VIDEO Donald Trump: “De islam haat ons!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", gezond realisme, Islam, VS, Westen. Bookmark de permalink .

34 reacties op VIDEO Donald Trump: “De islam haat ons!”

 1. kruisridder zegt:

  Ik weet het wel héél erg zeker Donald…….

  Like

  • delamontagne zegt:

   Donald Trump weet ,t wel heel zeker dat de islam ons haat.
   Anders zou hij gezegd hebben: “I guess islam hates us”.
   Gelukkig heeft hij ,t eerste gezegd…………..

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  In de islam zelf vraagt de onnozelaar. Nog nooit een Koran in de hand gehad. Natuurlijk zit de haat voor alle ongelovigen in de islam ingepakt. Om nieuw islamitisch gebied te veroveren moeten de soldaten van Allah als eerste eis mentaal klaar gestoomd zijn voor de Jihad. In de Koran leert het kind volledige overgave aan Allah en alles te haten wat haram is. Dat begint zodra een kind zijn voet gezet heeft over de drempel van een koran school. Zijn vrij en onafhankelijk denken wordt geheel stop gezet. Voordat het moslim kind naar de Koran school gaat is zijn onbevangen geest meestal al op slot gezet door Pa en Ma en de sociale controle in de moslim gemeenschap.

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Ik vind het heel erg geweldig dat hij dit zegt en……..meent.
  Hoe erg het ook is.
  Hopelijk gaan meer Amerikanen er eens over nadenken. Weten ze nog hoe hun zogenaamde vrienden, de Saoudiërs, op 9/11 in S.A en veel ander muslim-landen feest vierden.
  In S.A. in ,t geniep, in de andere landen openlijk.
  Als je vergelijkt wat hij zegt en wat mevr.Bilary Clinton over die verwerpelijke islam uitkraamt………….
  Werelden van verschil.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Ja Donald, dat heeft u goed begrepen!
  Succes met uw verkiezing.

  Like

 5. De gebeurtenissen volgen elkaar in een rap tempo op, Juncker en Merkel vuren de islamisering van Europa met zwaarder geschut aan. Ach en Rutte doet zijn steentje bijdragen, laten zien dat hij Europees voorzitterschap waardig is (Kuch)…

  Machtsgreep Brussel: EU wil lidstaten alle zeggenschap over asielbeleid ontnemen
  Oost Europa negeert eisen Merkel: Slovenië, Kroatië en Servië sluiten grenzen, Hongarije roept crisistoestand uit

  Het Duits-Nederlandse-Turkse plan om de islamitische migranteninvasie van Europa op stoom te houden, is nu al mislukt.

  Volgens de Financial Times werkt de Europese Commissie aan een plan om de lidstaten alle zeggenschap over hun asielbeleid te ontnemen en deze naar Brussel over te hevelen. Daarmee wil de EU met name de ‘onwillige’ landen –buiten Duitsland en Nederland inmiddels bijna alle andere landen- dwingen om alsnog hun grenzen te openen voor enorme aantallen moslimmigranten. Het uiteindelijke doel, de snelle en totale islamisering van ons continent, heeft bij de door Angela Merkel en Jean-Claude Juncker aangevoerde eurocraten namelijk nog altijd de hoogste prioriteit. Lees verder >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/03/Machtsgreep-Brussel-EU-wil-lidstaten-alle-zeggenschap-over-asielbeleid-ontnemen

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Adriaan Jansens: 23.42. uur, op 10/03. Adriaan ik zie WW III op komst. En dat wordt in de hand gewerkt, door: Bilderberg, de geldplutocratie SOROS en Goldman Sachs, de NWO en de ILLUMINATIE. Het is allemaal voorspeld, en het gebeurt NU!

   Geliked door 1 persoon

  • Taljaard zegt:

   @adriaan
   Wanneer ze dat willen door drukken;
   Spat de EU uit elkaar omdat de visegrad landen dan afhaken.
   Krijgt de PVV minstens 50 zetels bij de TK verkiezingen volgend jaar.
   Is een Brexit zeker.
   Wordt Marine le Pen de volgende Franse president.
   Gaan de Noren ook dwars liggen.

   Kortom, laten ze het maar proberen.

