VIDEO: Nigel Farage over de “deal” tussen de EU en Turkije (09-03-2016)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, gezond realisme, Groot-Brittannië, landverraad, Nigel Farage, Turkije, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Nigel Farage over de “deal” tussen de EU en Turkije (09-03-2016)

 1. Berthe zegt:

  Nigel is weer geweldig! Kort, krachtig en duidelijk in elk van zijn speeches!
  Ik herinner me nog hoe Ivo Niehe hem een paar jaar geleden wegzette in zijn tv-programma als een ‘heel gevaarlijke man’…………Onze NPO zit helaas vol met lafbekken….

  Like

  • Mirjam zegt:

   Jazeker is hij een gevaarlijk man, maar gevaarlijk door de waarheid die niet gezegd en gehoord mag worden. Bravo Nigel Farage. u kunt zich scharen onder de groep van leiders die een land nodig heeft om weer ‘normaal’ te worden en ‘to tell it like it is!’
   Iets wat ieder mens op deze aardkloot nodig heeft om weer een beetje hoop te krijgen en in te zien dat er nog genoeg slimme mensen hier rondlopen.
   Ik gun het u dat u minister president wordt in the UK. Net zoals de ministers van de Balkanlanden, goed zo! Wij laten ons terroriseren door een onderontwikkeld volk van idioten die braaf lachend achter een psychopaat aanlopen en klakkeloos alles doen wat er gezegd wordt. Samsonite had met huppelepup Rutte een aanvaring en wilde meteen dat we de luchtbrug open gooiden om nu al vluchtelingen in Turkije te gaan halen…
   Bijna een kabinetscrisis, bijna opgestapt…. Was dit maar gebeurd, want dan waren de onderhandelingen wat betreft het Turkije plan in de ijskast beland, omdat de regering dan geen beslissingen meer maar maken voor het land…
   Jammer, jammer, jammer… Wanneer komt er een debat in de Tweede Kamer over deze EU overeenkomst? Het kan toch niet zo zijn dat er in de regering totaal niets over besproken of gediscussieerd word? Of dit plan überhaupt door moet gaan? PVV laat je horen. Stop die waanzin, stop die waanzin…

   Like

 2. ildiko zegt:

  onze westerse politici kunnen helemaal niet rekenen! De Turken wel ! dus wij betalen 6 miljard om 100.000 vluchtelingen terugnemen om in ruil enkele100.000 Syriërs en enkele 100.000 Turken terug te krijgen. SLIM TOCH????

  Like

 3. N.E. Derlander zegt:

  Nigel Farage zegt dan ook niet voor niets iets als: “kon onze premier Cameron maar net zo goed onderhandelen als Turkije” en hij oogstte bijval.

  Jammer dat hij een verkeerd beeld heeft van de PVV.

  Ik blijf PVV stemmen.

  Like

 4. Geronimo zegt:

  Stauffenberg !

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Was dat Hennis die daar toch echt wel moest lachen?

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  +++
  “I believe our generation has a historic chance … to build a bridge between the Islamic and the Christian worlds,” the politician said when he called for EU expansion in 2006. He’s now campaigning for Britain to leave the EU.

  http://www.buzzfeed.com/jimwaterson/boris-johnson-turkey?utm_campaign#.kexQMMaZA
  ++++

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Nigel Farage is OK!
  Voor € 6 miljard asielparasieten omruilen tegen andere asielparasieten waarbij de omgeruilde asielparasieten gewoon alsnog terugkomen, begeleid door 4 miljoen visumvrij blijvende Turken.
  Hoe idioot wilt u het hebben?
  Zie ook waar ik terecht kwam met het googlen met rut, eerst lettergreep van de naam van onze vernietiger: http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/rut1 ; gewoon even doorlezen….

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Maak je niet druk.
  De Hongaren, Polen en Tsjechen zullen hier nooit mee instemmen en de Fransen spelen een bijzonder dubbelhartig spelletje, waarbij ze wel met de mond instemmen, maar in de praktijk heel weinig asieleisers het land in laten, want bang voor Marine le Pen.
  Kortom, alles blijft het zelfde, de Balkan gaat op slot, Griekenland wordt door de hen vijandige Turken bewust overspoeld met asieleisers, terwijl Erdogan die 6 miljard overal aan besteedt, behalve aan waar die voor bedoeld is. De volgende EU ”oplossing” zal dan zijn dat men afspreekt om de asieleisers uit Griekenland weg te halen. Dit om te voorkomen dat de Grieken de kont helemaal tegen de krib gooien.
  Dat lukt natuurlijk ook niet, want tegen die tijd wil geen Europees land ze meer hebben.

  Nederland niet, omdat ze bij de PvdA vuurbang zijn om helemaal geelimineerd te worden bij de volgende verkiezingen. Duitsland niet, omdat de gevolgen van Merkels dollemansrit steeds duidelijker zullen worden en zelfs niet meer kunnen worden verbloemd door de media.
  Het VK niet, omdat er dan een Brexit is geweest, en zo niet zal er bij dit beleid gegarandeerd eentje komen. Frankrijk heeft ze in feite nooit gewild. En Scandinavie is al bijna op slot.
  Dus komen er tientallen passagiersschepen en afgedankte ferries in Italiaanse en Spaanse havens te liggen.
  Vol met asieleisers, die nergens anders heen kunnen.

  En dan gaan ze weer bedelen en leuren bij Erdogan, die natuurlijk rustig doorgaat met het destabiliseren van de Griekse vijand en het melken van de EU door de stroom ongehinderd door te laten gaan en onderwijl ook een deel van de verdiensten van de mensensmokkelaars afroomt via de ”peiskesh” voor de Turkse grenswacht.
  Etc…..
  Zo rijk als Putin, met zijn 70 miljard dollar, zal hij wel nooit worden.
  Maar op deze manier wordt Erdo toch een goede tweede.

  Like

 9. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet ozL herblogd.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Farage heeft het goed verwoord. Voor iedere teruggestuurde HANDOPHOUDER/PROFITEUR, die Turkije zogenaamd terug neemt, sturen ze een Turk ( moslim ), naar Europa. Dus schieten WIJ er geen moer mee op, en gaat de Islamisering van Europa gewoon door. KOTS!

  Like

 11. Die man is zo goed en hij kan het ook zo goed vertellen, ook hun koningin heeft het gezegd, maar dat mag natuurlijk weer eens niet, had onze koning maar eens het lef, dan deed die nog wat goeds voor het volk

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die opgeblazen papzak heeft daar de hersens en het lef niet voor.
   En hij is zeker niet ONZE koning want dat instituut heeft al lang zijn waarde verloren.
   Het rudimentair aanhangsel dat wij koningshuis noemen bestaat uitsluitend bij de gratie van het criminele netwerk van regenten die samenspannen om het domme volk uit te buiten en te misbruiken voor hun kapitalistische hobby’s en machtsmisbruik!

   Like

 12. Marc zegt:

  Had Kipling daar even een punt!

  Mijns inziens is er maar een adequate mogelijkheid: bezetting van Turkije door de Navo.

  Of misschien nog liever door de Russen, die zullen daar orde op zaken stellen zoals dat 1000 jaar geleden had gemoeten.

  Like

 13. Rien Quist zegt:

  hopelijk herleven de tijden van de gebr de wit zeer snel
  de afrekening zal afschuwelijk zijn,dit duldt geen enkel beschaaafd volk.
  dit landverrad dient gestraft te worden en niet via de rechters ,die hier in nederland meer oog hebben voor de daders ,dan voor de slachtoffers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s