Toedreding van visumvrij betekent, dat indien Turkije zgn. Syriers een paspoort geeft en al deze zgn Syriers toegang geeft tot Europa, met andere woorden ongelimieerde invasie van Islam.

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  Ik zie maar een oplossing,maar dan moet het volk,zowel als de krijgsmacht en politie mee werken:het afzetten van de regeringen die ons in dit zelfmoord-parket hebben gemaneuvreerd!

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Ik geloof niet in mirakels !

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Nee,de hoop opgeven,dat zet zoden aan de dijk!Niet voor mij dus!

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Begin maar eens met zoden aan de dijk te zetten, dan praten we verder .

    Als je , je wat verder verdiept hoe het allemaal zo ver gekomen is , weet je ook hoe het verder gaat , de uitkomst ligt vast in de oorzaak .

    En hoop heb ik echt niet meer , lange tijd geleden al verloren , toen ik de machinaties door kreeg .

    Ik hoop niet meer, maar leef alleen nog maar bij pragmatisch realisme , dus begin maar met zoden aan de dijk te zetten, ik zie het allemaal wel aan , weliswaar met grote belangstelling !

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Over machinaties

    Britse media: Tony Blair plande al 15 jaar geleden massa immigratie om linkse kiezers binnen te halen

    Onderzoeksjournalist bewijst dat Blair deel was van complot om aanzien van Europa totaal te veranderen en volken te onderwerpen aan ‘multiculti’

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/03/Britse-media-Tony-Blair-plande-al-15-jaar-geleden-massa-immigratie-om-linkse-kiezers-binnen-te-halen

    En binnen is binnen, ik heb al eerder een een berekening gemaakt wat er gaat gebeuren in de nabije toekomst gezien de demografische zaken .

    U is gewoon verneukt.

    Maar hoop doet leven, ondanks dat uw achterste er uit ziet als de Japanse vlag !

    Like

  • Thom zegt:

   De krijgsmacht? Die pang pang hebben leren roepen, want schieten kunnen ze niet zonder kogels.
   De politie? Die worden toch politiek benoemd? Het volk kijkt ’s avonds naar Mathijs van Nieuwkerk en die vertelt dat het goed is. Op Wilders stemmen doen ze niet, want er wordt gezegd dat dat niet goed is.

   Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Dus: de straat op. Revolutie!
   Nu, ja, er komt meer bij kijken.
   Maar laten we beginnen om het te willen.
   SAMEN is het sleutelwoord. Dus verenigen!
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Like

 8. Charles Martel zegt:

  Wilders en Trump zijn onze enige redding!

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   NEE !
   KIJK hier hebben we weer zoiets !
   Geen enkel begrip van hoe het in elkaar steekt en een ander moet het maar doen !

   De enige hoop ( die ik dus niet hebt ) is dat we deze heren ( die ik een warm hart toedraagt ) massaal gaan steunen, en niet alleen in verkiezingstijd want dat is maar een beginnetje, de grote slag zal daarna moeten komen , de grote schoonmaak, de boel op de schop, en zie jij dat gebeuren ?

   Ik niet , de krachten zijn te groot om het alleen aan een paar politici over te laten .

   Wij het volk zou onze redding kunnen zijn , indien er wat meer hersenwerking aanwezig zou zijn, helaas, dat zat niet in het kerstpakket !

   Maar hoop doet leven nietwaar ?

   Like

  • Anneke zegt:

   “Hopen dat dit ooit zo mag zijn, hopen op eens een rechtvaardig politiek-beleid. Hoop doet leven, maar mijn {fig.} schouders beginnen meer en meer te hangen….Moedeloosheid is met de dag actiever…..”.

