WTF!?: Turkije neemt “migranten” Griekenland niet terug

Screenshot_26

“Migranten” in Idomeni aan de Grieks-Macedonische grens.

(Door: Emile Kossen)

Er wordt steeds meer duidelijk over hoe Turkije en de EU van plan zijn de aangekondigde migratiedeal verder in te vullen. Als het aan de Turken ligt, worden de tienduizenden asielzoekers die nu vastzitten in Griekenland, in elk geval niet teruggenomen.

Dat zei de Turkse minister van Europese Zaken Volkan Bozkir donderdag tijdens een bezoek aan de Griekse eilanden. Pas vanaf 1 mei is Turkije van plan de deal uit te voeren. Nog altijd komen er duizenden migranten per boot van Turkije naar Griekenland.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", EUSSR, Griekenland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Naïviteit, Rotzakken, Turkije, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op WTF!?: Turkije neemt “migranten” Griekenland niet terug

 1. jungleelephant zegt:

  Per vandaag de geldstroom naar Turkije,die al jaren aan de gang is,stoppen!Er is nog niet getekend,dus verscheur het papier waar deze flutdeal op is geschreven en stuur de snippers maar naar Erdogan!En geen Turk het land meer in,alleen nog maar er uit!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Rutte heeft concurrentie……………. de turken blijken nog grotere leugenaars te zijn !!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Iedereen met gezond verstand, had dat al zien aankomen. De oppermoefti Erdogan, heeft nooit de bedoeling gehad, om Europa tegemoet te komen. De islamisering, gaat gewoon door, en dat is net de bedoeling van de islamdictator Erdogan!

  Like

 4. Anneke zegt:

  De moderne SPRINKHANEN vreten ons werelddeel kapot. Het westen ervaart nu wat Egypte in de tijd van Mozes moest overkomen !!! Overigens niet alleen het westen, in alle hoeken van onze planeet heerst een SPRINKHANEN-PLAAG. De alles-verwoestende gulzig/gierige sprinkhanen van allah en mohammed..

  Geliked door 1 persoon

 5. Thom zegt:

  Dat is toch de eigen schuld van de zotten die ons leiden. Schiet een paar boten naar de zeebodem en er komt niemand meer. Gewoon een paar keer college volgen bij Poetin en de geleerde lessen in de praktijk brengen en de Turken zijn rustig. Wat kunnen de halve zolen hier die hun andere wang toekeren nou uitrichten tegen kwaadwillenden. Randidioten besturen ons, zelfs dat woord is nog te eervol voor dat plebs.

  Like

 6. dutchess43 zegt:

  Is er iemand, een enkeling misschien die hierover verbaasd is?
  Iedereen voelt toch op zijn klompen aan dat we gepiepeld worden door Turkije, het was te voorzien.
  De enigen die bête kunnen lachen is Rutje en Merkel.
  En natuurlijk de Turken, die lachen zich hun l.l uit hun broek!

  Like

 7. Johan zegt:

  Maar als we Turkije nog een paar miljard méér geven dan de reeds aangekondigde 6 miljard, dan willen ze die ‘vluchtelingen’ best wel terugnemen. Ze zijn daar héél loyaal in, die Turken.

  Like

 8. aquarius4422 zegt:

  De inkt op he verdrag is nog niet droog of Rutte wordt al voor lul gezet door Erdogan.

  Like

 9. Fred zegt:

  Ik voel een generaal pardon aankomen.
  We zijn er gek genoeg voor.
  En de sultan maar lachen in zijn dure paleis.

  Like

 10. Mirjam zegt:

  We moeten eigenlijk de straat op en protesteren tegen deze deal. En niet alleen wij, maar heel Europa. Het kan niet zo zijn dat ze in alles de burger overgaan. Wie doet mee?

