PEGIDA-demonstratie op 18-03-2016 bij rechtszaak tegen Geert Wilders

12829477_580989598728029_946916647500094008_o

(Klik op afbeelding voor groter beeld)

Pegida-demonstratie vrijdag 18 maart 08.00 uur voor het Justitieel Complex Schiphol. Duizendbladweg 100, Badhoevedorp

Bron:
Pegida-Nederland

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", Geert Wilders, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

35 reacties op PEGIDA-demonstratie op 18-03-2016 bij rechtszaak tegen Geert Wilders

 1. Koos zegt:

  Alle politici zijn het er nu toch over eens dat minder, minder, minder vluchtelingen een harde noodzaak is? Waar praten we in godesnaam over.
  Kort en goed, ik zal er zijn.
  Vanaf station Schiphol Bus 185:
  Bushalte Airport/Plaza, Schiphol -> Bushalte Justitieel Complex, Schiphol

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Het politieke schijn proces van D66 rechters tegen Geert Wilders.
  Het is te hopen dat dat tuig sterft op hun verjaardag, dan zijn we er tenminste in 1 jaar vanaf !

  Like

 3. exmarineman zegt:

  Ik mis in dit rijtje nog 2 personen: 1. ex-politie-commissaris Amsterdam Van Riessen voor de woorden: “alle PVV’ers deporteren” althans woorden van dergelijke strekking. 2. D66 gemeenteraadslid Amsterdam voor de woorden: “kogels voor alle politieke tegenstanders” althans woorden van dergelijke strekking….

  Of mag je politieke tegenstanders wel zo toespreken ook omdat het hier om het RAS Nederlanders gaat. Geldt “minder, minder, minder” alleen voor autochtonen maar NIET voor allochtonen. Dat is geen haatzaaien, demoniseren en/of doodsbedreiging?????

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   IK meen mij te herinneren dat Joop van Riessen zei, dat Wilders gemold zou moeten worden en z’n aanhang gedeporteerd. Samsom zat aan dezelfde tafel toen Van Riessen dat zei, en wat denk je: geen enkele reactie. Die uitspraak van Van Riessen is dan kennelijk voor bepaalde mensen veel minder erg dan de uitspraak van de heer Wilders. De andere “humane”politici heb ik destijds en daarna ook niet gehoord over die uitspraak van Van Riessen. Hoe hypocriet wil je het hebben?

   In dat verband nog: gisterenavond zag ik P.R. de Vries bij Pauw. Wat een hypocriet en arrogant mannetje is dat toch. Hij wond zich heel erg op over het feit dat de PVV gevraagd heeft Van Frissen te ontheffen uit z’n functie, omdat hij als hoogleraar een valse voorstelling van zaken geeft over de PVV, terwijl de PVV zich altijd beroept op de vrijheid van meningsuiting (of woorden van gelijke strekking). En nou vragen ze met hun grote bek om de hoogleraar van z’n functie te ontheffen, of woorden van gelijke strekking. P.R. de Vries is de man, die zo hysterisch reageerde op het woord kop in kopvoddentax. Ik weet niet welk woord erger is het woord grote bek of kop. Hoe hypocriet wil je het hebben?

   De samenstelling van de gesprekstafel van Pauw was gisterenavond weer heel objectief (yeah right!) van onze belastingcenten.

   Like

 4. Joop Sigaar zegt:

  Prima , dat wil ik doen maar wel met enkele duizenden landgenoten , niet met 50-60 man , dan staan we voor lul .

  Dus kom eens achter je toetsenbord vandaan , zo gaan we het niet redden en zo komt die REVOLUTIE er nooit .

  We laten eigenlijk alles gebeuren en dan denk ik ; we verdienen ook niet beter , we hebben het nog te goed .
  Een paar goeie aanslagen in NL maar dan wel op de elite [ niet op de gewone man/vrouw ] en live in de studio bij DWDD , Buitenhof , Humberto Tan of Pauw etc dan gaan ze misschien wel anders denken .

  Probeer bij deze programma’s maar eens binnen te komen met een boerka ,haatbaard en een prop onder je jurk ……….

