Gratis: een asielhuisje in uw achtertuin.

Screenshot_1

(Door: “Boilingpoints”)

Landgenoten, Nationalisten,

Wat betreft de vluchtelingenwaanzin hebben we het plafond wel bereikt, dacht ik zo. Zie het eerdere topic over de op handen zijnde dansavond met vluchtelingen… Maar het kan nog vele malen gekker! Wat dacht u van een schattig asielhuisje in uw achtertuin? Op papier bestaat het al en het kan zo in productie worden genomen. Een zekere Jan Borkent (architect) heeft het huisje ontworpen. Leest u zelf maar:

Borkent ontwierp als bijdrage aan het opvangvraagstuk een miniwoning van vijftien vierkante meter voor twee  tot vier personen, die volgens hem past in de meeste achtertuinen van Nederlandse huizen. De huisjes met puntdak zijn bedoeld voor vluchtelingen die in Nederland mogen blijven, maar voor wie nog geen huurhuis beschikbaar is. De gemeente Amersfoort staat niet afwijzend tegenover het idee statushouders te laten wonen in kleine huizen op particuliere grond.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Gratis: een asielhuisje in uw achtertuin.

 1. Fred zegt:

  Als je dit voor je bejaarde ouders in je achtertuin zou willen plaatsen krijg je nooit of te nimmer toestemming.
  En verder, wie betaald de WOZ als het in je achtertuin zou staan of wordt men daar dan voor vrijgesteld?
  En wat heeft het voor invloed op uitkeringen en woon en zorgtoeslagen?
  Het knuffelen heeft een bizarre dimensie aangenomen als dit domme plan ooit goedgekeurd wordt.
  Stop die asielwaanzin, NU.

  Like

 2. carthago zegt:

  Tja, de asielindustrie kolder begint dementerende proporties aan te nemen, een kippenhok in je tuin mag niet maar een hok vol met kalifaatratten wel.Het niveau in nederigland daalt met de dag, het nazi zwabber Mergel (NZM) virus is tragisch aangeland in de koppen van menig “landgenoot”en houdt vreselijk huis en nu dus ook tuin.

  Like

  • elisah zegt:

   Ja het is waanzinnig, wij mochten geen eens ons tuinhuis afbreken en op exact de zelfde plek een nieuw huisje op het zelfde fundament neerzetten. Nou kan en mag ineens alles voor deze indringers.

   Like

 3. ildiko zegt:

  http://www.demeeuw.com/beschikbare-units/beschikbare-gebouwen.html dit is veel goedkoper, ze kunnen IN TURKIJE zeer snel 10-20 000 dit soort noodwoningen bouwen die comfortabel zijn en alle asielzoekers hoeven zich niet aan onze manier van leven aan te passen. Dit moet daar gebeuren!

  Like

 4. Jan zegt:

  Asielhuisje bij aflevering:

  Asielhuisje 1 week later:

  Like

 5. Cathja zegt:

  Al had ik een achtertuin van zelfs 100 meter diep, geen haar op mijn hoofd die er aan zou denken om op dit achterlijke idee in te gaan. Al kreeg ik elke maand een riante vergoeding, ik zou er niet intrappen. Mijn vrijheid, mijn leven en het leven van onze geliefde dieren zijn me alles waard. Daar zal ik voor vechten.
  Geen barbaren op mijn erf!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Een achtertuin van 100 meter diep? Hoe bedoel je? In je achtertuin een kuil van 100 meter diep? Die is toch juist zeer geschikt voor zo’n project? (Wel op het juiste moment de kuil weer dichtgooien.)

   Goed weekend allemaal.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Cathja zegt:

    Geachte heer Köhler,

    het zal u vast wel bekend zijn dat met ‘diep’ iets anders wordt bedoeld dan met ‘diepte’. Mijn huidige achtertuin is volgens de beschrijving ‘slechts’ 12,5 meter diep. Geen schijn van kans dus dat daar een ‘ah-sielugh’ gezin komt wonen.

    U ook een goed weekend!

