Duitsland: Migranten-verkrachtingscrisis verergerd

Screenshot_15

(Door: Soeren Kern)

Vrouwen en kinderen lopen gevaar in het openbaar

Een groep asielzoekers uit Afghanistan heeft drie tienermeisjes in een winkelcentrum in Kiel (Noord-Duitsland) misbruikt. De twee uur durende aanval gebeurde ’s avonds op 25 februari en was vergelijkbaar met de massaverkrachtingen die zich voor hebben gedaan in Keulen tijdens Oud en Nieuw. Deze misdaad laat wederom zien dat openbare plaatsen in Duitsland steeds gevaarlijker worden voor vrouwen en kinderen.

Rapporten van de politie wijzen uit dat het seksueel geweld in Duitsland enorm is toegenomen sinds Angela Merkel meer dan een miljoen, voornamelijk mannelijke, migranten uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten het land binnen heeft gelaten. De delicten worden gebagatelliseerd door de autoriteiten, waarschijnlijk om het verspreiden van anti-immigratiesentiment te voorkomen.

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)
Gatestone Institute

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Seks, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Duitsland: Migranten-verkrachtingscrisis verergerd

 1. Mirjam zegt:

  Als je die hele opstelling leest, dan wordt je toch niet goed. Hoe is erg is het niet, dat mensen die dit tuig willen opvangen voor ‘zogenaamd’ oorlogsleed, dat ze zouden hebben meegemaakt, bestraft worden door diezelfde ‘arme’ barbaren, met verkrachtingen van vrouwen en kinderen.
  En de politie durft de ‘arme sloebers’ nog niet eens bij naam en afkomst te noemen. Waar kun je pepperspray kopen? Als is het gebruik ervan strafbaar, maar het alternatief is nog veel erger! De enige zelfverdediging die een kind/meisje/vrouw schijnt te hebben in de huidige wereld is zo’n flesje. Politie en justitie kijken weg of kijken mee, aan beiden heb je niets. Maar dit kan zo niet langer doorgaan. Het is een kwestie alleen een kwestie van tijd, wanneer dit een zo’n grote getale zal gaan plaatsvinden in Nederland. Het gebeurt hier al, maar wordt stilgehouden. Heel Nederland moet zich tegen zoiets verzetten. Dit hoort niet bij ons, wij tolereren dit niet van Nederlanders zelf, laat staan van zogenaamde asielzoekers. Dat wordt zeker oorlog, justitie en uitzetting, geloof dat maar!

  Like

  • albertien54 zegt:

   Mirjam, bij deze Duitse shop kun je pepperspray kopen, 100 ml voor € 15
   http://www.ballistol-shop.de.
   Voor de rest kan ik alleen maar zeggen, kots van alles betreffende vluchtelingen, migranten, de dagelijkse mantra in mijn oren, ik word er onpasselijk van en heb soms woorden tekort om mij uit te drukken. Mijn hele ziel verzet zich tegen deze satanische bendes die hier, doelbewust,worden geïmporteerd, met dank aan Sorros, Merkel, Rutte en die hele bliksemse kutzooi in de EU en niet te vergeten al die nsb-landverradersclub van de Nederiche goedmens, zum kotzen.
   Hopelijk gaat de partij van Merkel een groot verlies tegemoet, weg met dat SS-zwijn, alleen die gore rotkop van dat wijf, bezeten van demonen, met vriendje sultan Erdogan en die hele kutzooi in Brussel, het paard van Troje is binnen, nu nog een manier om dat paard met huid en haar weer uit Europa te schoppen, vernietigen, haat die smerige Islam!
   Binnenkort ook de eerste moskee in Groningen, vrees voor mijn beide kinderen die daar wonen, werken en studeren.Zou me niets verbazen als straks het lege V&D complex in het centrum van Groningen wordt volgestouwd met handophouders, je voelt de agenda en voelt wat de smerige plannen zijn. Hou mijn hart vast voor mijn prachtige mooie 27-jarige dochter, een plaatje om te zien, bestel voor haar ook een fles p-spray.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Albertien, we moeten hoop houden, God laat ons niet in de steek. Ik ben ook kwaad en paniek, en ik kan die stomme regeringen niet begrijpen dat alles maar om de vluchtelingen en hun welzijn gaat, terwijl de burgers bewust genegeerd worden. En vooral als je ziet wat die smeerlappen allemaal durven uit te steken in onze landen. Ik ben echt al blij dat de Balkanlanden eigenmachtig de grenzen hebben gesloten en Italie en de rest ‘daar onder’ moet dat ook doen. En dan zorgen dat de rootzooi die zich hier nog in onze landen bevindt, de landen uitgezet worden, auf nimmer wiedersehen.
    Bedankt voor je link voor de pepperspray. Ik ga hem zeker bestellen. Ze kunnen zeggen wat ze willen, ik wil mijn familie kunnen beschermen en dat doe ik ook.

