“Halal zwemmen” voor moslima’s van start in Bredaas zwembad

Screenshot_3

BREDA – Een pas opgerichte stichting in Breda gaat “halal zwemavonden” organiseren voor moslima’s. De eerste zwemavond vindt plaats op 26 maart in zwembad Sonsbeeck in Breda. De kersverse stichting wordt gesponsord door Khalida Al Sayer uit Koeweit en richt zich in eerste instantie op activiteiten voor moslima’s. In een later stadium wil de stichting Halal Zwemmen ook activiteiten gaan ontplooien voor het andere geslacht.

Woordvoerster Amal van Halal Zwemmen begrijpt de verwarring over halal zwemmen. “Niet-moslims denken dat halal alleen met eten heeft te maken, maar dat is niet zo. Halal zwemmen betekent dat er door de dames gezwommen kan worden op een manier die voor moslima’s is toegestaan. Het is een algemene islamitische term waarmee wordt aangegeven wat toegestaan is voor moslims en niet in strijd is met haram, het tegenovergestelde van halal.”

Lees verder>>>
(h/t “Jade”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

44 reacties op “Halal zwemmen” voor moslima’s van start in Bredaas zwembad

 1. Mirjam zegt:

  De ramen worden geblindeerd en er wordt een gebedsruimte ingericht. Voor het halal zwemmen!!!!!
  Het is toch niet normaal meer hier in Nederland. Hoe zit het met het halal zwemmen van de kinderen/jonge meisjes/vrouwen in de Duits/Oostenrijkse/Zweedse zwembaden die door asielzoekers aangerand/verkracht zijn geworden? Werden daar de ramen ook geblindeerd en er een gebedsruimte voor de asielzoekers ingericht, zodat alles halal was? DIT IS NEDERLAND, SODEMIETER OP MET JE HALAL!

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik vind dat er een halt toegeroepen moet worden aan moslims nu ze steeds meer eisen stellen aan activiteiten die halal moeten zijn, en die daarmee de integratie volledig in de weg staan. Waarom een gebedsruimte? Je kunt toch ook je zwemuurtje plannen als het géén tijd voor gebed is? Waarom ramen afplakken? Zo claim je toch een openbare zwemgelegenheid voor jouw specifieke groep, terwijl er juist GEEN discriminatie mag zijn op grond van geloof of ras? Ik snap niet dat de gemeente Breda zo achterlijk is om hierin toe te stemmen! Het onderscheid tussen moslims en niet-moslims wordt alleen maar groter, en niet in het belang van ons, de autochtonen.

   Like

  • Steven zegt:

   Erger nog..hoe zit het met het zwemmen voor ALLEEN eigen burgers..maar dat heet discriminatie in de EU.. Hetzelfde voor moslim scholen…een school voor BLANKEN mag niet…en ga zo maar door. Straks moet ook de PORK nog uit de winkel en de nederlandse vrouw met hoofddoek om….
   De luchtvervuiling heeft een hoop aangetast aan de hersens van westerlingen…en degene die daar nog niet aan lijden worden monddood gemaakt of beschouwd als een dwaas die de samenleving wil verzieken.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Knettergek zijn ze geworden in Breda. En geef maar weer toe, aan deze volgers van de pedo-profeet. Ik zou zeggen, laat ze in de woestijn gaan zwemmen, daar horen ze tenslotte toch thuis!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  [quote] Voor de zwemavond zullen wel de ramen van het zwembad worden geblindeerd om de privacy van de dames te kunnen waarborgen. Ook wordt er een gebedsruimte ingericht. [/quote]

  En het gaat maar door met die gekte…
  Een ‘gebedsruimte’ voor de ‘halalla’ zwemavondjes!
  Die hypocriete afgod-vereerders liggen de hele dag tegen die ‘allah’ te lullen!
  ZIEK, ZIEK, ZIEK! Zieke komedianten!

  Ik ben alvast voor de ‘vluchtelingen’-welkom-dames in Breda op zoek gegaan naar passende zwemkleding; kunnen ze leuk meedoen met de moslima’s en laten zien hoe solidair ze zijn met de mohammedaan.

  http://www.bourkini.nl/contents/nl/d5_Islamitische_zwemkleding.html

  Like

 4. Pieter zegt:

  Klinkt allemaal heel onschuldig van die stichting, maar ondertussen is het je reinste islamisering.

