Lodewijk Asscher wil moslimhaat helemaal de moeder registreren

Screenshot_33

Asscher solidair met “bedreigde” moslims

Een goede registratie van incidenten tegen moslims is nodig. Daarop hamerde vicepremier Lodewijk Asscher donderdag bij een bezoek aan moslimorganisaties in Leiden. Asscher betuigde zijn solidariteit na acties met brandbommen en dreigbrieven tegen moskeeën. “We blijven toezien op een goede registratie”, aldus Asscher.

Post online

Gemeenten en de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid kijken steeds waar extra beveiliging nodig is, zei de minister.

De Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN) sprak van een constructief gesprek. “We kregen alle ruimte om onze punten van zorg over te brengen. Over twee weken volgt een tweede gesprek waarin we naar de dreigingsanalyse gaan kijken”, aldus Saïd Bouharrou namens de RMMN. Hij zei blij te zijn dat de dreigementen richting moslims “zeer serieus” worden genomen.

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse joden, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

52 reacties op Lodewijk Asscher wil moslimhaat helemaal de moeder registreren

 1. carthago zegt:

  Zo, dat zijn weer twee zetels erbij voor de dhimmi ascher. De dreigementen van kokosnoten en kalifaatratten,en sinds kort ook de kontebonkers, zijn echter het 100 voudige , dus er gaan weer 8 zetels daarna af. Ascher lijkt per saldo erg op een Marokkaanse draaideurcrimineel, geeft veel werk, kost alles, lost niets op, wordt alleen maar beroerder,een echte pvda minister.

  Like

  • Petecoole zegt:

   Vergeet het maar.. Asscher is een Jood, en moslims stemmen nooit op Joden..

   Alleen als tie wordt gewipt …is er weer een kans dat moslims op de PvdA gaan stemmen.
   Dus voorlopig zit tie daar goed…

   Like

   • carthago zegt:

    Meermeermeer ascher, en dus minderminderminder kalifaatratten, daar zit inderdaad ook wat in

    Like

 2. Perfide Albion zegt:

  Zo kennen we de familie Asscher weer! Altijd even behulpzaam als het om een Nederland vijandige ideologie gaat . De buitenlandse bezetter doet nooit vergeefs een beroep op de familie Asscher.

  Smerige landverrader van een smerige (nationaal) socialistische splintergroepering.

  Like

 3. Jade zegt:

  Nou Lodewijk Asscher, je kan weer trots op jezelf zijn… (not)
  Hulp aan de vijand, het staat genoteerd.

  Like

 4. hans zegt:

  Ja, maar de dreigementen van moslims naar blanke Europeanen worden door die linkse varkens niet serieus genomen en ondertussen moeten wij voor dat Fascistische moslimtuig BETALEN!

  Like

 5. Driek zegt:

  Hij zei blij te zijn dat de dreigementen richting moslims “zeer serieus” worden genomen, aldus Saïd Bouharrou namens de RMMN.

  Wel ja, je moet toch maar durven, beveiliging van moskeeën, die mohammedanen worden met den dag brutaler en veeleisender. Nu, beste Saïd Bouharrou, als het je hier niet bevalt, dan hoepel je toch op? Sinds jullie hier zijn moeten de Synagoges bewaakt worden, de hele dag door staan er wachthuisjes van Politie. Dat bestond vroeger niet, Synagoges werden in Nederland nooit bewaakt. Dat was ook niet nodig. Trouwens wat heb je hier in dit polderland in hemelsnaam te zoeken? Islamiseren? Ga nou gauw heen. Ik word al onpasselijk als ik je naam moet spellen. Echt een bedoeïenennaam.

