H.C. Strache (FPÖ): “Orbán is de enige regeringsleider die zijn verstand nog niet heeft verloren!”

Screenshot_12

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán.

(Vertaling: E.J. Bron)

De EU-politici van vier Oostenrijkse partijen – SPÖ, ÖVP, Grüne en Neos – zijn demonstratief achter de politiek van de Duitse bondskanselier Angela Merkel wat betreft de massa-immigratie gaan staan. Zij willen – net zoals Merkel – een Europese oplossing (met Turkije) en alsjeblieft geen “nationale soloacties”.

ongecensureerd.at

Onderhandelingen met Turkije zijn “schande voor Europa”

De Oostenrijkse oppositieleider H.C. Strache van de FPÖ heeft woensdag heel andere tonen aangeslagen. In een videoboodschap rekende de leider van de FPÖ keihard af met Merkel & Co. Hij noemde de onderhandelingen met Turkije – mede gezien de actuele schendingen van de mensenrechten – een “schande voor Europa”, het nagestreefde doel de “faillietverklaring van het falen van de Europese Unie”, “politieke zelfmoord” en “zelfopgave”.

Strache sprak zijn respect uit voor de Hongaarse minister-president Viktor Orbán wegens diens veto tegen het inwilligen van de eisen van Turkije bij de jongste EU-top. Orbán zou “de enige regeringschef zijn die zijn verstand nog niet heeft verloren.” De Duitse bondskanselier dichtte hij echter “almachtsfantasieën” toe.

Video:

 

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Eurabië, Europa, EUSSR, FPÖ, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Oostenrijk, Rotzakken, soevereiniteit, Turkije, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

13 reacties op H.C. Strache (FPÖ): “Orbán is de enige regeringsleider die zijn verstand nog niet heeft verloren!”

 1. Mirjam zegt:

  ORBAN HEEFT GELIJK. WIJ STAAN ACHTER ORBAN!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dhr. Orban heeft volkomen gelijk. De andere, verraderlijke regeringsleiders, zijn het doodschoppen nog niet waard. Met Turkije, deze dictatuur der islam, van de oppermoefti Erdogan, heeft maar een doel, de ISLAM opdringen aan heel Europa, door middel van het sturen van MOSLIMMANNEN naar Europa. En onze politici verkopen dat als: “het zijn vluchtelingen”. Neen, dat zijn het helemaal NIET!

  Like

 3. Elena zegt:

  Bravo Viktor Orban !!!
  Onze leiders…beter gezegd lijers verdienen de hoogste straf wegens landverraad!!!
  Mensen sta op !!!
  Het is uw toerkomst!!!

  Like

 4. ildiko zegt:

  Orban is ook de enige die goed kan REKENEN.

  Like

 5. Jan zegt:

  Schulz smijt Eleftherios Synadinos uit parlement nadat deze de waarheid over de Turken vertelde: domme, vieze barbaren en laffe honden. De enige wijze met hen om te gaan is door de Turken op hun bek te slaan

  Like

  • Jan zegt:

   Hahahaha, Wenn Sie sich nicht beruhigen bekommen Sie een Beruhigungsmíttel

   Die nazi kan niet eens de klemtoon op de juiste lettergreep leggen.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 15.31. uur. Wat kunnen we anders verwachten, van deze rode verrader! Maar de RODEN zijn de grootste en smerigste VERRADERS in Europa! Deze vent verkoopt zelfs zijn eigen moeder, te verkopen, om de moslims te pleasen! En heel het RODE TUIG, klapt natuurlijk! Smerige rode fascist! Wat een poppenkast deze EUSSR.

   Like

 6. ildiko zegt:

  De Turkse school jongeren zijn zo trots dat ze op de fiets naar school en terug haard op ALLAH schreeuwen. Wat een vernedering en wat een enge toekomst.

  Like

 7. Anneke zegt:

  Wat mij is opgevallen….De HUMANITAIRE FANATEN HOUDEN ZICH WEL HEEL ERG OP DE ACHTERGROND. “Tja; zij zijn ook linkse-activisten en dienden zo’n drie -, vier decennia gelee als huurlingen van de steeds linkser wordende politiek. The flower-power days…….
  Juist NU zouden zij zich weer op de voorgrond moeten treden, het gaat toch weer om onze HUMANE-RECHTEN……”Als dezen ooit waarheid zijn geweest en dat BETWIJFELT Anneke”.

  Like

 8. Anneke zegt:

  De OOSTBLOK-PERIODE zijn is Orban zeer zeker NIET vergeten……”Hij is niet in zwijm…”, zoals zwijn Rutte en – Merkel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s