  Geliked door 1 persoon

 5. carthago zegt:

  De ramen worden geblindeerd om de Kontenbonkers minder minder minder betrapt te laten worden op het Kontenbonken.Een idee van peppi samsom en kokki rutte.

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  DIT MOET TERSTOND VERBODEN WORDEN !
  DIT ONDERGRAAFT ONZE SAMENLEVING !
  GEEN AANPASSINGEN AAN MOSLIMES EN HUN ACHTERLIJKE PRIMITIVE GEWOONTEN , ZEKER NIETS AL ZE GEFINANCIERD WORDEN DOOR INVLOEDEN VANUIT EEN ISLAMISTISCH BARBAREN LAND.
  en ja ,ik ben pissig !

  STOP DIT !

  Like

  • Je bent echt pissig! Nou, dat is, voor zover ik weet, iets bijzonders:
   Meestal ben je eerder cynisch. Enfin, misschien is dit voor de variatie wel eens gezond. (Nee, dat is niet sarcastisch bedoeld.)
   Normaal gesproken ís het ook iets om rázend over te worden, maar ik moet bekennen, dat ik er op dit moment alleen maar een beetje mistroostig mijn hoofd zit te schudden over zóveel goedmenschelijkheid.
   Af en toe gaat de zee je gewoon te hoog, dat zal het zijn…..
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Ik ben al 40 jaar pissig op mijn medelanders , achterlijke randdebielen die hun erfgoed , hun toekomst en dat van de kinderen aan de politieke/islamo barbaren overleveren, bv de fucking joop den uil stemmers !
    En ik ben nu niet sarcastisch maar gewoon zwaar pissig !
    Na de moord op Fortuyn stem het debiele klootjesvolk gewoon weer op dezelfde ranzige partijen .,

    Zal even sarcastisch worden : ik hoop dan ook dat het zo verschrikkelijke erg gaat worden, dat er een 5 watt lampje gaat branden , ik wens het volk dan ook veel islamitische en EU onderdrukking en meer van die ellende toe .

    Werk je maar kapot voor je slaven bestaan , dat zal je leren, of niet .
    Jullie willen toch zo graag het onderwerp zijn van sociale experimenten !
    Stem voor je eigen ondergang, jullie verdienen niet beter !!

    Joop neem je pilletje in hoor ik vanuit de keuken roepen !

    Like

   • Driek zegt:

    Theresa zegt: Af en toe gaat de zee je gewoon te hoog, dat zal het zijn…..

    Ja, inderdaad, lieve Theresa, ik kan alleen nog mistroostig mijn hoofd schudden, dat het hier zover is gekomen, ongelooflijk. En ik vraag mij af wat voor lieden het zijn die deze idioterie goedkeuren.

    Like

 7. Floris zegt:

  En wanneer er activiteiten georganiseerd worden voor uitsluitend niet-moslims dan is het racisme en is de wereld te klein.

  Like

 8. Japio zegt:

  Die kut-islam neemt alles over in samenwerking en met goedkeuring van de gevestigde orde en alles, ook de regering wordt betaald door het midden-oosten. Ik denk dat het tij nog moeilijk te keren is in NL/EU. De gedachten dat we straks onderdrukt worden door dat schorem doet me walgen. De EU-regeringen zijn omgekocht en zo corrupt als de pest. Alles wijst erop dat we worden weggegeven aan de meest verachtelijke idieologie ter wereld. En onze regering gaat de geschiedenis in als her meest verradende ooit. Maar ja, net als veel in onze geschiedenisboekjes zal de waarheid hier over ook wel vervalst worden. Nog erger, misschien zijn er straks helemaal geen geschiedenisboekjes meer onder het islam-nazi bewind.

  Geliked door 1 persoon

 9. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Gewoon effe een varken in het water laten meezwemmen ; is het gauw over. 😛

  Like

 10. Elena zegt:

  Aangifte doen?
  Dit is je reinste discriminatie !
  Voor de bewoners in de buurt….boycot voor nu en altijd dit zwembad !
  Mogelijk…het zwembad bestormen met tientallen uit de kluiten gewassen naakte kerels?

