“Deel van ‘minder, minder’-aangiften Wilders blijkt nep”

Screenshot_2

Een deel van de aangiften die tegen Geert Wilders zijn gedaan om zijn ‘minder Marokkanen’-uitspraak rammelt. Dat blijkt uit een steekproef van de verdediging onder de 6400 meldingen.

De Telegraaf heeft inzage gehad in getuigenverklaringen die naar aanleiding van de aangiften zijn afgelegd.

Uit een deel van de dertien inmiddels afgenomen verhoren rijst een ontluisterend beeld van misleiding, beïnvloeding, intimidatie en onkunde bij de massale aangifte richting Wilders. “Toen ik het invulde, wist ik niet precies waar het om ging”, zegt een aangever. Een ander, die niet kan lezen (!!), zegt zelfs zijn handtekening niet te herkennen.

In de Haagse As Soennah-moskee zouden aangifteformulieren zijn verspreid. Sommige bezoekers dachten dat er ‘verkiezingen waren’ en dat via de aangifte ‘gestemd kon worden.’ Een van de aangevers dacht daarbij dat Wilders president was, zo schrijft de krant.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Criminaliteit, demoniseren, Eurabië, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

36 reacties op “Deel van ‘minder, minder’-aangiften Wilders blijkt nep”

 1. loebas zegt:

  Een typefoutje in de PV van een kinderverkrachter en hij kan gaan…En nu het Wilders betreft zijn zelfs valse aangiftes niet voldoende om deze hele show te stoppen.Dit land is compleet de weg kwijt

  Like

 2. loebas zegt:

  Dit land is compleet de weg kwijt

  Like

 3. Geloof het best: Echt iets voor met name moslims! Alleen jammer, dat het in de praktijk geen zoden aan de dijk zet, omdat dat hele 6400 aangiften-gedoe al kolder was: De eerste volstaat en elke volgende voegt niets meer toe. Of, nou ja, een fijn gevoel in het hoofd van elke goedmensch, die er aan meedoet dan, verder niets.
  Nee, dit is geen hulpmiddel voor advocaat Knoops; dan kan hij zich maar beter richten op de jurisprudentie, alsmede het doen van die heel wat pittiger uitspraken door die paar rooien in het verleden, die daar óók niet voor vervolgd werden, hoewel die net zo goed tegen Marokkanen gericht waren.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Cathja zegt:

  Het zal onmogelijk zijn om Geert Wilders te vervolgen, zeker nu deze méér dan schandalige feiten aan het licht gekomen zijn! Zodra hij vrijgesproken wordt moet hij aangifte doen wegens valsheid in geschrifte. Alle valse aangiftes zullen moeten worden onderzocht, en de ondertekenaars beboet worden. Bovendien moet Geert gerehabiliteerd worden. Als ik hem was zou ik een schadevergoeding eisen wegens smaad en het aanzetten tot haat jegens hem. Vrijspraak is de enige juiste uitspraak, maar dat zeg ik al heel lang. Geert heeft niets gezegd wat strafbaar is! Mooi dat deze feiten aan het licht gekomen zijn. Goed dat De Telegraaf dit op de voorpagina heeft geplaatst! Lees de commentaren hierop maar eens. Een duidelijk bewijs dat zeer velen Geert steunen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 10.25. uur. Cathja, dat heeft U uitstekend verwoord. Er is gewoon valsheid in geschrifte gepleegd. Dat is nu onze zogenoemde RECHTSSTAAT! Bah, LINKS en D66, rechters hebben de macht, en pakken alles aan om Wilders te demoniseren!

   Like

  • Mirjam zegt:

   Het hele proces is gewoon een manier om van Geert af te komen. Hij wordt een zwaargewicht in de politiek en dat zint de politici én de mensen die zich bedreigd voelen, door dat waar Geert voor staat, niet. De verkiezingen komen er volgend jaar aan, het is dan ook overduidelijk dat de staat daarom het proces verlaat laat plaatsvinden. Dat kan negatief uitpakken voor Geert, maar ook positief. Iedereen die een beetje na kan denken, begrijpt dat Geert voor de linkse elite een gevaar vormt, maar ook voor de moslims die het feit dat hij de islam geen warm hart toedraagt, niet zo goed kunnen verteren. Ze klagen Geert aan voor racisme, maar kijk eens wat de zogenaamde aanklagers nu al doen. Ze klagen hem aan voor racisme en zijzelf plegen valsheid in geschrifte. Wie neemt zulke mensen nu nog serieus? Ze moeten zich schamen. Ze proberen iemand aan te klagen voor schadevergoeding, maar ook om hem klein te krijgen, maar zelf plegen ze een strafbaar feit. En neem nu maar van me aan, dat dit zwaar wordt aangerekend door de rechter, want als ze dit negeren, terwijl de feiten voor zich spreken, dan zijn ze zelf bevooroordeeld en wordt het proces ook nietig verklaard. Geert heeft gelijk.

