Islamkritiek bij de AfD in opmars!

Screenshot_9

Dr. Frauke Petry, de voorzitster van de AfD.

(Door: Thomas Böhm – Vertaling: E.J. Bron)

Net op tijd voor de drie deelstaatverkiezingen morgen, waarbij de AfD in de verkiezingscampagne alles op het spel zet en door het links-fascistoïde bolwerk, bestaande uit de politiek, de media, de vakbonden en de kerken, constant werd zwartgemaakt, is er goed nieuws voor de islamcritici en rationalisten in Duitsland. Dat dit nieuws uitgerekend door “Bild” werd gepubliceerd, maakt het alleen nog maar beter:

journalistenwatch

De Alternative für Deutschland (AfD) wil de besnijdenissen bij joodse en islamitische jongens in Duitsland laten verbieden – en wijst de minaret als “islamitisch heerschappij-symbool” net zo af als de gebedsoproep van de muezzin!

Deze eisen staan in het ontwerp AfD-partijprogramma dat in het bezit is van “Bild”. Het programma moet op 30 april door een landelijk partijcongres in Stuttgart worden aangenomen.

Daarin wijst de AfD de besnijdenis van het mannelijke kind “wegens zwaarwegende schendingen van de grondwet” af. Het argument van de rechts-populisten: de besnijdenis zou een schending van de mensenwaarde zijn en de fundamentele rechten op lichamelijke ongeschondenheid en zelfbeschikking van de betreffende kinderen!

Het eveneens voorziene verbod op minaretten en de roep van de muezzin motiveren de partijstrategen er in het partijprogramma mee dat deze “tegenstrijdig zouden zijn aan een tolerant naast elkaar van de religies, die christelijke kerken in de moderne tijd praktiseren.”

Bovendien dien volgens opvatting van de AfD het “slachten van dieren zonder verdoving” verboden te worden en moet de desbetreffende uitzonderingsregeling voor religiegemeenschappen in de wet op de dierenbescherming komen te vervallen . . .

www.bild.de

Allemaal noodzakelijke eisen, die door Merkel´s islam-overstroming zeer zeker nog belangrijker geworden zijn.

Dat “Bild” dit niet smaakt, zie je aan de bijpassende foto. Deze laat een affiche van een doorgestreepte moskee van Pro-NRW zien en uiteraard mag bij dit belangrijke onderwerp het attribuut “rechts-populistisch” niet ontbreken.

Maar dat maakt niet uit, “Bild”is immers zoals bekend al lang in handen van radicale islamieten. Maar de boodschap is aangekomen: in de AfD hebben de islamcritici, die zich daarvoor partijpolitiek al warm hebben gelopen in de burgerrechtenpartij “Die Freiheit”, kennelijk vaste voet gekregen. Inmiddels zullen er ongeveer 1000 voormalige leden van de enige islam-kritische partij in de AfD actief zijn en na de “politieke zelfmoord” van Bernd Lucke vermoedelijk ook niet meer van tevoren als “illegale asielzoekers” worden beschouwd.

Het is ook goed dat het voormalige leden van “Die Freiheit”, zoals Thomas Jung in Brandenburg en Uwe Junge in Rheinland-Pfalz, gelukt is belangrijke posten te bezetten. Het is alleen jammer dat er nog steeds deelstaatafdelingen zijn, zoals die van Poggenburg in Sachsen-Anhalt, die islamcritici blijven mijden als de pest.

Maar hoe dan ook, ik kan als oprichtingslid van “Die Freiheit” morgen met een gerust hart mijn kruisje op de juiste plaats zetten.

Bron:
http://journalistenwatch.com
Door: Thomas Böhm

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Islamkritiek. Bookmark de permalink .

11 reacties op Islamkritiek bij de AfD in opmars!

 1. Morgen zullen we het zien wat uitslag zal zijn. Ben zeer benieuwd. Ik hoop op begin van een verovering van heel duitsland als er landelijke verkiezingen komen. Na Pegida nu een politieke rechtse partij, en dat op mijn eigen geboorte dag dit is een prachtig kado!

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Goed zo, ze worden wakker en ze pogen ook anderen wakker te maken.
  Als politieke partijen (in opkomst) zich afzetten tegen de wegkijkers dan kan er serieus actie gevoerd worden tegen de verderfelijke groei van de islam in Duitsland en in Europa.
  Laten we dit heel nauwkeuring op de voet volgen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Prima club! Waar kan ik lid worden????

