“Wij zijn bang” – na langdurige mishandeling op school schrijven kinderen brief aan het schoolhoofd

Screenshot_5

Hallo rector, wij zijn bang om naar school te gaan, we willen niet in elkaar geslagen worden, zonder reden mishandeld. Waarom helpt niemand ons? De schoolwachten doen niets of zijn niet aanwezig. Jullie moeten je verantwoordelijkheid nemen. Zodat we ons veilig kunnen voelen. Help ons.

(Door: “rommel”)

Zweden – Steeds meer ouders houden hun kinderen thuis van de Centraal School in Kristianstad, omdat de kinderen mishandeld worden door de nieuw aangekomen allochtone leerlingen op school.

“Mijn kinderen zijn sinds woensdag thuis, ze voelen zich niet veilig op school”, zegt een bezorgde moeder.

Kinderen worden geslagen, geschopt, en aan vernedering blootgesteld – zo ziet een dagelijkse schooldag eruit op de Central School in Kristianstad. De school moest in de afgelopen asielchaos een groot aantal nieuwe leerlingen opnemen en heeft twee klassen met voorbereidende lessen voor nieuwkomers.

Het schoolhoofd en leerkrachten adviseren de Zweedse kinderen om “weg te lopen” als er gevechten of conflicten met allochtone kinderen dreigt, een medicijn wat niet blijkt te werken.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

54 reacties op “Wij zijn bang” – na langdurige mishandeling op school schrijven kinderen brief aan het schoolhoofd

 1. Het schoolhoofd en leerkrachten adviseren de Zweedse kinderen om “weg te lopen” tja net zoals de rest van de westerse wereld kruipen ze allemaal in hun schulp of een ander geliefde bezigheid de kop in het zand steken. Dit is de voornaamste reden waarom het westen door dit moslimtuig gedomineerd wordt, ze haten de ongelovigen dat is met de paplepel ingegeven. Geen ontkomen meer aan of men moet bereidt zijn om al dit moslimtuig met geweld uit de Europese landen te jagen…

  Like

  • marcelvl1976 zegt:

   Hahaha nou als ik kinderen zou hebben zou ik ze trainen om te vechten , als ze thuis komen met het verhaal in elkaar geslagen te zijn zou ik ze thuis nog een trap onder de reet geven en zeggen dat ze á la minute terug gaan naar die school om de daders alsnog een flink pak slaag te geven. Daar komen de beste vechtsporters uit voort.

   Like

   • Effe dimmen: Niet alle kinderen zijn daar mentaal en/of fysiek toe in staat. Zolang kinderen jong zijn, is en blijft het in de eerste plaats de taak van de óuders om voor ze op te komen, of, in de tweede plaats, die van verdere verantwoordelijken, zoals de schoolleiding. En juist daarom vind ik niet alleen de houding van die schoolleiding stuitend -typisch Zweeds, overigens- maar óók die van die ouders, al hebben ze hónderd keer die brief geschreven!
    “Ze willen geen heksenjacht op school; ze willen alleen maar dat alles goed komt.” Kom nou toch, zeg!!! Als je kind onder het bloed thuis komt door toedoen van dat immigrantentuig ga je toch niet zulke afwegingen maken! Dan moet het je niet kunnen schélen, of er een heksenjacht van komt, sorry!
    Láffe, verachtelijke, goedmenschelijke kútzweden zijn het, allemaal!!!
    Zo kwaad als ik me over zóiets kan maken…..
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • “Hahaha nou als ik kinderen zou hebben” Tja ALS, INDIEN, MITS Marcel de wens is de vader van de gedachte. Het is een slappehap geworden de Nederlandse mannelijke cultuur, voorbeelden te over. Ja en wat dacht je de hulpverleners zijn zo vriendelijk tegen het moslimtuig om ze van de straat te houden Kickboks lessen aan te bieden, terwijl de Nederlandse jongen met zijn I-Pad op de bank zit bij wijze van spreken en kort door de bocht…

    Like

   • harrie de Loure zegt:

    Dat moest ik van mijn vader vroeger ook, dat hielp wel

    Like

   • anna zegt:

    oog om oog, tand om tand ……. dit doe je niet bij kinderen, rustig aan …….