  Like

 11. Doornroosje zegt:

  Dat de moslima apart wil zwemmen vindt ik best en dan ook die mannen apart, kunnen die geen kinderen lastig vallen. Persoonlijk wil ik ook niet in het zelfde water als een moslim. Maar dan mogen ze ook niet in ons zwemwater. Verboden toegang.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Als ze zo graag halal willen zwemmen kunnen ze wat mij betreft in IJmuiden beginnen om dan zo langs de kust richting Marokko te koersen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Denk er aan dat je allerlei afgrijselijke groengrijze rooddooraderde schimmels op de meest intieme delen en plaatsen oploopt, dat er na ’n paar dagen slijmerige vliesvleugelige beestjes onder je oksels rond kruipen en dat je niet meer in de buurt van open vuur kunt komen door de voortdurende ophoping van methaangas!
   Het enige wat je dan nog helpt is permanent in burka rondlopen.

   Like

 12. Sjaak zegt:

  Dan maar met een paar varkenskoppen in je zwemtas !
  En FKK de hele boel op zijn kop(vod) stellen !

  Like

 13. Joop Sigaar zegt:

  Prima ,maar dan ook halal opereren , allemaal ……….

  Like

 14. BigLJohn zegt:

  Dit is helemaal geen primeur voor Breda. In een stadje als Veghel vinden dit soort rare praktijken al meer dan 20 jaar plaats !

  Like

  • delamontagne zegt:

   Veghel een stadje ? Ik herinner het me als een dorp in de jaren ,50.
   Oer en oer Katholiek, apart in de kerk, vrouwen links mannen rechts !!!!!!! en met apart zwemmen.
   Gescheiden, wel M/V gescheiden.
   In die jaren wisten ze niet eens wat moslim/islam is.

   Like

   • Zo te lezen hadden ze dat toen ook bepaald niet nodig!
    Ik weet natuurlijk wel, dat ook de katholieke kerk bepaalde fratsen heeft met betrekking tot segregatie en vrouwen-minachting, ook al konden ze dat vanaf de jaren ’60 niet allemaal meer handhaven; ik ben er niet voor niets uitgestapt.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • BigLJohn zegt:

    Ik spreek met kennis van zaken. Tien jaar geleden vertelde een kennis uit Veghel mij dat moslima’s al tien jaar in het plaatselijke overdekte zwembad in vol ornaat (ze zijn dan nog helemaal aangekleed) apart kwamen zwemmen, met gesloten gordijnen voor de buitenwereld. Alleen voor deze moslima’s dus. Deze kennis sprak haar afschuw over dit soort zaken uit. Wie niet !

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ik geloof U wel, maar waar ik ,t over had is van eind jaren ,50.
    Daarvoor heette Veghel nog Vechel en werd de NCB verandert in CHV.
    De NCB-laan in Veghel, bestaat die nog.?
    Je had toen alleen een openluchtbad of de Zuid-Willemsvaart om in te zwemmen.
    “Toen was geluk nog heel gewoon”.

    Like

   • BigLJohn zegt:

    delamontagne 10 maart 2016 14:19. De NCB laan bestaat nog steeds. Als wij met ons hondje om de zoveel maanden naar de honden trimsalon van Claudy K. rijden (langs de Zuid Willemsvaart 80 Km weg), passeren wij de NCB laan, gaan over de brug, en slaan dan pas bij de stoplichten linksaf Veghel in naar Claudy toe.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Als kind kwam ik daar veel. Mijn oom was n.l bedrijfsleider bij de NCB en woonde tegen dat fabrieksterrein aan.
    Maar dat is 10-tallen jaren geleden, nog in de tijd van de telefoon-juffrouw die je op-moest-rinkelen en het nr zeggen, waarna je werd door verbonden…………!
    “Toen was geluk nog heel gewoon” of: toen was er nog geen enkele moslim te bekennen.
    Ben er nooit meer geweest………….

    Like

 15. Geronimo zegt:

  Beetje bij beetje, als sluipend gif, schrijdt de islam gestaag verder. Eerst vriendelijk en schijnbaar beleefd, maar naarmate het sterker en sterker wordt, steeds driester en driester en driester, tot ook uw leven door deze starre, gewelddadige en verstikkende ideologie, die alles in het leven van elk mens van naadje tot draadje wil reguleren, meedogenloos in elk facet zal worden bepaald.

