EU-referendum

Screenshot_7

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op EU-referendum

 1. Japio zegt:

  Op zeker ga ik stemmen, TEGEN stemmen natuurlijk. En ik probeer iedereen om mij heen te overtuigen om dit ook te doen.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Wij hebben onze formulieren binnen en we gaan zeker NEE stemmen..

  ’t Heeft wat moeite gekost, maar dan heb je ook wat!

  Like

 3. Zoals ik al vaker schreef, dit is GEEN Bindend Referendum, het gaat om en Raadgevend referendum, dit betekent dat de “Almachtige” bestuurders deze raad niet hoeven op te volgen en het gewoon in de prullenbak kunnen gooien (net als onze beslissing tegen de EU-toetreding)!. Een Bindend referendum hebben ze hier in Nederland, afgeschaft omdat ze zich daaraan WEL moeten houden! Fijne democratisch he?

  Like

  • Sjoe! zegt:

   Precies. Deze referendum — belachelijk “raadgevend” genoemd (wie op aarde in Brussel “raden” wil?) heeft voor de Eurocraten geen belang en beteken niets. Stemt of niet, ze gaan zeggen dat het referendum geldt niet. De roof van Europa gaat aan.

   Like

 4. dendieje zegt:

  Dit is op herblogd.

  Like

 5. De democratie kan mijns inziens niet meer gered worden, de democratische waarden heeft het Nederlandse volk als droog zand door zijn vingers laten glippen, maar op 6 april stem ‘k tegen dit vermaledijde associatie verdrag, al is het een protest stem tegen de halal coalitie…

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ik ga stemmen!

  Like

 7. carthago zegt:

  Minderminderminder Eussr, minderminderminder Eussr,
  De Eussr uit Nederland, nu, nu, leve ons zelfbeschikkingsrecht, soevereiniteit,
  Schreeuw het op de straat, in de metro, maar hou wel je stem over op 6 april.

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Ga stemmen en stem NEE!
  Nee tegen inmenging in een burgeroorlog.
  Nee tegen de €U, veroorzaker der burgeroorlog.
  Nee tegen ons geld daar naar toe.
  Nee tegen 100.000 nieuwe werklozen hier.
  Nee tegen moordenaars MH 17.
  Gewoon NEE dus…

  Like

 9. BertG. zegt:

  Aangezien we van alle kanten door diverse belanghebbenden – poserend als altruïstisch – worden belaagd met meninkjes waarom de EU zo goed zou zijn voor Oekraïne – en onszelf – lees ik graag een pleidooi er tegen dat op feiten is gebaseerd.

  https://www.deblauwetijger.com/product/eu-kraineboekje/
  http://verenoflood.nu/kassakoopje/

  Like

 10. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Alléén al omdat dit “Haagse” het niet wil… !
  .

  Like

 11. OphEUffen zegt:

  Vergeet u de 2 machtigingen niet! Sinds stemgerechtigde leeftijd altijd gewapend met 3 stemmen. We moeten toch wat in die nep-democratie.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Wanneer krijgen we die stemformulieren eigenlijk?

  Like

  • Q zegt:

   Het stemformulier zelf krijgt u nadat u zich bij het stembureau zelf heeft gemeld met uw per post toegezonden stempas/stemoproep en u zichzelf heeft gelegitimeerd bij de voorzitter van het stembureau. Die stempas/oproep ontvangt u binnenkort.

   Bij de laatste verkiezingen (voor het EU parlement) was er sprake van dat de uitslag niet direct gepubliceerd zou mogen worden.

   GeenStijl/Peil riep toen op om de telling van stemmen bij te wonen, de uitslag op te tekenen, en dit in te zenden ter redactie. Waarna het direct gepubliceerd werd, in weerwil van de Europeesche commissie.

   Ik denk dat het een goed idee is om deze actie te herhalen, te meer daar een organisatie als de OVSE heeft verklaard daar niet de mankracht en-of middelen voor te hebben.

   Like

   • Ik heb helemaal niets ontvangen hoor en bij de vorige verkiezingen zijn er hier in Zwijndrecht een heleboel stemformulieren niet bezorgt. Op het Gemeentehuis werd toen verteld dat ze die zelf hadden moeten aanvragen. Dus nu ook dan?

    Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Wij hebben ze gisteren al ontvangen. 😛
   En reken maar van NEE!!!!!!!!!!!

   Like

 13. Jade zegt:

  Ook van hier twee NEE-stemmen, maar ik weet nu al
  zeker dat ik een depressie krijg van de uitslag…

  Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Even iets heel interessants voor E.J. Bron en alle reageerders hierop: een week voordat het referendum zal plaatsvinden zag ik op een stembord, wat voornamelijk wordt ingezet als er landelijke verkiezingen plaatsvinden, in ‘s-Hertogenbosch een soort tekst staan waarin werd vermeld dat wij hier allemaal JA moeten stemmen omdat anders het fascisme hier aan de macht komt en moet worden tegengehouden of er anders een WO III zou uitbreken! Wie dit affiche had aangeplakt stond er niet bij vermeld maar ik vermoed dat dit het werk is van bepaalde linkse neo-communisten of -bolsjewisten die koste wat het kost Oekraïne bij de EU willen hebben en dus verwachten dat wij Nederlanders, net als in 2005 met die gehate stink-Europese Grondwet, alsnog toestemmen!
  Ik heb daar maar een heel duidelijk antwoord op die vast door veel van mijn medestanders op E.J. Bron wordt gedeeld aan deze laffe angsthazen en k..t-likkers van de EU: stop dat affiche maar in je reet opdat er geen verbrandingsgas uit jullie darmen komen want de lucht die jullie verspreiden is nog erger dan stinkdieren- of bunzingolie!
  Ze gedragen zich haast gelijk naar een zekere Egbert, een klein eigenwijs boereneendje uit Duckstad, dat Oma Duck eens de les ging lezen over hoe zij haar boerderij moest gaan besturen. Oma Duck, die heel werklustig is en van taarten bakken houdt (waarom ze, in plaats van boerin, eigenlijk geen taartenbakster werd snap ik niet), moest volgens dit arrogante betweterige ventje haar kippen in een legbatterij stoppen, haar varkens slachten, haar oude paard aan een slachthuis verkopen in ruil voor een tractor, Gijs Gans ontslaan en hij durfde nog heel brutaal te verkondigen dat oude mensen (dat heeft natuurlijk weer te maken met generatiekloven) een ramp zijn voor de vooruitgang! Oma werd toen zo kwaad dat ze Egbert letterlijk in een vogelverschrikker veranderde en op een weiland zette om daar vogels te verjagen en hem te leren om zijn brutale smoelwerk dicht te houden!
  Dus aan E.J. Bron en al mijn medestanders die tegen de EU, radicale islam, linkse politici, “vluchtelingen, asielzoekers en moslims” zijn: stem allemaal, inclusief ikzelf, op 6 april 2016 voor de volle 100% NEE, NOOIT, NOPPES EN NIEMENDAL tegen dat huichelachtige handelsverdrag opdat het in geen eeuwigheid zal plaatsvinden en de EU instort als een flatgebouw waarvan de fundamenten met karrenvrachten dynamiet of nitroglycerine worden opgeblazen!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s