    Like

   • paulzwueste zegt:

    “Oog om oog, tand om tand…”Dat zou je niet mogen doen bij kinderen?
    Dat doe je wél bij kinderen.”
    Hoe vroeger ze dat leren hoe beter! En absoluut NIET dat slappe christelijke gezeik van de andere wang aanbieden alstublieft! Volkomen wereldvreemd moralistisch idioot gelul als ik het zo mag zeggen.
    De beste leerschool is de hardste leerschool. Vervelend maar realiteit.

    Als je kind stelselmatig geterroriseerd wordt is het fijn als de ouders ingrijpen.
    Zo niet pech gehad.

    Like

   • Maria Hendriks zegt:

    Zo zou je het wel wensen; maar de praktijk is anders. WNt dan worden ónze kinderen opgepakt wegens geweldpleging en die anderen gaan vrijuit…..helaas

    Like

  • Thomasson zegt:

   Beste Adriaan. Waarom zouden WIJ ons niet voorbereiden op dit islamitisch geweld? Klaar staan OM TERUG TE VECHTEN? Te beginnen met een zaak op recht zetten. De tsunami van Allah’s verkrachters, moordenaars, kannibalen en analfabetische geitenneukers moeten begrijpen vanaf minute 00.01.00 dat zij zijn hier ONGEWENST; al denken de Europese overheden anders over. HET VOLK IS EEN BESLISSENDE FACTOR. Te beginnen met buitengewone vijandig houding tegenover de nieuwe aanwinst in de AZC’s; behalve, natuurlijk, de christenen. Laat de Jihad terroristen die daar worden opgevangen bang zijn (90% van de bevolking daar). Laat de smerige bedreigende koppen daar met de lange neuzen, baarden en moordlust in de ogen zien dat het Nederlands volk is niet voor de poes. Een dapper volk die van plan is voor huis volk en land te vechten.

   Like

   • Beste Thomasson geloof mij, ik denk er precies hetzelfde over als jou, echter de primaire taak van de overheid is veiligheid, laat deze laatste nu het bijna helemaal afweten, voorbeelden te over. Men krijgt gewoon opdracht van het hoogste echelon en dat werkt naar beneden toe. Gemakkelijk gezegd dan gedaan er zou een cultuur omslag moeten komen zo dat men deze vreselijke mensen goed op hun nummer gezet kunnen worden. Wees eens eerlijk zie je dat al gebeuren Thomasson? Vroeger, heb eigenlijk een hekel omdat woord te gebruiken had ‘k er totaal geen moeite mee om mijn eigen boontjes te doppen zowel verbaal als fysiek…

    Like

  • BigLJohn zegt:

   Wie maakt zich nog druk over die achterlijke Zweden. Het word aldaar alleen maar van kwaad tot erger. Laten we met zijn allen ons best er voor doen Nederland veilig te stellen !

   Geliked door 1 persoon

   • Geheel mee eens BigLJohn, Zweden wordt nog wel eens als voorbeeld land van de islamisering ten tonele gevoerd. Wat mij betref kunnen al deze linkse, door godvergeten Zweedse idioten samen met deze achterlijk moslims de dood ingejaagd worden…

    Like

 2. Geert zegt:

  Triest, maar dit is nog maar het begin van de ellende die jullie te wachten staat, bedank je ouders maar.

