Berlijn: € 4,3 miljoen schade door “vluchtelingen” in twee sporthallen

Screenshot_25

(Door: “Sehmann” – Vertaling: E.J. Bron)

De schade in de beide sporthallen van de sportbond van de deelstaat in Berlin-Charlottenburg door de noodopvang van “vluchtelingen” is veel groter dan tot nu toe werd aangenomen. Volgens berekeningen van een daartoe door de sportbond aangewezen architect bedragen de kosten ongeveer € 4,3 miljoen, aldus de “Tagesspiegel”. Vermoedelijk zijn ze echter nog hoger. De totale omvang van de schade kan men vermoedelijk pas vaststellen wanneer alle grenzeloos dankbare “vluchtelingen” uit de sporthallen zijn vertrokken.

Netzplanet

€ 4,3 miljoen voor twee sporthallen? Hoeveel sporthallen zijn er wel niet bezet in Duitsland, hoeveel zal dat kosten? En hoe lukt het binnen een jaar om zoveel schade aan te richten? Is volledige verzorging dan niet voldoende? Er vallen bommen, er zijn geen hordes moordenaars en ook geen IS-Neanderthalers die iemand willen bekeren. Als er een keer een raam sneuvelt tijdens een potje voetbal of een veldbed als daarop een kind verwekt wordt, is dat begrijpelijk. Ook wel eens een kapot kopje of met veel tolerantie nog een kapotte deur die ingetrapt wordt als men niet onmiddellijk zijn zin krijgt. Allemaal heel overzichtelijke dingen, die zeker geen € 4,3 miljoen kosten.

Maar voor zoiets is er vast en zeker geld, dat wordt allemaal vast en zeker gerepareerd. Uiteraard alleen maar om opnieuw illegalen in te kwartieren, niet om bijvoorbeeld weer school- en vrije tijd sport aan te bieden. Huichelaars, die hun tweede woning aan illegalen verhuren en dat via de sociale dienst afrekenen en zichzelf zodoende kunnen verrijken, krijgen (terecht) slechts een deel van de renovatiekosten terug, maar hier wordt vast en zeker alles graag betaald. Geld voor zwembaden, alternatieve aanbiedingen voor kinderen en jongeren op grond van bezette sporthallen is er vanwege bezuinigingsmaatregelen niet en de Rigaer Straße in Berlijn kan ook gewoon vrolijk doorgaan met het in de brand steken van auto´s en het bekogelen van politieagenten met stenen.

Hoe is het mogelijk dat “mensen in nood” een dak boven het hoofd wordt aangeboden, inclusief gratis gezondheidszorg, drie warme maaltijden per dag, dekens, tenten, kleding, toiletartikelen, smartphones, Wi-Fi en zelfs zakgeld en dan kan men na nog niet eens een jaar alles gaan renoveren? Ziet de grenzeloze dankbaarheid en de wil tot integratie er zo uit? Of is het gewoon de respectloosheid tegenover het eigendom van anderen, de frustratie dat er geen huis met een auto en vliegtickets voor de rest van de familie is?

Kent men in de “islamitische” cultuur niet het verschil tussen mijn en dijn? Als je op “Journalistenwatch” de lijst van de schande en de drastisch gestegen aantallen inbraken bekijkt en dan naar de vervuilde eerste opvangcentra, de tentenkampen en de hordes schoonmakers die deze schoonhouden, blijkbaar niet. En als je een artikel over twee sporthallen leest die door een architect beoordeeld moeten worden, dan kun je rustig stellen dat de zogenaamde “vluchtelingen” geen enkel respect voor het eigendom hebben dat illegaal in beslag werd genomen en waardoor kinderen, jongeren en volwassenen een andere invulling moeten geven aan hun vrije tijd. Misschien vindt dit wel met voorbedachten rade plaats door de verblinde goedmenschen: als deze mensen niet meer kunnen sporten, dan kunnen ze immers vrijwillig voor de Steentijd-hordes en economische illegalen en andere Europa-toeristen zorgen, wellicht enkele klap-apen en vrijwillige integratiehulp idioten meer.