  Like

 4. Sjaak zegt:

  “Die Großen hören auf zu herrschen, wenn die Kleinen aufhören zu kriechen.”
  (Friedrich Schiller)

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. Jan zegt:

  Voorbeeld van gedrag van infantiel links volk als het met iets niet eens is. Hier Amerika bij een pro-wapen demonstratie:

  USA: ‘More boobs less guns’
  http://www.liveleak.com/view?i=226_1457741890

  Like

 7. iemand zegt:

  Het genitaal mutileren van een kind omdat een of andere sinterklaas dat schijnt te willen is simpelweg een misdaad tegen de menselijkheid.

  Je mag je kind niet slaan. Het is wettelijk verboden om een ander te mishandelen. Een ander mishandelen die aan je zorg is toevertrouwd is NOG erger. NOG erger word het, als je je kind niet slaat, maar met een MES bewerkt. NOG erger is het, als je met dat mes delen van je kind gaat (of laat) AFSNIJDEN.

  ‘hallo! ik hoor een stem in mijn hoofd die mij beveelt om een VINGER, een OOGLID, eer OOR, een VOORHUID van mijn kind af te snijden, anders kom ik niet in de HEMEL, zegt die stem’.

  Het levende delen af (laten) snijden van een kind zonder enige medische noodzaak is een van de ALLERgrootste misdaden die een mens kan plegen.

  In een voorhuid zitten net zoveel zenuwuiteinden als in je vingertoppen! Als in je lippen! Je snijd je kind toch ook niet de LIPPEN af. Men ontneemt het kind (een zeer groot deel van ) het gevoel in de penis, normaal seks hebben is er niet meer bij, wat het psychologische effect op een kind is als het ‘feestelijk’ door de familie van de voorhuid word berooft laat ik in het midden, maar ik vermoed sterk dat er GROTE problemen uit voortkomen: geen vertrouwen in je medemens, laat staan familie meer, geen prettig seksleven meer, frustratie en wantrouwen wieren telig bij besnedenen, wat zich weer uit in een falend leven, lees criminaliteit.

  Jongens in wiens pik is gesneden zonder medische noodzaak zijn letterlijk VERKNIPT.

  Like

 8. Harry zegt:

  Goed begin , maar rijkelijk laat .
  Maar verontrustend ook dat er echter zo’n 85% van de Duitsers er kennelijk nog geen donder van snapt .
  Net als bij ons , al is Geert al jarenlang bezig ons wakker te rossen , het groeit onvoorstelbaar langzaam .
  Zo langzaam dat mij wel eens het bange vermoeden bekruipt , dat het te traag gaat en dat we de wedloop verliezen .

  En dan die labbekakstemmers van de VVD , die eindelijk de moed hadden om afstand van die leugenaarsbende van Rutte te doen : zodra Zijlstra een paar PVV standpunten verkondigt , rennen ze meteen weer terug .
  Onnozelaars !
  Zijn ze nou echt zo stom om te denken dat het licht daar aangegaan is ?
  Het enige wat ze doen bij de VVD is een twee sporenbeleid voeren .
  En het is maar de vraag welke lijn ze na de verkiezingen gaan volgen .
  De leugen dat iedereen 1000 euro cadeau zou krijgen werkt niet nog een keer , dit is de huidige truc die ze verzonnen hebben . En er zal nog wel meer onzin verzonnen worden om de weglopers terug te lokken .
  De VVD is een verloren partij , voorlopig .

  Zien hoe de Duitsers dat op gaan lossen .
  Ze hebben in ieder geval , net als wij met Wilders , wel een prima aanvoerder van de partij .
  Ik wens beiden een enorm succes toe !

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Misschien zijn de reacties van de linkse “islam-liefhebbers” op de islamkritiek ook erg te noemen omdat ze niet eens aangeven wat zij daar eigenlijk precies mee bedoelde. Maar zij hebben dan ook vast geen vrouwelijke familieleden die zich als Roodkapje verkleden, op weg naar oma gaan en daar opgewacht worden door, als grootmoeders verklede, aanranders of kinderverkrachters!
  En mochten zij, en degenen hier op E.J. Bron, die mijn reacties niet altijd even goed begrijpen, eventueel niet weten hoe ik meer vergelijkingen met bepaalde sprookjes leg als het om deze wereld gaat wat opvoeden of aanranden betreft dan kunnen ze misschien desnoods het artikel op E.J. Bron lezen ‘Het kan zo simpel zijn’ waar artikelen in staan die vast heel komisch zijn om te lezen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s