Turkse vicepremier wil niet dat vrouwen publiekelijk lachen

Screenshot_22

De Turkse vicepremier Bülent Arinç.

“Vrouwen zouden niet moeten lachen in het openbaar.” Dat zei de Turkse vicepremier Bülent Arinç maandag tijdens een toespraak over moreel verval in Turkije.  Dat meldt het Turkse Hurriyet Daily News dinsdag.

Tijdens de toespraak benadrukte Arinç het belang van goede zeden van mannen en vrouwen. Volgens hem moeten vrouwen beseffen dat lachen in het openbaar volgens de islam onrein is.

Hij raadde mensen aan de koran opnieuw te ontdekken en zo moreel verval tegen te gaan. Dat verval bleek volgens hem ook uit overmatige consumptie, telefoongebruik en losbandigheid van de media. Arinç sprak in de Turkse stad Bursa ter gelegenheid van het islamitische Suikerfeest.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, dictatuur, discriminatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Turkije. Bookmark de permalink .

28 reacties op Turkse vicepremier wil niet dat vrouwen publiekelijk lachen

 1. En van mij mag hij in het openbaar meer scheten laten en ook niet ademen

  Like

 2. wim zegt:

  En met zo’n land met zulke politici (vice premier!) doet de EU zaken. (Of liever: laat de EU zich in, want van echt zaken doen is natuurlijk geen sprake). Nee, dan Israël joh! Dat is pas erg daar volgens (weer) de EU…
  Om gek van te worden.

  Like

 3. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Suikerfeest? Is de ram ma dan alweer geweest?

  Like

 4. Anneke zegt:

  “Ha, HAATDRAGER….De hedendaagse Hitler, in islamitische uitvoering…Socialisme en islamisme, twee dikke vrienden; lijkt wel”.

  Like

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “ter gelegenheid van het islamitische Suikerfeest.”

  Bestaat er ook nog een christelijk suikerfeest dan?? Neen!!!

  Al die overmaat aan suiker begint te gisten in hun reeds gekke koppen!!! Krijgen ze toch nog stiekem de hun verboden alcohol binnen.

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  B E L A C H E L IJ K !!!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Stel Neanderthalers !!!! Sorry aan de echte Neanderthalers 🙂

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Lachen is gezond,achterlijke Turk!Al vergaat ons het lachen door confrontaties met alles dat islamgerelateerd is!Weg met de islam uit Europa:wij hebben de middeleeuwen achter ons gelaten!

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Op het moment dat ik islam om me heen zie, heb ik ook niets meer om te lachen; het is eerder om te janken!

  Like

 10. Thoth zegt:

  Dan valt’ie in herhaling. Einde 2014 zei hij het ook : vicepremier Bulent Arinc vindt dat vrouwen niet mogen lachen in het openbaar, want dat is onrein volgens de koran. Maar goed, wij moeten nu maar gaan wachten wat ons te doen staat, in juni komen er allemaal Turkse mohammedanen naar ons land toe…

  Like

 11. elisah zegt:

  Breek me de bek niet open over de onreine smeerlapperij van moslimmannen…..maar als een vrouw lacht, dan is er ineens sprake van moreel verval.
  Ik vrees dat de hersenen van deze pipo last hebben van zwaaaaar verval, achterlijke gladiool.

  Like

 12. Anna zegt:

  Terug naar de middeleeuwen en dat wil dan een moderne staat worden…..
  TURKIJE GLIJD WEL ERG SNEL AF NAAR EEN DICTATORIALE MOSLIMSTAAT

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Raar dat vrouwen niets schijnen te mogen in Turkije en de andere idiote landen, maar mannen mogen alles. Wat voor een reden zou allah kunnen hebben om vrouwen het lachen te verbieden? Misschien zijn de mannen bang dat ze door hun eigen vrouwen worden uitgelachen voor hun stomme gedrag en eisen. Ik wordt hier niet goed van!!!

  Like

 14. carthago zegt:

  De kop van dit Turkse varken is ook niet erg halal,die zou zomaar hier in Amsterdam ergens kunnen liggen.

  Like

 15. paulzwueste zegt:

  Er is iets voor te zeggen. Altijd dat stomme gegiechel! Dat doen ze maar tijdens de afwas.

  Like

 16. Het is niet de eerste keer dat dit naar voren gebracht wordt, al weet ik bij God niet meer of dat nu ook van hem kwam, of weer van een ander.
  Wat ik nog wel weet is, dat toen verschillende kopvoddenwijven selfies gingen maken, waarop ze hem publiekelijk uitlachten.
  Lijkt positief, maar ik vond het een te slappe reactie: Zoiets is niets om geintjes over te maken; het is iets om terecht rázend over te worden! Want h i j maakt evenmin een geintje!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 17. Luchtpint zegt:

  Veel zal er niet te lachen vallen voor vrouwen in moslimlanden, en als er nu al niet veel te lachen valt, waarom zouden dan nu nog doen alsof er wat te lachen valt ? Vinden ze het toch nodig om het expliciet te gaan verbieden ? Of moet iedereen op deze planeet echt weten dat Islam een ideologie van dikke miserie is, dan ? Beter die smeerlapperij zo ruim mogelijk bekend te maken, dat iedereen er zo veel mogelijk een afkeer van krijgt, hoe meer mensen hoe beter !

