Zweden waarschuwt vrouwen om zich na het invallen van de duisternis niet alleen op straat op te houden

Screenshot_21

(Door:– Tyler Durden – Vertaling: E.J. Bron)

Waarschijnlijk is het u niet ontgaan: Europa staat op het punt uit elkaar te vallen. Ondanks een twijfelachtige overeenkomst met Turkije staat de EU op het punt om te bezwijken onder de last van de miljoenen “asielzoekers” die de EU de afgelopen twaalf maanden hebben overstroomd. In deze kritieke fase werd de zogenaamde “Balkan-route” ondanks felle protesten van de Duitse bondskanselier Angela Merkel nu in feite afgesloten. Via deze route waren er volgens informatie van de Europese Commissie alleen al in de eerste tien maanden van het afgelopen jaar 700.000 mensen vanuit Griekenland naar Midden- en Noordwest-Europa gekomen. Na Slovenië hebben nu ook Servië, Kroatië en Macedonië hun grenzen grotendeels gesloten voor “vluchtelingen”.

Kopp-Online

Daarmee spitst zich in Griekenland de situatie van de “vluchtelingen” steeds verder toe. Daar bevinden zich op dit moment ongeveer 36.000 “vluchtelingen”, die er nu vermoedelijk vergeefs op hopen om via de Macedonische of een andere grens naar hun gewenste bestemmingen Oostenrijk of Duitsland verder te kunnen reizen. Als er geen wonderen plaatsvinden, zal de Griekse minister-president Alexis Tsipras mee moeten aanzien hoe zijn land voor de tweede keer in 18 maanden in chaos verzinkt.

Maar hoewel talrijke landen nu het destijds als uitdrukking van Europese ruimdenkendheid hoog geprezen Verdrag van Schengen stilzwijgend hebben begraven om, zoals men zegt, “de waanzin te stoppen”, schijnt het al te laat te zijn om de chaos nog de baas te worden.

Zoals we al herhaaldelijk hebben geschreven, bleek Europa na de aanslagen in Parijs opmerkelijk taai te zijn. Maar na de gebeurtenissen in Oudejaarsnacht nam de afwijzende houding duidelijk toe, nadat het vooral in Keulen, maar ook in andere Duitse en Europese steden, tot massale seksuele overvallen door volwassen mannelijke “asielzoekers” uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika was gekomen.

Sinds deze gebeurtenissen bevindt de hele EU zich zogezegd “in alarmtoestand” – niet vanwege mogelijke terroristische aanslagen, maar op grond van seksuele misdadigers “van buitenlandse komaf”.

Een uitermate polariserend onderwerp is in dit verband de omvang waarin regeringsvertegenwoordigers ertoe neigden “de slachtoffers verantwoordelijk te maken”. Zo oogstte bijvoorbeeld de burgemeester van Keulen, Henriette Reker, felle kritiek met haar voorstel dat Duitse vrouwen zelf verantwoordelijkheid zouden moeten nemen om seksuele overvallen te verhinderen door hen potentieel lastig vallende mannen “op armlengte” afstand te houden.

En dan was er nog de bekend geworden zaak van de 17-jarige Deense jonge vrouw, die een geldboete kreeg, omdat zij zich “illegaal” een potentiële aanvaller met pepperspray van het lijf had gehouden.

En als jongste voorbeeld voor de brutaliteit van officiële instanties dat de Europeanen eigenlijk zouden moeten gaan wennen aan zulke bedreigingen in plaats van de verantwoordelijke politie- en justitieautoriteiten opdracht te geven de burgers te beschermen, adviseerde de politie van de stad Östersund in Midden-Zweden vrouwen afgelopen maandag op een persconferentie om zich na het invallen van de duisternis niet meer alleen op straat op te houden. Hierover schreef het Britse dagblad “Daily Mail”:

“De vrouwen in een Noord-Zweedse stad werden ervoor gewaarschuwd om zich ´s nachts niet alleen op straat op te houden, nadat het daarvoor tot een toename van gewelddadige overvallen en pogingen tot verkrachting gekomen was. De politie in Östersund nam de ongebruikelijke stap om vrouwen ertoe op te roepen om ´s nachts niet meer zonder begeleiding uit huis te gaan, nadat er binnen een periode van twee weken acht brute overvallen hadden plaatsgevonden, waarvoor in enkele gevallen “mannen met een buitenlands uiterlijk” verantwoordelijk gemaakt worden.

Zulke waarschuwingen zijn voor Zweden, dat trots is op zijn bereikte vooruitgang met betrekking tot gelijkberechtiging van de sekses en vrouwenrechten, zeer ongebruikelijk en ze werden ook niet door iedereen goedgekeurd.

De desbetreffende incidenten in Östersund vonden allemaal plaats in de periode na 20 februari. Het gaat om aanvallen in het openbaar, waarbij de vrouwelijke slachtoffers onbekenden waren van de daders.