   Like

 5. Doornroosje zegt:

  Dat was te voorzien. De gemiddelde Arabier kan niet lezen of schrijven, zeker niet in het Nederlands, dus kauw hem maar wat voor en je hebt zijn kruisje. NederArabië.

  Like

 6. “Deel van ‘minder, minder’-aangiften Wilders blijkt nep” al de commotie rondom het gebeuren met G. Wilders z’n uitspraak minder, minder is nep, het volk heeft een nep parlement en de voorgedrukte aangifte biljetten zijn ook nep en helaas is er een hele grote groep Nederlanders ook nep…

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dit schijnproces zal zich keren tegen de amokmakers die Wilders willen vernietigen!…
   Wat ik niet begrijp is dat het OM zich achter de kar van de initiatiefnemers heeft laten spannen. Dat is mij echt ’n raadsel want ’n kind kan weten dat de kans minimaal is dat Wilders zal worden veroordeeld.
   Men speelt hoog spel. Eerst wilde men geen zaak… Nu weer wel, maar geen rechter die zich er voor wilde lenen…
   Nu ook deze feiten van fraude en misleiding boven tafel zijn gekomen, denk ik dat de kans groter en groter wordt dat de zaak wordt afgebroken.
   Dat zou jammer zijn want een “onschuldig”-uitspraak is natuurlijk dé klap voor al het
   islam-ongedierte, samen met het zooitje politiek correcte landverraders, die hier achter zitten!

   Geliked door 1 persoon

   • Tom Hendrix zegt:

    @paulzwueste: 17.57. uur. Het OM zit vol met RODEN en D66 figuren Paul. En die haten Wilders en de PVV, dat steekt er achter!

    Like

 7. Thoth zegt:

  Yep, alle gütmenschen die wel konden lezen (meestal links) + de Marokkanen die niet konden lezen en whalla, hier heb je de 6400 aangiftes tegen Wilders….

  Like

 8. Astrid zegt:

  Een nepparlement met arabische nepmedelanders op de schoot, die overigens net zo goed als wij Hollandse kudtburgers slechts als ‘nuttige idioten dienen bij het bewerkstelligen van de heilige socialistische EU-superstaat en om politieke processen te kunnen voeren tegen andersdenkenden, daar horen nepaangiftes natuurlijk ook bij. Vraag maar aan Erdogan, die is expert.

  Dat ze allemaal maar snel mogen afsterven, opdat de realiteit weer kan gaan regeren en ons dagelijks leven weer zuiver en dus aangenaam kan worden.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Overigens is het doen van valse aangifte een strafbaar feit. Dit zal natuurlijk niet gelden voor islamisten, want ………………………..
  En dat is ook een deel van deze waanzin; de politie (PvdA) neemt massaal aangiften op zonder enige poging vast te stellen of dit allemaal correct en juist verloopt, want ……….policor.

  Like

  • BertG. zegt:

   Op een valse aangifte staat dacht ik €500,00 boete.
   En dat maal 6400 levert toch even zo €3.200.000,00 op voor de staat.

   Like

   • Petecoole zegt:

    Denk als daar mee gedreigd wordt dat iedereen zijn aangifte intrekt.. Als het dan niet al te laat is… ??? Zou wel een mooi statement zijn, ordinaire geldwolven terugpakken en kaal plukken…

    Like

   • OphEUffen zegt:

    Boetes voor uitkeringstrekkers en ambtenaren worden betaald door de belastingbetaler :-((

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ja, als al dat islam-ongedierte dan inderdaad zou betalen…
    Maar je weet dat de autochtonen ook al hun ziektekostenverzekering moeten betalen.
    Ik noem maar ’n dwarsstraat.

    Like

 10. Giny zegt:

  Zelfs agenten deden daar aan mee, valsheid in geschriften wordt normaal gesproken
  zwaar bestraft, dus hopelijk doet Geert zijn advocaat er iets mee!
  Ze willen geld zien, laat ze dan nu maar flink betalen!
  Het NRC kwam ook nog even als mosterd na de maaltijd, een oud-rechter
  van het vorig proces, vindt de uitlatingen van Wilders schokkend!!!