  Like

 6. joga zegt:

  Wat doet Asscher nu voor de echte Nederlanders, die ELKE week worden bedreigd. aangerand , afgetuigd en vermoord door licht-getinte islam-aanhangers, zoals ik elke dinsdag-avond vanaf 20.30 uur kan zien in “opsporing verzocht” ? Wanneer laat deze joodse Farizeeër nu eens zien, dat hij het opneemt voor zijn zeer bedreigde afkomst-volk en de christenen in Nederland? Ik zie namelijk nooit Marokkanen, die afgetuigd of vermoord worden door blanke Nederlanders. Het is zo maar een vraag, hoor. Graag even duiding hiervoor van Asscher.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @joga: 21.04. uur, op 10/03. U zegt-en terecht- in de eerste zin: “Wat doet Asscher nu voor de echte Nederlanders, die elke week worden bedreigd, aangerand, afgetuigd en vermoord, door licht-getinte islam aanhangers etc”. Nou, Joga, daar doet deze VERRADER van de Partij van de Arabieren, c.q. de Partij van de Allahtonen NIETS AAN.
   Op naar de ondergang voor deze NSB partij: de PvdA!

   Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Asscher is knettergek.
  Ik wil registratie van alles van de islamist hier uitvreet en iedere dag een nieuwe lijst op het internet.
  Zodat wij beter op de hoogte gehouden worden wat de islam betekent voor Nederland.
  Zie ook: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/03/video_oudere_pestkoppen_slopen.html
  En natuurlijk is lijstjes maken een linxe hobby, iedereen van het lijstje het land uittrappen is natuurlijk oneindig veel beter.
  Of het plofkrakers zijn, hoofdafsnijders of kleuterterroristen; er uit.
  Zonder moslims hier zal niemand een hekel hebben aan ze. Win/win.

  Like

 8. Petecoole zegt:

  L.Asscher heeft het maar druk zo met die moslims.. Denk dat het Rutte wel goed uitkomt…

  Nu die er toch..weer..was.. Ben wel nieuwsgierig..?? Hij zou namelijk de leiding- kopmannen- bestuurders- voorgangers van die moskeeen en islamitische instituten, gaan vragen om “onze” vrijheid.. De vrijheid van de ‘ongelovigen’, en de vrijheid waar de PVV zo voor vecht, om die vrijheid te verdedigen.
  In woord en gebaar.. ?? Ik denk in preken ofzo, dat hij dat bedoelde ??

  Waarom moet je moslims dat vragen ? vraag ik mijzelf af !!
  Vrijheid is tegenwoordig toch normaal en vanzelfsprekend ?
  Of geeft die hypocriet van een Asscher hier “Wilders/de PVV en andere racisten – fascisten” toch wel een beetje gelijk ?
  En is hij ook een beetje bang dat als moslims het hier voor het zeggen krijgen ‘wij’ die vrijheid kunnen vergeten !

  Heb het voorgelegd aan mijn moeder, en ook zij vond dat L.Asscher een zeer onbetrouwbare schoft is… Maar dat zijn alle socialisten zei ze er nog bij…

  Like

 9. Ga er maar vanuit, dat lui als Asscher er mínstens mede de oorzaak van zijn, dat Geert nu alweer voor de tweede keer voor de rechter moet verschijnen!
  Die vent beseft totaal niet, wie er aan zijn kant staat en wie niet…..Óf hij voelt zich meer moslim dan Jood.
  Uit de lucht gegrepen, dat laatste? Misschien, maar een andere verklaring heb ik er niet voor.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. Pogo zegt:

  Al zal dit als muziek in de oren klinken bij velen, toch gaat het helemaal de verkeerde kant op met ons beleid.

  “Hij zei blij te zijn dat de dreigementen richting moslims “zeer serieus” worden genomen.”

  Daar mag hij dan blij over zijn maar wat moet ik met de dreigementen vanuit de islam?
  Religie/ideologie en mensen zijn niet hetzelfde maar de aanhangers van de islam (vol dreigementen en veroordelingen) noemen ze/zich nog steeds moslims.

  Je kunt, volgens de teksten, geen halve moslim zijn.
  Je kunt niet de helft van de woorden en daden van mohammed wegstrepen en dan zeggen ‘Ik ben een moslim’.
  Je moet het totale pakketje accepteren….anders ben je geen moslim (volgens mohammed/hun eigen ideologie).

