FOTOSHOPPER “Blauwestad”

poster blauwestad

(Klik op afbeelding voor groter beeld)

Fotoshopper afgeleid van dit origineel. Lees hier meer over het debacle “Blauwestad”.

Daar komt nog bij dat er dit jaar 1000 asieleisers in “Blauwestad” zullen worden opgevangen.

Door:
N.R.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Groningen, Linkse Kerk, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op FOTOSHOPPER “Blauwestad”

 1. kruisridder zegt:

  Diegenen die daar géén huis hebben gekocht, mogen enorm van geluk spreken. Die dat wel hebben gedaan daar zullen spijt hebben als haren op hun hoofd want die kunnen hun huizen nu aan de straatstenen niet meer kwijt.

  Like

  • albertien54 zegt:

   Zag onlangs in een programma dat een welgesteld echtpaar daar een zeer luxe B&B waren gestart, een waar plaatje en zeer comfortabele woning aan het water. Denk niet dat ze blij zullen zijn, alhoewel voor een kopje koffie zal de aanloop nu wel toenemen dankzij de asieleisers, meer klanten en meer omzet nietwaar? Ben er regelmatig doorheen gereden, luxe woningen voor de ritch en happy view:)

   Like

 2. carthago zegt:

  Dan vertrekt de rest van de oorspronkelijke inwoners ook heel heel snel.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Tja, zo’n water gebied is ideaal voor dobbernegers; je zal er als autochtoon Nederlander maar wonen…

  Like

 4. Roeland zegt:

  De russische – oekrainsche Kozakken hebben mede Nederland en Europa bevrijdt van vreemde overheersing van eens Napoleon. Zijn kwamen via Groningen. Moed houden dus. My s toboj kazaki…zingen zij. Wij zijn met zijn allen Kozakken betekent dit.. Laat dit lied jullie moed geven! Christenheid zal overwinnen ook in Europa!

  Like

  • Roeland zegt:

   Zij, zonder n kwamen via Groningen…(zie hierboven, excuus voor de taalfout).

   Nog een mooi lied van de Kozakken en let eens op het publiek..Kokda mie bieli na woinje, zingen ze = toen wij in oorlog waren; betekent dat …Oost Groningen was zeer russisch gezind. Zeker de arbeidersklasse in Finsterwolde en Beerta, die daarna dus van de krankzinnige elite uit Den Haag de opgedrongen (Blauwe Stad) door de strot geduwd kreeg. En nu een nieuw drama met de opgedrongen asiel-eisers uit verwegistan.

   Noord Nederland platteland wordt nu eens wakker!! Willen jullie zo graag islamiseren? Jullie (goed) kennend 97% wil dat zeker niet! Oost Groningers een zeer progressieve bevolking, gastvrij, hulpvaardig, hart op de goede plaats, maar dit willen jullie toch niet zien gebeuren…Dit is het einde van jullie communistische,vrijheidslievende en ook christelijke platteland Groningen! De stad Groningen is niet en was nooit communistisch, maar sociaal “democratisch” dat was geen afspiegeling van de Groninger provincie al heeft het wel dezelfde naam. De pvda vroeger sdap zijn de grootste verraders van de arbeidersklasse. Een communist geboren rond 1920 uit Groningen vertelde mij dat eens. Oost Groningen was heel anders; zeer principieel , maar heel arm.

   Geniet van de Kozakken liederen, het zit ook in jullie bloed, Groningers. Vecht voor jullie bestaan! Meer zeg ik niet…

   Like

  • Wachteres zegt:

   Christenheid zal overwinnen zegt @Roeland. Mooi niet, als de kerken zich al over hebben gegeven aan de islam.

   Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Groningen is wel bekend met debacle’s, één van mijn exen kwam oorspronkelijk uit Winschoten en mijn schoonmoeder(destijds) wilde toch maar wat graag de nieuwe manege aan mij (als paardenman) laten zien. Ik ben werkelijk zelden in mijn leven zo verbaasd geweest. Een “normaal” manegebedrijf had destijds een binnenmanege van 20×40, zo niet Manege de Dollard, die had er eentje van 40×80! Daar pasten dus vier maneges in, ook letterlijk want er waren verschuifbare wanden waardoor er vier afzonderlijke maneges ontstonden. Er was een installatie om gehandicapten op het paard te helpen die ik voordien en nadien nog nimmer gezien heb maar die schrikbarend veel geld gekost moet hebben.
  Verder waren er gigantische verrijdbare tribunes die naar binnen konden waardoor er een indoor concours groter dan Jumping Amsterdam gehouden had kunnen worden. Had, want het is er nooit van gekomen. Sterker nog, binnen enkele jaren was het hele spul failliet en werd het voor een symbolisch bedrag verkocht. Oh ja, had ik al verteld dat het geheel uitsluitend met overheidsgeld was gebouwd? Geen idee of er nog steeds paarden gehuisvest zijn maar zo niet dan kunnen er aardig wat migranten in de binnenmanege!

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  U denkt dat ik overdrijf?

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Laten WIJ niet vergeten welke verraderspartijen de ISLAMISERING ondersteunen: PvdA,CDA,VVD D66 GL CU SP PvdD! Dan heb ik de meeste genoemd! Niet vergeten bij de verkiezingen!

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Het lijkt erop dat ik de enige Groninger ben die het Grönnens Laid nog uit het hoofd kent, terwijl ik al zo’n 50 jaar niet meer in Groningen woon.

  Groningers ga je diep schamen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s