VIDEO – Ezra Levant: Maak kennis met de nieuwe politieke dissidenten – Europeanen strijden tegen “de mars van een miljoen moslims”

 

(Vertaling: “Vederso”)

In de afgelopen week hebben we u de enorme golf van islamitische migratie laten zien, dat is een ander Europa. Vanavond de politieke dissidenten die terugvechten: in parlementen, in de media en zelfs in de synagogen en kerken. Laten we beginnen met de Deense psycholoog Nicolai Sennels, die meer dan honderd islamitische cliënten heeft gehad. Hij legt uit dat een dodelijk mengsel van eer en schaamte het hart van de radicale islam uitmaakt.

We zullen u laten kennismaken met Aia Fog van de Free Press Society in Kopenhagen. Dat is waar we ook gesproken hebben met Tania Groth die Pegida-Denemarken, een pro-Deense, pro-vrijheid NGO genaamd Patriottische Europeanen tegen de islamisering van het Avondland mede heeft opgezet.

Welk een ironie dat Pegida door zijn tegenstanders als fascistisch wordt beschreven. Ik heb nog nooit een groep ontmoet die zich meer bezorgd maakte over het vreedzame karakter van de groep. Tania heeft letterlijk eenmaal iemand uit een mars geschopt voor het opsteken van de middelvinger tegen schreeuwende linkse demonstranten. Het is de radicale islam en theocratie die fascistisch zijn. Maar grappig genoeg [het is maar wat je grappig noemt, ik zou het eerder triest of tragisch willen noemen – “Vederso”] hebben de hard-linkse “antifascisten” in Europa de kant van de radicale islam gekozen.

We spraken met de Deense journalist Mikael Jalving, die werkt voor Jyllands-Posten, de krant die in 2005 de “Mohammed-cartoons” publiceerde. Hij vertelt me ​​hoe het vandaag de dag is – zijn ze veilig? Zijn ze bang om het volgende bloedbad zoals bij Charlie Hebdo te worden? (…)

… We hebben ook met journaliste en activiste Ingrid Carlqvist gesproken, die ook onze tolk in het Zweedse Malmö was. Ingrid organiseerde in Kopenhagen een diner voor ons, waar veel van deze mensen bijeenkwamen om ons te ontmoeten. Ik had een gevoel alsof het een ondergrondse vergadering was. In die kamer was de helft van de anti-islamisering activisten in Kopenhagen aanwezig.

Maar ook voelde ik dat er niemand was met echte macht – macht om dingen te doen, het was bevroren in besluiteloosheid, of beter gezegd, bevroren in de angst om politiek incorrect te worden genoemd, of het ultieme vier-letter woord in Scandinavië, om racist te worden genoemd.

Daarna vlogen we naar Stockholm, Zweden. Onze gids daar was Jan Sjunnesson. Hij leidde het perfect liberale [links-progressieve] Zweedse leven – hij trouwde met een vrouw uit India; hij doceerde aan de universiteit. Maar toen hij zich uitsprak tegen de ideologische dreiging van de politieke islam, werd hij van de universiteit gestuurd…

Politiek gezien is er in Europa nog hoop. Ik denk dat in ieder geval de Europese Unie uiteen gaat vallen.

Is het echter al te laat? Het is niet te laat voor ons hier in Canada en de Verenigde Staten. Maar wat kun je doen in een land als Zweden, met grote steden die nu bijna 50% islamitisch zijn?

We vroegen het een Zweedse parlementariër, Kent Ekeroth. Zijn oppositiepartij, de Zweden Democraten, heeft als centraal campagnethema de immigratie te beperken. Hij is een slimme jongen. Ik denk dat zijn partij op een dag de regering gaat vormen. Maar zal het te laat zijn?

Ga nu de Eiffeltoren bekijken voordat deze wordt opgeblazen. Ga de grote kathedralen van Keulen en de Notre Dame in Parijs bekijken, ga ze nu bekijken nu ze nog kerken zijn. Ze zullen snel genoeg moskeeën worden, zoals de Hagia Sophia dat werd.

[opm: In de video is ook het protest van Heidi Mund te zien, dat in deze tekst niet voorkomt]

Bron:
www.therebel.media
Auteur: The Rebel (Ezra Levant)

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", burgermoed, Counterjihad, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO – Ezra Levant: Maak kennis met de nieuwe politieke dissidenten – Europeanen strijden tegen “de mars van een miljoen moslims”

 1. Wiliaan. zegt:

  Je kunt dus nog slechts hopen dat rest van de “profetieën” van Nostradamus ook uitkomen. De “vertaling” las ik ca 55 jaar geleden maar iedereen lachte er om. Helaas is het toch uitgekomen. Er staat ons nog heel wat te verwachten als je het mag geloven brrr.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Haha, hij is fijn!
  Ze moeten toch wel van ons houden, alles gratis?
  Wat krijgen we nou mensuh…
  Cheap Trick.
  Allemaal mee swingen hoor, dat hoort zo…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s