  Like

  • Ja inderdaad Geert het ergste moet nog komen…

   Like

  • Anneke zegt:

   Heb twee-jaar geleden mijn CDA-verslaafde familie-leden al heel ha(r)telijk bedankt. Door hun idolen zijn legio autochtonen letterlijk de armoede ingejaagd. “Ikzelf ook; enigszins”. Als jonge weduwe heb je GEEN rechten meer, alleen nog een LEGIO plichten. Specifiek op BELASTENDE belasting-vlak en natuurlijk de (niet goedkoper wordende) maand-, kwartaal- en jaar-lasten. Afgelopen maand de huur niet kunnen betalen; voor het eerst in ruim twintig-jaar. De woningbouwver. is nog menselijk en bedenkt met mij samen een oplossing. “Er zijn niet zonder reden zoveel meer daklozen in de maatschappij”.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Veel sterkte Anneke.
    Ik hoop ten stelligste dat het weer goedkomt!…
    Je moet er niet aan denken dat jij dadelijk je woning zou moeten verlaten die vervolgens zou worden toegewezen aan vluchtelingen die hier NIETS te zoeken hebben!!!
    Het grootst mogelijke onrecht dat je je voor kunt stellen!!!

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Anneke om 16:11

    Wat verkeert u momenteel in moeilijke omstandigheden! Als je alleen komt te staan omdat je echtgenoot overlijdt, dan is dat alleen al een hele aangrijpende en verdrietige gebeurtenis. Als er dan ook nog zorgen over de financiën achteraan komen, dan wordt het dagelijks leven dubbel zo zwaar! Geldzorgen kunnen een mens letterlijk ziek maken!

    Ik ben zelf ook jong weduwe geworden (ik was 27 jaar), maar destijds ontving ik nog een uitkering van het A.W.W. Deze uitkering bestaat helaas niet meer. Toen was dit voor mij een uitkomst, want met twee kinderen, 4 en 2 jaar oud, kun je bijna niet fulltime werken.
    Wat zou het mooi zijn als er voor u ook een soort vangnet zou bestaan!
    Maar de overheid is al jaren op schandalige wijze bezig om ons financieel richting de afgrond te duwen. Alles voor de vreemdeling. Eigen volk zoekt het maar uit.

    Beste Anneke, ik zou u graag willen helpen als ik dat zou kunnen. Ik vind het altijd triest als lieve mensen het moeilijk hebben!
    Medeleven is natuurlijk fijn, maar men kan er de huur niet van betalen.

    Ik wil u heel veel sterkte toewensen, en ik hoop van harte dat er een oplossing gevonden gaat worden voor uw moeilijke omstandigheden!

    Een hartelijke groet,

    Cathja.

    Like

 3. Gasso zegt:

  Lekker laf…. laat al die vaders naar die school gaan en dat allochtone zooitje een flink in elkaar slaan…,, maar nee hoor…… we houden de kinderen thuis……..wat een laf zooitje daar.

  Like

  • In Nederland is het niet anders Gasso, dat weet jij ook wel…

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Adriaan Jansens: 12.19. uur. Precies wat U zegt, Adriaan. Wij zijn een verweekt volk geworden, uitzonderingen daargelaten. En de hele smerige rode verraderskliek, en de politieke elite heeft dat in de hand gewerkt. Jongens mochten opeens zich niet meer uiten, als jongens, maar zijn door LINKSE LEERKRACHTEN, gehersenspoeld tot hele en /of halve meiden.

    Like

  • Cathja zegt:

   @ Gasso om 11:39

   Ik liet mijn kinderen NIET in elkaar trappen! Dan vinden ze mij maar laf. Je hebt als ouders de PLICHT je kinderen te beschermen, zolang ze daartoe zelf nog niet in staat zijn.
   De smerige rotstreken van dat moslimtuig laten duidelijk zien dat ze totaal geen respect hebben voor anderen. Maar in de wereld van de islam komt ‘respect voor anderen’ ook totaal niet voor. Alles minachten ze. Zelfs hun eigen geloofsbroeders als die niet tot dezelfde stroming behoren.
   En kijk eens wat de islam wereldwijd aan slachtoffers heeft gemaakt. Het gaat richting de 300.000.000!! Ze zouden van diepe schaamte door het stof moeten kruipen, in plaats van te streven naar wereldheerschappij!!!

