De nieuwe “Paas-folder” van de HEMA . . .

Screenshot_9

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bolo

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, islamappeasement, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

47 reacties op De nieuwe “Paas-folder” van de HEMA . . .

 1. Teunis zegt:

  Hoog tijd voor een herkerstening van dit land! Laat diegenen die bezwaar hebben tegen de teloorgang van de christelijke feestdagen, maar zelf nooit in de kerk komen eens de hand in eigen boezem steken en een voorbeeld nemen aan de bevolking van landen als Polen en Hongarije die het christendom nog wel actief levend houden.

  Like

  • Cathja zegt:

   Deze landen hebben aangegeven dat ze hun christelijke cultuur willen behouden, en dat ze de moslims niets te bieden hebben. Zij willen ook alleen christelijke vluchtelingen opvangen, maar daarover doet Brussel moeilijk, want ze willen dat de islam in ieder land voet aan de grond krijgt.
   In plaats van ‘blij’ te zijn dat ze een deel van de vluchtelingen kunnen plaatsen, zien ze dit voorbehoud als een streep door hun smerige rekening.
   Ik hoop dat de Visegrádlanden voet bij stuk houden.
   Ik heb veel respect voor deze volkeren.

   Like

 2. delamontagne zegt:

  Advertentie “Lidl” in Fr: Paashaas[konijn]

  Paasfiguurtjes

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • Cathja zegt:

   ???

   Ik dacht toch echt dat ik eerder vandaag een andere cover van deze folder heb gezien.
   Welke is het nu echt?

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 14 maart 2016 om 15:59

   De folder bovenaan de pagina is echt; kijk maar naar de lettertypes van “vrolijk” en “pasen”. Deze zijn in het plaatje van Jan Wandelaar verschillend.
   HEMA is een smerige landverraders-zaak, dus we kunnen van deze neo NSB’ers verwachten dat ze woorden als Pasen, Kerstmis, e.d. vervangen door mohammedaan-vriendelijke woorden.

   Het is werkelijk om van te kotsen!

   Like

  • BigLJohn zegt:

   Jan Wandelaar 14 maart 2016 om 13:40. Ken je de betekenis van de HEMA ? Hier Eet Men Afval. V & D is al ter ziele gegaan. Hun afkorting betekende; Vodden & Dweilen !

   Like

 4. Marlies zegt:

  Smerige lafaards. “Vrolijk Voorjaar”? Niet voor HEMA als het aan mij ligt. Wat heb ik toch een bloedhekel aan dit soort zaken en ook aan die halal maaltijden, die in het geniep in de diverse bedrijven en overheidsinstellingen worden geserveerd. Onvoorstelbaar. Men buigt niet alleen meer voor de islam, men ligt al op de grond. Wat kunnen wij toch doen?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marlies: 13.43. uur. Wat we kunnen doen, dat is de HEMA boycotten!

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Marlies om 13:43

   Kunnen wij niet van de overheid eisen dat het VERPLICHT wordt op elke verpakking te vermelden of iets halal is? Dat gaat dan wel om heel veel producten, maar de consument heeft het recht om te weten wat hij eet. Toch?

   Like

 5. carthago zegt:

  De hema ligt op één haze oor, dat is wel duidelijk.De kalifaatratten vreten hopelijk het andere oor op, kunnen we van deze landverraders ook afscheid nemen. Ik kwam er al nooit meer gelukkig.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Bij de HEMA zien ze me niet meer. Ik ga voor overheerlijke Paaseitjes wel naar de Lidl. In allerlei soorten verkrijgbaar, redelijk geprijsd, en ook de Paashazen staan gelukkig weer in de schappen. Mijn kleinkinderen weten wat een Paashaas is, maar een ‘Lentehaas’….?
  Nooit van gehoord!

  Like

 7. Elena zegt:

  Dat alles vanwege het buigen voor de pislam.
  Huichelachtige overlopers.
  Boycot Hema !!!

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Het wachten is nog op een hoofddoekje en halal chocolade.

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Na V&D de volgende die hun deuren kunnen sluiten !
  Een sucsesvolle Insolvenz wens ik hun toe !
  Vuile moslimkontkruipers !

  Like

 10. KarenB zegt:

  Vroeger betekende HEMA Hollandsche Eenheids Maatschappij Amsterdam. De H van Hollands lijkt nu definitief vervangen te zijn door de H van halal.
  Is er iemand die in staat is een goede (scherpe maar wel correcte) klachtenbrief te schrijven aan de HEMA? Het zou mooi zijn als er zo’n standaardbrief zou komen en alle 816 volgers van deze site deze brief zouden versturen aan de HEMA. Het is balen, want de HEMA is verder een prima winkel, maar ik koop er voorlopig niets meer. Vrolijk voorjaar en verstopeieren, belachelijk.

