Valse juridische jihad tegen Wilders

Screenshot_1

(Door: “Fubar”)

Het is oorlog. Velen in het Westen beseffen het niet, maar wij leven in de Dar-el-Harb, het huis van oorlog. Dit in tegenstelling tot de Dar-el-islam, het huis van islam, waar vrede zou heersen volgens de islam, omdat islam vrede brengt, behalve voor de 280 miljoen doden van islam. Dat ook in landen met 100% moslims geen vrede heerst is duidelijk, dat islam een leugenachtige veroveringsideologie is blijkt daar al uit.

In islam is alles toegestaan om de oorlog te winnen. Liegen, bedriegen, vals spelen, bedreigen, beroven, verkrachten, verongelijkt janken en discriminatie blèren door de dader. Niks is islam te gek om de hele wereld te onderwerpen. islam betekent niet vrede maar onderwerping. Terwijl wij ons aan de Conventie van Genève houden, het oorlogsrecht respecteren en het vluchtelingenverdrag (als één van de weinigen), schiet islam ons lachend lafhartig in onze rug, misbruik makend van onze democratie om die te ondermijnen, van onze vrijheid van godsdienst om die af te schaffen, van de vrijheid van meningsuiting om ons de mond te snoeren.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, PVV, Rotzakken, sharia, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Valse juridische jihad tegen Wilders

 1. Cathja zegt:

  Ik ben het zéér eens met alles wat “Fubar” hier heeft geschreven!! Heel goed onder woorden gebracht wat zich momenteel afspeelt in ons land/in Europa.

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Inderdaad. Islam betekend onderwerping/overheersing en aslam betekend letterlijk vrede.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  En de smeerlappen van het OM gaan er in mee ! Commentaar OM…..bla,bla,bla….

  Like

 4. ildiko zegt:

  weg met deze K.t islam! islam is een dodelijke shit ideologie, tast de gezonde levens en moraal aan, oorlog en ellende veroorzaakt, en dit alleen de idioten niet willen zien, en onze mega terroristen experts.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Islam en onze rechtbanken zijn vier handen op een buik. De motie Halsema deed zijn werk. Een angstaanjagend toekomst perspectief ! En dan niet te vergeten de politie, de linkse politiek met PSP, Groen Links, VVD en D66, de linkse kiezer, de mainstream media, ach ja, zowat driekwart van Nederland doet aan de islam hobby. Dat geeft de burger weer moed, om er nog harder tegen in te gaan, tegen deze smeerlapperij ! Wat ik helemaal niet graag zie is dat een partij als Groen Links steeds groter word. Dat er in deze rottijd nog massa’s mensen te vinden zijn die daar mee gezien willen worden !

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De vrede der islam, is de vrede van het kerkhof! Dood en verderf, dat is de islam.

  Like

 7. Anneke zegt:

  Het is al veel langer oorlog tussen de islamieten en ALLE andersdenkenden!!! Alleen beseft de (specifiek verwende westerse) mens deze cultuur-hell niet zo-zeer. Alhoewel er meer ogen daadwerkelijk gaan zien, oren gaan horen en de hersenen weer actief gaan na-denken/beredeneren. Realiteit is veel te lang weggebannen door het verwoestende politieke WAN-beleid. Hun sprookje nadert een zuur einde, voor hunzelf misschien nog wel bitterder dan voor de hedendaagse slachtoffers.

  Like

  • KarenB zegt:

   Misschien WIL de Westerse verwende mens het wel niet beseffen, struisvogelpolitiek zeg maar. Ik heb er ook lang niet over willen denken. En ik snap nu, achteraf, ook waarom ik er niet over wilde denken en ermee bezig zijn. Mijn leven is er echt niet leuker op geworden nu ik er wel over nadenk…..

   Like

 8. Pogo zegt:

  Ik weet wel dat we ‘vrijheid van religie’ hebben en dat je een religie/ideologie niet kunt aanklagen maar we leven in bijzondere tijden.
  Tijden waarin zaken anders gaan.