   Als een schooldirectrice tegen mij zou reageren zoals ze tegen deze Zweedse moeders heeft gedaan, dan zou ik mijn kinderen aan het onderwijs onttrekken. De Zweedse overheid kan alleen de leerplicht eisen als ze ervoor zorgen dat de leerlingen in een veilige omgeving de lessen kunnen volgen. Maar als je zo stom bent om 90-95% leerlingen uit andere culturen toelaat, dan weet je van tevoren dat er problemen gaan komen.

   Kwade opzet, of naïviteit…?

   Like

 4. koddebeier zegt:

  De Zweden plukken nu de vruchten van hun domme linkse zelfvernietigende gedachten goed !!
  En nu huillie, huillie doen ?

  Like

 5. elisah zegt:

  Elke normale ouder zou een kind daar weghalen. Als de kinderen van de ‘nieuwkomers’ zich niet gedragen kunnen, moeten ze maar op een aparte school gezet worden, dan kunnen ze zich onder elkaar afmaken als ze daar zo’n plezier aan beleven.
  Kennen ze daar in Zweden geen school inspectie?

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Is dat niet hetzelfde advies dat gemeenten en instanties over heel Nederland aan goede burgers geven die ten prooi vallen aan islamitisch geweld?
  http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/3358579/2012/12/05/Bejaarde-is-leven-niet-meer-zeker-na-massale-afranseling.dhtml
  http://www.omroepwest.nl/nieuws/03-10-2011/vrouw-weggepest-door-jeugdbende
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/nieuws/archief/article/detail/1749606/2004/06/08/Witte-vlucht-de-grote-steden-uit.dhtml

  Als islam metafoor staat voor de pest, staat de overheid metafoor voor de ratten die de pest mobiel maken. Dankzij het beleid van overheden in heel west (en noord) Europa – vooral in Zweden – worden de islamitische enclaves steeds groter en de vlucht van autochtone bevolking steeds massiever. Denk maar aan de 148.000 Nederlanders die in 2015 Nederland voor goed hadden verlaten. Het zijn bijna 400 NEDERLANDERS PER DAG. Groot deel van deze mensen noemt de zgn. verruwing van de maatschappij als oorzaak. In feite bedoelen ze de steeds groter wordende Islamisering van Nederland. Vroeger was het een Tokkies-probleem. Stakkers die naast moslims moeten wonen. Tegenwoordig is dat ook het probleem van de beter gesitueerden. Burgers die met lede ogen moeten zien dat hun dure huis in No-time staat te midden van een geïslamiseerde omgeving. Bijvoorbeeld: in het dorp Wateringen (Gem. Westland) het geval is. Binnen minder dan 18 maanden groeide het aantal schotelantennes aan de gevels en hoofddoeken met kinderwagens op straat als paddenstoelen uit de grond. islamitisch geweld tegenover de bevolking volgt in rap tempo toe.

  In Zweden en ook in Nederland moeten de autochtonen (en niet moslims) een ding leren. Onze regering en onze verraderlijke parlementariërs (de meeste daarvan) heersten niet dankzij GRATIE GOD. Wij zijn degenen die hun kont op het blauwe pluche zetten. Zij en hun Zweedse Quislings kwamen in het parlement, dankzij de mensen die ze kozen. Het omgekeerde proces is een kwestie VAN WIL. ALS WIJ EN DE ZWEDEN WILLEN DAT DE OPVANGCARNAVAL VAN ALLAH’S MONSTERS IN NEDERLAND EN ZWEDEN OPHOUDT, ZAL HET OPHOUDEN …Met en zonder “out of date” niet zeggende verdragen.

  Like

  • Tja dat filmpje doet de deur dicht, deze verschrikkelijke man als Koning, zijn laatste wapen feit was de uitspraak tijdens het afgelopen staatsbezoek aan Frankrijk: Asielzoekers moeten huizen krijgen….