  Like

 11. Cathja zegt:

  Wát een vuile flikkers, die Turken!!! Maar dat wisten we eigenlijk al lang. Nu opeens gaat de deal pas op 1 mei in, en wordt er even bij verteld dat niet wij, maar de Turken wel zullen bepalen wie er uitgeruild gaat worden. Want stel je toch eens voor dat wij de ‘hoogopgeleiden’ er uit zouden pikken….!
  Wat een kloteland is Turkije. Niet te vertrouwen, je kunt er geen zaken mee doen en al helemaal geen afspraken mee maken, want ze waren en zijn niet van plan om ons tegemoet te komen inzake de vluchtelingencrisis.

  Brussel moet direct stoppen met de onderhandelingen met Turkije op ELK gebied. Trek de toezeggingen maar in. Turkije kan dan eens in een spiegel kijken, want op deze manier behandelen ze de Europeanen momenteel ook.
  Laat de NAVO zijn werk maar doen. Grenzen van Europa hermetisch sluiten! Dit gaat hartstikke fout met die Turken. Ze lachen zich een ongeluk om onze naïviteit, en pakken ons helemaal in. Dit was ook het doel van de Turken. Erdogan wil z.s.m. zijn kalifaat van de grond hebben, en elke leugen die hem daarbij helpt komt goed van pas…!

  Iedereen kan om te beginnen een eventuele vakantie in Turkije annuleren, en laten we alle producten uit dat land maar boycotten.
  Ik ben die lui spuugzat!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Iedereen kan om te beginnen een eventuele vakantie in Turkije annuleren…”

   Hoe achterlijk moet je om te beginnen zijn om een vakantie in Turkije te reserveren? Hetzelfde geldt voor Corendon. Daar zaken mee doen grenst aan collaboratie, heulen met de vijand. En ook die “vriendelijke Turkse groenteboer” moet je links laten liggen, pal naast de Marokkaanse slager. Herinner je de slogan uit de eerste jaren na de oorlog: “Koop Nederlandse waar, dan helpen wij elkaar!”

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   P.S. Israelische waar mag natuurlijk ook, vooral uit Judea en Samaria.

   Like

   • Cathja zegt:

    Helemaal met u eens, heer Köhler! Ik winkel nooit bij buitenlanders! Ik koop wel Israëlische producten. Hoe meer, hoe beter!

    Like

 12. Filip Debels zegt:

  zoals ik al gezegd heb, het woord van een moordzuchtige dictator is blijkbaar betrouwbaarder dan het woord van de Vlamingen ! Naieve Eurofielen ! Had je nu werkelijk gedacht dat Erdogan zich hieraan ging houden ? Komaan zeg, hoe naief kun je zijn ! Ze zullen lachen in Turkije !!!!

  Like

 13. Hendrik M. zegt:

  Denk dat er wat lieden onder curatele gesteld dienen te worden…

  Like

 14. Charles Martel zegt:

  EU logica: 75miljoen Turken om invasie van ‘Syrische vluchtelingen’ te stoppen. En hoeveel miljarden betalen we daarvoor? Wordt angela nu echt seniel?

  Like

 15. kruisridder zegt:

  De zee is ook een mooie afzetgebied. Gewoon een kilometertje of 250 de zee opvaren en hen daar op een vlot kwakken…….

  Like

 16. witte raaf zegt:

  Ik krijg echt het idee dat Europa bewust naar de kloten geholpen moet worden!!
  Migranten, achterlijke Draghi met zn geld pers,economie op zn reet, ben geen alu hoedje maar hier zitten grotere krachten achter.Zeker weten!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @witte raaf: 23.23. uur, op 10/03. En die krachten zijn onder meer: EUSSR, Bilderberg, de plutocraten van de GELDMAFFIA Soros en Goldman-Sachs, de NWO en Illuminati!

   Like

 17. Guardiacivil zegt:

  Maffia moslimland Turkije heeft zijn eigen regels en trekt zich van niets of Eu aan. Duidelijk voor iedereen die dit leest?

  Like

 18. frans janssens zegt:

  al dat turks gespuis buiten hoort hier niet thuis !!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s