Buitenlanders en criminaliteit – Hamburg-St. Georg is overal

Screenshot_34

Hamburg-St. Georg: Hansaplatz

(Door: Peter Bartels – Vertaling: E.J. Bron)

St. Georg is een bekend district in Hamburg. Na St. Pauli en Blankenese misschien wel het bekendste – gelegen direct achter het hoofdstation. Kleine, vaak prettige winkels. In de oudste Hamburger kliniek “St. Georg” schijnt een van de beste drie chirurgen ter wereld te opereren. Een mooi marktplein, de Hansaplatz. Veel gebouwen uit de periode van de Duitse economische opbloei (1871-1900). Veel multiculti. Op een steenworp afstand van de Alster. Door het station – binnenstad. St. Georg wordt “de kleine zus” van St. Pauli genoemd. Rosse buurt! Hier berekenen de dames minder. In dit mooie, oude Hamburger stadsdeel nam het aantal delicten met 40% toe!

Kopp-Online

De stijging is inmiddels zo dramatisch, dat zelfs “Bild” in Hamburg jammert: “Vroeger ging men hier flaneren, kon men zich amuseren zonder op iedere straathoek geweld . . . en ellende te zien. Het is lang geleden . . .”

De krant voegt er aan toe: “Wie vandaag door de Steindamm en over het Hansaplein loopt, voelt zich ogenblikkelijk ongemakkelijk. Geen wonder – in de actuele criminaliteitstatistiek voor St. Georg staan 21.066 delicten geregistreerd. Een stijging van 9,5%.”

Dat is de balans van een jaar. In de afgelopen 5 jaar nam de criminaliteit zelfs met 39,4% toe. En dan somt “Bild” accuraat op:

DRUGS: + 15% (2.240 delicten)

WINKELDIEFSTAL: + 4,8% (1.572 delicten)

GEWELD: + 10,7% (toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel enz.)

GEWELDSCRIMINALITEIT: + 16,4% (roof, verkrachting)

De kruidenier Süleyman Tunc (26) wordt genoemd, die iedere week geteisterd wordt door “meerdere winkeldiefstallen”. Of de kroegbaas Butje Sass (76), die iedere week de politie alarmeert: “De criminelen zijn overwegend Algerijnen en Marokkanen. Die stelen als gekken.” Maar Olaf Sobotta (50), chef van het politiecommissariaat 11 in St. Georg, relativeert in goedmenschentaal: “Er was sprake van een groeiend aantal delicten door deze groep.”

En Oliver Sträter (44), voorzitter van de SPD in St. Georg, schraapt energiek zijn keel: “We onderzoeken hoe we de verkoop van goedkoop bier bij de kiosk kan beperken.” En de woordvoerder van de politie van Hamburg, Jörg Schröder, trompettert blijkbaar blind en doof: “Er wordt geen aanleiding voor een strategieverandering gezien.”

“Bild” lijkt op deze 9e maart 2016 een keer de gulle broek wat betreft de waarheid te hebben aangetrokken. Deze dag mogen de verslaggevers zelfs schrijven dat de omgeving van het hoofdstation een “gevaarlijk gebied” zou zijn.

Vonden er in 2013 “slechts” 976 politieacties plaats, in 2015 waren dit er al 1531. Dat is een stijging met 56%!

Nog vragen kiezers? Nog vragen Duitsland? Zijn cijfers inmiddels ook al bruin gedachtegoed? Dit alles is niet meer vooruitsnellende gehoorzaamheid, het is onderwerping, het is capitulatie! De rechtsstaat geeft het op.

Een dag later, vandaag, 10 maart 2016, mag de columnist van “Bild”, Christian Kersting, nog steeds in zijn column schrijven: “De resultaten van de criminaliteitsstatistiek van de politie voor het jaar 2015 laten in zijn totaliteit een stabiele veiligheidssituatie zien, beweert senator Binnenlandse Zaken Andy Grote.” En dan bijna met ware doodsverachting: “De senator zou niet moeten proberen om de situatie mooi te praten.”

Hamburg is overal. In Berlijn, Düsseldorf, Duisburg, Frankfurt, Stuttgart, Essen, Hannover. En overal bagatelliseren de politie, politici, de radio, de tv en de pers de cijfers. Als ze er überhaupt nog nota van nemen. Of “openbaar” maken.

En als Oudejaarsnacht niet zou hebben plaatsgevonden, dan zou ook “Bild” in Hamburg geen woord vuilmaken aan de waarheid over “migranten”. Want wat keef dat die Groene Claudia Roth onlangs hysterisch in de talkshow, ons dagelijks DDR-tribunaal? “Ik houd niet van cijfers.”

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Peter Bartels

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Buitenlanders en criminaliteit – Hamburg-St. Georg is overal

 1. jungleelephant zegt:

  En denk maar niet dat het hier beter is:wat ze onder de pet kunnen houden zullen ze echt niet delen!

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  En zo wordt de autochtone bevolking door de door haar betaalde overheid belazerd!
  Dit zowel daar als hier.

  Like

  • Thom zegt:

   Maar voor minder minder minder liggen de voorgedrukte aangifteformulieren klaar en stappen burgemeester(s) gevolgd door het college in optocht naar het politiebureau om demonstratief aangifte te doen, om te laten zien: “zie ons eens niet discrimineren en opkomen voor de minder bedeelde medemens”. Tuig is het onze leiders.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Thom: 00.39. uur. Precies, maar waar zijn NU de voorgedrukte aangifteformulieren, om de RODE RIESSEN aan te klagen, die opriep tot moord op WILDERS! Iemand…

    Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Vroeg in de zeventiger jaren heb ik een poos in Duitsland in de bouw gewerkt, in Hannover en Frankfurt, wat moet dát land onherkenbaar veranderd zijn! De Duitsers die ik meemaakte waren uitermate zwart/wit, dit mocht wel en dat mocht niet en het was toch wel het verstandigst om niet te doen wat niet mocht want niets werd door de vingers gezien. Wat zullen de Duitsers met weemoed aan die tijd terugdenken!

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Later, later, later…. later zullen ze, als de ellende hopelijk tot een oplossing komt, zeggen: ‘wir haben es nicht gewust!’
  Doch, ihr habt es gewust, aber ihr habt gedacht ‘wir schaffen das!’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s