  Like

 11. koddebeier zegt:

  We hebben veel NEP in Nederland… Nep democratie, Nep kabinet, Nep politici (doen alsof ze er voor U zitten),Nep socialisten (doen alsof ze voor de arbeiders zijn), Nep VVD (doen alsof ze rechts zijn), Nep OM, Nep rechters, Nep ‘recht’spraak, Nep politie (doen alsof uw vrienden zijn), enz, enz. en als klap op de vuurpijl hebben Nep vluchtelingen en weer geholpen worden door Nep Nederlanders………………………………………????????????????????

  Like

 12. Sjaak zegt:

  De rooie-groene-linkse honden kwamen erachter toen er onderschriften
  in vorm van een kopvoddenvingerprint opdoken !

  Like

 13. Anna zegt:

  Lieve mensen wat gaat dit proces ons kosten……..
  Terwijl PvdA ers hetzelfde zeggen dus de uitkomst al van te voren vast moet staan……
  VRIJSPRAAK!!!!!!!

  Like

 14. Pieter G zegt:

  Het meest stuitende is de gretigheid waarmee “onze” politie met de PVDA en de moskee met elkaar collaboreren om Wilders een hak te zetten. Politie medewerkers ontslaan, moskee dicht en de PVDA kenmerken als criminele organisatie.
  Wat een land is dit toch. Zeg maar GEEN land. Meer een opeenstapeling van mislukte projecten waarvan er 1 wel lukt. Het zo snel mogelijk kapotmaken van alles wat in eeuwen door onze voorouders is opgebouwd.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Dit staat in de Nieuwsbrief – Partij voor de Vrijheid: “Schokkende onthullingen Wilders-proces”
  _________________________________________________________________________

  Een deel van de aangiften die tegen Geert Wilders zijn gedaan om zijn
  ‘minder Marokkanen’-uitspraak rammelt.

  Dat blijkt uit een steekproef van de verdediging onder de 6400 meldingen.
  De Telegraaf heeft inzage gehad in getuigenverklaringen die naar aanleiding
  van de aangiften zijn afgelegd.
  Uit een deel van de dertien inmiddels afgenomen verhoren rijst een
  ontluisterend beeld van misleiding, beïnvloeding, intimidatie en onkunde
  bij de massale aangifte richting Wilders. “Toen ik het invulde, wist ik
  niet precies waar het om ging”, zegt een aangever. Anderen dachten dat er
  verkiezingen waren en dat er via de aangifte gestemd kon worden.

  Eén van hen verklaarde dat de Haagse As Soennah-moskee aangifteformulieren
  verspreidde en dat hij veronderstelde dat Wilders president was. Een andere
  getuige vermeldde geen idee te hebben wat een aangifte zou betekenen, omdat
  hij niet kan lezen. “Zelfs die handtekening is niet van mij, in ieder geval
  herken ik hem niet.”

  De aangiften werden vaak gedaan door onwetende, niet-Nederlands sprekende
  en soms zelfs analfabete seniore allochtonen, die geen idee hadden waar ze
  mee bezig waren. De Telegraaf heeft inzage in de documenten gehad.

  Een van de redenen voor het Openbaar Ministerie om Wilders als verdachte
  aan te merken, was dat er tegen hem 6400 aangiften en 15.000 meldingen van
  discriminatie waren gedaan.
  Aanstaande vrijdag zal over die aangiften gesproken worden, wanneer Geert
  Wilders voor het eerst in de rechtbank zal verschijnen voor het tweede
  proces dat tegen hem wordt gevoerd. Het gaat om een zogeheten regiezitting,
  waar de procedure van het proces wordt besproken. Pas dit najaar moet de
  rechtszaak echt van start gaan. Advocaat van Wilders is Geert-Jan Knoops.

  De afgelopen maanden werden er getuigenverhoren afgenomen, waarin de
  verdediging, de officier van justitie en de rechter-commissaris mensen
  bevroegen die aangifte hebben gedaan. Aanvankelijk probeerde Knoops om
  inzage te krijgen in de beweegredenen van alle 6400 aangevers. Dat werd
  door de rechter-commissaris geweigerd. Na lang soebatten kreeg de
  verdediging uiteindelijk de kans om vijftien mensen die aangifte hadden
  gedaan onder ede te horen, die ze mocht uitkiezen uit 6400 namen. Deze
  krant heeft de geanonimiseerde getuigen de titel B, C, D, F, G gegeven.