    Like

   • delamontagne zegt:

    Deed me denken aan de man die “Jehova,s-getuigen” verwelkomde en weer uitliet…………

    Maar zulke afgronden heb je niet in NL

    Like

 6. Boilingpoints zegt:

  Heer Bron, bedankt voor het delen, steeds. 🙂

  Like

 7. Wachteres zegt:

  E.J., Geef jij nou eens het goede voorbeeld. Volgens mij is je tuin groot genoeg. 😛

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Nou, eerlijk gezegd zat ik meer te denken aan “Tistochwat”. In haar tuin is plaats voor minstens 50!!! 😉

   Like

   • Wachteres zegt:

    50 x 4 in een hokje is 200. Moet kunnen. Ik liet ze meteen in de tuin werken.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 12 maart 2016 om 11:43

    Wat een geniaal idee, heer Bronmaster; kan ik eindelijk ook eens lekker verdienen aan de ‘asielindustrie’! Zalig gewoon! En die lieve ijverige ‘vluchtelingen’ kunnen dan fijn mijn huis en tuin onderhouden!

    Maar alle gekheid op een stokje: %^$!#$%^%$#!#$
    Ik mocht hier niet eens een stacaravan op mijn terrein laten staan (DIE MOEST WEG!) om een vriend en diens vrouw te helpen. Zij wonen namelijk in een vreselijk lawaaierige woonwijk, waardoor die man zijn leven niet meer ziet zitten. Als die stacaravan had mogen blijven staan, hadden die mensen hier regelmatig tot rust kunnen komen!

    Voor je eigen ouders mag je ook niets op je eigen grond laten bouwen!

    Ik werd zelfs gesommeerd om een oude schuur af te breken terwijl ik die niet kan missen; niemand heeft er last van, maar Befehl ist Befehl! Die schuur kan misschien uiteindelijk tóch blijven staan, maar eerst hebben ze me er slapeloze nachten door bezorgd. Hij kan misschien ‘gelegaliseerd’ worden, maar dat gaat weer honderden euro kosten…

    Voor de eigen bevolking kan en mag uiteraard niets; voor de ‘vluchteling’ echter, is the sky the limit!

    Woedend ben ik over dit debiele plan; het gaat de belastingbetaler weer klauwenvol geld kosten!
    Ik moet er niet aan denken om die vieze mohammedanen met hun achterlijke ‘cultuur’ hier in de tuin te hebben! En hoe zit het met de aansluitingen voor leidingwater, elektriciteit en gas?
    Voor je het weet schijten ze je hele tuin vol en stromen de bloedrivieren vanwege het ‘ritueel’ slachten door de tuin.

    Maar ik wed dat een heleboel landverraders het een prettige manier vinden om geld bij elkaar te harken. Ik ken er een paar die het liefst vandaag nog een stel van die huisjes op hun terrein zouden laten plaatsen!

    Ik heb nog nooit zo’n achterlijk plan van die linkse landverraderlijke hemelfietsers gezien!
    OMG, we zijn ECHT VERLOREN!

    Like

  • elisah zegt:

   Tistochwat, wat erg voor die mensen, dat er nog niet eens een caravan op het eigen terrein mag staan voor ze.
   Ik kreeg ooit iemand van de gemeente aan de poort, ze hadden op luchtfoto’s gezien dat we een bouwwerk in de tuin hadden… Die man weigerde weg te gaan zonder de tuin gezien te hebben. We hadden ooit een houten prieeltje, van de bouwmarkt, in de tuin gezet en dat ding was allang kapot gewaaid in de herfst, maar dat moest ik toch bewijzen. Ik was echt flabbergasted. Nu worden al die krankzinnige kleinzielige regeltjes ineens over boord gegooid, voor wildvreemden kan zomaar alles.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ elisah 12 maart 2016 om 14:25

    Nee, die stacaravan stond op mijn terrein. Het is hier één grote wildernis geworden en niemand die het ding kon zien staan, maar ja, zoals ik altijd zeg: Befehl ist Befehl en niets is zo leuk als ‘burgertje pesten’ en hem financieel uitkleden.
    Wij wonen hier vrij rustig maar er is altijd de dreiging dat ze je huis onder je kont vandaan verkopen. Als ik ergens in een flatje zou worden gestopt in een drukke omgeving, maak ik er een eind aan omdat ik super overgevoelig ben voor geluid (een kwelling) en niet tegen drukte aan mijn ogen kan (paniekaanval, gedesoriënteerd raken).
    Dan ben ik liever dood.
    Vaak voel ik me schuldig omdat ik op een mooie lokatie woon, als ik lees hoe velen van jullie wonen en dan nóg de moed hebben om door te gaan…

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Als ik deze reacties lees ben ik toch ZO ontzettend blij dat ik uit dat 100% communistische Nederland vertrokken ben!
   Wat ’n ongelofelijke nazi-ambtenarij is dat daar!
   Als je in het buitenland woont wordt de waanzin in NL steeds duidelijker!!!
   In Nederland ‘moet het zogenaamd kunnen’ maar er is niets mogelijk zonder dat de overheid het toelaat. Wat ben ik blij dat het hier in België (bij die domme Belgen weet je wel…) gewoon allemaal wel mag en kan!

