‘Kosten voor massamigratie stuk hoger dan voor grenscontroles’

Screenshot_16

(Door: Thomas Borst)

De Europese Unie splijt steeds verder uiteen in voor- en tegenstanders van gesloten grenzen. De tegenstanders wijzen onder meer  op de nadelige gevolgen  voor de economie. Het Ifo-instituut, een toonaangevend Duits instituut voor economisch onderzoek, schat de kosten van een Europese grenssluiting op vijf miljard euro per jaar voor Duitsland.

Dat bedrag is een fractie van de kosten van ongecontroleerde immigratie. ‘De economische gevolgen van een herinvoering van de controles op personen aan de binnengrenzen zijn beheersbaar,’ concluderen de onderzoekers in het rapport dat in handen is van de Duitse krant Die Welt.

Lees verder>>>
Elsevier

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, Desinformatie, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op ‘Kosten voor massamigratie stuk hoger dan voor grenscontroles’

 1. Uiteraard is dat zo. Het sluiten van de grenzen zou 100 miljard kosten, volgens het nieuws. Duh! Dat is tot 2025. De berekeningen zeggen 5 tot 18 miljard per jaar voor de hele EU. Omgerekend naar Nederland is dat 200 tot 600 miljoen per jaar.
  De massa-immigratie kost Nederland 7,2 miljard euro per jaar (Nyfer, 2010). Dus wat kies je?
  http://www.pvv.nl/index.php/in-de-media/opinie/6093-integratie-bijstand-criminaliteit-en-eergevoel-opiniestuk-op-wwwdagelijksestandaardnl.html

  Like

 2. Mirjam zegt:

  De massamigratie is niet zomaar voorbij. Dit blijft duren en dat zuigt alle landen leeg in Europa. Zelfs de reserves zullen worden opgemaakt, laat staan van het overbelaste sociale stelsel m.b.t. de bijstandsuitkeringen die aan iedere nieuwe staatsburger moeten worden verstrekt. Want dat het geen hooggeleerde immigranten zijn, dat is nu wel bekend en dat ze niet ooit weer zullen teruggaan naar hun land als dit in vrede zou zijn, ook. Onze identiteit kunnen we ook vergeten, want we gaan op in de hoofddoekjes, halal predikers met hun zwaarden, vrouwenhaat, kinderpedofilie etc. Binnenkort hebben ze hun zin en dan mogen ze een andere naam voor Nederland verzinnen. Iets wat beter bij hun derde wereld moraal past. Grenzen dicht is humaner dan welk plan ook door Merkel en Rutte verzonnen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Mirjam: 13.14. uur. Ik ben het met U eens. De verraders van partijen als, de socialisten, sociaal-democraten, liberalen en christen-democraten, hebben ONS al in 1975 verkocht aan de ARABIEREN/MOSLIMS, door ondertekening van: “Het Verdrag van Straatsburg”.

   Like

 3. @ Tom: Des te meer reden om Schengen direct , anno 2016, af te schaffen!!

  Like

 4. Anneke zegt:

  Splijtzwam EU is al-lang in de ontbindende-fase……….Ro,r ot, door en door VER ROT.

  Like

 5. Anneke zegt:

  De NWO-maffia moet ten kostte van de maatschappelijke conditie hun zin door-RAMMEN. Beseffen niet dat zij-zelf uiteindelijk veel MEER slachtoffer zijn, dan de niet heersende tak v.d. samenleving. “Hun boom knakt om, onze boom houdt zich staande….”.

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Logische conclusie:Grenzen dicht!Lees je even mee,Rutte????????

  Like

 7. Jan zegt:

  De parasieten hebben iets nieuws om aan geld te komen: zichzelf voor een auto gooien

  Asylwerber warfen sich absichtlich vor Auto

  In einem Fall wurde der Lenker wegen fahrlässiger Körperverletzung angezeigt.

  Zeugen berichten, dass sich die Männer am Samstag in der Klagenfurter Innenstadt absichtlich vor die Autos warfen.

  Erster Vorfall
  Ein Autofahrer hielt in der Domgasse Ausschau nach einem Parkplatz, als ihm plötzlich ein Mann vors Auto lief, wie Zeugenaussagen berichten. Der Lenker war nur im Schritttempo unterwegs, somit blieb der Asylwerber aus dem Iran unverletzt. Laut den Zeugen wurde der Unfall von dem Iraner regelrecht provoziert. Trotzdem wurde der Lenker des Fahrzeugs wegen fahrlässiger Körperverletzung angezeigt.

  Zweiter Vorfall
  Ebenfalls am Samstag im Stadtteil St. Ruprecht in Klagenfurt, erstattete ein Mann Anzeige wegen Sachbeschädigung. Der Lenker gab an, dass ein Mann absichtlich auf seine Motorhaube gesprungen sei. Der Verdächtige konnte noch nicht gefunden werden.

  Es wird spekuliert, dass die beiden Männer auf Schmerzensgeld aus waren.
  http://www.oe24.at/oesterreich/chronik/Asylwerber-warfen-sich-absichtlich-vor-Auto/227084341

  Gewoon plankgas geven.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Al vanaf het begin van de migratie heb ik gezegd, we raken aan de bedelstaf, ze koste zoveel geld aan huizen in inrichting, uitkeringen enz. Toen ik een winkel had in woninginrichting kwamen de eerste hordes binnen. Ik moest hun huizen inrichten, ze kregen alles voor niets, ik kon minstens een half jaar wachten op geld. Wij allen spraken er al schande van dat ze hier kwamen en zomaar alles voor niets kregen, en nu nog steeds, plus uitkeringen terwijl ze er nog nooit iets voor gedaan hebben of ooit zullen doen. Wij krijgen niets voor niets, terwijl wij allemaal belasting betalen, het is een grote schande!!!! En ze eisen en eisen maar, hebben wij iets te eisen?????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s