In de steek gelaten in de oorlog: 250.000 Syrische kinderen wachten op de dood

Screenshot_20

(Vertaling: E.J. Bron)

Ongeveer 250.000 Syrische kinderen wachten de hongerdood of een aanval door de islamitische terreurmilitie ISIS, aldus een onderzoek van de liefdadigheidsorganisatie “Save the Children”.

nieuws spoetnik

Volgens een melding van het Britse online-portaal Express verstoppen de kinderen zich in het afval voor terroristen en moeten ze zien te overleven zonder levensmiddelen, medicijnen en stroom. Vaak zijn hun ouders naar Europa geëmigreerd en hebben hun kleine kinderen in de steek gelaten.

Volgens de bazin van “Save the Children”, Tanya Steele, moeten de kinderen zich voeden met gekookte bladeren en diervoeding. Velen van hen hebben nog nooit fruit of een stuk kip gegeten. Het water uit plassen op straat, dat de kinderen drinken, leidt tot de verspreiding van diverse ziektes. Volgens de liefdadigheidsorganisatie is bijna 50% van de 560 doden, die in Syrië door nog daar verblijvende artsen werden gefixeerd, nog geen 14 jaar oud.

Ondertussen deelt de site Dailystar mee dat er ongeveer 31.000 ISIS-seksslavinnen zwanger zouden zijn van terroristen. Activisten roepen op tot redding van de kinderen, die in een bloedig kalifaat ter wereld komen. Het zou bekend zijn dat de terroristen vanaf de zuigelingenleeftijd aan hersenspoeling doen en koelbloedige moordenaars willen opvoeden.

Bron:
http://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, Mensenrechten, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

31 reacties op In de steek gelaten in de oorlog: 250.000 Syrische kinderen wachten op de dood

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. BertG. zegt:

  Wat hebben al die achter gebleven kinderen toch fijne ouders gekregen.
  En wij ze hier maar in de watten liggen omdat ze zo zielig zijn.
  Beesten zijn het als je je kinderen achter gelaten hebt.
  Geen enkel geweten hebben deze beesten, maar ja, daar zijn het ook mossels voor.
  Daar komt het woord liefde, emphatisch vermogen en verantwoord ouderschap niet in voor.

  Like

  • Tja, ik zal je nu maar meteen vertellen, dat ik Petra Raab op één punt geen gelijk kan geven:
   Ik kwam laatst een stuk van haar tegen, waarin ze ervan overtuigd is, dat de moslimVROUWEN geen schuld treft en dat die zó om te vormen zouden zijn tot normaal denkende, Westers-georiënteerde vrouwen zodra ze maar van die dominante moslim-mannetjes verlost zouden zijn.
   Maar dat ga ik dus niet vertalen, want daar geloof ik niet in.
   Volgens mij heeft de islam (plus natuurlijk de inteelt) ze allemáál mentaal verminkt, óók de vrouwen.
   Eén ding is zeker: De normale empathie voor kinderen kennen ze inderdaad niet, zoals wij die kennen; geen van hen!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • BertG. zegt:

    Dus ondanks die goede schrijfsels van haar heeft ze het toch nog niet helemaal door.
    Ik zei het al eerder, als ze genetisch aangetast zijn door eeuwen inteelt, dan zijn ze het allemaal en niet alleen de mannen.
    En zie hier het resultaat. Moeders die hun kinderen zonder schroom achterlaten.

    Like

   • M.A.L. Sion zegt:

    Hallo Theresa
    Petra mag er toch ook wel eens naast zitten. Het is toch ook een mens met fouten. Mijn advies: WEL VERTALEN maar bij de betreffende passage een eigen commentaartje van de vertaalster invoegen.
    De Bron-lezer kan dan zelf oordelen.
    A propos, waar bemoei ik me nu weer mee ???
    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

   • @BertG.: Nee…..Ze noemt zich feministe en ze is er natuurlijk één van de goede soort, maar dat is dus haar achilleshiel, die haar dan opeens weer tot een herkenbare feministe maakt: Ze heeft een blindelings vertrouwen in de vrouwelijke mentaliteit.
    Ik zachtjes uitgedrukt iets minder, zoals je intussen waarschijnlijk wel van me doorhebt.
    @M.A.L. Sion: Op zichzelf geen slecht voorstel, maar ik moet er eerst nog eens rustig over nadenken.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  • Lis zegt:

   Wijze woorden, Bert, ik had het niet beter kunnen verwoorden. Hoe bestaat het dat dit soort walgelijke creaturen in het westen in de watten worden gelegd, terwijl ze hun eigen kwetsbare kinderen gewoon laten creperen? En dan ook nog toezeggen dat Syriërs altijd asiel krijgen. Walgelijk, terugsturen dat soort lui.

