Canada wil dit jaar wel 305.000 migranten opnemen

Screenshot_53

Canada gaat de deur wijder openzetten voor immigranten. Het wil een recordaantal “vluchtelingen” opnemen en meer doen aan gezinshereniging. De Canadese minister van Immigratie John McCallum zegt dat dit jaar tussen de 280.000 en 305.000 permanente verblijfsvergunningen kunnen worden gegeven aan nieuwkomers. Met name Syriërs die de oorlog in eigen land ontvluchten zijn welkom.

NOS

Volgens McCallum is het doel van de regering immigranten binnenhalen die willen meebouwen aan een beter Canada. “We willen de middenklasse uitbreiden”, zei de minister. “Gezinshereniging brengt economische voordelen met zich mee die onze hele samenleving helpen.”

Eind februari maakte de liberale Canadese regering bekend dat er al meer dan 25.000 Syrische vluchtelingen zijn binnengekomen. Daarmee was een belofte ingelost die de liberale partij eind vorig jaar had gedaan bij de verkiezingscampagne.

Bron:
http://nos.nl
(h/t “Republikein”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Canada, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Canada wil dit jaar wel 305.000 migranten opnemen

 1. Hans zegt:

  Tja, Canada
  RMCP

  Stoere mannen die het heeeeeeeeel druk gaan krijgen met dat islamitisch tuig.

  Maar doe maar, neem ze allemaal maar op en verlos ons van het kwade, Amen.

  Like

 2. Johan zegt:

  “Canada wil dit jaar wel 305.000 migranten opnemen”. Oftewel :
  Hoe kan ik zo snel mogelijk mijn land verkrachten !

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  Ze kunnen nog niet eens 10.000 vluchtelingen krijgen.
  Vorig jaar was er plek voor 25.000 asielzoekers maar dit aantal werd bij lange na niet gehaald.
  De reden?
  Alleen goed opgeleide mensen komen in aanmerking en je moet zelf in je onderhoud voorzien of familie hebben die jouw opvang betaald.
  Geen vluchteling wil er heen.
  Die kiezen liever voor Nederland, Oostenrijk, Duitsland of de Scandinavische landen.
  Gratis opvang in een AZC en als je de verblijfsvergunning hebt krijg je een huis met inboedel en de rest van je leven bijstand,

  In Denemarken nam het aantal asielzoekers af met 85% omdat de uitkeringen omlaag gingen.

  Nu mag u zelf bedenken waarom die mensen naar het westen “vluchten”.

  Ze komen alleen voor onze uitkeringen. Ze hebben de pest aan onze wetten, onze cultuur en onze gebruiken.

  Stop AUB de islamisering van het westen laat de problemen van de islam waar ze horen.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Canada hoe GEK kan je wezen !!!!!

  Like

 5. Koos zegt:

  Als je de middenklasse wilt uitbreiden, waarom haal je dan moslims binnen, in plaats van de eigen bevolking te stimuleren grotere gezinnen te stichten?
  Ze doen maar, de Canadezen. Hopelijk reizen alle “vluchtelingen” meteen door naar Canada. Een luchtbrug naar Canada, dat zou pas een goed idee van Samsom zijn!
  Op rubberbootjes mag natuurlijk ook.

  Like

 6. Thoth zegt:

  Ik zou zeggen, alle Arabieren, Turken, etc. die moslim zijn en in Nederland verblijven. Dan zal langzamerhand de vrede terugkeren.

  Like

 7. KarenB zegt:

  Mohammedanen binnenhalen die willen meebouwen aan een beter Canada? Mohammedanen werken niet en zullen zeker niet meebouwen aan een Westerse samenleving. Als ze al wat doen is het de boel terroriseren en de samenleving ontwrichten De middenklasse uitbreiden? Ik denk niet dat je de middenklasse uitbreidt maar dat de middenklasse kleiner zal worden. Deze levenslange handophouders zullen de middenklasse verarmen en zo een grotere arme onderlaag in de maatschappij creëren. Gezinshereniging brengt economische voordelen? Gezinshereniging zal er logischerwijs voor zorgen dat alle problemen nog groter worden want hoe meer je er binnenhaalt hoe groter de problemen worden, en dat gaat ook nog erns behoorlijk progressief!

  Like

 8. Ad zegt:

  De wereld draait doorrrrrrrr

  Like

 9. Bas zegt:

  Behalve de VS heeft Canada waarschijnlijk economisch meer mensen nodig. Behalve dit is Canada tegelijkertijd met zijn eigen continentale Islamisering bezig. De verspreiding van de Islam, vanuit het Midden-Oosten, wordt zodoende steeds meer een feit.

  Like

 10. aquarius4422 zegt:

  De Canadezen gaan nog heel veel spijt krijgen dat ze een linkse premier gekozen hebben.

