Het Europese offensief van de islam 2016

Screenshot_14

(Door: Matthew Bracken – Vertaling: E.J. Bron

De onderstaande tekst verscheen al in november 2015, nog voor de Oud & Nieuw gewelddadigheden in Duitsland en Oostenrijk, op het islam-kritische blog “Gates of Vienna”. Desondanks zijn de thesen van de Amerikaanse schrijver Matthew Bracken ook in het voorjaar van 2016 nog enorm explosief. Vanwege de lengte van de tekst publiceren we het artikel in meerdere delen. Deel 1 van vandaag, “De islam”, heeft geen betrekking op individuele moslims, maar beschrijft de situatie van de islam en zijn aanhangers in het algemeen.

Toen meer dan tien jaar geleden mijn eerste roman met de titel “Enemies Foreign and Domestic” (Vijanden in binnen- en buitenland) verscheen, bestond de motivatie er deels in mijn vertrouwenswaardigheid in de voorspelling van sociale, politieke en militaire ontwikkelingen te motiveren. Mij beviel de richting die Amerika opging niet, zodat ik zoveel mogelijk lezers voor de door mij voorspelde gevaren wilde waarschuwen. Eind 2015, hoop ik, zal mijn voorspelling tot nu toe in deze zaak ertoe bijdragen dat de inhoud van dit opstel door zoveel mogelijk ter harte wordt genomen.

Op weg naar een nieuw jaar maken we op dit moment het voorspel van een gigantische strijd onder drie grote spelers mee. Deze drie sociale machten zetten zich op dit moment in beweging voor een showdown en botsing in het jaar 2016 die – in historische dimensies bekeken – op het niveau van de beide wereldoorlogen te zien zullen zijn.

Twee van deze drie grote machten sluiten op dit moment een feitelijke coalitie tegen de derde macht. Een ongeschreven overeenkomst volgend, dient gezamenlijk de zwakste van de drie machten vernietigd te worden, zolang ze daartoe gezamenlijk nog in staat zijn. Een van deze beide sociale krachten zou zich – samen met de andere overgebleven sociale kracht – tevredenstellen met de totalitaire controle over grote delen van de globe. Een van deze beide sociale krachten zal pas tevreden zijn als de hele planeet onder zijn heerschappij staat. Wie of wat zijn deze drie grote sociale krachten? Dit zijn de islam, het internationaal socialisme en het nationalisme.

Staat u mij toe de belangrijkste aspecten van deze drie krachten uit te werken en hoe ze verband houden met de komende catastrofe in 2016.

De islam

De islam lijkt op een zichzelf vermeerderend supercomputervirus. Hij is een veelkoppig monster, dat er door zijn bouwers toe werd ontworpen een onophoudelijke formule voor de globale verovering te zijn. Een uitroeiing is zo goed als onmogelijk, omdat er geen centraal brein of controlecentrum bestaat. De islam lijkt op een zeester: als een deel van het lichaam wordt weggehaald, groeit een nieuw deel weer aan. De namen van islamitische leiders evenals de namen van islamitische groeperingen zijn vergankelijk en uiteindelijk onbelangrijk. Osama bin Laden en Al Qaida worden vervangen door Al-Baghdadi en de “Islamitische Staat”. Zij zullen echter weer afscheid nemen en door anderen worden afgelost. Islamitische leiders en regimes kwamen en gingen, de islam bleef 1400 jaar lang onophoudelijk in oorlog met de niet-islamitische wereld.

De islam erkent geen seculiere nationale grenzen. Er bestaan voor gelovige moslims slechts twee belangrijke gebieden in de wereld: enerzijds “Dar al Islam” (Het Huis van de Islam), dat wil zeggen het land van de gelovigen. Anderzijds het “Dar al Harb” (Het Huis van de Oorlog), dat op allerlei mogelijk manieren – ook die van de gewelddadige jihad – geïslamiseerd moet worden. De uitbreiding van de islam wordt vaak voor langere tijd ingedamd, maar de islam in constant in beweging om nieuwe gebieden buit te maken. Met de opmerkelijke uitzondering van Spanje wordt praktisch geen enkel door de islam onderworpen gebied heroverd.