   Like

   • delamontagne zegt:

    Niet erg aardig wat U daar schrijft, maar……………ja ik denk er ook zo,n beetje over.
    Al die “bedisselarij”, al die onozele regeltjes.
    En dan komt er iets voor de asieligers, geen regel meer nodig.
    Ik hoorde van kennissen in de jaren 90 dat allochtonen die toen “iets” wilden beginnen [ een bedrijf, een winkel etc ] niet de papieren hoefden te hebben, die autochtone NL-ers wel moesten kunnen overleggen.
    Een beetje meer “souplesse………..souplisse……! zou geen kwaad kunnen.!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    delamontagne. Ik schreef dit niet zo maar. Het is 100% zo. Ik weet er alles van want ik ben Nederlander en heb 70 jaren in dat communistische heiloord geleden onder die volstrekt waanzinnige ambtenarij.
    Wat ’n verademing als je dan in België woont.
    Ben het met u eens dat dat helemaal niet aardig klinkt… maar zo was het ook niet bedoeld. De waarheid is vaak pijnlijk. Jammer dan.
    Het gaat mij namelijk om de realiteit en die is in en intriest in dat NL!
    Jammer dat ons volk dat zo ver heeft laten komen.

    Like

 8. delamontagne zegt:

  Zijn de achtertuinen in NL de afgelopen jaren ineens zo groot geworden ?
  Onze tuin in NL [ rijtjeshuis uit jaren 60 ] was iets van 5 x 10 meter.
  Maar je mocht er nog niet een afdakje of dergelijke maken.
  Nu zou ik wel van die asieligers kunnen onderbrengen in de nooit meer gebruikte stallen, maar dan hebben ze geen “comfort” en dat kun je die mensen ook niet aandoen.!

  Like

 9. Cathja zegt:

  @ Tistochwat op 12/3 om 13:22

  Ik wil graag even reageren op wat u schrijft over het op eigen erf laten wonen van ouders. Het is me niet bekend of het een landelijk beleid is, maar voor zover mij bekend mag er wel een tijdelijke voorziening geplaatst worden op het erf van de kinderen.
  Stel: u wilt graag de zorg van uw ouders op u nemen, geheel of gedeeltelijk, of u wilt graag dat ze ‘onder handbereik zijn’, dan is het mogelijk een aanvraag in te dienen voor het plaatsen van een woon-unit. Omdat dit een tijdelijke voorziening betreft (tijdelijk kan dus gerust 10 jaar zijn, om maar iets te noemen), werken de meeste gemeenten hieraan mee.
  Het is mij niet bekend wat de financiële consequenties hiervan zijn, maar misschien is het raadzaam om eens informatie in te winnen in uw woonplaats?

  Misschien zijn uw ouders volledig afhankelijk van zorg en kunt u hen dat niet geven, dan is zo’n woon-unit uiteraard geen optie. Maar in de streek van het land waar ik woon wordt deze mogelijkheid regelmatig toegepast. Zijn de ouders overleden, dan wordt de unit weer verwijderd, en vervalt de tijdelijke vergunning.

  Misschien het overwegen waard?

  Like

  • delamontagne zegt:

   Familie van mijn vrouw in Brabant hadden een oude boerderij gekocht en wilden de ouders in een gedeelte laten wonen. Moest dan gesplitst worden [ apart meters water/elec etc.] .
   Je wilt niet weten hoeveel moeilijkheden dit meebracht en dan van die onbenullige dingetjes, regel = regel.
   Nu er voor de “asieligers” dingen geregeld moeten worden kan blijkbaar alles………..
   Voor NL-ers zijn er teveel regels.
   Ze zouden zelfs nog willen bepalen hoe je in je kist gelegd dient te worden.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 12 maart 2016 om 14:11

   Helaas komen mijn ouders hiervoor niet meer in aanmerking.
   Zij hebben zeer zware zorg nodig, die ik hun niet kan bieden en dat doet me ontzettend veel pijn. Mijn moeder is er heel erg slecht aan toe, het arme mensje is zwaar dementerend en één hoopje ellende. Eigenlijk heeft ze elke seconde van de dag en de nacht toezicht nodig, maar ja, de ‘bezuinigingen’ hè?