   Like

 3. jungleelephant zegt:

  Hun ouders geëmigreerd en de kinderen in de steek gelaten????En dat soort onmensen moeten wij hier,verplicht,opvangen en omringen met alle mogelijke zorg????Dat zijn [on]mensen die geen enkele vorm van hulp verdienen,hetzij de strop!Maar,gewend als zij zijn om als broedkip te dienen ,zullen zij denken:we maken wel weer nieuwe!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @jungleelephant: 15.04. uur. Wie laat zijn kinderen in de steek? Dan ben je toch echt geen mens meer! Maar ja, islamvolgers, kennen geen menselijkheid. En deze figuren, worden door de socialisten, goedmensen en overig linksvolk welkom geheten met gezang! Wat zijn we toch een goed land….KOTS. En Rutte en Samsom vinden het prachtig!

   Like

 4. Rozita zegt:

  Volkomen gelijk heb jij ,te erg voor woorden ,

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Vertel dat aan de saudi,s , turks, cia, en meer van dat ongein . !

  Like

 6. Annette zegt:

  Ik kan mijn ogen niet geloven terwijl ik dit lees. Ik ben zelf moeder van drie volwassen kinderen en zo langzamerhand heb ik wel vluchtneigingen met alles wat er gebeurt, maar mijn man en ik doen het niet en waarom? Vanwege onze volwassen kinderen en onze lieve kleinkinderen. En dan te bedenken dat we (nog) niet in een oorlogsgebied wonen. Ik kan er werkelijk met mijn verstand niet bij dat er een moeder is die haar kinderen zo gruwelijk in de steek laat! Daar zijn wat mij betreft geen woorden voor. Liever allemaal ten onder gaan dan nooit te weten wat er met je kinderen gebeurt. En ik praat uit ervaring. Heb 35 jaar geleden mijn zoontje van 6 jaar moeten begraven. Hij kreeg een hersentumor en is overleden. Dat is het grootste verdriet in mijn leven geweest, maar gelukkig weet ik wat er met hem gebeurd is. Als het dus de islamitische cultuur is om je kinderen maar achter te laten en zelf te vluchten voor een beter leven, dan verdien je dat betere leven niet. En dat is wat mij betreft de waarheid. Ik neem natuurlijk wel aan dat die organisatie Save the Children inderdaad de waarheid spreekt.

  Like

 7. Anneke zegt:

  Nog ‘even’ en het Syrische volk is letterlijk UIT-GE-STOR-VEN.

  Like

 8. Anneke zegt:

  De islamitische levensboom, in HEFTIG ontbindende fase….De garde van Mohammed is geen lang leven meer beschoren….GELUKKIG.

  Like

 9. Pieter zegt:

  Ik vermoed dat dit bericht niet waar is maar om propaganda doeleinden de wereld wordt ingestuurd teneinde weer een hype te veroorzaken zodat de zieligheidsindustrie weer centjes kan gaan ophalen.

  In het ergste geval is dit bedacht om die kindjes maar naar Europa te laten komen, en dat sluit ik zeker niet uit.
  We worden op alle fronten belazerd. Mensen wees alert !

  Like

  • KarenB zegt:

   Volgens mij heb jij helemaal gelijk! Laten we opletten hoe lang het duurt voor ze gaan beginnen dat het toch echt ONZE plicht is hier wat aan te doen.
   En misschien wat naïef maar ik kan werkelijk niet geloven dat er 250.000 kinderen zijn achtergelaten, 2500 oké zelfs 25000 wil ik nog geloven maar 250.000? Nee dat gaatver bij mij niet in.

