UvA zwicht voor millennial-gedram: vijf “stilteruimtes”

Screenshot_13
(Door: Annabel Nanninga)

Want ja, je komt op school om te bidden

Wie in de millennial safe space, wat ooit de Universiteit van Amsterdam was, eens lekker een potje wil bidden, kan vanaf 1 april terecht in één van de maar liefst vijf stilteruimtes die de kapot-gepolicorde onderwijsinstelling gaat inrichten.

Gezien de datum houden wij enige hoop dat het een grapje betreft en dat het bestuur van de UvA op de Grote Dag geen stilteruimtes, maar discussiezalen en debatpodia zal openen, onder het jennen van “1 april, in het debat is het nooit stil! En o ja, kikker. In je bil.” Maar ja, humor en linkse universiteiten, wij steken ons hand er niet voor in het vuur.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

12 reacties op UvA zwicht voor millennial-gedram: vijf “stilteruimtes”

 1. Driek zegt:

  Ik kan helaas dit interessante artikel van Annabel Nanninga niet volledig lezen, want er zit weer zo’n grote rot advertentie overheen, die ik niet weg krijg. Zo langzamerhand moet ik op internet mij een weg banen door de advertenties.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Alstublieft!:

   UvA zwicht voor millennialgedram: vijf stilteruimtes
   Want ja, je komt op school om te bidden
   11-03-2016, 11:04 Tags: millennials, stilteruimte, universiteit van amsterdam
   Wie in de millennial safe space wat ooit de Universiteit van Amsterdam was, eens lekker een potje wil bidden, kan vanaf 1 april terecht in één van de maar liefst vijf stilteruimtes die de kapotgepolicorde onderwijsinstelling gaat inrichten.

   Gezien de datum houden wij enige hoop dat het een grapje betreft en dat het bestuur van de UvA op de Grote Dag geen stilteruimtes, maar discussiezalen en debatpodia zal openen, onder het jennen van “1 april, in het debat is het nooit stil! En oja, kikker. In je bil.” Maarja, humor en linkse universiteiten, wij steken ons hand er niet voor in het vuur.

   Is dat erg dan, stilteruimtes aan een seculiere universiteit? Ja, dat is erg. Want het zijn gebedsruimtes, ‘stilteruimte’ is een frame, een eufemisme om het tornen aan principes pijnlozer te laten verlopen. Een instituut van kennis en wetenschap dat buigt voor de terreur van vernielzuchtige (zes ton) bezetters teneinde het babbelen met Opperwezens te faciliteren, sja. Ook niet erg respectvol voor mensen die bewust een seculiere universiteit hebben uitgezocht, maargoed, dat soort belangen hoef je in de policorbubbel dan weer géén rekening mee te houden, heel gek.

   Enfin, heel fijn dat deze verworvenheid nu een feit lijkt te gaan worden, stilte is echt het beste dat de academie kan gebruiken op dit moment. Stilte, en respect voor religie. Want kennis, rumoer, debat, felle discussie, ratio boven respect, dat is maar kwetsend voor de gepamperde bellenblaasgeneratie.

   Like

  • BertG. zegt:

   Driek, als je dit op je pc zet bij je browser (waar je mee internet bekijkt), dan heb je nooit meer last van reclame. Een verademing gewoon aan rust.
   https://adblockplus.org/nl/

   Like

 2. Seculier of niet, in dit geval hoeft het bepaald geen verbazing te wekken:
  De UvA is namelijk die van die Amnesty-avond met Elforkani, voor wie het zich herinneren kan: Bij welke gelegenheid Roelf-Jan Wentholt nog door zo’n studenten-muts kreeg toegevoegd: “Wat doet U onaardig, Mijnheer, je zou er bijna moslima van worden….”
  Voor letterlijk alles en iedereen blijven openstaan, dat is kennelijk het devies op de UvA.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Bas zegt:

  Bidden prima, in eigen tijd en na vijf uur middags ! Kennelijk neemt UvA een voorschotje op de 1 april grap.. Haha.

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Zeker nog zwaar gesubsidieerd ook?

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Deze Universiteit, is compleet overgenomen door LINKS en door D66 adepten. Zum kotzen!

  Like

 6. Jade zegt:

  Slechts 5 stilteruimtes? Toe maar…
  Komen er ook nog ruimtes waar ze geiten kunnen
  misbruiken in geval van sexuele noodgevallen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s