  Als dat laatste het geval is, doe zo dan maar voort, kloteturken !

  Like

 18. J. C. Th. Köhler zegt:

  Is-t-er wat te lachen dan voor vrouwen in Turkije?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 19. kruisridder zegt:

  De islam is een dodelijk gezwel dat alle kenmerken heeft van het uitroeien van de mensheid. Deze politieke idelogie is zes keer zo dodelijk als het nazisme en het communisme met hun barbaarse praktijken als pedofilie en genocide op de minderheden in hun landen.

  Like

 20. kruisridder zegt:

  Met die moslimteven en die soepjurken overal valt er ook niks te lachen en te bekijken aan hen. Wat die soepjurken betreft, zie ik nogal eens die strontvlekken op hun zitvlak………

  Like

 21. Elena zegt:

  Die Turkse vieZE premier is een smerige dictator.
  Laat die vent lekker in bonken storten…zul je eens zien hoeveel vrouwen in een deuk liggen van het lachen om die malloot. In de steden zal geen vrouw zich het lachen op straat laten ontnemen door zo’n malloot.

  Like

 22. Jules Vismale zegt:

  Ach, voor Bülent Arinç zal er ook publiekelijk niet veel te lachen zijn om het feit dat de door hem zo geliefde koran bomvol staat over vrouwen- en vreemdelingenhaat, het promoten van uitroeien van “onreine en ongelovige” volkeren en de wereldheerschappij van de islam! Hij snapt zelfs niet eens dat lachen reuze gezond is of is het soms de bedoeling dat alle vrouwen in Turkije daarginds met sombere, ijskoude, stijve en humorloze gezichten rondlopen?
  Ik had ooit in het meisjesblad Tina rond 1983 zelfs een fotostrip aangetroffen waarin een boef, een naamloze baron, twee prinsessen van een fictief land probeerde te onderdrukken en het geld dat zij met popzangen verdienden in zijn eigen zak te willen steken! Die akelige kerel (hij leek haast sprekend op die afschuwelijke burgemeester uit Amity van de triller ‘Jaws’) had zilvergrijs haar en een gezicht dat inderdaad zo lelijk, somber, ijskoud, stijf en humorloos was dat het bij mij een vreselijk gevoel van afkeer en walging opriep waardoor ik de gehele strip daaruit scheurde! De Baron van Bassie en Adriaan staat mij dus veel meer aan met zijn grappige gescheld over zakken papa, ballen gehakt en frikandellen en daar zullen heel wat vrouwen om lachen! Want zoals een wijze alchimist het in Suske en Wiske al voorspelde: “Zij die hun lach bannen doden daarmee hun hart!”

  Like

 23. Avidia zegt:

  Als ik moslimvrouw was zou ik iedere dag niet meer bij komen van het lachen als ik die mannen rond zag lopen in soepjurken, niets is be- “lachelijker” dan dat!!!!

  Like

 24. Anneke zegt:

  Wat een rare wereld, ik ben gewoon verbijsterd dat dit nog kan in deze tijd 2016. Hoe lang nog…..
  Ik voel me machteloos in deze rot wereld en het wordt steeds erger…….

  Like

 25. Jules Vismale zegt:

  Ik heb van de vrouwen-verachtende Turkse premier Bülent Arinç helemaal niets meer gehoord en zou hij er nog steeds een groot voorstander van zijn dat vrouwen niet meer mogen lachen in het openbaar? Adolf Hitler lachte zich in 1944 kapot toen hij op gruwelijke executie-films zag hoe de Duitse generaals, die hem op 20 juli 1944 wilden vermoorden, werden opgehangen aan vleeshaken met stroppen van pianosnaren om hun nek heen en hij vond het zelfs geweldig om te zien hoe op Indische films mensen door tijgers werden verscheurd!
  Ik zou, als ik daar de kans voor had gekregen, anders het liefste die Bülent Arinç (natuurlijk!) laten kijken naar de thans overbekende episode ‘Stuck’ uit ‘The New Adventures of Peter Pan’ om zo erachter te komen of hij er vreselijk om zou gaan lachen hoe de zes stoere en mooie meiden; Wendy, Cynthia, Maira, Tiger Lily, Meera en Tinkerbell, door James Haak (jammer genoeg voor Arinç is deze GEEN moslim en of de reusachtige krokodil, die de hand van Haak amputeerde, een onrein dier is weet ik alleen niet) gevangen waren genomen. Zou onze vice premier daarna eventueel publiekelijk keihard hebben gelachen als hij de zes jongedames in het laadruim zag zitten en met vreselijke zure gezichten zag afgebeeld terwijl hun handen op hun rug waren vastgebonden?
  Ik vrees vast van wel en als er daarna een slapstickfilm werd vertoond waarin Stan Laurel, Oliver Hardy en James Finlayson talloze Arabieren, Turken en moslims onsterfelijk belachelijk maakten (ironisch genoeg met een foto van een knappe vrouwelijke filmster!) dan zou Bülent Arinç hierna vreselijk gaan huilen! En als hij nog een spotprent te zien krijgt waarin de stuntelige detectives Jansen en Janssen hem onder zijn achterwerk schoppen en met hun wandelstokken op zijn hoofd slaan was er totaal NIETS meer voor hem om publiekelijk te gaan lachen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s