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Adriaan Jansens 13 maart 2016 om 14:59

    Ik heb ongeveer vier seconden naar die video gekeken; brrrrr…, makkelijk praten heeft die kerel met z’n zorgeloze, onvoorstelbaar weelderige luizenleven!
    Op zijn vele landgoederen is vast wel plaats voor enkele tienduizenden ‘asielhuisjes’ en daar moet-ie als rijkaard zijnde, natuurlijk géén huur (betaald van ONS belastinggeld) voor in rekening brengen!
    Wat denken jullie mensen, hoeveel van die schattige ‘asielhuisjes’ zouden er passen op dat kleine lapje grond in Patsergonië, eh… ik bedoel in Patagonië (een slordige 1600 ha)? En op de Horsten? Kunnen er ook wel een paar worden neergezet toch?
    En op al die andere ‘heerlijkheden’ die hij bij elkaar geharkt heeft?
    Of zou ‘zijne majesteit’ zijn islamitische vrienden liever niet dicht in de buurt willen hebben?
    Waaróm dan niet hè, zo vragen wij ons af.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Thomasson: 12.18. uur. Kotsmisselijk ben ik van Koning Onbenul!

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Adriaan Jansens, @Tistochwat en @Tom Hendrix Onze Koning is een constitutionele monarch en als zodanig mag hij absoluut niet zijn ware mening geven. Al zou het dat zo graag doen. Behalve dat ik denk dat deze man en zijn vrouw weten net zoveel wat er in Nederland is gaande als Koning Louis XVI en zijn vrouw Marie Antoinette over de situatie in Frankrijk in de avond van voor de Franse Revolutie of Tsaar Alexander II van Rusland toen de Bolsjewistische Revolutie uitbrak in 1917. Staatshoofden krijgen precies de informatie toegediend die men acht dat zij moeten weten. Ik zie niet de regering van PvdA en VVD haar best doen om de Koning te informeren over mensen binnen onze samenleving die de aanwinst uit Syrie en andere islamitische landen als gevaar zien.
    De koning sprak gisteren in Frankrijk over zijn taak als bemiddelaar in onze samenleving waaronder ook over mensen die niet zo blij zijn met de vluchtelingen. Uit de strekking van zijn woorden kon ik begrijpen dat hij ze ziet als MENSEN DIE ER NOG NIET AAN TOE TIJN OM DE ARME STAKKERS OP TE VANGEN. MET MOET ZE EEN BEETJE OPVOEDEN. Als een man die opgroeide met D66 ideologie past dat perfect bij zijn wereldbeeld. .

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Thomasson 13 maart 2016 om 22:56

    [quote] Onze Koning is een constitutionele monarch en als zodanig mag hij absoluut niet zijn ware mening geven. Al zou het dat zo graag doen. [/quote]

    Het interesseert ‘zijne majes’ geen ruk hoe wij ons voelen en hoe het met ons gaat; het gaat hem alleen maar om z’n eigen genot! Waarom zou-ie z’n mening geven? Kost ‘m alleen maar moeite en hij zit tot aan z’n kist tóch lekker gebeiteld!

    [quote] Staatshoofden krijgen precies de informatie toegediend die men acht dat zij moeten weten. [/quote]

    Kom nou toch; kan ‘zijne majes’ dan zélf geen informatie vinden op internet; leest-ie zélf nooit iets? Ziet-ie zelf nooit iets? Heeft-ie ’t te druk met feesten, vakantie vieren en zaken doen met z’n islamitische olievrienden?

    Kortom: we hebben niets aan deze niksnut!

    Like

 7. Ja, ja, ja pragmatische ideeën zat hoe het anders zou moeten gaan, alleen is het Nederlandse volk 5 of 6 decennia geïndoctrineerd door de achtereenvolgende regeringen en lopen nu tegen de muur van parlementaire onverzettelijkheid op. Politici welke de soevereiniteit van Nederland grotendeels hebben overgeheveld aan Brussel en zodoende hier op hun handen zitten. Probeer dan maar eens een moslim af te rossen dan kan men ondervinden dat dit een averechtse werking heeft waardoor hoofdzakelijk D66 en PvdA magistratuur u de das om doet…

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Bedankt RODEN in Zweden, dat het leven van de geboren Zweden, naar de kloten gaat!