De islamitische wereld produceert praktisch geen boeken of nieuwe uitvindingen. Als ze geen olie onder hun voeten vinden, zijn de meeste islamitische naties achtergebleven en verarmd. Waar is dus de krachtbron van de 1400 jaar bijna constante expansie van de islam te vinden? De motor en de accu bevinden zich in de koran en de Hadith, de daden en uitspraken van Mohammed. Een messiaanse Mahdi, een kalief of een ayatollah met voldoende charisma is in staat het tempo van de verovering van de islam te verscherpen, maar individuen zijn niet de drijvende kracht.

Dictators van Saddam Hussein tot Muammar Gaddafi, die slechts in naam seculier waren, kunnen de radicale islam een bepaalde tijd met behulp van brute methodes onder controle houden, maar dictators worden vaak vermoord of op een andere manier uit hun functie verwijderd. In ieder geval hebben ze niet het eeuwige leven. Zodra deze seculiere dictators verdwenen zijn, zijn fanatieke moellahs in staat hun ijverige islamitische aanhangers tot voldoende enthousiasme op te stoken om een radicaalislamitisch regime onder de sharia, de koran volgens, te installeren.

Dit patroon van seculiere dictators, gevolgd door fanatieke islamitische leiders, herhaalde zich de afgelopen duizend jaar en eerder steeds opnieuw. We zouden ons niet door modernisten zoals de Jordaanse koning Abdullah moeten laten misleiden. Voor een ware gelovige van de islam is geen koning of dictator er meer dan een geweerschot of een granaat van verwijderd kinetisch afgezet en daarna door een andere islamitische fanaticus vervangen te worden.

De voortdurende kwaadaardigheid van het uit de 7e eeuw afkomstige plan van Mohammed om de wereld te domineren, betekent dat de islam op ieder moment in staat is opnieuw uit te breken. De islam is als een smeulend vuur of een ringvlecht: binnen de ring is hij dood en onproductief. Hij vlamt weer op als hij zich als parasiet voedt van gezonde, niet-islamitische samenlevingen. Waar komt dus deze unieke fanatieke motivatie binnen naties en volkeren vandaan, die het anders moeten stellen zonder enige vorm van energie of nieuwe ideeën?

De beweegreden is te vinden in de woorden van de koran en de Hadith. Eenvoudig gezegd geven deze teksten in het aardse de mannen immorele toestemming om te doden, te plunderen, te verkrachten en ongelovigen en slavinnen die nog maagd zijn gevangen te nemen. Als deze Jihadisten gedood worden, wordt hen een nooit eindigende orgie met 72 sexy maagdelijke slavinnen in het zieke, kwaadaardige en perverse islamitische paradijs beloofd. Anders dan in joodse en christelijke geschriften spreken de koran en de Hadith niet de goede engel van de mens aan, maar de meest duistere kant van de menselijke natuur. (niet voor niets wordt door Mozes en Jezus bericht dat zij bergen zouden hebben beklommen om met hun God te spreken, terwijl Mohammed zijn boodschappen van Allah kreeg in een vleermuizengrot).

Een belangrijke of duurzame hervorming van de islam is onmogelijk, omdat een nieuwe generatie fanatici – zwaaiend met de “originele” versie van de koran – hervormers steeds opnieuw tot afvalligen verklaart en hen vermoordt. In de islam zijn fanatici met de niet te veranderen koran in de ene hand en een zwaard in de andere altijd bereid om de macht naar zich toe te trekken en hun vijanden uit te roeien.

