Sabatina James: “We halen een seksistische en racistische ideologie het land binnen.”

Screenshot_45

Sabatina James

(Vertaling: E.J. Bron)

“Geweld tegen vrouwen kan absoluut niet!” luidde de slogan van de ORF naar aanleiding van Internationale Vrouwendag op 8 maart. Een dubbelhartige actie wanneer je enerzijds geweld tegen vrouwen afwijst, anderzijds dit in de parallelsamenleving quasi duldt.

ongecensureerd.at

Dat ergert vrouwen als Sabatina James, die – nadat ze kritiek had geuit op het gedwongen huwelijk – in Oostenrijk met de dood werd bedreigd en sindsdien onder slachtofferbescherming leeft. Onder een andere naam en constant wisselende verblijfplaatsen. In een interview met de “Berliner Zeitung” zei ze dat er met de “vluchtelingen” nog meer gewelddadige radicale islamieten het land binnen zouden komen.

Onscheidbaar verband tussen geweld en islam

Sabatina James ziet een onscheidbaar verband tussen geweld en islam. De “profeet” Mohammed zou in de 21e eeuw geen voorbeeld voor moslims meer mogen zijn.

Denkt u dat een profeet, die een 9-jarig meisje tot vrouw heeft genomen, die onderwezen heeft dat afvalligen terechtgesteld moeten worden, die Joden onthoofd heeft, die tot de executie van critici heeft opgeroepen, als voorbeeld in de 21e eeuw mag gelden?

 Onder de “vluchtelingen” peilt Sabatina James radicale moslims en ze bekritiseert dat islamverenigingen zich er niet van distantiëren dat vrouwen niet gelijkberechtigd mogen zijn en dat niet-moslims minderwaardig zijn.

We halen een racistische, seksistische ideologie het land binnen, vermeerderen de vijanden van onze democratische samenleving en zijn verbaasd wanneer er zoiets plaatsvindt als de seksuele overvallen in Keulen. Veel mensen, die gevlucht zijn voor de “Islamitische Staat”, stuiten hier inmiddels op de geweldplegers aan wie ze dachten te ontsnappen. Ik ben er voor dat men de slachtoffers hier houdt en de daders terugstuurt, en wel niet alleen diegenen die geweld praktiseren, maar ook diegenen die het onderwijzen.

 Onlangs nog maakte Sabatina James furore met haar optreden bij Markus Lanz, toen ze de presentator van het ZDF en zijn gast Ulrich Kienzle, die aan haar de islam wilden uitleggen, de levieten las.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Europa, Islam, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Sabatina James: “We halen een seksistische en racistische ideologie het land binnen.”

 1. Pieter G zegt:

  Alles gezien.
  Wat me weer opvalt is het fanatisme van de aanwezigen om de islam te verdedigen en elke misdaad niets met de islam te maken heeft. Verder zijn er veel goede moslims. Sabatina maakt korte metten met alle onzin beweringen en vraagt zich terecht af waarom ze niet opkomen voor de slachtoffers maar opkomen voor de daders. De gespreksleider zegt elke keer. Dit gebeurd dus in Duitsland omdat blijkbaar het nog steeds niet is doorgedrongen hoe gevaarlijk de vijandige islam meute is die men binnen laat.
  Trouwens erg aantrekkelijke vrouw die zich duidelijk niet van de wijs laat brengen.
  Om dan weer voor een andere religie te kiezen in plaats van geen religie valt dan weer wat tegen.
  Maar goed, ook daarvoor krijgt ze dan weer doodsbedreigingen. Ze heeft continu beveiliging, en toch beweert een Duitse domkop dat ze toch geheel vrij alles kan zeggen in Duitsland.

  Like

 2. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Wat een overheerlijke moorkop! Uh, vrouw bedoel ik dus. 😛

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ze heeft natuurlijk gelijk, Sabatina James. Maar helaas, de opdracht van de Bilderbergbende en de NWO is, dat WIJ vreemdelingen gaan worden in eigen land. En dat is allang besloten, ik noem hier met name: “Het Coudenhoven-Kalergi plan, en “de Resolutie van Straatsburg”. En de hele politieke zooi, van Socialisten, Sociaal-Democraten, Liberalen, en Christen-Democraten, maken DAT mogelijk, ze stemmen er zelfs mee in.