  “Wij zijn moslims en vertellen de waarheid”, stelt getuige ‘B’ vast aan het
  begin van zijn verhoor. Hij verklaart dat hij dacht dat er verkiezingen
  waren uitgeschreven en hij zo voor of tegen Wilders kon stemmen. “Er zijn
  verschillende plekken geweest waar je kon stemmen, en één van deze plekken
  was de moskee op de Fruitweg, de As Soennah-moskee”, vertelt hij,
  verwijzend naar het islamitische gebedshuis in de Haagse Schilderswijk.
  “Mij is gevraagd om mijn stem uit te brengen in verband met Wilders,
  tenminste als hij zo heet.”

  Het werd hem in de moskee gevraagd door mensen ‘die van buiten kwamen’,
  samen met moskeegangers. Hij wil liever geen namen vertellen. “Misschien
  dat ze later nog ruzie willen maken omdat ze vragen aan mij: waarom heb je
  dit gedaan, waarom heb je onze namen genoemd?” Dat zijn aangifte er mede
  toe heeft geleid dat Wilders voor de rechter moet komen verbaast ‘B’ :
  “Waarvoor? Waarom zou hij voor de rechter moeten komen? Ik weet het niet.”

  Getuige ‘C’ vulde op zijn aangifte in dat hij zich gediscrimineerd voelde.
  In het verhoor blijkt daar niets van te kloppen. “Ik voelde mij niet
  gediscrimineerd, ik wilde alleen geen fitna, geen oproer. Ik vind wel dat
  hij mag zeggen wat hij wil, maar wij mogen ook zeggen wat wij willen.”

  Op de markt, waar hij het aangifteformulier in handen kreeg gedrukt, zei
  een hem onbekend persoon: “Dit formulier, dit is tegen Wilders en dat moet
  ingevuld worden.” Dat was nog een hele opgave, want ‘C’ kan niet lezen.

  Getuige ‘D’ kreeg in de As Soennah-moskee een aangifteformulier aangeboden.
  Iemand anders vulde het document voor hem in, verklaart hij. “Als je
  aangifte wilde doen, hielp hij met invullen. Meerdere mensen deden dit.”

  Het gesprek krijgt een opmerkelijke wending als zich ineens een advocaat
  namens ‘D’ meldt. Die is vermoedelijk door de As Soennah-moskee gestuurd,
  zonder dat de getuige begrijpt wat de raadsvrouw precies komt doen. De
  advocaat wordt daarom weggestuurd. Enige bijstand had ‘D’ overigens niet
  misstaan: hij vertelt de rechter-commissaris dat Wilders ‘natuurlijk een
  president is’. Het enige wat hij zelf aan zijn aangifte heeft bijgedragen,
  is het zetten van zijn handtekening.

  ‘D’ verklaart te hebben gehoord dat er via de As Soennah-moskee maar liefst
  1200 mensen aangifte hebben gedaan tegen Wilders. “Op een vrijdag komen er
  meer dan 2000 mensen in de moskee bidden”, legt hij uit. “Ik heb het
  beschouwd als zijnde een verkiezing, dat er een telling plaatsvindt en dat
  ze kijken wie er omhoog gaat of naar beneden gaat.”

  Geruchten over bijzondere betrokkenheid van enkele overheidsfunctionarissen
  bij het organiseren van de aangiften lijken in een verklaring bewaarheid te
  worden. Getuige ‘F’ vertelt met ongeveer 40 man naar de politie in Delft te
  zijn getogen, om ‘te protesteren’ tegen Wilders, niet om aangifte te doen.
  “Er is tegen ons gezegd dat zij dat ook niet prettig vonden dat hij dat
  gezegd had.”

  De politie zou het aangifteformulier hebben ingevuld. Wat de agent erop
  vermeldde, weet de aangever niet; hij kan niet lezen en het is hem ook niet
  door een agent voorgelezen. “Er is gezegd dat ik een handtekening moest
  plaatsen.” Een tolk was er niet, het vertaalwerk werd volgens ‘F’ onder
  meer gedaan door een gemeenteraadslid van de PvdA.

  Ook in Tilburg heeft de politie zich actief bemoeid met aangiften, stelt
  getuige ‘G’. “De politieagenten hebben geholpen bij het invullen.” Dat deed
  men bij de Al Fatah-moskee in de Brabantse stad, waar “iedereen” een
  aangifte zou hebben ingediend. “Het bestuur heeft tegen ons gezegd dat de
  politie langskwam en dat het de bedoeling was een formulier in te vullen.”