Dit latente gevaar zorgt voor angst en draagt ertoe bij dat bijna alle niet-moslims heel behoedzaam in hun omgang met moslims handelen om op een later tijdstip niet een kopje kleiner te zijn. Deze opzettelijk bevorderde angst door de islam wordt als knuppel gebruikt tegen diegenen die zich anders aan de islamitische heerschappij zouden onttrekken. De niet te veranderen koran is de eeuwig geldende bron van de wrede islamitische verovering. De radicale islam is de pure islam, de islam van de koran, de ware islam.

Wie deze bittere realiteit niet begrijpt, negeert op gevaarlijke wijze de afgelopen 1400 jaar menselijke geschiedenis.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Matthew Bracken

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

36 reacties op Het Europese offensief van de islam 2016

 1. E.J. Bron zegt:

  Een grandioze analyse van de islam!

  Like

 2. Doorsturen naar de landverraders in ons parlement (allemaal behalve PVV/VNL), Oranjehuis (alleen de kleur al!) en ruggegraatloze kerken/synagoges (allemaal behalve de Tora-Yeshua gemeente).
  Waarom, waarom, waarom verraden die lui ons allemaal ?
  Ik kan er met mijn verstand niet bij, dat de overgrote meerderheid van burgers , politiek en geestelijk leiders blind wenst te blijven, wel bewust !
  Blijkbaar moet de misleiding en dwaling van de islam dienen als toetssteen, om te openbaren wat er in elk mens zit aan verlangen naar waarheid, naar ontmaskering van dit duivelse systeem.
  Vertel me uw inzicht en mening over de islam en het is duidelijk wat voor eentje u er bent, in variatie op “vertel me welke soort hond iemand heeft en ik vertel je het karakter van zijn baas”.
  En iedereen kan het weten na 1400 jaar , wat de islam inhoudt, dus geen excuus.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Like

 3. BertG. zegt:

  Zo, dit is zeker een duidelijk verhaal.
  Krijg ’t maar voor elkaar om ’t zo uit te leggen.
  Ik ga ‘m uitprinten en versturen.

  Like

 4. Elena zegt:

  Prachtig verwoord over de pislam.

  Like

 5. Pingback: EUROPA HEEFT HAAR DEUREN GEOPEND VOOR EEN ALLESVERNIETIGENDE VIRUS! | eunmask

 6. Tom Hendrix zegt:

  Prima betoog! De islam, deze onmenselijke, wrede nazistische ideologie, van de “zonnesteekgek”, en pedo-profeet MO,- mogen zijn baard geteisterd worden door legioenen vlooien- is de PEST der mensheid! En ik kan instemmen met de reactie van @ Ben Kok, terzake, om 17.32. uur.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Tom Hendrix 13 maart 2016 om 18:28

   [quote] de “zonnesteekgek”, en pedo-profeet MO,- mogen zijn baard geteisterd worden door legioenen vlooien [/quote]

   Beste Tom, je bent de enige die me vandaag heeft doen lachen met dit prachtige taalgebruik!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Tistochwat: 21.02. uur. Zonder humor, zouden wij het niet meer kunnen “trekken”, beste Tistochwat.

    Like

 7. Jean zegt:

  Alweer een “bewijs” dat die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam in zijn totaal verboden en verdreven moet worden in Europa willen we nog kunnen spreken over een vrij seculier veilig Europa.

  Like

 8. Joshua zegt:

  Hr. Bron,
  Dit betoog heb ik naar de 2de kamer gestuurd,ik hoop dat u het goed vind.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Uiteraard, want grandioos!

   Like

   • Joshua zegt:

    Dank u.
    Ook heb ik verschillende andere, zonder te vragen vergeef mij. stukken van u al verstuurd, en heb op sommige stukken, als antwoord gekregen dat ik mij door angst laat leiden en zij daar wel hulp in konden bieden, de HYPOCRIETEN
    Ik blijf ze elke dag een stuk uit het ware nieuws sturen, want er staan er genoeg op uw site.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Uitstekend!

