“Vluchtelingen”crisis: Nieuwe route via Bulgarije en Roemenië?

Screenshot_12

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Nu de “Balkan-route” is afgesloten, vreest men dat de mensen nu de route via Bulgarije en Roemenië naar Duitsland zouden kunnen nemen. Maar Hongarije zit op slot, dus wordt een omweg via de Oekraïne en Polen bijna onvermijdelijk.

Contra magazine

Bulgarije is eigenlijk zelf een land, waaruit meer mensen emigreren dan er immigreren. De reden daarvan is de zwakke economie, de hoge werkloosheid en de lage lonen. Maar het Zuidoost-Europese land komt nu in het kader van de “vluchtelingen”crisis en de sluiting van de “Balkan-route” via Macedonië, Servië, Kroatië, Slovenië en Oostenrijk steeds meer in het middelpunt te staan. Want het buurland Griekenland zou een station naar een uitwijkroute kunnen worden.

Afgelopen jaar al kwamen er ongeveer 27.000 “vluchtelingen” en “migranten” via Turkije naar Bulgarije – om daarna verder te reizen naar Zweden, Duitsland en Oostenrijk. Dit jaar zou dit aantal beduidend groter kunnen worden, temeer daar de “Balkan-route” dicht is en de mensen vanuit Turkije heel eenvoudig de route naar Bulgarije kunnen nemen, om daarna via Roemenië en dan waarschijnlijk in plaats van via Hongarije via de Oekraïne, Slowakije, Tsjechië of via Polen naar Duitsland te komen.

De waarschijnlijkheid van zo´n omtrekkende beweging is groot. Niet alleen vanwege het feit dat de Turkse president voor de EU-Turkije-top in november nog zei: “Wij kunnen de deuren naar Griekenland en Bulgarije op ieder gewenst moment opendoen”, maar zo´n stap is gewoon heel logisch. Alhoewel veel mensensmokkelaars een route via de Adriatische Zee naar Italië zouden kunnen proberen om de “vluchtelingen” en economische migranten op die manier naar het noorden te brengen. Per slot van rekening zou men dan niet heel Europa hoeven doorkruisen en meerdere grenzen hoeven passeren.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Balkan, Bulgarije, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Midden-Europa, Oost-Europa, Roemenië, Rotzakken, Turkije. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Vluchtelingen”crisis: Nieuwe route via Bulgarije en Roemenië?

 1. Thom zegt:

  Dan gaan ze via Italië. Slowakije daar komen ze niet in, no way.

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Het moet gewoon stoppen!Niks geen alternatieve routes,maar een totale asiel-stop!Desnoods met harde maatregelen;wij kunnen niet de rest van de wereld onderdak bieden en onderhouden!Ze steken de handen maar uit de mouwen in hun eigen land!Dan wordt het daar ook leefbaar!

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Is dat niet waarom Erdogan zoveel van Europa betaald krijgt, om dit te voorkomen? Ik vind dat ieder land op zich ook goed moet nadenken dat het ‘iedereens’ vluchtelingen zijn en niet alleen die van het verenigd Europa. Ieder land op zich moet maatregelen nemen en zijn verantwoording hierin dragen. Dus daar dan ook de grenzen dicht en niemand erin!

  Like

 4. peterdm zegt:

  Hoe lang zal het nog duren voordat de islam-asieleisers per parachute zullen neerdalen? En waar zijn de beelden van de EU maffia-media die ons voorliegen dat er 3000 islam-asieleisers maandelijks terugkeren? Lachbek Rutte kan het maar niet begrijpen dat het CDA het Turkenplan van de EU afwijst, Lachbek Rutte eist van de Nederlanders dat de Turken met tientallen miljoenen tegelijk visumvrij massaal kunnen binnenstromen. Want Lachbek Rutte gaat de grenzen nooit sluiten maar juist ver opengooien! Wanneer gaat Lachbek Rutte inzien dat het de Soenitische Turken met Erdogan als regelteef die de oorlog in Syrië zijn begonnen. Wanneer gaat Lachbek Rutte zijn oren en ogen openen dat de gevangenissen in Turkije vol zitten met mensen die aantonen dat Erdogan de IS steunt. En wanneer gaat Lachbek Rutte zien dat de Turken een kamp van Islamitische Staat gaat bommen. Nooit want de Islamitische Staat dat is Turkije en Erdogan is de baas van al die Turkse islamitische mensensmokkelaars.

  Like

 5. Dit kon wel eens de echte reden zijn dat de Oekraïne bij de EU moet omdat er anders nog maar weinig vrije doorgangen overblijven. Stem dus op 6 april tegen de toetreding en als de regering ons standpunt naast zich neer legt vind ik dat wij onze regering ook naast ons neer moeten leggen en dan zand erover.

  Like

 6. semper fi zegt:

  maakt geen snars uit
  Als de asieligen niet meer de grens over komen haalt de pvdA ze op met luxe vliegtuigen!
  Op de luchthaven opgewacht door de verraders die de verrijking inhuldigen en die pratende melkmuil samson met een erectie!!!JA zetels!!!
  Vraag aan de helden ,waar is de rest?/ikke niette gebrijp!!!!
  En net in de telegraaf(dat deze krant waarheden durft te dicteren!!)
  Aangifte wilders ongeldig of per z.g. abuis ingevuld ,men dacht (kopvodjes)we moeten gaan stemmen!!
  Minder..,minder,ik zeg gvd helemaal geen meer!!!!!!!
  Op naar de oorlog,voor zover deze er al niet is,in mijn gevoel is dit er al!
  Zielige beelden van asieligen in erbarmelijke omstandigheden opvang kampen,,waar ze vandaan kwamen was het vast beter!!
  Deze week collecte jantje beton! afschuwelijk ,moet zijn..
  ACHMED BETON!!
  Mazzel

  Like

 7. Koos zegt:

  Er moet een hek komen op de grens van Griekenland-Bulgarije met Turkije. Dat hek had er allang moeten zijn omdat dit al een heel oude route is. De lengte van deze grens is 300 Km. Om de kosten te dekken zouden vrijwilligers uit alle belanghebbende landen kunnen helpen.

  Like

 8. Anna zegt:

  Leuke nieuwe route…… Kunnen de ISIS aanhangers meteen in Rome achterblijven……

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Alles is mogelijk gemaakt door de rode verraders van de EUSSR. En ons “schoothondje”, RUTTE (VVD) tekent wel voor nog meer van deze barbaren toe te laten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s