  Like

  • Andrew Werner zegt:

   Ik heb er niet voor gekozen, en het leek er ook helemaal niet op dat hij zou winnen, maar zitten ermee. Niet vergeten dat deze ‘refugees’ helemaal op zichzelf staan, en niet zoals in Nederland alles zomaar krijgen. Ik las pas dat vele willen terug, en willen hier niet ijn. Het is te koud hier in de winter ook. Niet voor iedereen.

   Like

 11. Peter selie zegt:

  Ik wens ze daar in dat enorme land veel succes met dat tuig !

  Like

 12. Dicksy zegt:

  Links beleid in Canada na hun gehouden verkiezingen en je ziet al direct het resultaat. Ze mogen er van mij 2x,3x…. nee, ze mogen ze van mij allemaal opnemen. Hier zijn de ogen van de bevolking reeds lang open gegaan, terwijl deze van de politiek gesloten blijven, zelfs nog voor dat de grote tsunami echt begon. Als de Canadese bevolking een beetje slim is zouden ze beter eens een kijkje richting Europa nemen voor het voor hun land ook te laat is. Ginder zullen ze het nog wel ondervinden, ik wens hen in ieder geval veel succes.

  Like

 13. Vorig jaar is de waarde van de Canadese dollar al met 20% in elkaar gestort. Dat zal in 2016 nog wel een heel stuk erger worden dankzij de zeer (s)linkse premier Trudeau. Was ooit een prachtig emigratie en vluchtland. Wordt nu ook grondig verpest met dat abjecte ‘gutmenschengedrag’

  Like

 14. Primo zegt:

  Kunnen zij niet allemaal naar Canada?

  Like

 15. Koos zegt:

  1 linkse premier kan heel eenvoudig een land verpesten.
  10 normale premiers kunnen de schade nauwelijks herstellen, alleen met zeer veel bloedvergieten.
  Dat is de asymmetrie van de multicul.

  Like

 16. Elena zegt:

  OMG….nu wordt Canada ook totaal vervuild.
  Alvast R.I.P. Canada.

  Like

 17. bokito zegt:

  ik heb een miljoen voor ze van mij mag je ze hebben helemaal gratis en voor niks wanneer kom je erom

  Like

 18. Tja, je kunt van Links veel beweren, maar níet, dat het onduidelijk is, waarvoor het stáát!
  Er hoeft waar dan ook ter wereld maar iets links aan de maxcht te komen en húp, de exoten, de islam voorop, worden uit alle hoeken en gaten van de wereld binnengehaald en zo wat dóódgeknuffeld.
  Het enige onbegrijpelijke vind ik nog altijd, dat de islam van hen alles mag, waarvoor ze elke christen bij wijze van spreken, allang een rótschop verkocht zouden hebben!
  IK wacht er, eerlijk gezegd, nog steeds op, dat deze of gene ‘linksmensch’ dat nu eens duidelijk uitlegt. En voor één keer behoorlijk onderbouwd, graag!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 19. Pieter zegt:

  Waarom moeten die mensen per se uit Noord-Afrika en Afrika komen, waarom geen mensen uit Zuid-Amerika (Mexico) of uit ons Oostblok ? Die zouden dolgraag naar Canada willen.

  Nee, het moeten juist kansarme, ongeletterde, laagopgeleide moslims zijn die notabene door de VN worden aangewezen en voorgedragen om naar Canada te mogen !!
  Kun je nagaan wat door dit rotbeleid voor rotzooi naar Canada komt.

  Het is een leugen als McCallum zegt dat het land deze mensen nodig heeft voor de economie en andere kletspraatjes.
  Het enige doel is het zogenaamde Gutmensch idee en de zg humanitaire waarden die Canada altijd heeft gehad, nieuw elan te geven door deze gestoorde regering van “Liberals”.

  Alles wijst erop in Europa dat deze houding tot een ramp leidt, maar in Canada denkt men de wijze lessen van ons niet nodig te hebben.

  Helaas moeten wij afscheid nemen van dit eens zo mooie trotse land waarin het een genot was te wonen, leven en te werken.

  Fare well Canada, your polticians bring you disaster.

  Like

 20. alidas1 zegt:

  Nou Rutte dat is dan makkelijk op te lossen stuur ze allemaal maar naar Canada
  .Mooier aanbod kun je niet krijgen.

  Like

 21. Jan zegt:

  Canada beleeft zijn eerste (mislukte) 9/11

  Like

 22. Jan zegt:

  Man steekt 83-jarige vrouw verscheidene malen met mes in gezicht


  Police said the attacker didn’t seem to know his victim. “That’s what is disturbing about this, it appears to be some random act of violence,” said Drouillard. (Random act of violence aka sudden jihad?)
  http://www.barenakedislam.com/2016/09/29/canada-sudden-jihad-syndrome-onlookers-horrified-as-man-ambushed-elderly-woman-stabbing-her-repeatedly-in-the-face-leaving-her-screaming-and-bleeding/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s