Ex-moslim waarschuwt: Word wakker Europeanen! De islam wil jullie vernietigen!

Screenshot_62

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Beste landgenoten, beste lezers, Michael Mannheimer (blogger) kreeg een wekroep van een ex-moslim aan de Duitsers en Europeanen toegestuurd. Neem hiervoor de tijd alsjeblieft. Lees de waarschuwende woorden en verinnerlijk deze. Verbreid dit bericht alsjeblieft zoveel mogelijk, opdat het zoveel mogelijk mensen bereikt die wakker gemaakt kunnen worden. Velen van ons zijn al wakker en hebben het gevaar herkend, maar dat zijn er nog altijd te weinig. De eisen en inmengingen van de moslims in onze waardesamenleving nemen dagelijks toe, de integratie vindt maar van één kant plaats, want wij Duitsers en Europeanen moeten ons aanpassen. Tolerantie wordt alleen maar door Duitsers en Europeanen gestimuleerd, moslims daarentegen kennen geen tolerantie respectievelijk interpreteren tolerantie als zwakte. Een andere en belangrijke oproep: ga voor jullie eigen veiligheid alleen nog maar in groepen de straat op en richt jullie blik op de gemeenschap. Alleen gezamenlijk kunnen we doelen bereiken!

Netzplanet

Bij het hieronder staande artikel gaat het om een brief van een lezer, die ik enkele dagen kreeg toegestuurd. Het is geen nepbrief en noch ik noch iemand anders heeft hem geschreven. Hij is afkomstig van een in Italië wonende ex-moslim. Wat deze ertoe heeft bewogen om de islam te verlaten, wat hem ertoe heeft bewogen deze brief aan me te sturen, kan ik alleen maar gissen. De brief bevat echter zoveel kernwaarheden over de islam dat ik hem als zelfstandig artikel publiceer. Hij bevestigt alles waar wij islamcritici tot nu toe zijn achtergekomen over de islam. Ik heb de brief in correct Duits veranderd. Afgezien daarvan heb ik geen woord gewijzigd, weggelaten  of toegevoegd:

“Word wakker Europeanen! De islam wil jullie vernietigen!”

Of jullie het geloven of niet: het is het achterbakse plan van Allah om alle niet-moslims vrede voor te spiegelen, om eenmaal in de meerderheid toe te slaan met terreur en vernedering. Het is waar dat de islam de belangrijkste vijand van de Joden is, want in de islam bestaat een spreekwoord: “Vandaag de zaterdagmensen (Joden) en morgen de zondagsmensen (christenen).”

Dit betekent dat eerst de Jood en al zijn “kwalijke praktijken” en “financiële macht” vernietigd moet worden, om daarna een einde te maken aan de praktijken van de christenen als ze ten prooi vallen aan een diepe wereldcrisis. Dit probeerden de moslims op 9/11 met het World Trade Center. De koran staat het moslims toe te liegen tegen de niet-moslims voor hun eigen bescherming, totdat de jihad wordt uitgeroepen.

Welnu! Precies dat beleven we op dit moment in die landen waar moslims in opkomst zijn en zich snel vermenigvuldigen. Ik als ex-moslim bevestig dat de koran niet één enkele profetie bevat zoals de Bijbel. De koran is een strijdplan van Mohammed, die een veldheer was. Mohammed´s strategie voor een overwinning was alleen maar mogelijk via propaganda en leugens. Mohammed gebruikte een zelf in elkaar geknutselde god, die haat tegen Joden en christenen propageert en verplicht hen te doden. In werkelijkheid echter was het Mohammed´s plan om het vruchtbare territorium van het Westen te veroveren, opdat hij uit de woestijn kon vluchten, omdat deze een levenswaardige structuur onmogelijk maakte.

Het gezegde in de islam luidt hoofdzakelijk: “Als je de kafirs (ongelovigen) niet de hand kan afslaan bij zwakte, kus deze dan net zolang tot jullie sterk genoeg zijn om hem af te slaan.”

Een ander gezegde luidt: “Glimlach tegen de Joden en de christenen en spiegel hen de vrede voor wanneer jullie niet sterk genoeg zijn, maar innerlijk moet jullie hart hen haten tot hun dood.”