  Er zullen heust wel dreigementen zijn richting sommige moslims in bepaalde wijken of buurten.
  Maar waar komt alles vandaan?
  Wie agressief tegen mij is, daartegen kan ik ook agressief zijn.
  Wie mij bedreigt, bedreig ik terug met een belofte.
  Als zulke zaken door blijven etteren, dan komt vanzelf een moskee een keer aan de beurt met een tegen-dreigement.

  Helaas kijken we hier nog teveel naar de mensen.
  Moslims zijn mensen maar welke ideologie zij aanhangen en welke dreigementen daar vanuit gaan, daar schijnt haast geen politici (Wilders!) naar te kijken.

  Het gaat niet over de inhoud van die ideologie met al haar dreigementen en doodvonnissen t.o.v. niet-moslims maar om het beschermen van zo’n achterlijke cultus.

  Het nazisme is verboden maar hoe is het mogelijk dat we iets wat nog een paar stappen verdergaat compleet faciliteren en gaan beschermen?

  -Als bepaalde politici werk gaan maken van de dreigementen tegen moslims……wat gaan ze doen tegen de dreigementen vanuit de islam waar elke moslim zich aan zou moeten houden?-

  Like

 11. Peter selie zegt:

  Hoe zou het toch komen dat Nederlandse Joden meer van islamieten houden dan van hun rasgenoten in Israël.
  Misschien omdat ze allemaal een baantje in de politiek of poliekgebonden zoals de omroep hebben?

  Like

  • Driek zegt:

   Peter selie zegt: Hoe zou het toch komen dat Nederlandse Joden meer van islamieten houden dan van hun rasgenoten in Israël.

   Nu, beste Peter selie, dat moet ik beslist tegenspreken. U gooit alle Joden op één hoop, zoals men dat gewoonlijk doet. In de gemeente waar ik woon zijn de Joodse burgers echt niet blij met de komst van een asielzoekersopvang. Nu kan ik hier wel het hele verhaal vertellen, doch daar heb ik nu geen zin in. Dat doe ik een andere keer wel.

   Like

 12. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet ozL herblogd.

  Like

 13. D.DAY zegt:

  Moslims bedreigen op allerlei manier onze samenleving, maar ook individuele burgers. Het zou Asscher sieren als hij daar ook een goede registratie van gaat doen. Maar daar hoor je hem niet over! We gaan weer lekker de moslims als slachtoffers zien, omdat we nou eenmaal niets negatiefs over de islam mogen en willen zeggen. We zullen dus nooit weten hoeveel joden er door die o zo zielige moslims bedreigd zijn, hoeveel joden met een keppeltje zijn beledigd, etc..

  Like

 14. Fred zegt:

  Doe mee met de PvdA.
  Dan gaan we samen in de afgrond.

  Like

 15. Elly zegt:

  O, is er ook al een registratiesysteem voor incidenten tegen Joden? Of is dat minder belangrijk.

  Like

 16. Jean zegt:

  Gelukkig stijgt de afkeer en walging van en voor moslims/islamieten dagelijks en gelukkig zal de dag komen dat wij de lafaards in de politiek en voornamelijk de EU lafaards zullen uitschakelen, die dag mag voor mij reeds morgen plaatsvinden want ik denk 24u op 24u aan de toekomst van onze kinderen de 25u op 24u aan de toekomst van onze kleinkinderen.
  Met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeelapperij én met die lafaards in de politiek is die toekomst onbestaande.

  Like

 17. kruisridder zegt:

  Nog tot 17 maart 2017 kan er bij Asscher geregistreerd worden. Daarna zijn wij aan de beurt…..