  Like

 5. Exact! En ik heb de hele reis daartoe inmiddels al uitgestippeld:
  Ik sta er desnoods om vier uur ’s ochtends voor op, maar lukken zal het me!

  Like

 6. Jules4 zegt:

  Als deze Vraag niet kan gesteld worden aan eigen volk dan getuigt dit dat het te laat is. Europa is op de slechte weg! Ik hoop dat Donald Trump de verkiezingen in de USA wint! Iedereen probeert hem zwart te maken maar hij is de enige politieker die recht in zijn schoenen staat, net als Geert Wilders. Beiden komen voor eigen volk op. Ik zeg Geert Wilders for president Europe!!!!

  Like

 7. N.E. Derlander zegt:

  Ik, als PVV stemmer van het eerste uur, ga m’n best doen om er bij te zijn. En Pegida heeft mijn sympathie.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Deze fascist hoort eveneens thuis in het rijtje; sommigen hier hadden hem ook al gemist.
  Dit heeft de smeerlap gezegd:

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 15.48. uur. Precies, deze vuile RODE verrader RIESSEN. En waar zijn nu de voorgedrukte aangifteformulieren? Tevens zou het mij verstandig lijken, als de advocaat van Geert Wilders, daar gebruik van maakt, van deze DOODSBEDREIGING van deze rode smeerlap!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 15.48. uur. Deze rode rotzak, roept dus op tot MOORD, en dat mag wel? O ja,….het is een linkse kwal, dan mag dat van de verraders van D66 signatuur bij de rechtbanken, te weten de rechters. Nederland RECHTSTAAT? Laat me niet lachen…

   Like

 9. KarenB zegt:

  Dit is een moeilijke……eigenlijk vind ik dat ik VERPLICHT ben om daar naar toe te gaan. Maar je snapt het nu komt de maar, om 8.00 uur ’s morgens daar zijn op mijn vrije dag en dan ook nog op mijn eentje er naar toe, dat is dan weer niet zo erg aanlokkelijk. Maar ik heb ook het gevoel “we moeten daadwerkelijk in aktie komen en anders hebben we geen recht van spreken”. Oh wat zou ern grote opkomst een ongelofelijk goed signaal zijn. Ik ga er nog eens diep over nadenken maar eigenlijk weet ik het, het MOET.

  Like

 10. Goed nieuws! Ik zal er vrijdag ook zijn. Om 8.00 uur bij de rechtbank. Ik neem een rood kunstwerk mee met erop een foto van een hand met een roos erin (het PvdA-logo),en met een foto van Diederik Samson en met de tekst; “Almachtige Allah.. wat is die Geert Wilders toch een vervelende man. Hij moet dood. Zijn kop moet eraf”, bidt en schreeuwt mijn stemvee dagelijks, voorzitter!!!”

  Like

 11. Bekijk mijn kunstwerk van Diederik Samson (PvdA) over Geert Wilders; https://plus.google.com/u/0/105792476709984401449/posts

  Like

 12. Sorry, helaas heb ik me verslapen…

  Like

 13. michel roodenburg zegt:

  Geert komt op voor het volk en dit is goed.
  Geen zwarte piet zelfs niet als roet.
  Nu komen de paas eieren aan de beurt wat een gezijk.
  Wat schieten ze ermee op hiermee worden ze echt niet rijk
  Laat nederland met rust voor wat het nog is.
  Straks geen christendom meer wat een gemis.
  Kom nu op voor je land dit is geen rasisme of haat!!!
  Maar voor je het weet is het telaat!!!

  Mijn stem heb je geertje!!

  Like

 14. Tot vrijdag Theresa! Je hebt gelijk Bert G.! Ik dacht dat ik vanmorgen om 8.00 uur bij de Rechtbank in Badhoevedorp moest zijn. Ik had me verslapen. Ik dacht; “wat vervelend nou voor al die pvv-ers, E.J. Bron-reaguurders, als ze me missen want ik had het aangekondigd. Net belde iemand op en zei dat het volgende week is, wat een opluchting!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s