    Like

  • Een uitstekend initiatief, Joshua: Dit is één van die stukken, die je de hele Tweede Kamer met gráágte zou verplichten, te lezen, om vervolgens een reactie van ze te eisen! Je zou er zó graag achter komen, hoe ze nu ècht over het één en ander denken!
   Alleen heeft tot op heden niemand dat helaas kunnen afdwingen…..
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • BertG. zegt:

    Sommige uit de 2de kamer geven wel degelijk een reactie retour op ingezonden brieven of artikelen van een site.
    Maar meestal blijven ze er een beetje omheen draaien wat ze er nou echt van vinden.
    Bang om echte rake uitspraken te doen waar je ze aan kan houden.
    Ik heb ook vele reactie van gelezen die andere weer retour kregen op post naar 2de kamer leden.
    3x raden van wie je NOOIT 1 antwoord krijgt. (zij die naar het volk beweren te luisteren maar je nooit beantwoorden)
    Alleen Dion Graus geeft soms een bericht retour, maar draait ook overal om heen, de rest helemaal nooit op werkelijk niets van wat je opstuurt.

    Like

  • elisah zegt:

   Joshua, wie heeft die artikelen uiteindelijk gelezen?
   Misschien wordt er alleen maar een of andere stagiair mee bezig gehouden, je weet het niet.
   Welke hulp zou je voor je zgn angst dan moeten krijgen? Gratis hersenspoeling misschien?

   Like

   • Joshua zegt:

    @elisah.
    Dit was het antwoord,

    Het woord “ïslaminvasie” is een woord, dat wel het een en ander
    aangeeft, maar niet de vinger op de zere plek legt. Het ligt
    genuanceerder. Het gaat om een groep vluchtelingen, die heel divers is.
    Het gaat om een heleboel mannen, vrouwen en kinderen in nood. Voor die
    mensen wil de partij er zijn.

    Uw bericht communiceert een heleboel angst. Welnu, het is goed om alert
    te zijn, maar het is niet goed om u te laten verblinden door angst en uw
    nuchterheid en waakzaamheid te verliezen. De partij
    wil u daartoe als partij graag een steun in de rug bieden.
    En wij zijn op onze beurt uw steun weer meer dan
    waard!

    Met vriendelijke groet,
    Een onbekende, misschien wel een statiaire.

    Tweede Kamerfractie

    Like

 9. realistnl zegt:

  Nog 9 delen van dit grandioze artikel te gaan. Wordt alles ineens vertaald? (hoort bij elkaar al ben je daar wel een paar dagen mee zoet 😉 )

  Like

 10. Fred zegt:

  Dit bewijst het gelijk van Erdogan.
  Er is maar èèn Islam.
  De Islam.
  Verder prachtig stuk.

  Like

 11. Hendrik zegt:

  Islam moet uitgeroeid en verboden worden!

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Zou dit ook iets met islam van doen kunnen hebben ?

  WIE SLAAT MET ,T ZWAARD ZAL DOOR ,T ZWAARD OMKOMEN !

  IJDELE HOOP ?

  Like

 13. Vet goed stuk! Ben nieuwschierig naar het vervolg.
  De koran en de hadith hebben een historische bedenkelijke oorsprong. In de eerste plaats is er geen bewijs van een historische mahomed net als met jezus. Nergens is een historisch document danwel overlevering te vinden van ene mohomomet te vinden. Deze figuur is volgends de dekundige flink uit de duim gezogen om een tegenwicht te doen ontstaan tegen de joden. Daar hadden de arabieren toch al een hekel aan. De hadith is van zulk een duistere en verwarrende oorsprong dat er pas in de 18de eeuw door ene baghdadie chocola van gemaakt kon worden. Naar mijn bescheiden mening is religie een zeer gevaarlijk spel dat als vermengd met cultuur en politiek een dodelijke mix opleverd. Ook onze geschiedenis is hier een bewijs van.
  Moslims zijn het ook altijd met elkaar oneens daar de koran een bijelkaar geraapt zooitje is van gestolen ideeën van de buurvolkeren. Het lijkt wel dat steeds als er een nieuw geloof ontstaat men de arrogantie ontwikkeld dat dit dan toch wel de enige en waarlijke waarheid is en al het vooafgaande buitenspel wordt gezet. Let op mijn worden er komt weer een nieuw geloof die al de andere uitschakeld. Tot slot en overtuigend bewezen MOHAMMED HEEFT NOOIT BESTAAN!
  Lees de link van wiki tot het eind en daar komen de geleerde tot deze conclusie.
  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Mohammed#