  Like

 18. Cathja zegt:

  Ik kan tal van andere dingen bedenken die we zorgvuldig moeten registreren, heer Asscher!
  Wat te denken van het registreren van alle homo-hatelijkheden, van Joden- en christenhaat, geuit door de aanhangers van de zogenaamde profeet die 1400 jaar geleden geleefd schijnt te hebben? Wat vindt u van het ZORGVULDIG registreren van het optreden van haat-imams? Wat zullen we noteren over het Salafisme, wat ook in ons land hand over hand toeneemt, en wat zeer tegen alles in onze vrije westerse samenleving indruist?

  U komt papier tekort om alles te registreren, heer Asscher!

  Like

 19. kruisridder zegt:

  Zijn opa was ook zo behulpzaam aan de nazi’s hetgeen duizenden Joden het leven kostte…….

  Like

  • Driek zegt:

   Kruisridder zegt: Zijn opa was ook zo behulpzaam aan de nazi’s hetgeen duizenden Joden het leven kostte…….

   Duchesne zegt: “Hulp aan de vijand” door Asscher…..maar daar mis ik iets….de famillie Asscher is door de Nedelandse politie en mede Nederlanders uitgeleverd en op transport gesteld naar Duitsland, waar een groot deel van deze famillie nooit van terugkwam.

   Nu, beste Kruisridder en beste Duchesne, voor de zoveelste keer schrijven jullie weer onzin. Ik heb het hier nu al talloze keren uiteenzet, doch jullie blijven volharden in domme uitspraken over dit onderwerp. Die hele geschiedenis van Abraham Asscher is dramatisch geweest. Doch jullie weten daar niets vanaf.
   Kijk eens op internet. Het boek van Hans Knoop. “De Joodsche Raad”. Het drama van Abraham Asscher en David Cohen. Ik ga het niet weer uitleggen, want jullie lezen mijn reactie waarschijnlijk toch niet.

   Met Lodewijk Asscher ben ik het niet eens, maar haal niet iedere keer die opa erbij, het begint vervelend te worden en getuigd van weinig kennis over de Tweede Wereldoorlog.
   Steeds draaien jullie datzelfde deuntje af. De opa van Asscher. Kom zeg!

   Like

   • kruisridder zegt:

    Opa Asscher en opa Cohen hebben duizenden Joden naar de gaskamer gestuurd voordat ze zelf aan de beurt waren. Opa Asscher heeft het overleefd en werd na de oorlog ont-Joodst door de Joodse gemeenschap. Hij mocht op zelfs op geen enkele Joodse begraafplaats begraven worden. Begin je het nu een beetje te begrijpen Driek?

    Like

   • Marlies zegt:

    Abraham Asscher en David Cohen hebben een keuze gemaakt om m.i. te redden wat er te redden viel en hun eigen familie te beschermen. In ’43 werden ze zelf door de nazis gedeporteerd, maar ze hebben het WEL overleefd. De meeste andere Nederlandse Joden niet. Ik geef geen oordeel, want ik ben bang dat ik in zo’n geval mijn kinderen zou willen redden vóór mijn buren. Ná de oorlog oordeelde de Joodse Ereraad met 20/20 hoe verwerpelijk beide mannen hadden gehandeld. Makkelijk praten.
    Wat ik nou zo graag had willen zien bij Lodewijk is het besef, dat je niet kunt onderhandelen met de vijand. B.v. een deal met Erdogan is helemaal een gotspe. Lodewijk had betere lessen kunnen leren van zijn overgrootvader’s handelen.

    Like

   • Taljaard zegt:

    @Driek
    Precies!
    Je kunt het nageslacht niet verantwoordelijk houden voor de fouten van hun voorgeslacht. Wanneer je dat doet ben je geen haar beter dan de linkse ”weg met onzers” in verband met het Nederlandse slavernijverleden.
    Asscher is ZELF verantwoordelijk voor zijn daden en uitspraken en niemand anders.
    Net zoals ieder mens dat is.
    Bovendien verkeerde zijn grootvader in een onmogelijke en afschuwelijke positie, zoals ook het boek van Hans Knoop dat beschrijft.