  Geliked door 1 persoon

 4. Van af het moment dat ik als stuurman letterlijk de wereld in ging, kreeg ik al direct te maken met andere culturen, mensen en … hun religies. Het ging mij steeds meer verbazen hoe het “geloven in” in bijna elk land groepen mensen tegen elkaar opzette! De ene groep was beter dan de ander!
  Veel later begon ik mij af te vragen wie die God(en) waren, die toch zo “liefdevol en vredelievend” werden gevonden. Ze brachten uitsluitend tweespalt! Uit niets bleek, dat ze “het goede beschermde of het kwaad bestrafte”. In tegendeel! Die God(en) hielden geen dictators, criminelen en/of welke natuurramp tegen! Het viel ook op, dat die God(en) allen met “HIJ” (onze Vader!) werden aangeduid! Dat konden alleen maar mannen hebben verzonnen! Vrouwen zouden toch wel “iets anders” hebben verzonnen! Nee, al die God(en) maakten de vrouw tot een minder waard(ig) wezen! Voor haar creatie was volgens die God(en) slechts één simpele rib van die eerste man (Adam), die nb puur mannelijk “hoogmoedig” als “evenbeeld van HEM geschapen”, nodig voor haar creatie! Ze moest direct haar Adam onderdanig zijn EN was alleen zij “te verleiden” tot “slechte en verboden daden”!
  In 2016 zijn er nog steeds te veel moderne westerse en z.g. geëmancipeerde vrouwen, die dwaas naief slaafs gehoorzaam aan dit “mannensprookje” HEM aanbidden!
  Er is helemaal geen God(en)! Gewoon een mannenverzinsel, dat tot nu toe een groot aantal “kwakzalvers in religie” een goede boterham oplevert! Hun “dienst of product” is nooit meer geworden dan “een bedreiging met: Leven na ieders dood” , waar na “HIJ” zijn oordeel zou vellen over Hel of Hemel! (Als je maar een leven lang braaf aan de geloofs-managers gedoneerd had zou je in de hemel komen!) .
  En, dat gebeurd nog steeds door (vooral) te veel door mannen geïndoctrineerde vrouwen!
  Hoe minder opleiding hoe meer “gelovig in en tot HEM”!
  Geen wonder dat (te) veel mannen in de wereld scholing voor meisjes/vrouwen niet nodig vinden!
  Moeder worden en zijn moet hun hoogste goed zijn en blijven!
  Erdogan’s Turkse vrouw (met hoofddoek) heeft dit standpunt recent weer openlijk bevestigd! Vrouwen moesten volgens haar weer t.m. drie kinderen krijgen! (Islam kanonnenvlees!)
  En al die westerse vrouwen blijken zelfs gestudeerd en z.g. geëmancipeerd nog steeds slaafs “de man .. evenbeeld van God!” (hebben mannen zelf verzonnen!) te willen aanbidden!
  Geen politicus die deze geloofsonzin aan de kaak durft te stellen!
  Mannen geloven meer in elkaars “sprookjes”. Zij zijn nog steeds “sterker” dan vrouwen!
  Hoe oer primitief kan de moderne mens zijn (gebleven)!
  En dat noemt zich(zelf) nb Homo Sapiens (Wijs mens!) Wat een ordinaire hoogmoed en discriminatie t.o.v. onze “voorvaderen” (daar heb je weer dat mannenverzinsel!)
  Hierbij roep ik alle vrouwen ter wereld op om alle “gebedshuizen” te boycotten als puur vrouw discriminerende (en overleefde) instituten!
  Wordt wakker!
  Elke vorm van z.g. God/Allah etc. is jullie pure onderdrukker !
  Weg met alle “religies” als een van de grootste wereldwijde aanzetters tot (vrouwen)haat- en discriminatie !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s