   Like

 10. godelieve zegt:

  Geloof niets van dit verhaal. Save the children is een soort COA. Zielig, zielig, helpen, helpen, geld, geld, empathie, empathie, please, please

  Like

 11. Qvic zegt:

  Dit zegt meer over hoe islamitische ouders met hun eigen kinderen of van de kinderen van de familie omgaan, dan het over die kinderen zelf. Wat ook frappant is dat deze hulporganisatie enkel van hun eigen visie uitgaan en zich niet van uit die kinderen het bekijken. Want medicijnen en stroom zijn geen essentiële levensbehoeftes van de mens. Daar bij dat deze kinderen gekookte bladeren en diervoeding zouden eten en water uit plassen op straat moeten drinken, is pure duimzuigerij in mijn beleving. Want kinderen weten vaak heel goed wat wel of iets niet eetbaar is en gaan echt niet iets koken of zo iets om te kunnen eten en wat ook zeer ongeloofwaardig over komt is water uit plassen op straat moeten drinken in een land waar het weinig regent en als het regent het zo snel door de grond opgenomen wordt dat er amper plassen kunnen ontstaan. Het is gewoon weer een organisatie die geld via fondsen c.q. subsidie potten wil incasseren over de rug van deze kinderen. Die predicaat zielig opgeplakt hebben verkregen van deze organisatie. Het opvallende is dat het telkens een organisatie is van uit Engeland, die met dit soort verhalen komen. Mij zal het niet verbazen dat hier ook weer een islamitische éénmans organisatie is van uit een zolderkamertje die dit verzonnen verhaal via internet de wereld in roept. Want als zij/hij het aan deze gegevens kan komen, is het of pure duimzuigerij of zij/hij moet in contact staan met hoge instanties van het ISIS kalifaat die deze geboorte cijfers en de situatie daar te plekken door geeft aan deze organisatie en dan is deze organisatie min of meer een verlengstuk van het kalifaat, onder de dekmantel van deze liefdadigheidsorganisatie.

  Like

 12. Petecoole zegt:

  Hierbij een oproep om met zijn alle allaah aan te roepen, of tie AUB het wil laten regenen van de spijze ‘manna’ !
  Wel op de knietjes en kont in de hoogte richting mekka…
  Doet hij dat niet, dan bestaat tie ook niet… waarvan akte !

  Like

 13. Drs.P. zegt:

  Beste mensen, weet dat de afgelopen 5 jaar minstens 275.000 mensen in Syrie vermoord zijn, veel volwassenen waarschijnlijk. Veel van deze kindjes zoals op de foto zouden wees kunnen zijn en dat maakt het nog veel erger. Als de isis-ratten straks opgepleurd zijn uit Syrie dienen al deze kleintjes verzorgd te worden. Niet hier, maar daar, dus zijn er nogal wat tehuizen nodig om deze hele generatie van oorlogswezen weer een beetje op weg te helpen.
  Deze hele planeet is volslagen open krankzinnigen instituut aan het worden aan het worden vanwege alle smerige “elite” plannetjes die over vele lijken gaan!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 14. marcelvl1976 zegt:

  Die dan hier heen komen nemen “Home Alone” wel heel erg letterlijk.

  Laf is het zeker, zulke berichten raakt denk ik iedereen wel?

  Like

 15. Anna zegt:

  Zelfs dieren doen dit nog niet…… Walgelijk….. En dan maar zielig doen dat ze hun kinderen zijn kwijtgeraakt….

  Like

 16. Boemiebol zegt:

  Kiddie stuff !

  Like

 17. Als die bron de waarheid is dan snap ik de Europeanen niet dat we dat volk hier laten wonen als je op 550.000.000 Europeanen met maar amper 1.000.000 Europeanen ten strijde wil trekken tegen 54.000.000 moslims is het een verloren zaak en gaan we binnen maximum drie jaar op onze knieën zitten voor dat klotevolk noem mij een land meteen minimumaantal moslims en ik Emigreer direkt

  Like

 18. Elena zegt:

  Is weer een bericht van de siehlihgheids industrie.
  Dat er nog bijna 300.000 mensen en/of kinderen daar wonen…..geloof ik wel.
  Maar…dar deze kinderen allemaal achtergelaten zijn door hun ouders?…nee dat geloof ik niet.

  Indien het wel waar is…..moge die ouders lekker verzuipen op de mooi Middelandse zee.

  Like

 19. Avidia zegt:

  BertG. zegt:
  10 maart 2016 om 14:52
  Je zegt: beesten zijn het, maar beesten laten hun jongen nooit in de steek, ze zullen ze tegenover de grootste bedreigers verdedigen, je kunt beter schrijven, ze moeten een voorbeeld nemen aan de beesten!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s