  Like

  • Thomasson zegt:

   De carnaval in Zweden zal niet lang meer duren. In Finland en Noorwegen zijn de Krijgers van Odin druk bezig en zijn extreem agressief en ook in Zweden beginnen ze aan kracht te winnen. De roden samen met hun islamitische troetelbeestjes kunnen nog leuke dagen beleven.

   Like

 9. witte raaf zegt:

  Straks ook in Nederland op de scholen,tis aftellen nu!!
  De groten kunnen zich nog wel verdedigen maar de kleintjes van de onder-en middenbouw zijn straks als eerste de klos!
  Owee wie er met zn gore klauwen aan mijn kleinkinderen durft te komen,ik sta niet voor mijzelf in!!

  Like

  • GT zegt:

   Laat je kinderen een verdediging sport leren Krav Maga dat is een Israëlische verdedigings- techniek je kinderen zullen er zeker iets aan hebben tenminste als ze er voor openstaan, zoek het maar eens op op internet.

   Like

 10. hendrikush zegt:

  Islamofobie blijkt weer eens volkomen terecht.
  De keus is vluchten of vechten.
  En vechten doe je niet alleen met woorden.

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  De Zweden zijn linx, gutmensch tot op het bot. Met het bekende resultaat: de wereld verbeteren en je gezin laten creperen. Met opgeheven hoofd en vinger, je kinderen verwaarlozen.
  Er groeit natuurlijk nu wel een generatie op, die iedere moslim het land zal uit pleuren, maar beter is het je kinderen een onbezorgde jeugd te geven. Dat vergt soms guurrechtse maatregelen. Doen, kinderen verdienen het.

  Like

 12. Anneke zegt:

  Alweer bijna twee-jaar een jong islamitisch gezin, naast me. Drie piepjonge jochies worden intens gehersenspoeld en PSYCHISCH opgezet tegen alle andersdenkenden in de straat. Hele jank -,schreeuw – en woede-weekenden al moeten MEEbeleven. Speelgoed en poepluiers in m’n achtertuin geworpen; verzameld en meegenomen naar de wijkagent. Hij heeft al vaker klachten MOETEN aanhoren over dit gezin van anderen uit de straat. “Ottomaans bloed kruipt waar het niet gaan kan”…. Heb enorm te doen met de jochies; zij hebben geen vreugde, geen liefde in hun zo fragiel jonge leventje. Kinderen die gelukkig zijn, huilen niet tig-keer per dag. Gelukkige kinderen lachen en hebben lol met elkaar en – hun ouders.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Anneke: 15.17. uur. En heeft deze wijkagent ook opgetreden, Anneke? Of is het toch weer moslimpolitie die het voor het zeggen heeft?

   Like

  • Thomasson zegt:

   Beste Anneke, De Syrische asielzoekers die u beschrijft zijn typerend voor alle anderen van hun land of soort. Arabieren hebben de mentaliteit van een slang- of krokodil. Men kan een slang of krokodil 20 jaar houden en ze de beste verzorging geven. Toch zouden ze op de eerste de beste gelegenheid aanvallen. De monsters van Allah kennen nu eenmaal geen goedheid of menselijkheid EN DAT IS HUN GOED RECHT. Bijvoorbeeld: ISIS met al de wreedheden is het cultureel erfgoed van deze psychopathisch volk. Kinderen kunnen bij deze mensen niet gelukkig zijn. Hoe kan een kind gelukkig zijn bij ouders die niet van hem of haar houden? Bij oplettende TV kijkers valt het direct op, hoe deze monsters (ik kan ze helaas geen mensen noemen) met kinderen omgaan. Om hun beestachtige verlangen te vervullen, gaan ze met kleine kinderen, peuters, baby’s en soms baby’s van paar weken oud steken ze met rubberbootjes de stormachtige Aegaische Zee over. Ze zorgen zelfs niet voor eten onderweg. Dat moeten maar de Grieken doen. De gevaren van de lange tocht over de Balkan interesseren ze geen zier. Als een kind doodgaat? En dan? Binnen 9 maanden is er weer een. Ik hoorde van een man, die naast een AZC woont, over twee kinderen die alleen kwamen. Hun ouders hebben ze gewoon in een rubberboot gekwakt en zeiden: wij hopen dat het goed met jullie gaat!. Voor geen moment hebben deze Syrische ouders over de gevaren gedacht die de kinderen onderweg kunnen tegenkomen.