    Like

 20. Duchesne zegt:

  “Hulp aan de vijand” door Asscher…..maar daar mis ik iets….de famillie Asscher is door de Nedelandse politie en mede Nederlanders uitgeleverd en op transport gesteld naar Duitsland, waar een groot deel van deze famillie nooit van terugkwam.
  Dus waarom zou Asscher enige loyaliteit jegens Nederland moeten hebben? Vanwege een paspoort? Nee, haat zou logischer zijn.
  Verraad van Asscher is dan ook niet logisch gesteld, hij helpt mee de ondergang van de Nederlandse burger te Bewerkstelligen. Een soort wraak als je het zo wil zien.
  Rutte is iemand die verraad pleegt, zowel tegen het eigen volk als tegen de eed op de grondwet.
  Als je alle politici gaat uitpluizen kom je incompetentie tegen, wereldvreemdheid en vooral eigenbelang.
  En een gevalletje van wraak, zoals hierboven uitgelegd.

  En voor Asscher is er altijd nog een Israelisch paspoort beschikbaar, wanneer de Sharia hier de wet is. Asscher is van alles, alleen geen verrader, maar dat is een principekwestie.

  Like

 21. wauso zegt:

  Asscher heeft mij op de T.V. bedreigd ! Ik ben in verscheidene Tweets uitvoerig ingegaan op het verleden van zijn Opa, die persoonlijk de namen noteerde van Joden die op de trein werden gezet. Hij doet precies hetzelfde. Kleinzoon maakt het werk van Opa af ! Hij stuurt de Jeugd een gewisse dood tegemoet. En dan ben je een Genocide pleger. Ik zie het proces wel tegemoet of zou hij bluffen !

  Like

 22. Scheerzeep NU zegt:

  Een goede registratie van incidenten tegen of door moslims is nodig.
  Beide is accusatief.
  Datief is: met, na, bij, sinds, van, te, uit.
  Een goede registratie van incidenten bij moslims is nodig.
  Alweer incidenten bij moslims?

  Like

 23. Mirjam zegt:

  Ben ik de enige die de titel van het artikel raar vindt?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Nee, zeker niet! Maar aangezien uw webmaster niet uit het westen des lands komt, nam ik aan dat dit wellicht taalgebruik uit ditzelfde westen des lands zou zijn. Dus heb ik de titel maar zo gelaten.
   (Ik zou trouwen ook echt niet weten waarin de titel te veranderen . . . 😦 )

   Webmaster

   Like

   • Mirjam zegt:

    lol E.J., laat het dan maar gewoon zo staan. De wereld is toch gek.

    Like

   • Steven zegt:

    Als ik deze tekst zie, “Lodewijk Asscher wil moslimhaat helemaal de moeder registreren” doet me dat denken aan de uitspraak van een school allochtoon “Ik neuk jullie allemaal de moedere”….haha

    Like

   • Cathja zegt:

    @ E.J.Bron op 10/3 om 23:12

    Misschien is dit net zo’n soort uitspraak als: “dat haalt je de koekoek”? Op zich is dat ook een wat vreemde uitspraak.

    Like

   • Eh…..Nee, Bert, dat is NIET de taal van het westen des lands, wat ik kan weten, zoals je inmiddels bekend is. Ook ik vond die titel raar, héél raar.
    Ik heb er gisteravond nog even voor gestaan om er over te beginnen, maar ook al omdat ik me niet zo goed voelde -grieperig- had ik iets van: Ach,laat ook maar even…..
    Ik denk, dat het nog het beste te omschrijven valt als “tot op de bodem registreren,” of zoiets.
    Misschien is het wel een plat-Amsterdamse uitdrukking, zo hebben de Mokumers er namelijk meer: Zwanger maken, bijvoorbeeld, schijnt “met kip schoppen” te zijn.(Een rótgezegde, vind ik zelf.)
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • BertG. zegt:

    Dat is geen taal uit het westen des land maar afgeleid van hoe Marokkanen iedereen uitschelden.
    “Ik neuk je de moeder” is zo’n uitspraak die je dan te horen kan krijgen.
    lodewijk asscher wil moslimhaat helemaal de moeder registreren, wordt dan, lodewijk asscher wil moslimhaat helemaal rot registreren.

