“Na sluiten van Balkan, ook andere grenzen dicht”

Screenshot_11

(Door: Emile Kossen)

Het sluiten van de Balkan-route is een stap in de goede richting, maar om te voorkomen dat migranten via onder meer Italië alsnog naar Noord- en West-Europa komen, moeten ook andere landen denken aan het sluiten van de grenzen.

Dat zegt de Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken Sebastian Kurz in gesprek met de Duitse krant Welt am Sonntag. ‘Wat we hebben gedaan met de Balkan-route, moeten we ook doen bij de route die door Italië en langs de Middellandse Zee loopt.’

Italië

Eerder lieten Italiaanse ambtenaren al weten bang te zijn dat de migratiestroom weer gaat verschuiven naar hun land. In Griekenland zitten momenteel tienduizenden migranten vast, nadat landen als Macedonië de grenzen sloten. Mensensmokkelaars zouden al pakketreizen aanbieden via Albanië en Montenegro, om vanaf daar per boot naar Italië te varen.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Na sluiten van Balkan, ook andere grenzen dicht”

 1. elisah zegt:

  Griekenland helpen met de vluchtelingen is momenteel de beste optie. De Turken zijn hoogst onbetrouwbaar, daar bijt men zichzelf mee in de buik.

  Like

 2. john zegt:

  De beste oplossing voor iedereen ; Griekenland sluit aan bij Rusland, de rest volgt vanzelf en de turken houden hun grote bek. De Russen bewaken de europese grenzen.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Heel Europa afgrendelen. Alle economische ‘vluchtelingen’ eruit. Echte vluchtelingen moeten nog welkom zijn, maar deze mogen niet uitgezocht worden door Erdogan, anders weten we wel hoe laat het is!
  Het is belangrijk dat er haast gemaakt wordt met het deporteren van illegalen. Dit zal niet zonder slag of stoot gaan, maar het is dringend noodzakelijk, willen we niet kopje onder gaan in een zee van immigranten! Zolang de deportatie nog niet is afgerond, uitkeringen en leefomstandigheden verder versoberen, zodat velen uit zichzelf zullen vertrekken.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 15.21. uur. Dan moeten het inderdaad ECHTE VLUCHTELINGEN zijn, Cathja. Maar het grootste gedeelte, zijn ofwel economische opvreters, of maken deel uit van de geplande MOSLIMINVASIE. En let maar op, de smeerlap Erdogan, stuurt er nog veel meer op ONS dak!

   Like

 4. Anneke zegt:

  Een dikke pluim voor de wakkere O-Europese landen, zij zijN nu ONZE REDDERS.

  Like

 5. Jean zegt:

  Laten wij Europeanen boten ter beschikking stellen aan Griekenland om die massa vreemdelingen terug te sturen richting Afrikaanse kusten, nooit mogen die Europa binnen geraken want we hebben al ellende in overvloed.

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Italië moet zeer zeker in actie komen. Het goede weer trekt al weer aan en dan is het al gauw warm genoeg om de oversteek weer te wagen voor de gelukzoekers. Meteen handelen, nu en beginnen met grenzen opwerpen. Ik hoop toch zo dat ieder land de buitengrenzen sluit!

  Like

 7. Rien Quist zegt:

  doe vooral zaken met die moslimdictator dan weet je wel hoe laat het is”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s