  Like

  • elisah zegt:

   Het gaat niet zo goed met de hema (zoals ook bij de blokker en de v&d etc). Ze proberen jong en hip te zijn met hun presentatie en artikelen, om zich zo te onderscheiden van andere winkels.

   Like

 11. Astrid zegt:

  Ik kwam er al nauwelijks meer, want het is een flutzaak met tweederangs producten, die het bij de Nederturken en andere gelukzoekers altijd goed doet, want voor hen geldt: hoe kitscher hoe beter.

  Maar sinds het in de ban proberen stoppen van onze Hollandse Zwartepiettraditie en dan nu weer dit schaamteloze, bleke plaatje, is de streep definitief door de Hema heen gezet. Het snelle geld is belangrijker dan ’s lands belang op langere termijn, stelletje nazi’s.
  Er zitten daar ook alleen maar hoofddoekjes achter de kassa’s. Ik laat me door die vaak hooghartige kamerolifantjes niet vernederen, dus ‘so long’ Hema, je verkoopt toch alleen maar goedkope rommel.

  Like

 12. Jan zegt:

  Een voorjaar met verstopeieren.
  Fuck!

  Like

 13. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  NEE, NEE…dit heeft met PASEN niets te maken
  er zijn nu eenmaal relevanter zaken
  en insteekjes die er soms méér toe doen
  uw HEMA hecht aan dhimmi-rijk fatsoen,
  dus laat de huigen naar de Oostenwinden hangen
  en wil dat óók zo graag van U verlangen,
  dus, graag lieve klanten hierbij Uw compassie
  we ZIJN al haast te groot voor ‘t huidig jassie… eh!
  .

  Like

 14. Jo zegt:

  Waren we maar konijnen, dan waren we een groot volk, en kon er geen vluchteling, die niet het niet zijn, er bij !!! We zouden dan zeggen: ‘Vol is vol’ !!!

  Like

 15. Nemesis zegt:

  Hoe zouden die vrolijke voorjaars eieren smaken en dat vrolijke voorjaarsbrood ?

  Like

 16. Totaal off Topic, maar leuk om te zien hoe de clerus af en toe reageren, sloegen ze de deur zo maar dicht voor het moslimtuig…

  Brabantse pastoor gaat los op Powned-verslaggeefster
  Maar meneer pastoor, wat doet u nu?

  Like

 17. Leo zegt:

  Schande , mijden die toko !!!!

  Like

 18. Mirjam zegt:

  Ik heb de folder vandaag gekregen. Op de voorkant staat inderdaad ‘vrolijk voorjaar’, maar binnenin komt het woord Pasen vaak voor, zij het in andere context. Zoals: Pasen in 16 smaken, zoete paastraktaties, de leukste versieringen voor Pasen, Paastafelartikelen, Paasstickers, Paasbest, alles voor heerlijke Paasdagen, Proosten op Pasen en dan op de achterkant de verlossing: Heerlijke Paasdagen. Dus zo erg is het niet, ik denk, eerlijk gezegd, dat het meer een reclamestunt was, dan dat het opzettelijk gebeurd is om de moslims te ontzien. Binnenin de folder was ook van alles over Pasen te zien.
  Zonder de Christelijke religie, zou Pasen helemaal niet gevierd worden en waren er geen vrije dagen. Die chocolade eitjes, de hazen, het verven van eieren is eigenlijk allemaal erbij gefantaseerd en heeft meer met het voorjaar te maken dan met het Christelijk geloof. Net zoals met Kerstmis de Kerstman, de cadeautjes en het diner meer belangrijker is nu, dan waar het eigenlijk om draait: de geboorte van Jezus, is dit ook weer meer erbij komen waaien.
  Alles verbasterd, want als je kinderen vraagt wat Kerstmis en Pasen nu eigenlijk is, noemen ze juist die dingen op die ik noemde: cadeautjes en de paashaas. Jammer eigenlijk, maar misschien veranderd dat ook nog. Het is aan ons om de nieuwe generaties daarover bij te praten, zodat ze het ten minste weten. Zo blijft in ieder geval de basis tenminste nog bestaan.

