Hoe het woord “vluchtelingen” zich tot mantra ontwikkelde

Screenshot_58

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Vluchtelingen, overal louter vluchtelingen. Niet alleen in de straten, maar ook, en overwegend, zo betiteld door de Duitse pers, de Duitse politici en op de eerste plaats door de Duitse Bondskanselier. Noemt men een mens een “vluchteling,” dan kan men hem beschouwen als een tranentrekker: voor een “vluchteling”doet men eenvoudigweg àlles. Daar is de nood aan de man, ook als de vluchtelingen, die allemaal naar Duitsland komen behalve de Oekraïeners, meer dan vier westerse landen hebben doorkruist, waarin niet zoveel te halen viel als in Duitsland.

“Ik ben een vluchteling, dus jij moet me helpen,” is hèt grote devies van deze mensen. Er wordt niets, maar dan ook totaal niets gecheckt. De mensen komen binnen, geven zich allemaal uit voor vluchteling en daar begint de basisverzorging al en werken de Duitsers daarvoor nog harder en nog langer! Sommigen van hen worden op straat gegooid, duizenden worden aan het werk gezet ter verzorging van deze zogenaamde “vluchtelingen.”

Als in een ‘zelfbewierokingsroes’ kunnen aldus de “goede” mensen van het land het bewijs leveren dat ze “goede” mensen zijn. Vanzelfsprekend alleen bij deze zogenaamde “vluchtelingen.” Dat deze mensen voor het grootste deel uit verheerlijkers van vrouwen-onderdrukking, kinder-ontmaagding en afslachting van “ongelovigen” bestaan en dat zodoende de meerderheid ervan zó’n weerzinwekkend karakter vertegenwoordigt dat men ze maar liever weer zou moeten terugsturen naar de landen waar ze vandaan gekomen zijn, wordt niet erkend. Het karakter van een “vluchteling” wordt niet nagegaan. Of hij agressief is, gewelddadig, crimineel, vrouwen-verachtend, mensen-verachtend, lui, een oplichter, onopgeleid, ongelovigen-hatend, uitbuitend, liegend, vernietigend, allemaal geen probleem.

Dat telt allemaal niet meer bij de mensen die Duitsland binnenstromen. Het telt slechts dat ze zich uitgeven voor vluchteling: dan zijn ze iemand die men absoluut moet helpen. Maakt niet uit of hij van plan is in de komende tijd het eigen gezin, vrienden, familieleden en kennissen het land uit te gooien, op de eerste plaats is hij een “vluchteling” die moet worden geholpen. Of hij alleen naar Duitsland gekomen is om het Duitse land te islamiseren, maakt totaal niet uit; op de eerste plaats is hij een “vluchteling” die moet worden geholpen. Of hij naar Duitsland gekomen is om hier zijn criminele energie uit te leven op de Duitsers, maakt niet uit, op de eerste plaats is hij een “vluchteling” die men op een plichtsgetrouwe manier dient te helpen.

Horen de Duitsers het woord “vluchteling,” dan raken ze geparalyseerd. Het zet het gezonde mensenverstand bij ze op nul. De “vluchteling” speelt voor de Duitsers op zijn fluit en zij bewegen mee in zijn ritme, dat zacht-lieflijk “vluchteling” kweelt. Elke terughoudendheid, elk gezond mensenverstand wordt daarbij volkomen uitgeschakeld. Is het een “vluchteling,” dan komt hij niet naar Duitsland om de Duitsers uit te buiten, om hen drugs te verkopen, de vrouwen te verkrachten, de sharia te vestigen en de Duitsers de komende tijd hun land uit te gooien, maar is hij datgene, wat hij van zichzelf beweert te zijn: een “vluchteling.” Zonder wat dan ook te checken, stemt iedereen dan in met het grote vluchtelingenlied.

Nog nooit konden vreemde volkeren en religieuze groeperingen, die een vernietiger van “ongelovigen” als profeet volgen, Duitsland zó gemakkelijk tot hun land maken. “Vluchteling” is hier het toverwoord. “Vluchteling,” waarachter veroveraars, indringers en Duitsland-vernietigers zich verschuilen. In een groots opgezette propaganda, waarin de tv, de massamedia, de politiek, Justitie en alle officieel aangestelde autoriteiten verstrikt zijn, wordt mantragewijs, als vanaf de minaret het hele Duitse volk in vluchtelingsnevelen gehuld. Regelmatig en doorlopend wordt tegen de bezetters, veroveraars en Duitsland-vernietigers “vluchtelingen” gezegd, zodat het Duitse volk zijn eigen vernietiging niet zo snel in de gaten heeft.

Valt het de één of ander in het volk dan tóch op, dan wordt hij uitgemaakt voor een harteloos onmens, die de lieve “vluchtelingen” elke hulp wil weigeren. Met behulp van de moraalridders wordt geprobeerd deze manipulatie van het hele volk in leven te houden. Niemand van het volk zal het woord “vluchteling” checken, want zolang de brede massa gelooft dat ze het zóuden kunnen zijn, wordt daarmee geappelleerd aan hun goede hart en hun bereidheid om te helpen, die evenwel slechts in grote opzet door andere volkeren en religieuze groeperingen benut worden ter verovering van Duitsland.