  De islam, het grote zwarte gat van volledige inertie op werkelijk alle gebied, behalve het bloedvergieten. Veel te weinigen nog hebben dit door. Ze zien nog altijd de hopen moslims bij ons als een zootje gekke, maar ongevaarlijke religieuze marginalen, die geen kwaad in de zin hebben, maar enkel uit zijn op een rustige beleving van hun eigen diepe religieuze overtuiging. Ze dwalen schromelijk. De islam groeit en groeit langzaam maar zeker uit tot een alles verslindend en meedogenloos ideologisch monster, dat ook hen die nu nog altijd obligaat weigeren om er kwaad in te zien, compromisloos zal opslokken en tot slaaf maken van een door een roverhoofdman destijds verzonnen maangod. Of hoe absurd mensen in 2016 nog altijd kunnen zijn.

  Like

 16. Petecoole zegt:

  Paar keer gelezen om het zwembadwater te verontreinigen met varkensvlees of varkensgehakt.

  Lijkt mij een zeer goed idee en optie…
  Varkensvlees in een plastiekzakje, in de zak van je zwembroek, niemand die het ziet als je het ‘vrij’ laat zwemmen.
  Apartheidsuurtjes worden vaak duidelijk vermeld, een uurtje daarvoor lijkt mij ruim voldoende.
  Als dit een paar keer gebeurt bij een zwembad in de buurt, gaan moslims vanzelf die zwembaden mijden.
  Oei.. groot alarm, PM Rutte, als dagtaak, op bezoek bij de moskee’s, en diep beledigde moslima’s..
  Geweeklaag over het schoonmaken van het water..(gebeurt nooit als moslims het zwemwater als openbaar toilet gebruiken) en wat dat allemaal niet kost.
  Invliegen van een hoge moslimprofessor, om het water weer ‘halal’ te verklaren..

  Zorg wel dat je het ongemerkt doet.. Anders 90 man politie en recherceurs op je nek.. Daar is namelijk wel mankracht en geld voor vrij te maken, zodra in hypocriet Nederland, die hele lieve en onschuldige moslimmetjes worden bedreigd. (met het mislopen van het paradijs)

  (kiloknallers varkensvlees vaak erg goedkoop)(dorp verder kopen, en met niemand !!!!! over praten)(ook niet over de telefoon..)!!!

  Klein burgerlijkverzet !!

  Payback !! And take back !! our property, communities, economy, our land and our freedom.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @JoopKlepzeiker: 22.53. uur, op 09/03. Daar kan ik me in vinden. De “stomme massa”, een groot deel der Nederlanders, blijft zich gedragen als zombies, en blijft stemmen op de partijen, die de islamisering toestaan, conform de motie Halsema. Het is in- en intriest, Joop.

  Like

 18. Thoth zegt:

  (..)De kersverse stichting wordt gesponsord door Khalida Al Sayer uit Koeweit en richt zich in eerste instantie op activiteiten voor moslima’s.

  Dan gaan ze toch er naar toe, de Khalida Al Sayer in Koeweit? Dan hebben ze het altijd. Maar eh, ik neem aan dat ze dat niet mogen en de wetten in Nederland aangepast worden. Gvd…

  Like

 19. boorzalf zegt:


  De waanzin van de 21ste eeuw.

  Like

 20. Pieter zegt:

  Is het zwemwater wel halal ? Daar hebben toch kaffirs in gezwommen.

  Like

 21. Jan zegt:

  SPD voert sharia in in Frankfurt am MAin:

  Reine Frauen-Schwimmzeiten: SPD will Hallenbad für Männer sperren

  Zunächst soll das zeitweise Verbot für Männer im Rebstockbad im Frankfurter Stadtteil Bockenheim eingeführt werden, so der Antrag der SPD.

  Ursprünglich geht der Vorschlag auf die kommunale Auslandsvertretung (KAV) in Frankfurt zurück und ist nicht neu. Im privaten Gartenbad Fechenheim ist das Schwimmen an jedem Sonntag von 8 bis 11 Uhr Musliminnen und anderen Frauen vorbehalten. Um den Bedarf der in Frankfurt lebenden Frauen abzudecken, reiche dieses Angebot jedoch nicht mehr aus.

  http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/reine-frauen-schwimmzeiten-spd-will-hallenbad-fuer-maenner-sperren-a1337810.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s