Zweden worden gedwongen in tuinhuisjes te wonen, terwijl de gemeente Uppsala duizenden nieuwe woningen bouwt voor asielzoekers

Screenshot_10

Zweeds tuinhuisje.

(Door: “rommel”)

In de gemeente Uppsala worden op dit moment in razendsnel tempo 1.000 nieuwe woningen gebouwd om de asielinstroom te verwerken, volgens de richtlijnen van de Zweedse overheid. Tegelijkertijd zijn autochtone Zweden gedwongen in tuinhuisjes te wonen, willen ze niet op straat slapen, rapporteert SVT (Zweedse staatszender).

In Upsalla krijgen asielmigranten met een permanente verblijfsvergunning hun woningen door de gemeente”toegewezen” en gaan voor in alle woning-wachtrijen, in overeenkomst met een besluit van de Zweedse regering. Tegelijkertijd is er een gemeentelijk actieplan in werking voor het huisvesten van asielzoekers en vluchtelingen, waar de belastingbetaler  de kosten gaat ophoesten  van een project voor 2.000 woningen.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Immigratie, islamappeasement, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

14 reacties op Zweden worden gedwongen in tuinhuisjes te wonen, terwijl de gemeente Uppsala duizenden nieuwe woningen bouwt voor asielzoekers

 1. @ Jan, voor moslimvogels………………….of zijn die er niet ????????????GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!

  Like

 2. Elena zegt:

  Deze man en zijn zoon..gewoon paspoorten weg smijten en aanmelden als asieleiser.
  Eerst een zonnebankkuurtje…en haren donker verven.
  Er is één voordeel aan het wonen in een kotje….snel klaar met schoonmaken en goedkoop.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Eigen volk laatst. Ziehier wat voornamelijk door socialisten, wordt veroorzaakt. Zweden is verloren!

  Like

 4. iemand zegt:

  http://www.nrc.nl/nieuws/2016/02/29/800-extra-woningen-in-regio-eindhoven-wegens-statushouders

  Het is de omgekeerde wereld. Eerst staan brave Nederlandse burgers tot zeven jaar lang in de rij om een huis te krijgen. Dan komen er een buts goudzoekers. Dan besluit men ‘om verdringing te voorkomen’ dat ALLE goudzoekers … voor mogen! Dit, om dringen in de rij te voorkomen.

  Laat het even op u inwerken. En proef dan de smaak van het woord: apartheid.

  800 woningen: daarvan zouden vele mensen die al jaren in de rij staan heel blij worden. Maar ze zijn niet voor Nederlandse enkelepaspoorthouders. Die al jaren braaf in de rij staan te wachten. Hun rij blijft even ‘on hold’, voor hen even ‘geen nieuwe huizen’ voor hen geen ‘huis zonder wachttijd’, nee, naar de autochtone Nederlander word niet omgekeken: die kan verotten in de wachtrij.

  Wat moet je doen om een huis te krijgen? Je paspoort weggooien, en asiel eisen. Dan krijg je meteen een huis. Meteen. Hier word met twee maten gemeten. En WEER trekt de autochtone Nederlandse bevolking GRUWELIJK aan het kortste eind.

  IEDEREEN moet wachten. IEDEREEN. Of NIEMAND. Maar niet: ‘nederlanders moeten braaf wachten, maar BUITENLANDERS KUNNEN METEEN EEN HUIS KRIJGEN, en de nederlanders krijgen de rekening en lagere(!) wachttijden?’ FUCK THAT.

  FUCK het ‘eigen volk laatst’ beleid van de bovenonsgestelden. Het eerste huis dat vrijkomt moet gaan, naar degene die het langst in de wachtrij gestaan heeft. Het creeeren van een expresslane voor buitenlanders en een slow-to-no-lane voor nederlanders is VRAGEN om problemen.

  Een woord: dis-cri-mi-na-tie. Nog een woord: ge-lijk-heid. Nog een woord: de-mo-cra-tie.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ik zou Zweden verlaten en me laten uitschrijven als Zweeds staatsburger! Ze lijken wel compleet krankzinnig daar! Je eigen volk zó beledigen en frustreren, dat blijft niet onbestraft. Eenmaal komt de afrekening, maar pas dán wanneer de burgers tot in hun botten zijn uitgemolken en beledigd! Dat kan dus nog even duren, gelet op de nieuwsberichten uit dat land. De Zweden tolereren nog veel teveel en ondernemen weinig actie.

  Ik vind het een groot schandaal zoals een ‘beschaafd land’ als Zweden (ooit was) met haar bevolking omgaat, en dat allemaal om het wildvreemden aan niets te laten ontbreken!
  De hele kliek die daar nu de dienst uitmaakt moet voor een tribunaal worden gesleept. Laat het maar knallen! Het zal eens tijd worden. Stelletje criminelen!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Beste Zweden, vernietigd links en u zal weer welvaart kennen !

  Like

 7. Geert zegt:

  Zolang een grote meerderheid in Zweden links stemt heb ik er geen medelijden mee.

  Like

 8. Anneke zegt:

  Ga geloof ‘k bij-voorbaat alvast een luxe stacaravan aanschaffen.

  Like

 9. maria zegt:

  allen rechts stemmen en denken,want anders zitten de Zweden op korte termijn ook in een tentje
  .EUROPA OOK AL ZIEK IN JULLIE HOOFD?
  Nee lijkt er anders verdomd veel op.
  Merkel heeft waarschijnlijk iets goed te maken.1940-45????????

  Like

  • Anneke zegt:

   Hitler heeft de wedloop verloren en Merkel is (nog steeds) in de waan, dat zij het wel zal klaren. NEE; ook haar droom valt te pletter. Is al mislukt !!! Evil-Union Brussel is ziek in het hoofd. VERSCHROMPELDE hersenen (verstandelijk beperkt) dat is hun handicap.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s