In deze perfide vluchtelings-volksverlakkingsshow gaan Duitsland en de Duitsers aldus langzaam in de vluchtelingenstroom ten onder. Iedereen, die Duitsland en de Duitsers wil redden, wordt met de naziclub in de stroom teruggedreven. Het hele spel vindt al langer plaats en is gedurende het laatste halfjaar grootscheeps op gang gekomen. Zo langzamerhand dringt het tot het Duitse volk door dat de “vluchtelingen” in werkelijkheid de vijfde colonne zijn die hun land willen overnemen, waarbij ze nog op grote schaal met raad en daad terzijde worden gestaan: iedere vluchtelingenhelper in Duitsland helpt er aan mee de Duitsers hun eigen land af te nemen.

Iedere Duitser, die een “vluchteling” van ondersteuning verzekert en zich op die manier ook nog verrijkt aan het Duitse belastinggeld, helpt er aan mee, de Duitsers hun land af te nemen. Alle mensen in Duitsland die de indringers – laten wij ze hier ter plekke maar rustig bij de juiste naam noemen – steunen, helpen er aan mee Duitsland en de Duitsers te vernietigen. Vernietigen daarmee hun eigen land. Vernietigen de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen.

Het gaat er daarom in deze huidige “vluchtelingencrisis” op het ogenblik niet om mensen te helpen, maar om Duitsland en de Duitsers te vernietigen. Daartoe worden vluchtelingenstromen voor elke woonplaats gemobiliseerd. Daarvoor worden in het buitenland allerlei geruchten over Duitsland uitgestrooid. Daarvoor wordt in Duitsland de politiek zo omgezet. Wat nu in Duitsland gebeurt, is niets anders dan één grote vernietigingsgolf, een vernietigingsgolf die Duitsland voor eeuwig zál vernietigen.

Het volk wordt gehypnotiseerd met de woorden “vluchteling,” “bereidheid om te helpen”en “nazi.” Om de beurt. Als de Duitsers de fluitspelers hun fluiten niet afnemen en de “imams”die “vluchtelingen” vanaf hun minaretten schreeuwen daar niet vanaf stoten, dan kan de nevel waarin Duitsland zich thans bevindt niet optrekken en stoot het grote, onzinkbare schip Duitsland met volle kracht op de ijsberg.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hoe het woord “vluchtelingen” zich tot mantra ontwikkelde

 1. Sjaak zegt:

  Marrokanen onder zich !
  Vandaag gevonden in Amsterdam !
  Meer-meer-meer ?

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Help Gut-mensch, prijs je rijk en doe verheven dingen
  het kost best veel, maar dan krijg je ook wel wat, waar
  niemand met gezond verstand ooit om verlegen zat..:
  een Volks-vernietigende horde Vluchtelingen !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 3. Jan zegt:

  Duitsers over vrouwen meppende geitenneukers

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Het zijn GEEN VLUCHTELINGEN, het is een mosliminvasie. Ik ben het uiteraard geheel eens met het artikel. En de zogenaamde helpers/goedmensen, zijn meestal figuren, die het verdommen om bij wijze van spreken, een oud Duits vrouwtje te helpen met oversteken. Ik vind het HUICHELAARS en landverraders!

  Like

 5. c.van eck zegt:

  De eerste generatie Turken, Marokkanen kwam als armoedzaaiers om in de fabrieken te werken. Het waren er 30-40.000 in totaal en niet meer. Toen met de grootste landverrader ooit van de PVDALLAH Joop den Uyl, werden er vrijbrieven uitgedeeld en mochten ze de hele clan uit hun imbeciele land laten komen. Daar is het fout gegaan wordt je moet NOOIT een N.Afrikaan en Arabier maar een vingernagel geven . Hele dorpen met mongolen werden er geïmporteerd. Inmiddels hadden ze allang in de gaten , dat je in NL niet hoefde te werken en alleen maar de hand ophouden. Kregen ineens allemaal pijn in de rug , hoofdpijn met als resultaat dat ze een zee van tijd hadden als een gek te gaan fokken. Moet je nu eens kijken hoeveel het er zijn na 40 jaar klootviolen een 2 miljoen. Heeft inmiddels een 500 miljard als het niet meer is gekost. Hele legers aan politie , justitie, hulpverleners, gevangenissen, soos medewerkers en niet te vergeten het apparaatski aan pakhuizen vol aan zorgverleners. Nu anno 2016 vult het NL als een enorme silo vol , elk jaar 100.000 plus daarna de hele clan dus x 5 en dat zijn er dan 500.000 per jaar. Ze zijn net zo dom als hun voorgangers of nog erger, dus werken zullen er weinig doen. Diegene die het allemaal niet meer weet is dement of een imbeciel en moet nodig eens opgesloten worden. De geschiedenis herhaald zich , alleen wordt dit veel massaler en veel erger. Maak je borst maar nat maf volk daar in NL.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s