En? Is dat op dit moment zo? Ja!

In het begin, decennia geleden, toen er nog maar weinig moslims in Europa waren, lieten zij zich alles welgevallen. Tegenwoordig echter, nu ze met veel meer zijn, verkondigen ze blijkbaar zonder enige schroom hun meningen.

Word wakker!! Ik was moslim!! Er bestaat maar één manier om ze te bestrijden . . . geloof me! Versla ze met hun eigen wapens!! Wees moedig en verzet je openlijk!! Demonstreer tegen de bouw van moskeeën!! Houd demonstraties met het motto “Koranverbod in Europa”!! Treed op onder het motto “Nee tegen Turkije in de EU”!! Zeg ook dat jullie je gekwetst voelen in jullie religieuze gevoelens!! Wees niet bang: verzet je samen tegen hen!! Zorg ervoor dat alle moslims uit de politiek verdwijnen en uit het parlement!! Zolang jullie echter slapen, komt de dief in de nacht bij jullie!!

Dus: Word wakker!

Nu!

Bron:
www.netzplanet.net
Door: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Taqiyya, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

45 reacties op Ex-moslim waarschuwt: Word wakker Europeanen! De islam wil jullie vernietigen!

 1. joga zegt:

  Wie twijfelt nu nog aan de hele islam-opzet? Ik al tientallen jaren niet meer ,omdat ik in de jaren ’80 in Saudi-Arabië heb gewerkt voor een Koeweits bedrijf met een Libanees-christelijke directie en -stafmedewerkers. Ikzelf voor de Europese know-how als christenhond, zoals wij door de Saudi’s werden genoemd in onderlinge gesprekken. Het is ongelooflijk dat de Europeanen zo achterlijk zijn en niet zien dat de Europese regeringen alles pikken omdat ze door de Arabieren hiervoor betaalt worden.

  Geliked door 3 people

 2. jungleelephant zegt:

  Niks wat wij niet al wisten,maar nu komt het uit hun eigen gelederen!Respect voor de ex moslim die hier mee naar buiten treedt!

  Like

 3. Jan zegt:

  Vrouwvriendelijk Turkije: vrouwendag

  Like

 4. Jan zegt:

  Islam tast niet alleen de hersenen aan maar ook fysiek het lichaam. Zwarte henna allergie

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Ik ben allang wakker, maar het levert me alleen maar haat van de ‘Gutmensch’ op.
  Wakker zijn heeft één voordeel: je bent voorbereid op de slachtpartijen van de mohammedaan, die onvermijdelijk zullen zijn.
  De ‘slapenden’ en de heersende landverraders zullen dan wel weer ‘geschokt’ zijn als die tijd aanbreekt.
  Enfin, de heersers zijn tegen die tijd reeds vertrokken naar veilige oorden…

  Geliked door 2 people

 6. Tom Hendrix zegt:

  Respect voor “Janina”. Maar WIJ realisten en patriotten weten allang wat de Koran is. Een smerig HAATBOEK, voor de HAATBAARDEN die ONS willen overheersen. Ik las voor 2 jaren terug, het boek: ” Weg uit de Islam- Getuigenissen van Afvalligen (ex moslims), van IBN WARRAQ, en toen wist ik al meer dan genoeg. Dus helemaal eens met deze ex moslim.

  Geliked door 2 people

 7. Elena zegt:

  Wij, lezers van deze oprechte en leerzame E.J. Bronsite…waren al heeeeeeel lang wakker.
  Nu onze gluiperige roverheid nog….
  De PVV is al ruim 10 jaar wakker…met duizenden sympathisanten.

  Het moslimtuig beledigt het Christelijke en Joodse geloof…en de ongelovigen.
  Zij zijn meester in het verspreiden van HAAT!!
  Tevens zijn zij meester in het verdraaien van de feiten..zodat ZIJ in de slachtofferrol kunnen kruipen.
  Wij moeten ons feller verzetten tegen dat extremistische barbaarse moslimtuig.

  Desnoods met geweld…elk bouwwerk wat een moskeet moet worden…dient die zelfde nacht afgebroken te worden.

  Stem PVV !
  Stop de islamisering van Nederland !!