    Like

  • delamontagne zegt:

   Misschien heeft het te maken met ,t “Nieuwe Nederlands” dat in zwang raakt.
   Zo is het gebruik van “hun” als onderwerp ook heel normaal geworden. De “c”wordt “z” etc.
   Wellicht onder invloed van al die “nieuwe NL-ders”.
   Zo hoorde ik eens van een vader die zijn zoon van een zwart/witte school haalde omdat zijn zoon een soort Swahili/takki-tak taal ging spreken.

   Like

 24. delamontagne zegt:

  Ik heb geen idee hoe ,t in NL is m.b.t Kerken. Ik weet eigenlijk ook niet of die er nog veel zijn ?.
  Maar hier in Fr is het schering-en-inslag dat Katholieke Kerken, begraafplaatsen etc beschadigd worden.
  Dat kun je dan wel uitgebreid lezen op anti-islam sites, maar in de pers wordt er zoveel mogelijk omheen gedraaid.
  Een-en-ander heeft dan weer tot gevolg dat er moskeeën worden beklad/vernield.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ delamontagne op 10/3 om 23:47

   Misschien een wat vreemde uitspraak m.b.t. dit onderwerp, maar net zoals men in NL pleegt te zeggen, ‘ligt de dader op het kerkhof’. Het gebeurt hier nog niet massaal, maar incidenteel zijn er ook wel vernielingen.
   Ik geloof zeker dat er een tendens is dat kerken en hun begraafplaatsen doelwit zijn van moslims (overheersen, beledigen), want denk maar eens terug aan een artikel over dit onderwerp (in Engeland) van E.J. Bron van vorig jaar, waar zonder schaamte zelfs kerkhoven werden geruimd zonder de families van de overledenen in kennis te stellen!
   Minachting voor de Joods/christelijke cultuur begint steeds duidelijker te worden, en ja, dan krijg je een tegenreactie richting moskeeën.

   Maar om die te beschermen hebben wij hier Lodewijk Asscher, die moslims bij elke bedreiging in bescherming neemt. 😦

   Like

 25. Hendrik M. zegt:

  Herinner me nog de voddejood of voddeboer, kwam eens in de zoveel tijd langs voor vodden, todden en lorren; had je niks, gaf je ‘m toch een snee brood en wat te drinken…
  Ouwe en versleten kleren werden voor hem bewaard; tja, toen werkten we ook al aan recycling…
  Er waren ook joodse diamantairs en zakenlieden welke als ‘sluw’ bekend stonden…
  Doch al met al waren de joden gewoon goed geaccepteerde en gerespecteerde Nederlanders.
  Hoe anders is het nu, met een Lodewijk ASScher en een Job Cohen, vuige uitvreters die slijmen met de islam barbaren, hun aartsvijanden…
  Het joodse volk verloochenen, eigenlijk ontjood zouden moeten worden.
  Zij, die de joodse gemeenschap onwaardig zijn, die zelfs naar beneden halen.
  Mogen die Lodewijk en Job de eerste en laatste joodse slachtoffers zijn der nu door hun voortgezette holocaust!

  Like

 26. Steven zegt:

  De Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN) sprak van een constructief gesprek. “We kregen alle ruimte om onze punten van zorg over te brengen.

  Nou meneer van de Marokkaanse Moskee…hier een aantal punten van zorg voor onze westerse samenleving…en dan heb ik het hier nog maar over een “klein stadje”

  In dit mooie, oude Hamburger stadsdeel (St. Georg) nam het aantal delicten met 40% toe!

  DRUGS: + 15% (2.240 delicten)
  WINKELDIEFSTAL: + 4,8% (1.572 delicten)
  GEWELD: + 10,7% (toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel enz.)
  GEWELDSCRIMINALITEIT: + 16,4% (roof, verkrachting)

  En nu KOMT het;

  “De criminelen zijn overwegend Algerijnen en Marokkanen. Die stelen als gekken.”

