Is het gedaan met Merkel? Estland, Letland en Litouwen bouwen hekken tegen “vluchtelingen”

Screenshot_31

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Het gaat nu slag op slag: eerst wordt de “Balkan-route” gesloten, kort daarna kondigt Bulgarije de verlenging van het hek langs de Turkse grens aan en nu volgen Estland, Letland en Litouwen, die aan hun oostelijke grenzen hekken tegen “vluchtelingen” en “migranten” oprichten om illegale immigratie te voorkomen. Al deze maatregelen geven helder en duidelijk het signaal af: de andere Europese landen willen niet meer meedoen aan Merkel´s waanzinnige asielpolitiek en trekken aan de noodrem; ze beschermen zichzelf met grenshekken en grenscontroles. Wat nu, mevrouw Merkel? Een luchtbrug tussen Duitsland en Griekenland en Turkije? Of de massale uitbreiding van de “Lampedusa-route” met een rechtstreekse shuttleservice naar Duitsland?

Netzplanet

Griekenland-Blog” bericht onder verwijzing naar de bron “ikaiologitika.gr”:

Estland, Letland en Litouwen intensiveren de controles en richten aan hun oostelijke grenzen hekken op, omdat zij zich zorgen maken dat de regio van de Baltische landen een nieuwe invalpoort voor “vluchtelingen” naar Europa zou kunnen worden, omdat dit via de zogenaamde “Balkan-route” steeds moeilijker wordt respectievelijk dat deze in feite werd afgesloten.

De regeringen van de drie landen vrezen de komst van duizenden “vluchtelingen” via Rusland en Wit-Rusland. Deze verontrusting werd sterker, omdat er vorig jaar ongeveer 6.000 “asielzoekers” uit Rusland in Finland en Noorwegen aankwamen.

De drie genoemde landen schatten in dat als gevolg van de strengere controle van de “vluchtelingen” van Griekenland naar Europa de route via Moldavië, de Oekraïne en de Baltische landen populairder zal worden. Estland installeert bewakingsinstallaties, zoals die al bestaan aan de grens tussen Litouwen en Wit-Rusland, om zowel de smokkel als de illegale immigratie tegen te gaan.

Bron:
www.netzplanet.net
Door: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Baltische landen, gezond realisme, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

17 reacties op Is het gedaan met Merkel? Estland, Letland en Litouwen bouwen hekken tegen “vluchtelingen”

 1. Cathja zegt:

  Groot gelijk dat ze hekken plaatsen ter zelfbescherming. Voorkomen is beter dan genezen.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  En gelijk hebben ze !
  Nu nog 380 Volt erop !

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Sjaak van 10 maart 2016 om 20:09. Sjaak; 380 Kilovolt werkt veel beter dan 380 Volt. Je ziet dan eerst een lichtflits, vervolgens een grote rookpluim, en tenslotte alleen maar een roet-vlek op de grond. De doodstraf en crematie in een ! Bespaart o.a. de kosten van politie, rechtbank, gratis advocaat, gevangenis en een begrafenis-ondernemer !

   Like

 3. joga zegt:

  Volgens mij komen ze straks via Nova Zembla naar Lapland (Finland ,Zweden en Noorwegen). Een omgekeerde Willem Baerentz-route dus. Ze hebben dan wel het geluk, dat het daar dan hoog-zomer is met heerlijke temperaturen, wuivende palmbomen, korte rokjes, uit hun winterslaap wakker geworden ijsberen………oh wacht

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Dit is perfect weergegeven wat het merkelzwijn wenst! Dat gelebber van dat slaplullige Rutte gedrocht aan haar dikke reedt is ze zat…

   Like

 4. Petecoole zegt:

  Prachtig…Onder Rutte’s voorzitter- en leiderschap, pleurt die hele EU uit elkaar… En dat 1 dag na de ‘overwinning’ van de EU op Turkije.. Of was het andersom ?
  Heel dat schofterige-EU, dat moet doorgaan voor een democratische rechtsunie, gaat knalhard op zijn bek.
  Ze zeggen wel eens als de centjes opzijn, bestaat ‘democratie’ niet meer.

