Aangifte tegen Hamed Abdel-Samad wegens volks-ophitsing!

Screenshot_8

(Vertaling: E.J. Bron)

Ze loeren overal, de verraders, mensen die anderen de mond willen snoeren en islamsoldaten. Nu is Hamed Abdel-Samad de klos. Er werd aangifte tegen hem gedaan wegens volks-ophitsing – en alleen maar omdat hij een boek geschreven heeft. Zijn reactie op deze laffe aanval op de vrijheid van meningsuiting riposteerde hij zoals gebruikelijk soeverein:

Kopp-Online

Iemand heeft aangifte tegen me gedaan wegens volks-ophitsing. Het openbaar ministerie Berlijn neemt de aangifte blijkbaar serieus. Dus werd ik gisteren gehoord. Het gaat om mijn boek “Mohammed. Eine Abrechnung”, nauwkeuriger gezegd om de uitspraak dat Mohammed een “massamoordenaar en ziekelijke tiran” was.

Hoe kun je volks-ophitsing eigenlijk meten? Als men het aantal hoofden telt dat vanwege mijn boek werd afgesneden, dan komt men uit op het getal nul. Ook werden door mijn boek geen mensen verdreven of ontslagen. Hoeveel mensen zijn er echter sinds het verschijnen van mijn boek in naam van Mohammed en de koran gedood? Hoeveel mensen werden verdreven, tot slaaf gemaakt of verkracht? Wie moet wie eigenlijk aanklagen? Dat een schrijver in de 21e eeuw een historische figuur uit de 7e eeuw niet mag bekritiseren, echter wel andere oprichters van religies en historische figuren door het slijk kan halen, is mij een raadsel. Dat dit ook nog midden in Europa meer dan 220 jaar na Kant en Voltaire plaatsvindt, is geen teken van vooruitgang!

Islam-critici in de islamitische wereld kunnen rekenen op de doodstraf, gevangenisstraf of zweepslagen. Ook in Europa worden zij door radicale islamieten bedreigd. Bij politici zijn ze ongewenst en “niet van groot nut”. Door linksen en dialoogprofessionals worden ze gekoeioneerd, belasterd en bekritiseerd. Dat ook de Duitse justitie deelneemt aan deze sanctionering is wat mij betreft een schandaal!

In het jaar 2016 behoort de islam al niet meer tot Duitsland. In  het jaar 2016 behoort Duitsland tot de islam!

Meer informatie over Abdel Hamed-Samad: https://de.wikipedia.org

Bron:
http://journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, demoniseren, Duitsland, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Mohammed, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Aangifte tegen Hamed Abdel-Samad wegens volks-ophitsing!

 1. jungleelephant zegt:

  De man heeft gelijk met zijn uitspraak:Duitsland behoort tot de islam!Schandalig dat hij voor het gerecht is gedaagd!Ik zou wel eens willen weten wie klacht heeft neergelegd!

  Like

 2. Zeer goede spreker!!!

  Like

 3. Henk.V zegt:

  ”In het jaar 2016 behoort de islam al niet meer tot Duitsland. In het jaar 2016 behoort Duitsland tot de islam!”

  Voor de landen naam, Duitsland kan men de naam van bijna elk willekeurig land uit het westelijke deel van de EU schrijven, want overal waar de links-liberale ,politieke correcte waanzin heerst heeft men zich- onder de vlag van vrijheid voor iedere godsdienst – totaal willoos overgegeven aan de belangen van het islamitische gedachtegoed en daarmee deze ideologie een nagenoeg onaantastbare en bevoorrechte positie verschaft.
  Dit verraad van de politieke elites berooft het ”eigen volk” van haar identiteit en haar vrijheden, waarbij de aantasting van het recht op de vrije meningsuiting wel als het meest pijnlijke geldt.

  Het is absurd wanneer men een gerechtvaardigde en onderbouwde vorm van kritiek op een ideologie niet meer mag uiten, omdat alleen al het uiten van kritiek kennelijk een aanleiding is geworden om iemand te verketteren , strafrechtelijk te vervolgen en tot zwijgen te brengen

  Een overheid die dit toestaat is niet meer een beschermer en dienaar van haar volk maar een dictatoriale onderdrukker geworden,Dictaturen kenmerken zich onder meer door het voorschrijven van opvattingen die IEDEREEN moet koesteren!