Een politiewoordvoerder vulde aan dat “het, afgezien van de grotere frequentie van zulke aanvallen, opvallend zou zijn dat de overvallen ondanks het late, nachtelijke tijdstip niet plaatsvonden onder invloed van alcohol.”

Interessant. Nuchtere vermeende verkrachters – dat is echter alarmerend. “Het valt op dat geen van deze daders onder invloed van alcohol was”, zei de regionale politiechef Stephen Jerand op de Zweedse televisie.

Nee, meneer Jerand, dat is bullshit. “opvallend” is dat er in de straten van Östersund bendes mannen onbegeleide vrouwen verkrachten. Of ze daarbij dronken zijn of niet, is absoluut onbelangrijk. In ieder geval waren de Zweden niet blij met het voorstel dat vrouwen zich ´s nachts niet meer n het openbaar zouden moeten ophouden. In de krant “The Local” staat hierover:

“De aanbeveling van de politie dat vrouwen zich ´s nachts maar beter niet meer zonder begeleiding zouden kunnen ophouden, zorgde in Zweden, een land dat er trots op is de gelijkberechtiging van de sekses te bevorderen, onmiddellijk voor kritiek.

´De oplossing kan toch niet zijn om op grond van een dergelijke waarschuwing niet meer het huis uit te gaan. Veel vrouwen werken ´s nachts in de huishoudelijke verzorging en andere sociale instellingen. Hoe moeten deze vrouwen zich nu gedragen?´, zei de burgemeester van de stad, Ann-Sofie Andersson, tegenover de Zweedse televisie SVT.

De politica, die de Zweedse sociaaldemocraten op regionaal niveau vertegenwoordigt, zei dat ze liever gewild zou hebben dat de politie haar van tevoren  zou hebben geïnformeerd dat ze zo´n waarschuwing zou willen uitgeven.

´Het is verkeerd om de vrouwen ertoe op te roepen zich aan te passen aan het gedrag van de misdadiger. Het leidt de mensen wellicht in een verkeerde richting als de slachtoffers zich moeten aanpassen aan de daders´, zei ze.”

Dat is waar, maar de politie beweerde dat haar waarschuwing uit zijn verband zou zijn gerukt. “We beperken niemand´s vrijheid. Het ging hier alleen maar om zakelijke informatie”, verzekerde de politiechef tegenover het persbureau TT. “Het gaat om een serieuze zaak. We maken ons zorgen om de veiligheid van vrouwen, en daarom praten we hier ook openlijk over.”

In principe geeft de politie daarmee toe dat ze niet in staat is de overvallen te voorkomen. Is het dan niet beter om hiermee openlijk naar buiten te komen en de bevolking erover te informeren in plaats van net te doen alsof ze de burgers zou kunnen beschermen, terwijl zie hier in werkelijkheid niet toe in staat is?

En wie is er uiteindelijk verantwoordelijk voor deze situatie? Zeer zeker niet de Zweden en waarschijnlijk ook niet de politie in Östersund, die mogelijkerwijs in ieder geval op de korte termijn niet in staat is om gepast te reageren op de gebeurtenissen in het land.

Je zou de Duitse bondskanselier Angela Merkel verantwoordelijk kunnen maken, omdat zij een politiek van “open deuren” bedrijft. Maar als je het probleem echt tot de kern wilt terug vervolgen, dan zou je toch eigenlijk de vraag moeten stellen wie er überhaupt als allereerste Syrië destabiliseerde.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Door: Tyler Durden

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

22 reacties op Zweden waarschuwt vrouwen om zich na het invallen van de duisternis niet alleen op straat op te houden

 1. Britse media: Tony Blair plande al 15 jaar geleden massa immigratie om linkse kiezers binnen te halen
  Onderzoeksjournalist bewijst dat Blair deel was van complot om aanzien van Europa totaal te veranderen en volken te onderwerpen aan ‘multiculti’

  Eén van de gevaarlijkste pionnen van de Europese ‘NWO’ elite, die al als premier welbewust toewerkte naar de ondergang van de Europese samenlevingen door middel van massale immigratie.

  Diverse grote Britse kranten onthulden eind vorige maand dat de socialistische Britse oud-premier Tony Blair aan het hoofd van een samenzwering stond die al 15 jaar geleden de massale immigratie van moslims plande, met als doel om op deze wijze zoveel mogelijk toekomstige kiezers voor ‘links’ binnen te halen en het volk een volledige ‘multiculti’ samenleving op te leggen. Dat zijn hoogstwaarschijnlijk tevens de belangrijkste redenen waarom in Nederland linkse partijen zoals de PvdA altijd zo pro-immigratie uit met name de islamitische wereld zijn geweest. Lees verder >>>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/03/Britse-media-Tony-Blair-plande-al-15-jaar-geleden-massa-immigratie-om-linkse-kiezers-binnen-te-halen