  Hier is een andere oorzaak.
  We motten geen islamitische ruimtevaart-ingenieurs..
  We motten geen islamitische dokters, architekten, enz..

  “Hoogopgeleide” vluchtelingen met een islamitische achtergrond bestaan niet.. Hoogopgeleide mensen bestaan alleen in Westerse/Aziatische landen..
  Economische vluchtelingen die terug moeten naar Turkije worden daar voorzien van een ‘Turks” paspoort en komen legaal terug.
  De Oost-Europese landen begrijpen dit gelukkig.
  Hoogopgeleide mensen uit islamitische landen zijn krijgers, strijders en soldaten… Zo simpel is het…
  En vrouwen/meisjes een ‘zoontjesfabriek’ voor allaah’s army..

  Mark Rutte !! Voortaan je vingers natellen als je een moslim een hand geeft.. Denk dat je binnenkort een ander vak moet gaan leren..

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Nou komen ook de desbetreffende “asielzoekers en vluchtelingen” erachter dat Europa NIET het ultieme paradijs is dat ze voor ogen hadden. Estland, Letland en Litouwen zijn nog allerminst vergeten hoe de gehate Sovjet-Unie hen meer dan 45 jaar heeft onderdrukt en geterroriseerd en zullen zij hopelijk de EU nog erger gaan haten! het bouwen van nieuwe “ijzeren gordijnen” gebeurd op een manier waar Willie Wortel jaloers op kan zijn en voor de radicale moslims, die Europa niet inkomen, zal dit aanvoelen als een soort tantaluskwelling wat inhoudt dat een gewenst iets heel nabij is, maar toch voor altijd onbereikbaar blijft! Zoals fruit en water dat zich terug trekt dat de verderfelijke Lydische koning Tantalus, die de Griekse goden beroofde van nectar en ambrozijn en hen hierna mensenvlees voorschotelde (afkomstig van zijn eigen zoon!) in de onderwereld moest ondergaan!
  De welvaart hier in Europa is niet besteed aan nietsnutten, broekschijters, ondankbare vlegels, geloofsmisbruikers, lapzwansen en arrogante politici maar meer aan onze ouderen die ons land de welvaart schonken waarvan zij de vruchten behoren te plukken!

  Like

 6. Geronimo zegt:

  Gelukkig zijn er nog altijd mensen die ze nog wel degelijk alle vijf op een rij hebben. Merkel geraakt almaar meer geïsoleerd in haar Duits Europa – althans zo ziet zij het toch – met uitzondering dan van vazalstaatjes als Nederland, België b.v., die slaafs de directieven van de nieuwe Hitler blijven volgen en ondersteunen, ondanks hun soms omfloerste kritiek op de door het Merkelwijf uitgestippelde lijn. Wordt het dan ook achteraf “wir haben es nicht gewusst”?