  Geen volk dat zichzelf respecteert en haar eigen verworvenheden voor verrijkend houdt mag dit niet langer dulden.
  Geen autochtoon volk mag ooit worden gedwongen als vreemdelingen in het eigen land te wonen.
  Dat is TOTAAL ONAANVAARDBAAR.

  Wij moeten ABSOLUUT af van het machtsinstituut in Brussel en van overheden die ONZE belangen alvast niet meer dienen!

  Like

  • Jean zegt:

   Henk, ik vraag al jaren lang om die EU misdaadorganisatie in Brusselallabath totaal uit te schakelen want vanaf het ontstaan van die misdaadorganisatie loopt het bergafwaarts met Europa en vooral met de Europeanen.
   Wij moeten nu alles op alles zetten om die misdadigers te laten opsluiten en ervoor zorgen dat alles maar dan ook alles wat naar islam stinkt Europa wordt buiten geflikkerd, dat zal de enige redding van Europa en voor de Europeanen opleveren.
   Mijn strijd tegen die EU bende en tegen alles wat gelinkt is met islam zal alleen maar toenemen, helaas blijven nog veel Europeanen geloven in fabeltjes net zoals die moslims, de ontnuchtering zal hard aankomen, ik ken en erken alleen maar “seculiere wetten” en met bullshit vanwaar die ook mag komen trek ik mij geen fluit van aan.

   Like

 4. Elena zegt:

  Daar zal niemand van ons zich over verbazen toch?.
  Het addergebroed kruipt met honderd duizenden uit hun vervuilde holen om ons volledig uit te zuigen..
  Nu de uitspraak afwachten van Justitie.
  Hopelijk komt het t.z.t. naar buiten.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Dit is toch die man waarover Martien Pennings lang geleden over schreef op dit blog ?
  In zijn geboorte land hoeft hij ook al niet meer te komen gezien de fatwa die hij al veel eerder kreeg.
  Kritische geluiden worden niet graag gehoord. E.W heeft de “reacties” van lezers ook al afgeschaft.
  Zijn er al akties om dit blog te gaan verbieden ? ?
  Enkele uren geleden [ doordat ik geen verbinding kon maken met deze site ], kwam ik onverwachts op een héél vreemde site.
  Ik kon de achtergrond ervan niet achterhalen……
  Het was deze;

  http://vignette4.wikia.nocookie.net/hoax/images/8/89/Wiki-wordmark.png/revision/latest?cb=20160110164517&path-prefix=nl
  HOAXWIKI
  E.J.BRON
  Dakikada Saç Ekim Fiyat
  E.J. Bron is een paranoïde en radicale haatblog gehost op de WordPress.com website. De inhoud van hun artikels focust voornamelijk op extreemrechtse onderwerpen zoals vreemdelingenhaat, islamofobie en eurofobie, maar ook op een overdreven nadruk op “vrijheid”. Verder publiceert de website paranoïde complottheorieën over de fictieve Illuminati en New World Order, alsook de ontkenning van klimaatverandering en de promotie van kwakzalverij. Hoewel de website zich omschrijft als een verzameling uit het Duits vertaalde artikels, bevat de blog ook verschillende zelfgeschreven artikels, van extreemrechtse auteurs zoals Martien Penninck, die zich in 2012 nog associeerde met Anders Breivik en een aantal politici de dood toewenste omwille van hun politieke voorkeur.

  Like

  • Ach, jé, Delamontagne, dat is intussen alweer oud nieuws!
   Zelf heb ik die site inmiddels diverse malen opgezocht…..om er mijn hoofd over te schudden.
   Dat Martien Pennings feller dan fel pro-Israël is en daarom helemaal niet extreem-rechts KAN zijn negeren ze doodeenvoudig: Ook voor hen zijn de moslims kennelijk de “nieuwe Joden.”
   Het enige, waarin ik ze een klein beetje begrijp is dat van die complottheorieën, ik bedoel dan niet, dat de eigenlijke onderwerpen in die richting gaan, natuurlijk, maar dat sommige reageerders die neiging hebben, zodat af en toe de discussie in dat vlak getrokken dreigt te worden. Dat is inderdaad geen goede zaak omdat het afbreuk doet aan de feiten en omdat het -zien we nu- sites als deze van de door hen gewenste stof voorziet.
   Ik maakte daar een hele tijd geleden al gewag van, waarop één van onze schrijvers-reageerders -nota bene iemand, die het allemaal altijd verschrikkelijk goed meent te weten; wie de schoen past, trekke hem aan- mij in alle ernst vroeg, wat ik toch tegen complottheorieën had! Dus zó ontzettend goed weet hij/zij ook weer niet alles:
   Met twee benen op de grond- en bij de feiten blijven, anders wordt echt de inhoud van site aangetast!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 6. Anna zegt:

  Hier zien we duidelijk dat er van enige integratie geen sprake is…….
  De 7 e eeuwse woestijn cultuur wordt boven een boek verkozen……/ verheven zelfs zo dat er een aanklacht ingediend wordt…… SCHANDALIG!!!!
  Een oplossing” de aanklagers ” horen niet in dit land dus uitzetten……

  Like

 7. exmarineman zegt:

  FB doet ook heel erg raar; als ik (teveel) stukken van Jews.nws plaats op mijn eigen tijdlijn dan krijg ik zelfs een tijdelijke blokkade omdat ik kennelijk iets heb gebruikt wat niet mag in hun ogen. Men is dur ook overal druk bezig om de kritiek op de islam en “vluchtelingen” keihard met dreigementen van rechtszaken te onderdrukken. In de USA zie je hetzelfde gebeuren want Obama is er met zijn “democraten” (liberalen noemen ze zichzelf) ook hard mee bezig om de sharia in diverse steden en landen in te voeren. Er zijn zelfs naar het schijnt geheime trainingskampen voor ISIS actief in de USA dus. En in Nederland maar ook in andere Europese landen zijn er veel partijen die zich “democraten” noemen zoals D66, SPD e.d. Het zijn socialistische partijen en we weten allemaal dat de communisten en ook de nazi’s zich socialisten noemden en we weten inmiddels ook hoeveel doden er onder die socialistische regeringen zijn gevallen…….. En in mijn ogen is nog het enige echte democratische land in Europa eigenlijk Zwitserland met zijn referenda. Ik heb het al eens eerder gezegd: de EU heeft geen bestaansrecht en Nederland heeft het volste recht om ZONDER problemen uit de EU/Euro te treden. Volgens het VN Handvest kan en mag een regering géén rechten en macht overgeven aan een ander land of instituut ZONDER de bevolking daarover bevraagd te hebben of te laten stemmen (dus via een correctief referendum). Dat heeft in 99% van de Europese landen NOOIT plaatsgevonden. En de partijen die toen aan de macht waren kunnen zich n.m.m. ook niet beroepen op de zogenaamde machtiging die wij ze zouden hebben gegeven om voor ons zo te beslissen als men heeft gedaan tot nu toe. Allereerst hebben we de “Grondwet” afgewezen (Verdrag van Maastricht) en er had dus een nieuw referendum moeten komen over het Verdrag van Lissabon. Daarnaast ben ik van mening dat als er verkiezingen zijn geweest dan hebben de partijen en dus ook de regeringen géén mandaat van het volk gekregen over zaken die tijdens de verkiezingen niet aan de orde zijn geweest plus die onderwerpen die NIET in de verkiezingsprogramma’s van de partijen staan. En aangezien slechts een heel klein deel van de (Nederlandse) bevolking alle verkiezingsprogramma’s ontvangt en/of leest kan men er zich dus ook geen oordeel over vormen en dus heeft de “volksvertegenwoordiging” en de eruit voortkomende regering eigenlijk slechts een beperkt mandaat dus alleen voor die aangelegenheden die in de programma’s zijn opgenomen. Niets meer en niets minder, want dat is het enige waar het volk zich over heeft kunnen uitlaten en dus ook kunnen stemmen. Daarom MOETEN er dus ook correctieve referenda zijn en géén adviserende. En tot slot kan Nederland dus eigenlijk simpelweg alle “wetgeving” en opdrachten uit Brussel naast zich neerleggen en dus ook het TTIF en het associatieverdrag met Oekraïne. Maar helaas is er in Europa en in Nederland niemand bereid om dat via een rechtszaak aan te kaarten en desnoods naar het Hof in Luxemburg te gaan

  Like

  • Ron zegt:

   Beste Exmarineman,
   Best een interessant bericht. Vooral het eerste stukje:

   “FB doet ook heel erg raar; als ik (teveel) stukken van Jews.nws plaats op mijn eigen tijdlijn dan krijg ik zelfs een tijdelijke blokkade omdat ik kennelijk iets heb gebruikt wat niet mag in hun ogen.”