  Like

 27. Theodoor zegt:

  Aaien, pappen en nathouden, theedrinken is de stijl van de PvdA.
  Deze minister had een prachtkans om tot een overzichtelijk vergelijk te komen om naast de “moslimhaat” ook de haat naar andere gelovigen te registreren.

  Ik heb nooit een hoge pet opgehad van deze man en zie het wordt keer op keer bewaarheid.
  PvdA, een partij van nullen en krullen, je kunt er alle kanten mee op behalve de goede.

  Like

 28. Driek zegt:

  Kruisridder zegt: Hij mocht op zelfs op geen enkele Joodse begraafplaats begraven worden. Begin je het nu een beetje te begrijpen Driek?

  NU, beste Kruisridder, Driek is niet van de achterlijke, dit heb ik u vorige keer reeds uiteengezet, doch u leest niet goed. Neen, er is met u geen beginnen aan, we laten het maar zo.

  Like

 29. leefbarbaar zegt:

  Even over de titel:
  dit is een soort van GeenStijlse verbastering.
  ” iets de moeder doen” is afkomstig uit de kwekpraat van Marokkanen, die in gebrekkig Nederlands grof willen zijn. Veelvuldig is gefilmd hoe ze dreigen en schelden met ” ik neuq je de moeder”, stuitend agressief en taaltechnisch onjuist: een gevolg van falend onderwijs en falende integratie.
  Letterlijk: ” ik kom je moeder verkrachten”. Of Ik maak jou kapot.
  Inmiddels vrij vertaald in: totaal, helemaal, compleet etc.
  De titel zou dan in het Nederlands luiden: “Lodewijk Asscher wil alles met betrekking tot moslimhaat registreren”.

  Dan even over meneer Asscher. Ook ik kan er geen kaas van maken hoe hebzucht er iemand kan toe brengen verschrikkelijke fouten te maken. Maar ik denk dat dit een Asscher-probleem is en geen typisch Joods-probleem. Onnodig dus om voortdurend de oorlog, de bezetting en de holocaust erbij te halen. En ja er zijn er meer zoals hij. En ja er zijn er nog veel meer, die helemaal niet Joods zijn, Christelijk of wat dan ook. Laten we niet vergeten, wie ook de holocaust hebben mogelijk gemaakt; de Nederlandse burgers en ambtenaren.
  Ik kots even erg van Spektrui als van Asscher. Zonder er alles bij te slepen.
  Ja maar de PVV wordt door de linxe kerk ook altijd beschuldigd van fascisme. Klopt en ik behoor niet tot de linxe kerk en wil niet tot hun niveau afzakken.

  Like

 30. Robby E. zegt:

  Ik begrijp dat een beetje (terechte?) kritiek op Driek, (hé dat rijmt) van de boze is? Om maar even in de Klukkluk trant te blijven.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Nee hoor, “Driek” is zéér goed in staat om zichzelf te verdedigen, mits het niet persoonlijk wordt uiteraard!
   Dan grijp ik onmiddellijk in.

   Webmaster

   Like

   • Robby E. zegt:

    Nog een keer dan: Tja Driek, almaar zeggen: Fout! Maar ik ga je niet vertellen waarom, is wel een beetje van de gekke hoor! Ik heb over die kwestie ook het eea gelezen en heb begrepen dat het gedrag van Cohen en Asscher gevoed werd door angst voor het eigen hachje. Begrijpelijk maar laf, de moraal van talloze verzetsstrijders die gesneuveld zijn maar ook de gewone burger die Joden hielpen waren dan toch van een aanmerkelijk hogere orde!

    Like

 31. Tistochwat zegt:

  Nog een artikel met “helemaal de moeder”. Ik had er nog nooit eerder van gehoord:

  http://regio.tpo.nl/2016/02/28/vroomshoop-gaat-hondenpoep-helemaal-de-moeder-ruimen/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s