  Like

 7. Mirjam zegt:

  De EU in Brussel is bezig met een andere ‘aanvalstactiek’: de banken verlagen hun renten. Waarschijnlijk helemaal tot nul. Waarom zouden ze dit doen? Laatst las ik op E.J. Bron dat de EU bezig is om het contante geld af te schaffen om alleen het ‘digitale’ geld nog als handelsmiddel te gebruiken. Dit zou beter zijn voor de economie. Voorts wilden ze de mogelijkheid in de wetten implementeren dat, zou de nood aan de man zijn, ze de bankrekeningen (dus ook de spaarrekeningen) van de burgers konden blokkeren, zodat ze het geld op deze rekeningen konden confisqueren, om te gebruiken voor het redden van de EU. Als je alles op een rijtje zet, dan begrijp je dat het afschaffen van het contante geld de voornaamste stap daartoe zal zijn. Immers de burger kan dan, letterlijk, tastbaar niet meer aan het geld komen, behalve digitaal. Een algehele blokkade van de rekeningen is dan de volgende stap. En het maakt dan niet uit of je je geld al op voorhand afhaalt, want contant geld is dan geen handelsmiddel meer en dus niets waard, want je ben het kwijt en hebt niets meer.
  Een nieuwe stap om de wereld totaal te ontwrichten, mensen naar de bedelstaf te brengen en ze volledig slaafs te maken aan de wil van de duivelse elite die dit voor ogen heeft en wil doorvoeren. Dit mag niet gebeuren en moeten voorkomen worden, want als dit zo doorgaat, dan worden WIJ toch de zombies die we zo verafschuwen van de linkse elite en hebben we helemaal geen leven meer.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Mirjam om 6:33

   Talloze redenen dus om uit de EU te stappen. Beter nog is het als de hele EU onderuit gaat.
   Contant geld afschaffen in alle lidstaten? Ik denk niet dat o.a. de Visegrádlanden dit zullen laten gebeuren. Zij zijn de luizen in de pels, en het EP kan niet zomaar beslissingen doorvoeren als niet alle lidstaten hiermee instemmen.
   Nee, ik denk niet dat ons cash geld binnenkort verleden tijd is. Er staat nog veel teveel op het spel.
   Stort de hele EU in elkaar, dan is het ‘plan’ helemaal verleden tijd. Laten we hopen dat dat gebeurt.

   Like

   • Mirjam zegt:

    @ Cathja om 15:36

    De Europese banken verlagen ook zomaar de renten. En nog wel tot nul. Terwijl iedereen protesteert hierover, omdat het een groot risico voor beleggingen, pensioenen en ook voor mensen met spaarrekeningen met zich meebrengt. De devaluatie van de waarde van iets, zonder een tastbare reden, maar toch doen. Dat is het gevaar en al protesteren de landen en burgers hiertegen, het wordt toch doorgevoerd. Dat is de EU. Doen wat ze zelf willen, ondanks dat het volk dit niet wil. Met de vluchtelingenaanpak van Brussel zijn niet alle lidstaten het ermee eens, maar Merkel gaat eenzijdig een overeenkomst aan met Erdogan. Zij voert het voortouw in de onderhandeling en werpt zich op als leidster en de anderen huppelen er noodgedwongen achteraan, maar willen ze het allemaal? NEE! En komt het er misschien toch?: JA!.
    Als de EU wetten gaat implementeren in de Europese regelgeving die betrekking hebben op de economie, de veiligheid en het algemene welzijn van de EU en daarvoor zorgt dat dit door alle partijen voor waar wordt ondertekend, dan kunnen ze ook clausules in die wetten inbrengen die ervoor zorgen dat zulke ‘oplossingen’ (het confisqueren van het geld van de burgers van de EU, voor de redding van de EU) ten tijde van nood, zal worden toegepast en hebben we in feite niets meer hierover te zeggen. Op zo’n manier, het negeren van de wensen van het volk, hebben ze ook de Europese munt erdoor gedrukt.
    Ik vertrouw die hele bende niet van de EU, ze hebben nog nooit een eerlijk woord gesproken en dit ook gehouden. Ze hebben een eigen agenda, want het belangrijkste voor hun is niet het volk en de veiligheid, maar de macht en het geld en daarvoor moet alles wijken.
    Ja, Cathja, het beste is om als land uit de EU te vertrekken en weer soeverein te worden.

    Like

 8. 4sjun zegt:

  Merkel wordt vervangen. Zo niet dan splijt Duitsland zelf ook weer in verschillende Bondsstaten met eigen grenscontrole. De betaalstaten blijven immers niet aan de gang met bijspijkeren.

  Like

 9. Buffalo Bill zegt:

  Merkel moet voor een tribunaal

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s