En zo snel zullen ze ook niet kunnen terugkeren in de sporthallen. Bij een schade van € 4,3 miljoen, en waarschijnlijk nog hoger, kun je er van uitgaan dat het hier om meer gaat dan alleen een ingegooide ruit of een verstopte wastafel. Hier zal het gaan om elementaire veiligheids- en bouwtechnische zaken, respectievelijk om een volledige sanering.

Hier is sprake van slechts twee sporthallen. Hoe zullen al die bezette hotels, kastelen, bureaugebouwen enz. eruit zien respectievelijk wie zal de aangerichte schade door de bendes illegale familieclans van de stam van de Vandalen betalen?

Maar de belasting betalende burger is nog steeds niet helemaal kaalgeplukt. Minister van Financiën Schäuble bedenkt vast en zeker wel weer iets: benzine dient immers al duurder te worden. Van de kant van onze volksbeslissers/volksverraders bestaan er merkwaardig genoeg altijd mogelijkheden hoe men iets tegen het volk kan doen, echter helaas niets wat men voor het volk kan doen.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Sehmann”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Berlijn: € 4,3 miljoen schade door “vluchtelingen” in twee sporthallen

 1. jungleelephant zegt:

  “vluchtelingen”zijn gespeend van iedere vorm van ook maar het kleinste beetje fatsoen!Dus!

  Like

 2. carthago zegt:

  Elk probleem in Duitsland wordt met geld afgekocht. Er zijn daar geen problemen, er is immers geld zat. Zelfs oorlog en vernietiging kun je met geld oplossen, je betaalt gewoon je vijand, oneindig door.De Duitser ziet het nog steeds als boetegeld, terecht, dus die endlosung deutschlands geht weiter. Het probleem bij ons wordt dat straks het enorme Duitse kokosnoten en kalifaatrattenleger hier gaat binnen vallen als daar de boel uitgeknaagd is, dan heb je aan de huidige voorraad rattengif niet meer genoeg.Peppi samson en HET kokki rutte hebben dan reeds hun baantje als gecastreerde eunuchen bij de nazi erdogan natuurlijk al veilig gesteld.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   We moeten Duitsland hier scheiden in Oost-Duisland en ’n West-Duitsland.
   Het gedrag, alles met geld op te lossen, is kenmerkend voor alle welvarende westerse landen dus ook voor West-Duitsland maar absoluut niet voor de Oost-Duitser!…

   Bovendien is de West-Duitser, die gedisciplineerd is in zijn manier van handelen en denken, gebrainwasht en opgezadeld met een schuldcomplex.
   Dit impliceert dat hij, in een situatie die een beroep doet op dat schuldcomplex, meer tijd nodig zal hebben om op ’n zelfde manier van handelen over te schakelen als de
   Oost-Duitser die geen enkele last heeft van dat schuldcomplex, en ook ’n totaal ander keven heeft gehad.
   Dit vergeten de meeste mensen

   Like

  • Die lange hoef niet eens ge castreerd te worden denk ik zo.

   Like

 3. Avidia zegt:

  Onbegrijpelijk dat deze z.g. vluchtelingen overal maar worden opgenomen en verzorgd en als dank alles in chaos achterlaten. Moet je nagaan als ze ergens gaan wonen hoe zo’n buurt achteruit gaat. Trouwens ik snap echt niet waarom al dat volk toegelaten wordt, vluchtelingen zijn het niet, het zijn gelukzoekers, die van alles eisen en krijgen en alles kapot maken en vervuilen, ba!!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Avidia: 01.37. uur. Avidia deze “vluchtelingen”, worden toegelaten, door de marionetten van de politieke partijen. En dat gebeurt bewust! De politici worden aangestuurd, door de RODEN der EUSSR, de BILDERBERGBENDE, de NWO en de ILLUMINATI, alsook de geldplutocratie van met name, SOROS en Goldman Sachs.

   Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Ach ja, dat plan om de autobrandstof prijzen te verhogen om de asielparasieten te verzorgen…
  Waarom de automobilist voor die kosten op laten draaien en niet de fietsende goedmens die ze zo graag wil?
  Tja, € 4,3 miljoen schade; hebben ze de gouden wandbedekking van de muren gekrabd?

  Like

  • BertG. zegt:

   Waarom sowieso de belasting betaler/ autobezitter ervoor op moet draaien zal ik wel nooit begrijpen.
   Maar ga nou geen belastingen er bij bedenken.
   En dan nog wel 1tje voor de fiets waar ik toevallig op rond rijd.
   Er zijn toch echt mensen die geen auto hebben.

   Like

 5. Cathja zegt:

  Zo ontstaat er afkeer van alles wat zich ‘vluchteling’ noemt. Het onderscheid vervaagt (als er al van onderscheid gesproken kan worden) tussen de ‘goeden’ en de ‘kwaden’. Niet normaal, als je je gastland met zúlke schadebedragen opzadelt. Hiervoor is GEEN ENKEL EXCUUS te bedenken.
  Niks oorlogstrauma, of wat voor onzin dan ook. Ze hebben zich misdragen op een ergerlijke manier. Uitzetting van al die jonge gasten zou een verademing voor Duitsland, én voor heel Europa betekenen!

  Gisteren zag ik in een TV-reportage een Syrisch gezin in de stad Aleppo. Alles lag daar in de vernieling. Mensen die er nog waren zochten elkaar op en woonden in panden die nog overeind stonden. Op de vraag van een journalist of zij ook wilden vluchten, zei een jongen van een jaar of 12, 13: “wij blijven hier. Wie moeten er anders het land helpen verdedigen als we allemaal vluchten?”. Deze uitspraak ontroerde me echt. Die jongen had net zijn vader verloren. Hij, zijn moeder, en nog een paar jongere kinderen bleven achter. En dan zulke uitspraken! Ik kreeg echt respect voor deze jongen! Wat een verschil met al die klaplopers die nu in Europa zitten, terwijl ZIJ de leeftijd hebben om voor hun land te vechten! Maar zij die gevlucht zijn komen ons frustreren, treiteren en financieel uitkleden! Schaamteloos volk! Parasieten, waarvan we ons moeten ontdoen.
  Massale deportatie, NU!
  Ga voor je land vechten, en neem die jonge jongen als voorbeeld!

  Like

  • Inderdaad Cathja die uitspraak van dat jochie trof mij óók direct in mijn hard en hij heeft het grootste gelijk van de wereld en toonde met deze uitspraak aan dat de jonge Syriërs lafbekken zijn met genoeg geld om de mensensmokkelaars te betalen en hier in Europa een luizenleventje te gaan leiden en vooral het criminele pad opgaan ondanks de zalvende woorden van de randdebiele politici die deze chaos in Europa bewust veroorzaakt hebben…

   Like

  • Mirjam zegt:

   Ja Cathja, ik heb dat ook gezien en had echt medelijden met die jongen, ik moest ervan huilen. Zo volwassen uitspraken van een kind dat geen kind kan zijn. Het is ook echt zo: het tuig wat hier nu zit (en daar bedoel ik hoofdzakelijk de gelukzoekers, verkrachters, misdadigers etc, mee) dat hoort hier niet. Die jongen had veel meer recht om hier te komen en dan werd hij ook geholpen. Dit kind blijft daar alleen en neemt een verantwoording op zich, die hij eigenlijk niet zou behoeven te dragen, maar dit toont karakter, goedheid en inzicht. En dit staat los van het feit of hij überhaupt het geld heeft om hiernaartoe te komen of niet, want al heeft hij dat niet, dan spreekt dat al voor zich. Die klaplopers die hiernaartoe zijn gekomen en nog proberen binnen te komen, hebben de dure mobieltjes constant in de hand om hun medeklaplopers of klaplopers ‘to be’ te informeren over de beste plaatsen, de beste gemeenten, de dufste linkse helpers die men goed voor de gek kan houden etc. Ze lopen in dure merkkleding rond en hun gezichten vertoont niets van depressie of ellende. Ze kijken alleen zielig als ze zich over iets beklagen dat niet naar hun zin is.
   Ik gun dit kind vrede en een goede toekomst en ik hoop dat hij nooit qua karakter en visie zal veranderen in het hellevolk dat hij zijn medeburgers moet noemen..
   Spontaan schiet me nu de foto in gedachten van een moslimse vrouw, welke E.J. Bron ook hier heeft geplaatst gehad. Op die foto liep deze vrouw in zomerkleren, terwijl het koud was, blootvoets met op haar rug een kind, als ik het goed heb, of een plunjezak, aan haar rechterhand liep ook een kind mee en ze droeg er nog een op haar borst. Achter haar liepen vijf of zes jongemannen, goed warm gekleed met de handen in de zakken, glimlachend in de cameralens kijkend. Niemand van dat tuig stak maar één hand uit om die vrouw te helpen. Terwijl ze allemaal onderweg als vluchtelingen liepen naar het ‘rijke’ einddoel dat ze voor ogen hadden. Je zag de blik van berusting op het gezicht van de vrouw, natuurlijk ook het eeuwige hoofddoekje op het hoofd. Voor haar was dit normaal, hoewel ik me kan voorstellen, dat ze doodmoe was. En toch is ook deze vrouw zeer gevaarlijk, juist ook omdat dit soort gedrag heeft leren accepteren en als normaal ervaart.
   Dit tuig en ik noem het in volle overtuiging tuig, heeft geen opvoeding, is totaal gevoelloos voor de noden van anderen, heeft geen fatsoen, respect of wat dan ook wat voor hun zou kunnen pleiten. DIT VOLK WILLEN WIJ HIER NIET EN MOETEN WE HIER NOOIT WILLEN. Ze hebben een I.Q. van 0,0 en dat geldt ook voor hun E.Q. Dat volk moet gewoon weg, voor altijd uit onze landen verdwijnen. Maar we zijn nu gewaarschuwd en ook al zijn er nog velen aan het slapen, toch zijn de wakkeren actief en… er komt een eind aan, ik weet het zeker. God helpt ons en dat kleine jongetje.

   Like

   • Cathja zegt:

    Ja @ Mirjam, degenen die écht redenen zouden hebben om te vluchten, die blijven achter. Geen kansen, geen geld….., zeer triest! Dit zijn mensen die wat mij betreft tijdelijk opgevangen zouden moeten worden.
    De niksnutten, het tuig, zwaait met een dik pak bankbiljetten, en koopt zijn overtocht naar het ‘rijke’ Europa.
    Grote schande! Hier moet echt een eind aan komen, want hun brutaliteit neemt hier ook nog eens hand over hand toe. Zij menen het hier voor ’t zeggen te hebben. Kijk maar wat ze zeggen over het voedsel dat ze krijgen! Sommigen zeggen dat de honden het nog niet zouden lusten……!! En dát noemt zich ‘vluchteling’, komend uit een oorlogsgebied? En GETRAUMATISEERD? Laat me niet lachen! Die zogenaamde vluchtelingen krijgen 200 euro per week, en daarvan kunnen ze niet bestaan, volgens hen. Daarom stelen ze af en toe eten uit de supermarkt! Dat is volgens hen toegestaan (koran, zeker?) als je ‘honger’ hebt!!

    Grote schande! Ik kan hier ongelofelijk kwaad om worden, zéker als ik aan de situatie denk van heel veel landgenoten die soms met 50 euro per week moeten zien rond te komen!!

    Like

  • marina zegt:

   Helemaal me eens ,ook vrouwen vechten daar..
   De meesten mannen hier zijn gezond dus vecht voor je land
   De kinderen mogen ze tijdelijk hier laten.

   Like

 6. Hendrik zegt:

  Terug naar moslimlanden met die lui, wel aanmerkingen hebben op onze levensstijl maar zelf alleen maar destructie en geweld op het menu hebben.

  Like

 7. RW Jaquet zegt:

  En brandmerken op hun rotkop zodat ze het niet nog een keer kunnen flikken die ratten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s