   Dit komt omdat FB een actief filter heeft op bepaalde internetadressen, en jews.nws daar waarschijnlijk eentje van is.
   Het is redelijk eenvoudig om daar omheen te werken, maar daarvoor is het wel nodig dat de lezer van uw berichten snapt hoe deze de adressen weer werkzaam kan krijgen.

   Stel dat je bijvoorbeeld de volgende link op facebook had willen zetten:

   http://www.jewsnews.co.il/2016/03/12/isis-uk-hit-list-jihadis-planning-imminent-attack-on-britains-soft-targets/

   Dan zou je de FB filters kunnen vermijden door hem als volgt te publiceren te publiceren gevolgd door een instructie:

   h$ttp:/$/ww$w.je$wsne$ws.co.i$l/2016/03/12/is$is-uk-hit-list-jiha$dis-planning-imminent-attack-on-britains-soft-targets/

   Instructie: “Even het adres in een tekst editor kopiëren en dan de dollartekens te verwijderen. Hierna is het adres bruikbaar.”

   Vooral de eerste 3 dollartekens zijn waardevol omdat deze voorkomen dat het FB filter het herkent als een internetadres dat mogelijk een gevaar kan zijn. Verder dollartekens in de woorden jew, jihadist, isis, helpt ook om de filters om de tuin te leiden.
   Als FB er achter komt dat ze zo genept worden zullen ze wel weer de filters aanscherpen, maar dan verzinnen we weer iets nieuws (bijvoorbeeld met £ tekens, @, !, of wat dan ook voor combinaties).

   Like

 8. Mirjam zegt:

  ik distantieer mij van Anders Breivik en andere terroristische nazi’s of geweldplegers. Ik schrijf mijn mening op E.J. Bron, omdat ik de leugens die men mensen probeert op te leggen, niet meer kan verdragen. Het is niet om te kwetsen, maar om de waarheid boven te halen.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Het weinige verschil dat er in vrijheid van meningsuiting nog is tussen het Midden-Oosten – waar critici van de islam ook vervolgd worden – en de EU, zal binnen korte tijd verdwijnen als Turkije bij de EU komt.

  Daarom is het zeer gerechtvaardigd dat wij degenen die alleen al maar overwegen om dit land bij de EU te halen, land- en cultuurverraders noemen.

  En bovenal zijn zij verraders van hun volk, omdat zij ons stap voor stap.onze vrijheid afnemen.

  Alleen al hierom: ZO SPOEDIG MOGELIJK UIT DE EU.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAM heeft in 1400 jaar tijd, 275 miljoen doden opgebracht! Meer dan Hitler, Stalin, en Pol Pot bij elkaar hebben veroorzaakt. Dat zegt toch genoeg, niet dan!

  Like

 11. Theodoor zegt:

  De grootste steun voor de zandbakreligie in het Westen komt van? ……………… ja precies de socialisten en wat hebben die het christendom altijd afgekraakt.

  Socialisten menen meer rechten te hebben dan GEWONE mensen.
  Kijk maar eens bij de vreedzame protesten van Pigeda, de Europese patriotten worden altijd belaagd door het type haatzaaiende socialist en …….de politie en politiek werken tegen of kijken de andere kant op.

  Ook Donald Trump heeft last van dat tuig tijdens zijn campagne en heeft een toespraak afgezegd, een zeer verstandige man. Maar hij weet wel waar het om gaat. Vrijheid of geen vrijheid.

  Like

 12. Koos zegt:

  Provocerend bedoeld? Het eerste (autobiografische) deel van Mein Kampf heet ook “Eine Abrechnung”.

  Like

 13. Perfide Albion zegt:

  Het wordt zo langzamerhand ondragelijk om met links/islamitische mensen samen te leven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s