   EEN DING MOET HIER IEDEREEN WETEN! …De politie en gemeente bieden aan burgers adequate hulp ..zolang de burgers geen probleem met moslims of islamitische asielzoekers hebben. Zodra dat wel het geval is: dan zijn de autochtone burgers en niet moslims VOGELVRIJ VERKLAARD. De klagers of gedupeerden verliezen hun burgerrechten en vanzelfsprekend hun recht op basisbescherming. Bij de politie klagen of boze brieven aan gemeentelijke instanties schrijven, hebben geen zin. Moslims en vooral asielzoekers zijn THE UNTOUCHABLES van onze samenleving. Ze staan boven de wet. Er zijn maar twee mogelijkheden daar tegen in te gaan: a) zelf de zaak oplossen “With a little help of my Friends”. Laat de moslims of asielzoekers als slachtoffers naar de politie of gemeentelijk instanties gaan. b) Bij gebrek aan hulp van de omgeving is er maar een weg: VLUCHTEN.

   Like

 13. Schande van deze school en schande van het beleid dat deze getraumaticeerde kinderen voegt bij de jeugd die nog nooit een oorlog hebben mee gemaakt. Ik ben zelf vader van twee kinderen en inmiddels opa van twee. Ik weet dat je kinderen in de zeer belangrijke leeftijd 4 tot 8/9 jaar niet moet bloodstellen aan dit soord geweld. Hier worden kinderen systematich verpest en je kunt je vingers er op natellen dat dit weer op later leeftijd een hoop ellende gaat opleveren en veel kosten om dit te herstellen. Welk een zot heeft dit verzonnen. Wees toch wijzer stelletje mafketels.
  Ik wil wel hier een opmerking maken over het beleid hier in Nederland. Ik heb dit zelf meegemaakt en in verschillende raporten gelezen. Kinderen op de lagere school worden slechts nog begeleid en onderwezen door vrouwen. Wat tot gevolg heeft dat vooral jongetjes worden geremd in hun ontwikkeling naar man zijn en vrouwelijk gedrag wordt gestimuleerd. Stoeien en een robbetje vechten is uit den boze en wordt bestraft. Iets dat jongens nu eenmaal ingebakken hebben, het zit in hun aard. Vrouwelijk gedrag zoals de veilige weg kiezen en geen risico nemen is iets dat van de knulletjes wordt geist is nou net niet wat je moet doen in deze belangrijke leeftijd. Er moeten weer mannelijke leeraren op de lagere school, die begrijpen de jongens beter en stimuleren het natuulijk gedrag zodat we geen watjes kweken maar zekerheid en weerbaarheid aanleren. Het gekke is, mijn dochter ook, dat die nou juist worden gestimuleerd op de middelbare leeftijd om een weerbaarheid cursus te gaan volgens op de hitsige mocrootjes van zich af te slaan, wat goed gelukt is overgens. We moeten nu eenmaal erkennen dat manen en vrouwen niet het zelfde zijn en dus ook niet op de zelfde manier moeten worden opgevoed. En dat is niet anti vrouw maar meer pro man, die worden naar mijn ervaring gedicrimineerd in hun natuulijk gedrag. Overigens ik heb ook een zoon, de oudste van de twee. Ik ben dan ook voorstander om de jongens en meisjes appart onderwijs te geven en dat is niet ouderwets maar om onze jeugd alle kansen te bieden die we ze kunnen geven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s