SPREUK . .

Screenshot_35

LINKSEN: De enige mensen die stom genoeg zijn om te denken dat we kunnen samenleven met mensen die ons willen vermoorden.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op SPREUK . .

 1. In tijden van oorlog worden je beste moslimvrienden je ergste vijanden die je willen vermoorden, dit is geen angstzaaierij!!!

  Like

 2. Het liberalisme vertegenwoordigd ook het grote graaien…

  Nieuws: Echtgenoot minister Schultz’ Kiwa-miljoenen..!

  En zo is de echtgenoot van Edith Schippers nog maar net de revu gepasseerd als zakkenvullend VVD-er, de zoveelste in de rij, of de echtgenoot van Melanie Schultz stapt naar voren als VVD-zakkenvuller. En natuurlijk moet iedereen zélf weten of ie zijn zakken vult, maar het gaat er hier natuurlijk om ‘HOE’ je je zakken vult. Als je bijvoorbeeld op basis van voorwetenschap vanuit een ministerie in staat bent beslissingen te nemen, die je een grote voorsprong geven op je concurrenten, dan is de belastingbetaler de dupe. Want er is dan natuurlijk geen sprake meer van eerlijke concurrentie, noch van faire concurrentie. Lees verder >>>> http://www.wanttoknow.nl/nieuws/echtgenoot-minister-schultz-kiwa-miljoenen/

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Een waarheid als een koe!

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  De stupiditeit van de linksmensch.

  Like

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Linksen zijn toch de socialisten en rechts de liberalen? Of is het nu één pot nat geworden??

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   “Liberals” is Amerikaans Engels voor linksen.

   Like

  • Denk dat het begrip links, het midden en rechts door elkaar beginnen te lopen I.K. Bennurklaarmee ‘vroeger’ alles wat onder links geschaard was was socialistisch en communistisch van oorsprong, wat rechts was zoals de VVD, waren liberalistisch. Nu is het een mix van beide geworden mijns inziens, je kunt dat ook goed waarnemen wat er na 16 september 2012 allemaal in Nederland aan politieke ontwikkelingen gebeurt is. Wat de Amerikanen onder liberals verstaan is gewoon gematigd rechts, begrijpt u het nog? Wat de meeste mensen niet door hebben of niet door willen hebben is, alleen vlak voor een verkiezing, worden de partij ideologieën uit de verbale wapenkamers gehaald, en begint het spel van de parlementaire ‘democratie’ van voren af aan, ze willen graag dat u uw stem op hen uitbrengt en voor de rest is het je mond houden. Politici lopen niet meer warm of koud van een vol Malieveld, ze zijn allemaal de schaamte reeds lang voorbij….

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Adriaan. Helemaal waar. Democratie bestaat niet. Kan ook niet bestaan omdat het een slang is die in zijn eigen staart bijt. ’n Cirkel van leugen en bedrog met het etiket “compromis” er op afhankelijk van de kwaliteit van haar leiders.

    Geliked door 1 persoon

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Er is ook goed nieuws, alleen niet hier, maar in Oostenrijk. Deze mensen beginnen het steeds meer in te zien en handelen ernaar: http://fenixx.org/2015/11/11/oostenrijk-sloopt-300-moskeeen-en-verbiedt-preken-uit-de-koran-in-het-arabisch/

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  De spreuk is volkomen naar waarheid!