   HAD ik maar heel veel geld, dan zou ik hen plaatsen in een super de luxe privé zorginstelling ergens in een bos…

   EN DAN ZEGGEN IDIOTEN NOG DAT GELD NIET GELUKKIG MAAKT! LAAT ME NIET LACHEN! MET HEEL VEEL GELD ZOU IK VEEL VERDRIET EN ZORGEN KUNNEN AFKOPEN!

   Voor mijn moeder komt dit alles echter te laat; ze beseft niets meer en voelt alleen maar veel pijn. Mijn hart is in duizend stukken gebroken.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Ik bedoel met “mijn moeder beseft niets meer” dat ze nergens meer van kan genieten; niet meer van de vogeltjes buiten, niet meer van een bos bloemen, niet meer van eten, enz….
    Er is een speciaal bed voor haar gehuurd waarop ze niet lekker ligt. Ook dat nog.
    Had ik maar geld voor een zeer comfortabel bed voor haar, want de tijd nadert dat ze daar niet meer uit komt…

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Tistochwat om 15:52

    Ik lees dat uw ouders niet meer zonder zeer intensieve zorg kunnen. Nee, dan is een unit op uw eigen grond geen oplossing. U zou deze zorg (dag en nacht) niet vol kunnen houden.
    Uit alles wat u schrijft lees ik de diepe liefde voor uw ouders, maar ook het grote verdriet dat u eigenlijk niet voor hen kunt doen wat u zo graag zou willen doen, namelijk het állerbeste voor hen zoeken…!

    Was IK maar vermogend; ik zou u graag willen bijstaan! Dat meen ik oprecht. Wat is er mooier dan je naaste te helpen?
    Maar ook wij zijn hele gewone mensen, die niet hoeven te klagen, maar alleen in staat zijn kleinschalige projecten te steunen.

    In uw reactie op @ elisah schrijft u dat u op een mooie en rustige locatie woont, en dat dit prettig is vanwege uw hooggevoeligheid.
    Deels herken ik me in uw woorden. Ook ik ben hooggevoelig, en kan erg slecht tegen harde geluiden, rusteloze mensen, veel beweging voor mijn ogen, etc. Toch wonen wij in een rijtjeshuis, in een woonerf. Gelukkig hebben we een hele nette buurt, waar rekening met elkaar gehouden wordt.
    Nóg wel….

    Ik wil u van harte heel veel sterkte toewensen, voor nu en voor de komende tijd. Als je ouders zichtbaar lijden, is veel LIEFDE het beste wat je hen nog kunt geven, ook al beseft uw moeder niet meer wat er in de wereld om haar heen gebeurt. Hopelijk doet een arm om haar heen haar toch goed!

    Een hartelijke groet,
    Cathja.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 12 maart 2016 om 17:54

    Dank u voor uw begrip en medeleven, Cathja.
    Ik zou ook graag mensen willen helpen die geldzorgen hebben en die op een plaats wonen waar zij ongelukkig zijn, zoals diverse mensen hier op de site van de heer Bron.
    Als ik schatrijk zou zijn, kocht ik voor al die mensen een huis in de stilte (voor zover die nog is te vinden, want de wereld wordt steeds lawaaieriger) en ik zou hun geldproblemen oplossen, ik zou bij elk verzorgingstehuis een parkachtige tuin laten aanleggen en ik zou heel veel geld besteden aan het bestrijden van dierenmishandeling.
    Om maar eens een paar voorbeelden te noemen.

    Ik zou mijn vermogen niet oppotten zoals die zogenaamd ‘christelijke’, gierige, egoïstische, gewetenloze, genotzuchtige, materialistische, ongelooflijk hebberige, ‘koninklijke’ familie hier, die ondanks haar enorme ‘eigen’ vermogen, het schaamteloze lef heeft om zich door de belastingslaven te laten onderhouden. En dan geen genoegen nemen met een bescheiden ‘levensonderhoud’, nee, het moet allemaal super de super de luxe zijn!
    Zou Máxima ‘haar’ tuin van 4.000.000,00 euro al hebben? Die daarna op onze kosten moet worden onderhouden?
    Dat die lui gelukkig kunnen zijn en kunnen genieten terwijl ze weten dat er heel veel mensen zijn die een slecht leven hebben?

    Ik kan geen seconde blij zijn omdat mijn ouders lijden en omdat ik hen niet kan helpen.
    Ik kan niet gelukkig zijn als ik hetgeen ik heb, niet kan delen met mensen die me dierbaar zijn, zoals mijn vader en moeder…
    Dat kan ik ook niet zijn als een dier slecht wordt behandeld.