  Like

 19. Theodoor zegt:

  Weer een poging tot afbraak van een stukje Nederlandse cultuur. Belangrijk, ja ontzettend belangrijk om verdere afbraak tegen te gaan, dus voor mij een reden om niet of in ieder geval zo weinig mogelijk van hun handel gebruik te maken.
  Lazer toch op Hema, het liefst naar een of andere zandbak.

  Like

 20. Guardiacivil zegt:

  Hema….. Het Echte Moslim Assortiment

  Like

 21. Irene zegt:

  In de AH bonuskrant van week 11 staat geen paasbrood maar feeststol.
  In een reactie zegt AH :
  De feeststol is een stol die niet alleen met de Paas gegeten wordt maar ook met Pinksteren en bijvoorbeeld Hemelvaart, vandaar dat we er een algemene benaming aan hebben gegeven. Ik zal u reactie rapporteren aan de verantwoordelijke afdeling, indien noodzakelijk zal het worden aangepast.

  Vraag ik mij af, vroeger was er ook Pinksteren en Hemelvaart en met Pasen was er paasbrood.
  Nu moeten we ons in ons eigen land aanpassen en is er geen paasbrood meer. Schandalig AH !

  Like

 22. Avidia zegt:

  Wie gaat er nu naar de Hema??? Ben er nog nooit geweest en nu al helemaal niet. Ik heb altijd als iets tegen de Hema gehad, het stond me niet aan, het klonk zo niet Nederlands, ik koop bij de middenstand, ik steun de middenstand, en daar heeft de Hema niets mee te maken, integendeel, ze zijn de concurrenten van jullie eigen middenstanders!!!! Jullie eigen mensen die erg hard werken ook buiten werktijd, die weinig geld verdienen, ook als jullie denken dat het een goudmarkt is. Middenstanders hebben het moeilijk, het pand kost meestal hun jaarlijkse omzet, ze moeten concurreren tegen anderen, het is slopend, maar dat merk je niet als klant, ze zijn vaak optimistisch en heel vriendelijk tegenover hun klanten. Dat zit in hun aard, heel anders dan commerciële winkels. Ik zeg: Steun de Middenstand!!!!!

  Like

  • KarenB zegt:

   Ik snap je commentaar niet helemaal. HEMA klinkt niet Nederlands? Het betekent anders Hollandse Eenheids Maatschappij, hoe Nederlands wil je het hebben? Je oproep de middenstand te steunen daar ben ik het van harte mee eens, we moeten stoppen met internet winkelen (helaas echter niet altijd te vermijden). Heel veel HEMA’s zijn franchise winkels, dus de eigenaar van zo’n HEMA beschouw ik wel degelijk als plaatselijk middenstand. Overigens ik ben het ook absoluut niet eens met termen als verstopeieren, vrolijke lente etc.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dat is toch altijd al zo geweest bij mensen die een beetje drukte hadden of het wat hoog in de bol hadden zitten.
    Die kopen niet bij de HEMA, dat is voor de plebs, die gaan naar de Bijenkorf of V&D.
    Daar wil je niet gezien worden als middenstander door je eigen klanten.
    Dat hoorde ik vroeger al van mijn oma, die had ’t namelijk een beetje hoog in haar kop zitten en keek echt op iedereen neer die geen middenstander was.
    Zelf had ze 2 winkels en dan schijn je drukte te mogen hebben.
    Nou ken ik Avidia niet maar dat zou er best wel een achter kunnen zitten.

    Like

  • elisah zegt:

   De hema is Nederlands, het is van de bijenkorf.
   De laatste keer dat ik in Parijs was, zag ik er verschillende hema’s, die ook druk bezocht werden. Leuk toch?
   Ik winkel veel op internet: je hoeft niet met de auto naar een of andere stad te rijden, niet voor kapitalen in parkeergarages te staan, niet drukke winkelstraten door te hengsten en winkel in en winkel uit te zeulen met de handen vol zware draagtassen, je hoeft ook niet in vreselijke pashokjes met slecht licht depressief te worden etc.
   V&D had een internetwinkel (heb ik veelvuldig bestellingen bij gedaan), de hema heeft een internetwinkel, de bijenkorf heeft er een etc etc.

   Like

 23. Jan zegt:

  Bij HEMA is het weer Pasen


  http://www.hema.nl/winkel/pasen

  Maar een of andere feminazi zanikt nu weer

  Economisme – GroenLinks-veteraan Mirjam de Rijk woedend op HEMA vanwege mevrouw Paashaas
  Warenhuis moet zich schamen want… waarom
  http://politiek.tpo.nl/2017/03/20/economisme-groenlinks-veteraan-mirjam-rijk-woedend-op-hema-vanwege-mevrouw-paashaas/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s