   Like

 9. delamontagne zegt:

  Ik lees weleens reacties dat b.v. op verjaardagsfeestjes men soms niet helemaal politiek-correcte dingetjes zegt over “vluchtelingen” !.
  Maar er gelijk een “verontschuldiging” aan toevoegt om het te minimaliseren. [laf].
  Maar stel je zegt:”Ik vind dat er geen enkele zogenaamde vluchteling het land in mag”, hoe wordt daar dan op gereageerd?.
  Dat is n.l. mijn meniong.
  NL is veels te klein voor al die mensen.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  En telkens weer denkt een mens; nu gaan ze te ver, nu gaat er een opstand losbreken. Maar dan kijk je naar tv en zie je weer een paar jankverhalen voorbij komen met migranten die in de modder bivakkeren, gevolgd door weer een gutmensch die beweert dat je deze mensen niet aan hun lot kunt overlaten. De EU wordt in versneld tempo naar een Federaal Europa gedwongen, de €uro is ons opgedrongen, nationale parlementen hebben nog nauwelijks zeggenschap. Kwamen de islamitisch horden eerst nog naar binnen gemarcheerd, nu worden ze zelfs gehaald en per vliegtuig ingevlogen! En nóg breekt er geen opstand uit!

  Like

 11. Pieter G zegt:

  En ze blijven maar vluchtelingen roepen over de ons vijandige horde vijanden die kinderen misbruiken om kwetsbaar over te komen. Kinderen zijn gewoon jonge ouderen en alle jihadstrijders zijn ooit schattige kindertjes geweest die nooit geboren hadden mogen worden. Primair is elke oorlog en ook deze kwestie een geval van teveel jonge mannen die teveel vrije tijd hebben, feitelijk overbodig, en dan de testosteron rijkelijk laten vloeien. Het is overbevolking. De islam weet die overbodige testosteronbommen voor het karretje te spannen en bingo. Dit land was al met 10 miljoen ernstig overbevolkt. Maar ondertussen hebben we (autochtone bevolking)kleine gezinnen die veel meer aandacht, kennis en liefde gekregen hebben waardoor er veel minder kans is zich overbodig te voelen. En religie of islam is iets van 2000 jaar geleden dus voor velen niet interessant.

  Nu worden we door krankzinnige Merkel en slaafje Rutte overspoeld en opgescheept met religie fanaten die eigenlijk maar minimaal verschillen met de fanatici waarvoor ze op de loop gaan.
  Het puinruimen zal nog vele jaren in beslag nemen.
  Merkel/Rutte geef ik niet meer dan 1 jaar voordat ze met pek en veren hun macht moeten inleveren. De Europese Unie is met haar doodsstrijd bezig. De puinruimers zitten in de startblokken.

  Like

 12. carthago zegt:

  Het is allemaal de final countdown. Nazi zwabber Mergel en nazi Druncker, golftasdragers kokki rutte en peppi samson proberen het nog eens.Ze proberen het hitlermodel uit, lukt het, dan is “Europa” definitief alsnog vergast door een blitzkrieg, maar dat zal uiteindelijk niet lukken,daar is zelfs de Europeaan uitermate op berekend. De tekenen van ondergronds verzet en tegenstand zijn in overweldigende mate aanwezig op internet, maar een burgeroorlog ligt daarom wel in het verschiet. Het is beter ons voor te bereiden op die volgende burgeroorlog die lang gaat duren, maar vruchtbaar zal zijn,zoals traditioneel in Europa.

  Like

 13. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet ozL herblogd.

  Like

 14. Jan zegt:

  Dictator Merkel kan het vergeten dat Oostenrijk een vazalstaat van Duitsland wordt: Johanna Mikl-Leitner : de deur blijft dicht voor de parasieten


  „Meine Position ist klar: Die Balkanroute bleibt geschlossen und zwar dauerhaft”, sagte Mikl-Leitner, Innenministerin Österreichs, gegenüber der deutschen Tageszeitung Die Welt. „Der unkontrollierte Massenzustrom über diese Route muss Geschichte sein”, betonte sie weiter.