    Het leven is heel zwaar voor iemand die het prototype is van een HSP, want je trekt je van alles aan en je kunt je er niet overheen zetten.

    Wat een emotioneel onderwerp is dit artikel eigenlijk geworden…

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Dat klopt, Tistochwat, geld maakt niet gelukkig. Maar armoe ook niet. En als het erop aan komt ben ik liever ongelukkig mèt geld dan zonder.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Voor de MOSLIMINVASIE wordt ALLES mogelijk gemaakt. Met de dag moet ik meer kotsen, van dat vuile zooitje in Den Haag, minus de PVV. Vuile, smerige landverraders, van “links tot zogenaamd rechts”.

  Like

 11. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  @ Tistochwat zegt:
  12 maart 2016 om 13:22:

  “Maar alle gekheid op een stokje: %^$!#$%^%$#!#$
  Ik mocht hier niet eens een stacaravan op mijn terrein laten staan (DIE MOEST WEG!) om een vriend en diens vrouw te helpen. Zij wonen namelijk in een vreselijk lawaaierige woonwijk, waardoor die man zijn leven niet meer ziet zitten. Als die stacaravan had mogen blijven staan, hadden die mensen hier regelmatig tot rust kunnen komen!”

  Dan zijn dat in feite toch ook vluchtelingen waarvoor een uitzondering gemaakt zou/had kunnen worden?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ I.K. Bennurklaarmee 12 maart 2016 om 17:23

   Tja, dat zijn ‘maar’ blanke Nederlanders hè, en niet eens mohammedanen, dus die tellen niet mee. Die moeten alleen maar belasting betalen voor de ‘echte’ ‘vluchteling’!

   Like

 12. Tistochwat zegt:

  http://www.ad.nl/ad/nl/31848/Amersfoort/article/detail/4254933/2016/03/02/Asielhuisje-in-achtertuin.dhtml

  [quote] Maar het kan zeker. De huur van 400 euro per maand is ook op te brengen voor statushouders. Het is een vorm van betaalbare kleinschalige opvang, midden in de samenleving, waar we volgens mij naar toe willen [/quote]

  “Het kan zeker”, blaat de gek!
  “Waar we volgens hem naar toe willen”, voegt de gek eraan toe!

  KRANKZINNIGE DWAAS, HOE KUNNEN WIJ DAT NU BLIJVEN OPBRENGEN VAN ONS BELASTINGGELD?! DENK JE ER WELEENS OVER NA, HOE HET STRAKS ALLEMAAL MOET MET DE ZORG VOOR DE BEJAARDEN EN DE ZIEKEN?!
  JE KÚNT NIET HEEL AFRIKA EN HET MIDDEN OOSTEN TOT AAN HUN KIST VOLLEDIG AAN DE VREET HOUDEN ÉN DE EIGEN BEVOLKING EEN VEILIG EN ZORGELOOS LEVEN GEVEN!!!
  HET IS HET EEN OF HET ANDER!!!

  Vreselijk, ik blijf maar roepen in de woestijn…

  Like

 13. elisah zegt:

  Heeft uw moeder vanwege haar dementie geen recht op een plaats in een regulier verzorgingshuis?
  Dat zou jullie veel rust kunnen geven, als ze goed verzorgd zou worden. Ik weet hoe zwaar het kan zijn, ben zelf inmiddels al zo’n 20 jaar mantelzorg aan het geven.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ elisah 12 maart 2016 om 20:00

   Mijn moeder én mijn vader (die nog goed bij zijn verstand is) wonen in een verzorgingstehuis, maar vanwege de ‘bezuinigingen’ in de zorg is er uiteraard geen personeel om hen dag en nacht goed in de gaten te houden.

   Like

 14. Elena zegt:

  Goh…leuke schuurtjes zo te zien.
  Heb al zitten rekenen..wat het mij opbrengt met 10 van die hutjes op het terrein.

  Viel mij op als nadeel….ik zou die deur graag vervangen zien…daar een traliehekwerk voor in de plaats zetten..
  Ook mis ik het voederluikje…die mensen mogen toch wel gevoerd worden?
  Dan mogen zij 2 uurtjes per dag luchten…wel binnen de hekken blijven.
  Kinderen mogen mee komen…..mits aangelijnd.

  http://www.powned.tv/overpowned/aankondiging_studio_powned/2016/03/libelle_organiseert_eigen_bijl.html

  Like

 15. Republikein zegt:

  Zouden ze ook toeristenbelasting betalen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s