   Geliked door 1 persoon

   • Ook met jou visie op Europa en de afgelopen gebeurtenissen Taljaard ben ik het eens, het is een onoplosbaar fenomeen geworden, wat alleen nog maar verliezers kent…

    Like

  • Tech-elite in geheim bijeen op privé-eiland om Donald Trump te stoppen

   Hoe voorkom je dat een man als Donald Trump in het Witte Huis belandt? Organiseer een geheime bijeenkomst op een afgelegen eiland voor miljardairs, Republikeinen en grote techbazen.

   Volgens de Huffington Post werd de tech-elite tijdens de bijeenkomst vertegenwoordigd door Apple-topman Tim Cook, medeoprichter van Google Larry Page, de bedenker van Napster Sean Parker en miljardair Elon Musk van Tesla Motors. Een woordvoerster van de New York Times bevestigde dat ook Arthur Sulzberger, de uitgever van de krant, aanwezig was. Lees verder >>> http://www.ninefornews.nl/tech-elite-in-geheim-bijeen-op-prive-eiland-om-donald-trump-te-stoppen/

   Like

  • Taljaard zegt:

   @Adriaan
   Ben geneigd om xandernieuws met een grote korrel zout te nemen, want geloof niet zo in complottheorieen. Er bestaan natuurlijk wel degelijk een aantal kongsi’s van rijke en machtige personen en organisaties die de gevestigde politiek en de media trachten aan te sturen. Die zijn er altijd al geweest en zijn er nu nog steeds, maar hun invloed is niet zo groot als sommigen veronderstellen. Al zou het alleen maar zijn omdat ook zij tegengestelde belangen hebben en daarom alles behalve 1 front vormen.

   En mochten zij wel een grote invloed hebben dan zijn ze op dit moment grandioos aan het miskleunen en snijden zij zich in hun eigen vingers. Want het zakenleven en de handel zijn nl. altijd het beste gediend met rust en normaliteit in plaats van met conflicten en oorlogen. Wie profiteert er nu van dat Europa in een chaos en in een burgeroorlog wordt gestort en men daardoor een enorm afzetgebied kwijtraakt?
   Dat kost ze alleen maar een heleboel geld.
   Geloof daar dus niet zo in.

   Denk in dit verband eerder in de richting van Trump; een enorme incompetentie en onbekwaamheid bij de gevestigde politiek. In Europa ook nog gepaard gaand aan ideologische verblindheid, misplaatst idealisme en de narcistische behoefte om geschiedenis te willen schrijven.
   Je zou bijna wensen dat er dan inderdaad een machtige groep zakenlieden en bedrijven bestaan die deze blunderende politici in toom zou kunnen houden!
   Want dat zijn doorgaans verstandige en pragmatische mensen.
   Helaas lijkt dit niet zo te zijn.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Adriaan. De EU beschikt niet over ’n centrale politie- en legermacht. Het enige dat deze ondemocratische bende kan doen is dreigen. De machtsuitbreiding van vroeger is niet meer mogelijk. Boetes worden door de landen niet meer braaf betaald. Geld is niet belangrijk meer. Enerzijds doordat het op raakt, anderzijds omdat de landen er maling aan hebben en gekozen hebben voor hun eigen zekerheid, veiligheid en autonomie.
   Waar wil de EU haar macht, om andere landen haar wil op te leggen, nog vandaan halen?… Loze dreigementen dus. De enige landen die de EU (voorlopig) blijven steunen zijn Duitsland en het brave Nederland. Ridicuul en lachwekkend.

   Like

 6. Theodoor zegt:

  Klopt, wordt meerdere malen uitgelegd in de koran.
  EU-leiders willen daar niets van weten.
  Wie zijn er nu gek, en waarom laat het Europese volk zich zo in de hoek drukken?

  Like

 7. Jan zegt:

  CNN ook: CNN’s Ashleigh Banfield Is Raising A Bully, Blames Donald Trump


  In a parent-teacher conference this week, the teacher told Banfield that her child is calling other kids names. But not just any name, but one TV viewers have heard relentlessly fly out of Trump’s mouth: LOSER.
  …..
  “Look, I have to be honest with you,” she told Kelly, who is a Hillary Clinton supporter and as disgusted with Trump as Banfield is. “I just had a parent -teacher conference yesterday and my fifth grader’s teacher said my son is calling some other kids loser. And we have our TV at home on all the time. I’ve tried to say these are not the kinds of words you’re allowed to use, but it’s tough.”
  http://dailycaller.com/2016/03/10/cnns-ashleigh-banfield-blames-trump-for-kids-bad-behavior-at-school/#ixzz42YM9Gmq1

  Like

 8. elisah zegt:

  Ik weet niet zo goed wat ik van die Donald Trump moet denken, maar nu kan ik hem groot gelijk geven.