  Like

 2. Anneke zegt:

  Veertien jaar !!! 2002 !!! geleden kon men als vrouw al niet meer veilig wandelen op straat. Nog voordat de maan actief begon te schijnen, werd Anneke overvallen door twee fanatiek puberende Marokhaantjes. Luid kraaiend sloegen zij hun doelwit knock-out en beroofden mij van m’n tas en gedane boodschappen. Een keer met de ‘benenwagen’ nar het winkelcentrum en da overkomt je zoiets.
  Net in het jaar dat Pim Fortuyn werd vermoord……

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Wat ik in het artikel mis is dat men een verband legt tussen de conclusie dat de overvallers/verkrachters NIET DRONKEN waren en de bekende afwijzing van de islam van het gebruiken van alcohol. Overduidelijk is dat hier het lef ontbreekt om de link te leggen met de islam.
  Pas als de beleidsmakers en de media het aandurven om de islam te ontmaskeren gloort er een klein beetje hoop dat we de islam in Europa terug kunnen dringen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @M.A.L. Sion: 16.20. uur. Ook mij viel het op, dat deze schoften/verkrachters NIET DRONKEN waren. Conclusie het waren MOSLIMS. Kijk Zweden, dat krijgen jullie door het stemmen op socialisten, en ander linksvolk.

   Like

  • Edjan zegt:

   Exact, dat viel mij ook meteen op. Niet dronken = moslim.

   Want alcohol = verboden en verkrachten = okay.

   Eerst waren het licht-getinten, nu zijn het niet-dronkenen.

   Like

 4. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Zweden waarschuwt vrouwen ervoor om zich na het invallen van de duisternis alleen op straat op te houden.”

  Het zal taalkundig wel juist zijn maar ik zou benadrukken “zich NIET alleen…..”.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik twijfelde zelf inderdaad ook al. Ik heb er onderstaande titel van gemaakt:

   Zweden waarschuwt vrouwen om zich na het invallen van de duisternis niet alleen op straat op te houden

   Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Ja dat klinkt idd een stuk logischer; je moet er toch niet aan denken dat ze het verkeerd zouden interpreteren. 😦

    Like

   • BertG. zegt:

    Mooie foto bij het artikel trouwens van een vrouw in een snel draaiende wereld.

    Like

 5. koddebeier zegt:

  In een normaal land zouden ze een avondklok instellen voor moslims !!

  Like

  • Jan zegt:

   Mij lijkt dat als je de aanvaller een mes door zijn strot steekt het probleem is opgelost, maar misschien zie ik het fout.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Zo zie ik het ook!
    Verreweg de allerbeste methode die nooit faalt en zo gemakkelijk uit te voeren is.

    Like

   • elisah zegt:

    De verleiding is groot, maar dan ga je waarschijnlijk de bak in voor buitenproportioneel geweld.

    Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Nee Jan je zegt het niet fout. Integendeel zelfs.
    Een Opinel mes is een legaal zakmes in Nederlands. Het is een eenvoudig boerenmes van goede kwaliteit. Het lemmet kun je vast zetten zodat het niet op je vingers klapt. Het is gemaakt van carbonstaal wat scheermesscherp te slijpen is. Om je heen zwaaien treft altijd doel. Als ongeoefend prikker proberen een naaimachine na te bootsen. Treft ook altijd doel. Een bebloed mes niet weg gooien maar in je tas mee naar huis nemen.
    Maatje 9 of 10 kost rond de 12 Euro en is geschikt voor dames handen

    Like

 6. Elena zegt:

  LOKvrouwen inzetten, wel met een gun…wedden dat dat helft tegen dat moslimtuig?
  Waar blijven de Zweedse jonge mannen?
  Het gaat om hun toekomst en hun kinderen !

  Like

 7. Jan zegt:

  Jugendpartei will Sex mit Leichen und Geschwistern erlauben

  “Die Gesetzgebung kann nicht auf Ekel basieren”, findet die Liberale Jugend von Schweden und fordert die Legalisierung von Sex mit Leichen und Geschwistern. Verbote würden niemandem nützen.

  Der Jugendflügel der schwedischen liberalen Volkspartei (LUF) sorgt mit einer außergewöhnlichen Forderung für Aufsehen: Die Liberale Jugend will, dass Inzest und Ne­k­ro­phi­lie in Schweden legalisiert werden. Wenn es nach dem Willen der Jugendpartei geht, soll Sex zwischen Geschwistern, die älter als 15 Jahre alt sind, erlaubt werden. Außerdem sollen Menschen ihre Körper für Geschlechtsverkehr “vermachen” können. Zu Lebzeiten soll es also möglich sein, eine Erklärung abzugeben, dass die eigene Leiche für Sex benutzt werden kann.

  http://www.stern.de/politik/ausland/schweden–liberale-fordern-legalisierung-von-inzest-und-ne-k-ro-phi-lie–6717384.html

  Like

 8. Pingback: Na serie gewelddaden: Zweedse stad laat verlichting branden om vrouwen te beschermen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s