  Het is toch vreemd te noemen dat wij mogen genieten van al onze ‘vrijheden’ en tegelijkertijd opgezadeld worden met een ideologie die ernaar streeft al die ‘vrijheden’ te willen inperken.
  Het strookt niet met elkaar; Het is als water en vuur.

  Iets klopt er ook niet.
  Onze overheid wil dat wij onze kinderen/jeugd laten opgroeien met onze gedachten, normen & waarden (cultuur) maar ook met onze verworven vrijheden.
  De gedachten is dan ook dat de ‘islam’ die vrijheid ook mag genieten.
  Maar de ‘islam’ past helemaal niet in dat plaatje.
  Als religie kan dat best maar de ‘islam’ is geen religie.
  Het is een alomvattende ideologie die een totale onderwerping eist van de volger maar ook van de niet-volgers.
  Ook zij zullen zich (vroeg of laat) moeten onderschikken aan de eisen van hen die zich hebben onderworpen.

  Het staat haaks op onze seculiere gedachten die wij hoog hebben staan.
  Hoe is het dan mogelijk dat zoiets alomvattends en destructiefs toegang krijgt tot onze samenleving?
  Hoe is het mogelijk dat we straks overal in het land op vrijdagmiddag oproepen te horen krijgen om die ene bloeddorstige god allah te moeten gaan aanbidden?

  Iets wat mij probeert te dwingen/onderwerpen en najaagt om andere wetten te gehoorzamen, dat iets staat verre van wat mijn overheid wil dat ik beleef. Nl; onze vrijheden.

  De gedachten is nog te veel; De islam is een religie en daarin hebben de mensen hun vrijheid in.
  Maar de islam is geen religie zoals bijv. het Christendom wat je ‘achter de voordeur’ kan praktiseren.
  Het Christendom is gericht op het woord. Het (de religie of de relatie met Christus) bevindt zich in de harten van de mensen. Al doen velen het wel, denk aan het dragen van kruisjes en het opeisen van de zondagsrust/feestdagen (al zit daar niks christelijks bij), het is een religie waar niemand last of gehinderd door zou moeten voelen.
  De islam tapt uit een heel ander vaatje.
  Het moet fysiek tot in de kleinste cel aanwezig zijn.
  De islam is een manier van leven wat niet stopt als je de voordeur dichttrekt.
  Daarbij komt ook nog eens dat die ideologie niet valt te verlichten.

  Daar wordt op gegokt. Dat die ideologie ooit eens gaat ‘verlichten’.
  Maar ik vraag mij dan wel eens af wat de kennis is van onze overheid/politici over de islam?
  Wie zich gaat verdiepen in de islam komt er al snel achter dat daar helemaal geen ruimte voor is.
  Zelfs verboden is in dat totalitaire systeem.

  Wat vraagt de overheid dan van mij?
  Dat ik aan de ene kant mag staan voor onze vrijheden en tegelijkertijd begrip moet hebben voor een ideologie die daar totaal niks mee heeft?
  Ik weet niet of het mogelijk is maar valt hier geen juridische slag te slaan?
  Beledigen is vandaag de dag hot. Er wordt werk van gemaakt (Wilders).
  De islam t.o.v. de niet-moslims doet niet anders.
  En ik ben geen moslim en ben ook niet van plan om mij ooit te laten onderwerpen.

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Uitstekend artikel van Fubar!

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Eigenlijk is het een domme vraag als je hem stelt, maar het geeft de kern weer.
  Waarom denk je, proberen de moslims anderen de Islam op te dringen? Antwoord: Omdat NIEMAND bij zijn gezonde verstand, OOIT vrijwillig deel zou willen uitmaken van zo’n duivelsgebroed. Men zou ze allemaal terug moeten sturen naar de hel en er dan, als de laatste naar binnen was gegaan, een atoombom achteraan sturen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s