  Like

 9. Jade zegt:

  Ik weet nog niet wat het voor man Trump is, maar slechter dan
  Obama of Clinton kan bijna niet…
  Het is daarom wel te hopen dat Trump de verkiezingen haalt,
  want als je je tegen de schaduwmacht keert, mag je kogels happen.
  Volgens reclame-site Nine for News zitten de eerste heren reeds
  om de tafel…

  http://www.ninefornews.nl/tech-elite-in-geheim-bijeen-op-prive-eiland-om-donald-trump-te-stoppen/

  Like

 10. Taljaard zegt:

  Lees net in het RD dat Carson (i.t.t. Obama een ECHTE Afro-Amerikaan en een verstandige, beschaafde vent) zich achter Trump heeft geschaard.
  Goed nieuws.
  Het beste wat Trump nu kan doen is hem als ”running mate” voor het vice-presidentschap nemen.
  Daarmee kan hij een flink deel van de zwarte kiezers van Billary afsnoepen en bovendien de liberals die hem van ”racisme” beschuldigen de mond snoeren.

  Like

 11. Ach, bekijk het zó: Ooit noemde iemand de keuze tussen Carter en Reagan de keuze “tussen een idioot en een dolleman.”
  Achteraf bekeken heeft de dolleman mooi wèl wat meer tot stand gebracht dan de idioot. En dat lijkt er nu weer in te zitten.
  Het is doodgewoon duidelijk, dat het roer drastisch óm moet, willen we niet regelrecht op een totale catastrofe afstevenen. En Trump blijkt de enige te zijn,die daartoe bereid is.
  Bovendien heb ik nog steeds het idee, dat hij de man is, die kans ziet, de Atlantisch-Russische betrekkingen in de juiste mate te stabiliseren, omdat hij tegelijkertijd Amerikaan is.
  Dus van mij mag hij het zonder meer worden: Erger dan het nu is, kan gewoon niet!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  De islam haat ons ja.
  Maar wat veel erger is, is dat ‘onze’ ‘leiders’ ons OOK haten en dol zijn op de islam!

  Like

 13. Jan zegt:

  Huppakee, Hamas Amerika, CAIR schuimbekt: Trump moet zijn excuses aanbieden over die uitspraak

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Veel zijn tegen Trump, maar ik weet niet of jullie het goed zien, als Trump president wordt zal Amerika veranderen, vandaar de vele tegenstanders met als achterban de NWO, als ze de kans krijgen zal hij worden uitgeschakeld, maar ik hoop persoonlijk dat hij deze kans krijgt en de foute elite geen kans krijgt dit uit te voeren.

  Like

 15. Jan zegt:

  Moslims niet toelaten is gewettigd

  Like

 16. Jan zegt:

  Beroepsneger Ebola gaat proberen Trump kapot te maken:

  Donald Trump’s Record ‘Needs To Be Examined’…

  President Barack Obama on Friday said presumptive Republican presidential nominee Donald Trump has a “long record that needs to be examined” and insisted that the race for the White House is “not a reality show.”

  “I think I just want to emphasize the degree to which we are in serious times and this is a serious time, this is not entertainment, this is not a reality show. This is a contest for the presidency of the United States, ”

  http://www.msnbc.com/msnbc/president-obama-donald-trumps-record-needs-be-examined?utm_source=fark&utm_medium=website&utm_content=link

  Like

 17. Jan zegt:

  Trump over leugenaar Hillary Clinton:


  “She’s been the total enabler. She would go after these women and destroy their lives,” Trump said. “She was an unbelievably nasty, mean enabler, and what she did to a lot of those women is disgraceful.”

  http://www.nbcnews.com/politics/2016-election/trump-slams-hillary-clinton-nasty-mean-enabler-husband-s-affairs-n569791

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s