  Een aantal verhoren moet nog plaatsvinden en het is dus goed mogelijk dat
  er uit sommige getuigenverklaringen wél blijkt dat mensen wisten waar ze
  mee bezig waren. In media zijn in ieder geval ook mensen verschenen die wel
  degelijk verklaarden bewust aangifte te hebben gedaan.
  Wat in de door deze krant ingeziene verklaringen wel opvalt is dat de
  aangevers vaak door vrienden, familie of moskeegangers over de uitspraken
  van Wilders verteld is, zonder dat ze er zelf kennis van hadden genomen.
  Daarnaast speelde angst voor onrust en uitzetting een rol. “Wij wonen hier
  al vijftig jaar en willen gewoon rust”, aldus getuige ‘C’. “We waren
  geconfronteerd met kinderen die huilend thuis kwamen en zeiden dat ze het
  land moesten verlaten”, verklaart getuige ‘G’.

  Het is niet duidelijk of gronden voor vervolging onderuitgaan als er met
  een flink deel van de aangiften wat mis blijkt. Een strafbaar feit is
  immers een strafbaar feit, als dat van Wilders’ uitlatingen om ‘minder
  Marokkanen’ geconstateerd wordt. De verdediging wil in een reactie tegen
  deze krant niet op dit specifieke punt reageren.

  Wilders zegt wel dat hij de getuigenverklaringen ‘ongelooflijk schokkend’
  vindt. “Met de aangiften van meer dan de helft van de aangevers die gehoord
  zijn is wat mis. Mensen wisten niet eens dat ze aangifte deden of dachten
  dat ze gewoon gingen stemmen. Het zijn gewoon nepaangiften.”

  ___________________________________________________________________________

  Bron: De Telegraaf, 12 maart 2016
  ___________________________________________________________________________

  Ik krijg steeds meer hekel aan het ‘leven’ in een open inrichting…

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   Ja, we leven in een open inrichting! Maar ik las in bovenstaand stukje ook heel veel hoopgevende dingen, namelijk dat men met man en macht is bezig geweest om te komen tot ongeveer zesduizend aangiftes, en dat die zogenaamde aangiftes dus eigenlijk nergens op slaan. Dat een deel van de zogenaamde invullers echt wel weet wat er werkelijk speelt: Iedereen mag zeggen wat hij wil!

   We hoeven niet bang te zijn voor een revolutie in Nederland, nooit zal Nederland geregeerd worden door moslimbroeders omdat ze daar niet de hersens voor hebben.

   Ooit heeft de door mij zeer bewonderde Albert Einstein gereageerd op het boekje “honderd wetenschappelijke bewijzen waarom Albert Einstein het niet goed ziet” (de exacte titel ben ik kwijt) Het was een Nazi-propaganda boekje. En Albert Einstein reageerde laconiek, als ik het fout heb gezien dan was één bewijs ook voldoende geweest!

   Niet het aantal mislukkelingen dat aangifte doet is van belang, als er één steekhoudende ‘aangifte’ tussen zit dan is dat voldoende. Wat nu van belang is, die zesduizend aangevers moeten alle kosten gaan betalen die uit hun zinloze aangiftes zijn voortgekomen. Eerlijk is eerlijk, toch?

   Like

   • Harry zegt:

    ” We hoeven niet bang te zijn voor een revolutie in Nederland , nooit zal Nederland geregeerd worden door moslimbroeders omdat ze daar niet de hersens voor hebben ” , nou je hebt kunnen zien hoe dat in andere landen verloopt , een IQ van 62 en een kalasjnikov , zo kan één zo’n analfabeet honderden ongewapende burgers de baas .

    Tamelijk onnozele alinea voor een blanke .

    Like

  • Petecoole zegt:

   Hahaha.. en de PVV is de partij van de ‘tokkies’
   Denk dat alle ‘tokkies’ PvdA stemmen, ze kunnen namelijk niet lezen en schrijven

   Like

 16. vanhetgoor zegt:

  Alle Wilders-aangiftes zijn van meet af aan onzin geweest, er is nooit enige kans geweest dat het doen van aangifte zou leiden tot een vervolging omdat wat Wilders zegt een MENING is. Ook al zou men de meest rabiate haters van het vrije woord hun gang laten gaan, er bestaat geen mogelijkheid om het hebben en het uiten van een mening te veroordelen.

