AfD eist onmiddellijke hulp voor Macedonië en afstand tot Turkije

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

Over de uitlatingen van de Macedonische regering over de asielpolitiek van de bondskanselier verklaart de vicevoorzitter van de AfD, Alexander Gauland (kleine foto hieronder):

“Het kleine land Macedonië verdedigt op dit moment heel Europa tegen de bestorming door illegale immigranten. Dat de EU, met voorop mevrouw Merkel, een van de kleinste en zwakste landen aan dit front in de steek laat, is beschamend.

Screenshot_10Uiterlijk na haar charmeoffensief bij de Turkse regering is het duidelijk dat mevrouw Merkel haar eigen politiek bedrijft zonder rekening te houden met de Europese buren en de Duitse samenleving. De Macedonische president heeft tegen deze achtergrond volledig gelijk wanneer hij Duitsland beschuldigt van falen.

De Balkan-route moet drooggelegd worden, EU-lidstaten met buitengrenzen, vooral de kleine landen, moeten dringend ondersteund worden om de hele EU-grens effectief te beveiligen. Bovendien heeft Macedonië onze hulp nodig. Het kan niet zo zijn dat dit kleine land op dit moment heel Europa verdedigt, maar door ons allemaal in de steek gelaten wordt.

Daarom eisen wij: stop met de koehandel met Turkije en snelle hulp voor onze kleine buurlanden in de asielcrisis!”

Bron:
https://charismatismus.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Balkan, burgermoed, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Macedonië, Turkije. Bookmark de permalink .

18 reacties op AfD eist onmiddellijke hulp voor Macedonië en afstand tot Turkije

 1. jungleelephant zegt:

  Merkel moet worden afgezet;en zij is niet de enige:Rutte solliciteert hier ook naar,evenals Hollande en nog enkele anderen!

  Like

 2. Hans Rotze zegt:

  Nicht zu glauben Frau Merkel ,ziemlich feige !.

  Like

 3. Elena zegt:

  Juist !!
  Laten de nog vrije lidstaten als de sodemieter het kleine Macedonië helpen.
  Het is een straatarm landje, wat net als Israel zich moet verdedigen tegen de valse islam parasieten.
  Laat Erdogan barsten met zijn belofte…is een moslim he?…dus mag hij taqiyya toepassen.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Zie ook het laatste commentaar van Erdogan en zijn kritiek en vooral WAARSCHUWING op en richting het Turkse Hooggerechtshof om geen besluiten meer te nemen die jawel tégen de Turkse belangen of tegen Turkije gaan. Onlangs zijn er een paar journalisten vrijgesproken die kritiek hebben op Erdogan en zijn beleid. En de hele westerse wereld is bezig om een “dictator” af te zetten in Syrië, maar er is al lang weer een nieuwe die kan en mag doen wat hij wil en waar men voor buigt en op de knieën gaat zitten….de naam: E R D O G A N …… de nieuwe genocidepleger en wel van de Koerden. En die andere landsgrenzen mag over gaan met zijn leger, maar als een klein kind huilt als een Russisch vliegtuig 10 sec in “zijn” luchtruim is……

   Like

 4. Cathja zegt:

  Deze meneer Gauland heeft volkomen gelijk! Geef Macedonië de hulp die het zo dringend nodig heeft. We kunnen beter ‘zaken doen’ met dit kleine land dan met het grote en onbetrouwbare Turkije.

  Like

 5. Fred zegt:

  Dat afzetten zullen wij, het volk, moeten doen.
  Een ander zal het niet voor òns doen.

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Merkel wil kost wat kost haar gezicht niet verliezen en ook niet haar positie als Bundeskanzler .Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Ze wil de verkiezingen niet verliezen en zich een leider blijven tonen. In die waanzin gaan de meesten voorbij aan de werkelijkheid. Dat zie je wel aan ‘haar’ deal met Erdogan.. Dit zijn ad hoc beslissingen, die gevaarlijk zijn voor de toekomst voor heel Europa. Maar doordat ze ze er toch door wil duwen, is het overduidelijk dat dit niets meer met regeren te maken heeft, maar met haar ongelimiteerd ego. Ze denkt niet aan de burgers, maar aan haar status.

  Like

 7. Theodoor zegt:

  AfD is het licht in het duistere Duitsland.
  Jammer dat Duitsers iets hebben met gestoorde leiders, medelijden denk ik.