  Like

 9. BertG. zegt:

  “Dag van de grote afrekening”
  Eens komt de dag. De dag die de geschiedenisboekjes zal ingaan onder het hoofdstuk: “Dag van de grote afrekening”. En dit betreft dan de dag dat de Europese volkswoede zal exploderen. De dag dat alle opgekropte boosheid over een decennia durend verraad van de politieke links- extremistische elites in een onstuitbare eruptie van geweld zal ontaarden. En die dag komt, geen twijfel.
  In antwoord op de zeer wel mogelijk opkomende vraag hoe het de elite- leden persoonlijk zal vergaan, de (hoofd)schuldigen, wil ik volstaan met enkele commentaarloze feiten, verwijzingen naar de eerdere lotgevallen van dictators als Sadam Hoessein, Muammar al-Gaddafi, en daarbij zeker niet vergeten om Nicolae Ceaușescu en zijn vrouw Elena te benoemen. Want laten we ons a.u.b. realiseren hoe recent en dichtbij dat al was: Europa, Roemenie, en sinds 2007 = EUSSR.
  http://www.nachthemel.nl/index.php/27-eussr/521-dag-van-de-grote-afrekening

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Hallo Bert.
   Ik dacht dat jij van mening was dat het volk te dom en te stom was om de straat op te gaan?…

   Like

   • BertG. zegt:

    Vraag maar aan je buren hoe het gisteren met Goede Tijden is afgelopen.
    Ze kunnen jou daar alles over vertellen.
    En alles daarbuiten, boeit ze niet. Zolang de TV maar blijft werken.
    NEE, als er geen vreten meer is, dan gaan ze pas de straat op. Niet eerder.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Bert. Dat is nou precies hoe ik er ook over denk.
    Simpele mensen met simpele levensbehoeften, ze vreten zelfs voor de TV.
    Bij de supermarkt heet dat “TV-maaltijden.”

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ BertG. 11 maart 2016 om 10:22

   [quote] Eens komt de dag. De dag die de geschiedenisboekjes zal ingaan onder het hoofdstuk: “Dag van de grote afrekening”. En dit betreft dan de dag dat de Europese volkswoede zal exploderen. [/quote]

   Ik wou dat je gelijk had; wás het maar waar1
   Er zijn helaas véél te weinig woedende mensen.
   De krankzinnige “Gutmenschen’ zijn nog ver in de meerderheid.
   Er is niet genoeg woede om ons te redden uit de vernietigende klauwen van de ‘socialist’.

   Like

 10. Avidia zegt:

  BertG. zegt:
  11 maart 2016 om 10:22

  Bert, ik wilde dat je gelijk hebt, maar het ziet er niet naar uit. Steeds meer mensen zijn begaan met die z.g. “vluchtelingen” , ik heb geprobeerd het juiste licht te doen schijnen, maar die begane mensen willen er niet naar luisteren, je wordt afgevoerd als ongevoelig, wat je er ook maar tegen inbrengt. Ik ben gestopt, maak het maar mee dacht ik. Ze horen tot die maffe vrouwen die daar stonden te zingen “kom maar hier” of zo iets. Het bloed onder je nagels vandaan. De meeste goedmensen zijn zo dom al de achtereind van een koe, (raar spreekwoord) maar dom zijn ze. En die verheerlijkte gezichten terwijl ze dat zongen bracht mij bijna tot overgeven. Zo verschrikkelijk erg!!!! Konden wij ze maar uitbannen, dat denk ik dan als ik zo iets zie. Het verstand is ver te zoeken, zucht!!!

  Like

 11. Avidia zegt:

  Linksen gaan pas de straat op als ze geen uitkering meer krijgen, daarom zijn ze links. Rechts werkt, ik ken niet een rechts mens die een uitkering heeft, rechts heeft trots en is werklustig, het zijn de ondernemers, net als ik. Ik heb nog nooit een uitkering gekregen ook niet toen ik mijn zaak verkocht en geen inkomen had, en door een verzekering al mijn geld was kwijt geraakt, ik begon meteen aan iets anders, het bracht weinig op, dus ik bedacht iets anders, ging naar de bank en vroeg geld voor de start, ik kreeg het omdat ik een goede reputatie had en nu heb ik een museum, brengt voor mij niets op omdat ik meteen de bank wilde afbetalen, maar ik beleef veel genoegen aan mijn museum, heerlijk weer mensen ontvangen, wat heb je aan geld zonder plezier aan hetgeen je doet??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s