  Weiterlesen: http://de.sputniknews.com/politik/20160310/308331636/oesterreich-innenministerin-balkanroute-geschlossen.html#ixzz42U7cgeW6

  Die Maßnahme soll ein klares Signal an die Flüchtlinge senden, sich nicht auf eigene Faust nach Europa durchzuschlagen. „Wenn Europa konsequent signalisiert, dass es keinen unkontrollierten Massenzustrom nach Mitteleuropa gibt, dann wird auch der Migrationsdruck aus der Türkei nach Griechenland sinken”, sagte Mikl-Leitner.


  http://de.sputniknews.com/politik/20160310/308331636/oesterreich-innenministerin-balkanroute-geschlossen.html

  Like

 15. semper fi zegt:

  Gisteravond vertelde iemand ,wij krijgen oorlog!!
  Nou dat kan een blinde zien aan komen,geen wereldoorlog maar wel een burgeroorlog!!
  Wanneer de wal het lekke schip keert is een kwestie van afwachten!
  LET OP !!!Als de oranjes vluchten is de tijd daar!!
  Wat een terminaal zieke samenleving is dit toch,net op het nieuws dat fietsers tegengestelde richtingen op rijden en dat we dat maar moeten gedogen,,,straks maar 180 op de A12??
  Ff terug in serieus gelul!!
  Als avond BLO er snapte ik toen al dat die EU ons naar de knoppen helpt! die er voor doorleerden hebben een riant inkomen jegens deze brusselse kolerezooi!!
  Net als die z,g, marktwerking! goed voor de burgers!!
  Ik zie /hoor die pratende vulleszak laurens jan brinkhorst dit nog uitkotsen ,de marktwerking is een verrijking!Net als dat vulles wat jouw kids in elkaar beukt,liefst met velen tegelijk,maar als je wat zegt ben je raccist!!
  Maakt brussel uit hoe ik poepen moet>>??????linksdraaiend??
  Straks mogen we met een nee tegen oekraine stemmen,en wed dat net zoals vaak alles weer blijft zoals het was!!
  Deze verraders hebben schijt aan de burgers!
  Ruzie bij de coalitie omtrent Turkije weerhoud deze grafplanten er niet van toch samen te blijven regeren!
  Ik ga de dag prijzen als dat EU zooitje in elkaar pletterd en dat we terug gaan in een e.e.g. toen was het ook zo!
  Hoop dat net als in de middeleeuwen enigen worden opgeknoopt!!
  pechthold aan de Euromast,heeft wat met euro???
  Mooie overdenking strijders!
  Nog ff boeh roepen en uw afkeer hier op deze mooie site doneren ,
  WHAT ELSE???

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Ik zie het toch echt ander hoor : geen burgeroorlog maar wel een wereldoorlog !

   Misschien als ze in de USA Trump kiezen als president dat we een oorlog kunnen voorkomen, anders zie ik het zeer zwart in voor de toekomst !

   Like

 16. Pingback: Brussel: toppunt van falen | De Mensheid Kronie...

 17. Philippine zegt:

  De vrijheid van meningsuiting wordt aangetast.
  Elsevier heeft geen commentaar mogelijkheid meer.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Philippine: 10.03. uur. Is mij ook opgevallen! Heb enige tijd meegedaan met de meningsuiting daar, en wat mij toen opviel waren de reacties, die op dit blog niet zouden hebben misstaan. Inderdaad CENSUUR, op bevel van de bende van Rutte, en uiteraard LINKS!

   Like

 18. Jean zegt:

  Dat naziwijf verdiend de doodstraf en dat met onmiddellijke uitvoering zo niet is heel Europa naar de kloten door die islamsmeerlapperij.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 11.52. uur. Inderdaad Jean, heel Europa naar de verdommenis, vanwege de verraadster en stasimadam Merkel, die in opdracht van de Bilderbergbende, en de NWO ONS verkoopt en verraadt aan de ISLAM!

   Like

 19. Anneke zegt:

  Oost-Europa, haalt ons West-Europeanen uit het slob. Zij zijn onze beschermengelen; momenteel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s