  Dan zijn er tegenwoordig weer kleine speldeprikjes die voor een nuance moeten zorgen. Dat men wel alles mag zeggen, maar dat het niet mag gaan over het ras van iemand. En aanzetten tot haat mag dan ook weer niet. Het probleem is wel dat dit onhoudbaar is, want de geschiedenisles maakt dat mensen werkelijk de Nazi’s gaan haten. Dus over een tijdje is het exit geschiedenisles op school. Normale objectieve berichten over ‘Arabieren’ maakt dat ‘mensen’ zich gaan afkeren van wat gewone Arabieren doen. Er kan dus niet meer over het Midden Oosten worden geschreven zonder ongewilde aandacht voor de ‘Arabische Lente’ want dat zorgt voor haat.

  Als men er goed over nadenkt dan heeft de wereld gewoon een probleem. Men kan niet meer dingen bespreken die in het nieuws zijn, want na verloop van tijd komt men uit bij de bron van het probleem en dan blijkt dat men de islam moet aanwijzen als de initiator van alle problemen van tegenwoordig, en dat mag weer niet, dat is haatzaaien naar moslims toe en het is ‘racistisch’ omdat moslims een ras zijn. Nee, het wordt steeds meer mensen duidelijk waar het probleem zit, alleen zijn alle manieren om het probleem te benoemen al onmogelijk gemaakt.

  Like

 17. hendrikush zegt:

  Uit deze gegevens blijkt opnieuw de haat en terreur die mohammedanen onderling en naar anderen uitoefenen. Als iemand met mohammedaans gezag iets opdraagt dan is het voor hen Befehl ist Befehl.
  Zelf een mening vormen en daar openlijk voor uitkomen kunnen en durven ze niet.
  Slaven en slachtoffers van hun veelgeprezen voorbeeld de proleet.

  Like

 18. Het verbaast me niks. De staat op zijn meest vals, politie hoort objectief te zijn en deed hier iets wat voor mij betreft einde van je baan beteken als uitvoerder van de wet. Dat de smerige pvda hier in is betrokken laat weer eens duidelijk zien op wat voor een laag niveau dit clubje staat. Wilders gaat hier flink scoren in de peilingen, en de ongeleterde aangever zag in Wilders de president, nou dat gaan we regelen. WILDERS FOR PRESIDENT!!!

  .

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  Tevens is het bewijs geleverd dat we wel degelijk MOSLIMPOLITIE hebben. Zie het artikel van de Telegraaf!

  Like

 20. Rien Quist zegt:

  het probleem lost vanzelf op ,ze zijn te dom en te fanatiek .
  dus kunnen ze geen normale aangifte doen en tevens begrijpen ze niet dat 1 man honderden van deze kamelen drijvers voor z,n karretje kan spannen.
  alleen bij de rechter hoid dit geen steek

  Like

 21. Mirjam zegt:

  Laat de linkse politieke elite maar eens reageren op het artikel. Maar nu houden ze zich stil. De feiten spreken weer voor zich en daarom zullen ze het ook met de stille trom laten voorbijgaan. Tevens ook dat de politie zelf mee heeft geholpen met het opstellen van de valse aangifte. Wow, waar blijven de ‘weg met Wilders’ roepers nu? Slaan ze zichzelf nu van schaamte met de zweep of vinden ze dat een normale zaak en verdiend?

  Like

 22. K.van.der.werf zegt:

  Dit alles tegen geert wilders is ongegrond zwart maken. Wilders 1 van de eerlijkste partijen zeggen waar het op staat vrijemeningsuiting. Voor nl volk en onze de
  Mocratie PVV nr 1 al 10jaar . 👍👊👊👊👊

  Like

 23. Mirjam zegt:

  Ik heb in een artikel gelezen, dat er helemaal geen hoog opgeleide mensen naar Europa zijn gekomen. Het overgrote deel, zeg maar 90% zijn onderontwikkelde (de meesten kunnen niet lezen of schrijven) arme fundamentele moslims die uit afgelegen gebieden komen. En die als verwilderd bestempeld kunnen worden. Logisch toch dat een land de ‘slimmen’ niet kwijt wil, maar de ‘dommen’ als schild en voorlopers gebruikt (zij zijn te missen, net als in een schaakspel) voor een massaoverheersing van het in te nemen land waar ze naar toegaan. De ‘slimmen’ blijven thuis om later de vruchten te plukken van de eenvoudige opruiming van burgers en inname van een land, waar ze totaal geen respect voor hebben. Als later alles kapot en veroverd is in de landen waar ze ze naar toe hebben gestuurd, dan volgen de ‘slimmen’ om de vruchten hiervan te plukken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s