  Geliked door 2 people

 8. Mirjam zegt:

  De overeenkomst met Turkije mag niet doorgaan, we gaan daardoor naar de knoppen.

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  De Joden zijn de Zaterdag mensen… Wij zijn de Zondag mensen….
  Maar als ik mij niet vergis zijn de moslims de Vrijdagmiddag mensen!….

  Like

 10. G.B. zegt:

  Indien ik lees dat in Zweden de vrouwen worden verzocht om niet alleen in de avonden op straat te gaan vanwege groot gevaar dat ze aangerand of ernstig verkracht of misbruikt kunnen worden is voor mij de maat meer dan vol. De Europese maar ook de Moslim vrouw hebben recht op een vrij en ongedwongen sexueel leven. De paarse knop is voor 20 atoombommen op Europa te gooien indien de Moslims Europa met of zonder geweld overnemen. Binnen 5 minuten zijn we van de kaart verdwenen. Europa zal nooit een Moslim staat worden.

  Like

 11. Karel zegt:

  Ik zeg geef wilders 1 x de macht laten we maar kijken hoe deze man het gaat doen want er is geen tweede wilders hellaas maar ons bestaan gaat naar de klote zo want als wilders het niet doet dan doet niemand het

  Like

 12. Humanitaire zegt:

  Beste Mensen de enige gevaarlijke Islam is turkse soennistische Moslims. turkse soennisten zijn rassen haters, rassen vernietigers, moordenaars,
  De andere Moslims zijn niet echt gevaarlijk. turkse soennieten hebben door de eeuwen heen zoveel volkeren zoals byzantenen, Grieken, Cyprus, Armeniers, Asyriers in de naam van hun geloof verkracht, gemarteld en als slagers afgeslacht. En nu in 2016 turken slachten in turkije elke dag Koerdische Moslims af om de Koerden in turkije uit te roeien.
  En aan de andere kant neemt de turken de hele wereld in de maling en willen van Europa 6 miljard euro. zogenaamd voor het tegen houden van de vluchtelingen, terwijl isis door de turken gesticht is. en de catastrofe in de wereld is door de turken gecreëerd om een stukje soennistische turkije op te zetten in Syrie en in Irak.
  En turkse soennieten die maken misbruik van hun geloof om bijv Saudi Arabie ook voor hun doel te gebruiken.. Berecht turkse schurkenstaat voor terrorisme en zet ze uit navo en nato

  Like

 13. karel zegt:

  1,7 biljoen moslims in de wereld. Als wij echt de terrorisme zouden promoten. Was de helft van de wereld waarschijnlijk al dood.

  Like

 14. Marcel zegt:

  Helemaal herkenbaar en zoals ik het zelf ook al zag….Waar blijven onze noemen waarden en eigenheid. Er komen steeds meer aanpassingen die qfbreuk doen aqn bovengenoemde normen waarden en eigenheid. Tolerantie en respect moet van twee kanten komen. Wij moeten ons aanpassen als We imigreren naar een islamitisch land.of zelfs ql op vakantie… Waar blijven de aanpassingen van de islamitische mensen die hier wonen…

  Like

 15. V zegt:

  Nounou,U durft,om bang van te worden,maar misschien is ’t wel beter om zoveel atoombommen op Europa te gooien,terwijl ik niks gedaan,alleen die stomme Rutte,is zo stom-dom bezig,om ons niet eens tegen veiligheid te beveiligen,hij luisterd eens niet naar ’t volk,hij heeft(geeft)genoeg vd belastinggeld vd Nederlanders,gaat ’t meeste naar ’t buitenland en profiteren er goed van,1 maand geleden zeiden dat de grenzen dichtgingen,jaja,dat merkt ik,er komen nog teveel binnen,’t wordt te zwart hier van die ontevreden mensen(asiel/gelukzoekers)die krijgen alles en de Nederlanders staan aan de kant,met vele schulden,weinig eten(voedselbanken)ect en worden niet geholpen…..ik wordt er gewoon ziek van…..

