6-jarige verkracht in asielcentrum

Screenshot_26

(Door: “rommel”)

Zweden – Deze avond is een 19-jarige “asielzoeker” aangehouden in een asielaccommodatie in Västernorrland voor verkrachting van een 6-jarige jongen.

Fenixx

Het asielcentrum wordt niet beheert door de gemeente maar door een van deze nouveau riche asiel-entrepreneurs in Zweden. De verkrachting is volgens de politie volledig met anale penetratie uitgevoerd. Een zesjarig jongetje! Verdomme!

De 19-jarige en de verkrachte 6-jarige met zijn familie komen uit hetzelfde land en zijn naar verluid bekend met elkaar. Uit wel land wordt niet vermeld, daar moeten we naar raden.

www.aftonbladet.se

Bron:
http://fenixx.org

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zweden. Bookmark de permalink .

14 reacties op 6-jarige verkracht in asielcentrum

 1. jungleelephant zegt:

  Als ik de moeder/vader van het jongetje was had ik hem gelijk lek gestoken!

  Like

  • Moslim-ouders? Laat me niet lachen! Als het slachtoffertje een meisje was geweest, hadden ze nog gejammerd om het verlies van haar ‘marktwaarde,’ dus waar ze in dit geval nog precies om kunnen jammeren…..eh……kan ik niet meteen met zekerheid zeggen.
   Hoe dan ook: Het is maar een k i n d , weet je wel; een werktuigje……

   Like

   • Mirjam zegt:

    Dan hadden ze haar misschien zelfs gestenigd, omdat ze het ‘uitgelokt’ zou hebben. De beesten zijn duivels, en niets anders.

    Like

 2. rakkertje zegt:

  Die 19-jarige levend villen en dan pekelen.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Tja, die 19 jarige jongeman had kennelijk hoge nood en geen geit; wat moet je dan?
  Als hij al voor de rechter komt (dit soort daden zijn in de moslimwereld gebruikelijk) denk ik niet dat hij straf krijgt of uitgezet wordt.

  Like

 4. Hendrik zegt:

  Ik ben ervoor om een bepaald ledemaat te verwijderen bij het 19 jarige zwijn

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Hobby der moslims, ze steken hun leuter in elk gat! Geit, ezel, kind, maakt niet uit, de pedo profeet heeft dat allemaal goedgekeurd.

  Like

 6. ildiko zegt:

  deze barbaren horen achter de kamelenpoep ! wanneer wordt daar alles weer schoongeveegd?

  Like

 7. Rien Quist zegt:

  ophangen en laten verdrogen!

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Waarom vinden wij dat zo schokkend? Pedofilie is een islamitische hobby zoals kannibalisme https://www.youtube.com/watch?v=mYm19L1PLjA, geitenneukerij en slapen met dode vrouwen http://www.maroc.nl/forums/wie-schrijft-die-blijft/329468-marokkaanse-fatwa-sex-doden-halal-4.html
  In iedere werelddeel heersen anderen cultuurgebruiken en andere zeden. Deze zaken zijn in de islamitische wereld doodnormaal. We niet normaal is, zijn de ABJECTE EU en gewetenloze en zelfs gevaarlijke Europese leiders die massa’s van deze soort mensen hierheen met OPZET naar binnen laten. Zij spreken over verdragen die voor 65 jaar zijn getekend en tegenwoordig net zoveel actualiteit hebben als de verdragen die tijdens het Congres van Wenen (1815) of het Verdrag van Versailles (1919); Maar ZORGEN ER WEL VOOR DAT HUN EIGEN VOLK EN EIGEN LAND IN IMMENS GEVAAR WORDEN GEBRACHT. De katholieken geloven in de Heilige drie eenheid : de vader, de zoon en de Heilige geest . De politieke smeerlappen anno nu hebben ook zo’n Heilige drie eenheid: ISLAM, EU EN CULTUREEL MARXISME (waar politiek-correcte multiculturalisme is ondergebracht)….WIJ HOREN ER ECHTER NIET BIJ!…Voor onze politieke leiders zijn wij niet belangrijk of niet belangrijk genoeg.

  Like

 9. N.E. Derlander zegt:

  Gelukkig is het maar een incident en heeft het niets met de islam te maken, toch Gutmenschen?

  Ik heb kleinkinderen van die leeftijd en wordt briezend als ik dit soort nieuws lees.

  Like

 10. meest al ius het een paki uit pakistan daar zijn ze nog al gek met jongetjes beuken,een nacionale hobby zo gezegd.De stomme zweden hebbebn de gore moed niet om namen te noemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s