  Tip; Niet meer stemmen op de CDU en ze is weg, heerlijk toch. Zij heeft zo weer een baan hoor, b.v. UN.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Overal beginnen de rood-groen-linkse hun laatste feesjes in te luiden !
  De stuiptrekkingen nehmen hun aanloop !

  https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12809683_1103540113020693_609695252896784887_n.jpg?oh=97556da5c0c47ca9b5771d78c4af3449&oe=575D8BED

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Ik heb geen hoge pet op van Assad, want hij is overduidelijk iemand die mensen onderdrukt en een eigen agenda heeft, maar ik betwijfel dat de alles in dat land en de wereld rondom er beter op wordt als hij wordt vermoord of afgezet. Gezien de situatie in het oosten en gelet op het feit wat er is gebeurd na de dood van Sadam Hoessein en al-Qadhafi, het hele oosten ging los en de wilden hadden vrij spel, is het alleen maar slechter op geworden. Van die landen kan men met recht zeggen dat het overgrote gedeelte van de bevolking, onderontwikkeld en arm is, waardoor ze makkelijk te onderdrukken en indoctrineren zijn. Slaafs gehoorzamen ze de dictatuur, omdat ze er anders op afgerekend worden, maar ook omdat ze niet anders kennen en geen opvoeding hebben gehad. Deze levensstijl kennen ze en dat voelt gewoon voor ze. De landen zijn niet productief, alleen in het vermeerderen van de bevolking. Ze hebben geen economische constructie die verzorgend werkt op de staat en de bevolking. Het enige wat ze wel hebben zijn oliebronnen en daar verdienen ze dan ook aan. Alleen de rijken onder hun, kunnen de keus maken voor goede opleidingen, de armen hebben vaak geen school gehad en leven primitief.
  Het was dan ook geen wonder dat, toen in het oosten de twee dictators wegvielen, de hele bevolking doordraaide. En dat is ook was al-Qadhafi voor waarschuwde wat zou gebeuren als hij er niet meer was. Hij zei dat Europa en de rest van wereld nog op zouden kijken van wat voor ergs er hun kant zou opkomen en dat hij dit altijd had verhinderd. Dat is de laatste jaren wel duidelijk gebleken met de massamigratie, de IS, al qaida, ISIS etc. waar Europa en de hele wereld mee te maken heeft gekregen. Natuurlijk al op voorhand geïnitieerd in 1979 door Khomeini tijdens de Islamitische Revolutie, hij herschreef de grondwet en liet erin opnemen dat het altijd een geestelijk leider moet zijn die over de politieke kwesties beslist. En daar hij totaal terug ging naar het begin van de Islam, werd er alle vooruitgang die in de honderden jaren sindsdien had plaatsgevonden, vervangen door de barbaarse oorlogsvisie van hun ‘profeet’ Mohammed. Alles was weer terug naar nul. Assad is een dictator, maar is wel hoog opgeleid in de Westerse wereld en heeft daar geleefd én hij kent zijn volk, hij is daar geboren en opgegroeid. Ik heb een voorgevoel dat, als hij totaal daar zal verdwijnen en het linkse westen het er van hem overneemt, we nog een veel groter probleem zullen krijgen dan dat we nu al hebben met het hele geschifte oosten. Het zijn barbaren, Islam-getikten, onopgevoede en totaal van enig respect voor welk ander persoon ook gespeende wezens, die niet ophebben met de cultuur van een ander volk dan dat van henzelf. Assad moet onder curatele, dat is waar, maar hij is de enige van de barbaren die er nog is die zijn soort kent en als leider heeft opgetreden. De rest van de wereld is ‘wereldvreemd’ wat die hele ‘cultuur’ betreft en zal zich flink branden als ze zich overschatten en denken dat ze het niet zijn. Dit wat er op dit moment gebeurt, is nog niet het ergste, vrees ik, het kan nog veel erger. En een gewaarschuwd man/vrouw (Merkel) telt voor twee…

  Like

  • exmarineman zegt:

   Mirjam, een heel mooi stuk van je. Ik wil er het volgende op zeggen. Ja Assad zal heus wel een dictator zijn net als zijn vader. Maar zij hebben wel alle Syriërs bij elkaar gehouden en vrij goed hebben die samen geleefd, ieder met respect voor hun afkomst en geloof. Hij is een Alaviet en werkt samen en is bevriend met Iran ,……zijnde sjiieten! En ook daar wringt de schoen want de “opstandelingen” eigenlijk rebellen en terroristen zijn allemaal soennieten……. En die krijgen hulp van S.A., Qatar en ook van de USA en het westen. Hij moet weg omdat de soennieten het land willen overnemen, net zoals men dat had gedacht in Egypte. Maar een dictator afzetten betekent nog niet dat het er daarna beter wordt. Dat hebben we gezien in Libië, Irak. Maar waarom MOET hij dan weg, wie zit hij in de weg????? Ja, S,A. de soennieten…..en wat gebeurt overal waar die het voor het zeggen hebben: christenen, yezidi’s, koerden allemaal vermoord/gedood, moeten vluchten oftewel moord en doodslag en 1 grote chaos. Kerken, musea, eeuwenoude gebouwen worden vernield enz enz. Is dat het allemaal waard? Nee, voorzover ik weet was het een vrij rustig land, maar nu is het gehele M.O. 1 grote puinhoop. Die zgn Arabische lente is een machtmerrie geworden en men had zich helemaal niet moeten bemoeien met Syrië, er was en is nog geen reden voor. Maar zie we hebben nu een nieuwe dictator…..Erdogan, Turkije. Maar het westen, Europa blijft stil.

   Like

   • Cathja zegt:

    Assad is geen onbeschreven blad, maar ik kan, net als u, niet zeggen dat het een enorme puinhoop was in Syrië. Wat is het toch dat ‘het Westen’ altijd vindt dat in landen waar de islam dominant is, de democratie gebracht moet worden? We zien dat keer op keer mislukken.
    Laat het aan het volk van Syrië over of Assad mag aanblijven als president. Daarmee moeten de VS en Europa zich niet bemoeien.
    Assad heeft ongeveer een half jaar geleden in een interview op TV gezegd, dat wanneer het volk beslist dat hij af moet treden, hij zál aftreden.

    Dat lijkt me een gezond standpunt. Hopelijk houdt hij zich hieraan, mócht het volk inderdaad zijn aftreden eisen.

    Like

   • exmarineman zegt:

    Nee Assad en ook zijn voorganger zijn vader zijn geen onbeschreven blad. Echter om de zoveel jaren – ik meen 6 – worden er presidentsverkiezingen gehouden in Syrië en tot nu toe is hij nog altijd de gekozen president. Of die verkiezingen altijd correct zijn verlopen etc etc weet ik niet, maar heb nooit iets vernomen dat hij heeft gesjoemeld. Voorzover ik weet zijn de Koerden en Yezidi’s en ook de christenen best gelukkig met hem als president. In Syrië staan – of moet ik nu zeggen stonden – wel de meeste kerken in een “islamitisch” land. Maar er zijn in het westen en in de wereld mensen die achter de schermen geheime afspraken hebben gemaakt anders kan het niet zo zijn dat opeens dit alles zo maar uit de lucht komt vallen en gebeurt zoals het de afgelopen 10 jaar is gegroeid/gebeurt. Ook typisch hoe alle westerse (EU en USA) regeringen enleiders met dezelfde uitspraken komen vwb islam en de islamisering. Daar moet veel en veel meer achter zitten. Maar zie ook hoe actief Saoedi-Arabië is en ook Qatar met de uitbreiding van het salafisme en soennisme…..Libië, Egypte (moslim brotherhood, maar jammerlijk voor hun dan – mislukt die overname daar), Irak (ISIS), Jemen, en nu dan Syrië. En dat alles met de hulp van USA maar helaas ook EU……en Erdogan wordt geen strobreed in de weg gelegd voor zijn genocide op de Koerden, zijn bezetting van Noord-Cyprus en zijn aanvallen in Irak en Syrië op de Koerden i.p.v. op ISIS want die worden door hem geholpen/ondersteunt. Zijn zoon koopt/verkoopt OLIE van ISIS. En hij chanteert de EU met de “vluchtelingen”……..wat zijn doel is moge duidelijk zijn maar de elites zijn horende doof en ziende blind over en voor zijn politiek: kritische journalisten opsluiten, kritische kranten sluiten of overnemen en onder staatstoezicht stellen, politieke tegenstanders uitschakelen en gevangen zetten net zoals met kritische generaals en politie is gebeurd, kritiek sterker een waarschuwing naar het Hooggerechtshof, blokkeren van twitter, YouTube en FB enz enz enz.Precies al datgene wat ook in een dictatuur en/of communistisch (zgn socialistisch) land gebeurde…….

    Like

   • Mirjam zegt:

    Helemaal mee eens, Ex-marinier. Het van elk gezond verstand gespeende westen, denkt dat men deze ‘mensen’ en ‘landen’ wel zal kunnen cultiveren. Wat ze zich realiseren is dat dit een proces is van eeuwen, en dan nog niet. Ik bid dat God ons helpt, want als dit gebeurt, is het voorbij.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s