  Like

  • V zegt:

   En is er iets eraan veranderd,nee,alles wordt te duur en dan kan ik niet van betalen en oja,stond er in de krant,dat mensen die van ’n bijstandnorm moeten leven,’n vergoeding van e150,00 p,persoon,omdat hun kroost op ’n voortgezet onderwijs op school zitten en ik als bijstand,niks ervan krijgen,is dit niet van de zotte……

   Like

 16. Marcel Mulder zegt:

  Islam hoor bij de moslims dat houd in dat fascisme geen verzinsel is van Adolf Hitler en Benito Moesseline is maar al minimaal 1400 jaar oud is door profeet Mohammed is waarom zouden moslims anders de Hitlergroet uitbrengen het zijn waarlijk één van de eerste nazi’s en weer zijn ze niet verder gegroeid de geestelijke achterstand word weer eens aangetoond.

  Like

 17. Peter van holten zegt:

  Er komt een verdrukking idd maar het lam Gods heeft de overwinning al behaald !
  Christus met zijn bruid zal overwinnen zegt de profetie !

  Like

 18. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 19. Gert zegt:

  Precies zoals ik het ook zie en verwoord. Echter de mensen krijgen zand in de ogen gestrooid door politici van met name links die ons 2e hands burgers willen maken ten faveure van intolerante schreeuwlelijkers en hatende islamfunda’s die hulp krijgen van links om een linksgroene islamfascistische samenleving te creeren. Waar geen plaats is voor islamkritici die middels het verstikkende policor zelfs juridisch de mond wil snoeren.Ook de mainstream media die eenzijdig links is.Basht de Jood, Christen, de niet moslim maar is proislamfascisme. Negativiteit over de islam wordt verzwegen gebagitaliseerd genegeerd zodat de mensen niet het kwalijke gevaarlijke islamfascisme zien en denken dat er niets aan de hand is.Terwijl het Joods Christelijk humanistisch erfgoed onze vrijheden door islamfanataci met hulp van linksgroenfascisme deze enonze cultuur te ontwrichten om de wrede sharia ons op te leggen. Goedschiks dan wel kwaadschiks. Daarom kom op voor je erfgoed en vrijheden en werp een dam op tegen het islamkwaad.

  Like

 20. Williaan zegt:

  Alleen de PVV stemmers zijn wakker.
  Velen durven hun ogen niet open te doen, te bang om de rauwe en harde werkelijkheid te zien.

  Like

 21. Achterin zegt:

  ,ze zitten achter de kamelen met hun piemel te spelen

  Like

 22. Nancy zegt:

  De dag dat dit zou gebeuren, dan hoop ik dat ze hun keukenhanddoeken achterwege laten , dat ze op minst in de ogen kunne durven kijken en zich niet verstoppen achter ne zakdoek! 😏🖕👌

  Like

 23. Ron verkerke zegt:

  Ja wat moet ik hier opzeggen, wij zijn zelf niet zo haatdragend en kunnen ons daarvan niet voorstellen dat je een medemens iets vreselijks zou aandoen(realiteit is jammer genoeg anders vanaf hun kant gezien. Er moet ook iets gebeuren maar wat( pistool kopen?)
  Is dat de oplossing? Tjonge jonge lekker allemaal.

  Like

 24. marie zegt:

  ik denk dat er een groot gevaar dreigt, Europa laat te veel gebeuren straks hebben we niets meer te zeggen hier in ons land!

  Like

 25. Ron verkerke zegt:

  Widers was al 2e grootste partij, is gewoon weggewuift alsof hij niet bestaat,schandalig.
  Er moet iets gebeuren maar er gebeurt niets,wat moeten we doen ? Onszelf bewapenen? Waar gaat dit potver naartoe, deze regering heeft oogkleppen op en daar moeten wij het meedoen😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠

  Like

  • V zegt:

   Hallo,Ron Verkerke,daar heeft U gelijk in,dat Geert Wilders,wordt weggewuift,ja,echt schandalig……ze moeten deze advertentie bij de regering neer gaan leggen,maar of ’t helpt,ik hoop niet,als er iets gebeurd,is Rutte de grootste schuld,en dan hebben ze spijt,hadden we maar naar Wilders geluisterd,dan was ’t hier allang witter geworden,ipv zwart…..

   Like

 26. Hp.verkade zegt:

  We hebben een mooi land wat af gebroken wordt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s