    Like

   • albertien54 zegt:

    MIrjam, ja we moeten hoop houden en zeker vertrouw ik op God, maar toch ben ik af en toe ook best in paniek. Ik ben in ieder geval heel blij dat Merkel haar partij heeft verloren tijdens de verkiezingen, hopelijk gaat dat hier ook gebeuren volgend jaar, helaas duurt mij dat soms nog te lang. We zullen alert moeten blijven en vooral deze site blijven volgen, van het sprookjesjournaal wordt je niks wijzer van. Goed dat je spray gaat bestellen, heb gisteren 2 grote flessen besteld en hopelijk hoef ik het nooit te gebruiken. Ik ben niet iemand van geweld, maar je mag jezelf altijd verdedigen. Succes verder en we komen elkaar nog wel tegen op deze site.
    Groet, Albertien

    Like

   • anna zegt:

    ik heb op die site gekeken …. waar staat die pepperspray ????

    Like

   • albertien54 zegt:

    Anna, die staat echt op de site, je moet even naar beneden scrollen.

    Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Ik hou dat smerige WIJF MERKEL persoonlijk verantwoordelijk! Wat mag ik hopen, dat zowel de SPD als de huichelaars van CDU/CSU behoorlijk klop gekregen hebben vandaag! Ik walg van al deze verraders van politici!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Wij worden m.b.t. onze veiligheid niet alleen bedreigd door de barbaarse, agressieve, g**le mohammedaan, maar ook door de (r)overheid die ons ‘legaal’ besteelt…
  Door dit laatste voel ik me al tientallen jaren heel erg onveilig.

  Like

 4. HET WORDT TIJD DAT MEVR MERKEL EENS VERKRACHT WORDT

  Like

  • Edjan zegt:

   Vrijwilligers melden, graag?
   En is het goed als zij tijdens deze onvoorstelbaar vreselijke daad naar een foto van hun lievelingsgeit kijken?
   Anders denk ik niet dat er veel aanmeldingen komen. Maar misschien is het een idee om het onder dwang te laten geschieden? Ik denk bijvoorbeeld aan een tot levenslang veroordeelde die op deze manier een forse strafvermindering krijgt …

   Like

 5. Steven zegt:

  In de cel die doek van haar kop trekken en met 35 man een beurt geven…

  Like

 6. Hier het enige juiste antwoord ,REVOLUTIE ,zoniet einde voor ons ,het is GVD een missie .PUNT .gr Henk.van.den.Berg

  Like

 7. elisah zegt:

  In een winkelcentrum? Was dat centrum verder uitgestorven of zo?
  Zijn er daar geen mensen die de meisjes konden helpen?
  Die Afghanen zijn gast in Duitsland, ze worden er verzorgd en opgevangen…..en als dank gedragen ze zich als gore criminele beesten die onschuldige meisjes verkrachten. Dit kan je geen mensen meer noemen, het zijn ontaarde gewetenloze monsters met alleen maar een laag dierlijk instinct.

  Like

 8. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 9. Hendrik zegt:

  Standrechtelijk executeren die lui, dat is de enige taal die ze begrijpen.

  Like

 10. HugoH61 zegt:

  tja, en dat hebben we allemaal te danken aan die perverten, die zichzelf politici, maar rechters, advokaten, procuratoren durven te noemen…
  Heel die rotzooi in een gaskamer onderbrengen…. en wat al dat gespuis betreft… die worden meer getolereerd dan eigen volk. Moet je zelf maar eens proberen te doen wat zij doen… dan zullen de ordediensten plotseling wel in aktie schieten, maar voor die onmenselijke levende dingen. daar schijten ze van in hun broek…
  Een revolutie, het volk dat in beweging komt, zal niet lang meer op zich laten wachten. Want van de overheid moeten we helemaal niets verwachten… die zouden ook wel eens een persoonlijk kontakt met dat krapuul mogen hebben… dan zullen we nog eens zien of ze dezelfde mening erop blijven nahouden…
  Ook hier in Belgie is het stilaan de spuigaten aan het uitlopen… En dan moeten wij nog letten op ons taalgebruik, of ook daar worden we op gestraft, maar hetgeen die barbaren uitten, dat kan allemaal zo maar…
  Ik ben me goed bewust, dat als ik er ooit persoonlijk mee oog in oog kom te staan, en ze van dat onaanvaardbaar gedrag hebben, ik trek hun lul er gewoon af, totdat er helemaal afgescheurd is… dat ze maar eens goed voelen wat pijn betekend…. Woorden komen me tekort, en anderzijds, als Christenen zouden we zo niet mogen praten noch denken… maar het zijn de gedragingen van alle overheidsdiensten die ons, de burgers, zover pushen dat we woede en aggressiviteit als bescherming gaan uitten… maar ook daar zijn al die hoog geeduceerde en politiek correctei debielen te dom voor, die hun grijze hersenmassa is te bekrompen en te veel gebrainwasht op de universiteit., om ook hiervan maar 1 letter te kunnen begrijpen…
  Ik voel ook jullie inwendige angst, woede en paniek… Waarom de burgers nog niet in aktie komen..???… heel simpel!!… de middenklassers hebben het nog veel tegoed, en die denken dat ze in hun eigen cocoontje veilig zijn… hoeveel dommer kun je dan nog worden?

  Like

 11. Henk Tijssen zegt:

  Peppersprai is niet nodig ,busje nhaarlak werkt net zo goed en is niet strafbaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s