  Like

 14. “Dit latente gevaar zorgt voor angst en draagt ertoe bij dat bijna alle niet-moslims heel behoedzaam in hun omgang met moslims handelen om op een later tijdstip niet een kopje kleiner te zijn.” Incluis de fanatieke reguurders op het blog van E.J. Bron 🙂

  Like

  • Joshua zegt:

   @Adriaan Jansens ,
   Dit latente gevaar begrijpen velen niet, ook vele partijen en zgn. hoogopgeleiden hebben een islam bord voor hun kop.

   Geliked door 1 persoon

   • Ja Joshua dat kan je rustig zó stellen, de meeste zogenaamde hoogopgeleiden verkeren in geheel andere kringen dan de realistische vrijdenkers en reguurders die de alternatieve media consumeren. Ze denken dat het niet zo’n vaart zal lopen. Zou willen zeggen tegen deze lui bestudeer eens de geschiedenis, kijk eens naar de lichaamstaal van politici en andere leden van de bestuurlijke elite, wanneer de schellen nog niet van de ogen vallen is het te laat mijns inziens…

    Groet

    Like

 15. Pingback: Het Europese offensief van de islam 2016 (deel 2) | E.J. Bron

 16. Pingback: Het Europese offensief van de islam 2016 (deel 3) | E.J. Bron

 17. Michael Jacobs zegt:

  Citaat: “Anders dan in joodse en christelijke geschriften spreken de koran en de Hadith niet de goede engel van de mens aan, maar de meest duistere kant van de menselijke natuur.” Wij voeren dus geen strijd tegen Moslims en zelfs niet tegen ‘de Islam’, maar tegen de duistere kant van onze eigen psyche!

  Like

 18. Pingback: Het Europese offensief van de islam 2016 (deel 4) | E.J. Bron

 19. Dank u voor de duidelijke uitleg,duidelijker had het niet gekund.
  Ik ben zo voorzichtig nu sinds al de aanslagen van 9/11 ben ik zo voorzichtig op straat.
  Vertrouw geen ene moslim meer en als er één in me buurt komt dan neem ik een grote afstand of ik loop weg,je ziet wat er allemaal gebeurde daarna,die militair die op straat werd dood gestoken,bij Charlie Hebdo,die supermarkt daar ben ik vaak bang voor want dat is bij ons altijd zo druk daar,maar ook de aanslagen in Parijs,God wat was en ben ik nog steeds kwaad en boos dat er zoveel onschuldige mensen zijn afgeslacht en neergeschoten.
  Je weet nooit als er moslims naast je wonen wat je ervan moet denken dat is wat ze nu allemaal veroorzaakt hebben.
  Maar het erge van alles vindt ik dat wanneer een moslim iets slechts doet de moslim gemeente zegt van dit heeft niets met ons te maken,hoe dom kun je zijn vraag ik me dan af.
  Maar als Geert Wilders of iemand anders iets doet dan moeten wij ons verantwoorden ook voor sorry dat vreselijke volk,barbaren zijn het ze leven gewoon nog in de middeleeuwen en geen van allen heeft moeite om iemand te onthoofden,ze zijn zo gewend schapen op die manier te slachten en dat noemen ze ritueel dat ze zelfs geen moeite hebben het een mens aan te doen.
  Ze doen allemaal van die erge dingen waar een normaal mens niet aan denkt,ik hoop van harte dat dit volk op één of andere manier uitsterft want ik vindt het maar duivel aanhangers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s