Recep Tayyip Timmermans gaat het internet slopen

Screenshot_25

(Door: “Zentgraaff”)

The internet is no legal black hole, no free haven for hate speech. We’ve stepped up EU talks with Google, Facebook, Twitter and Microsoft. — Frans Timmermans (@TimmermansEU) March 14, 2016

Frenske. We moeten even praten. Over de “democratic values” waar je voortdurend de negentalige broek vol van hebt. Wij boze mensen van het internet schrokken een beetje van je ongenuanceerde stellingname op twitter. Omdat er toevallig mensen zijn met een andere mening wil je meteen het hele internet aan banden leggen en dat vinden we nogal ongepast.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, betutteling, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Recep Tayyip Timmermans gaat het internet slopen

 1. Ron zegt:

  “We’ve stepped up EU talks with Google, Facebook, Twitter and Microsoft.”

  Fijn dat we dit weten, timmerfranz.

  Zoeken kunnen we ook met duckduckgo of yahoo of zo doen. Google en Bing kunnen we dus volledig vermijden wanneer we naar niet-policor dingen zoeken. Facebook en Twitter kun je ook hanteren met behulp van een VPN of proxy naar een locatie ergens aan de andere kant van de wereld. De aanbieders van VPN’s gaan goede zaken doen verwacht ik.
  Met een e-mail account aangemaakt via een proxy aan de andere kant van de wereld lijkt het net alsof de gebruiker zich daar ook bevindt. Vervolgens daarmee een facebook of twitter account maken kan daarmee ook.
  Eventuele verificatie via telefoonnummers kan gebeuren door een prepay kaartje te kopen en deze alleen op te waarderen via contant aangekochte opwaardeerkaarten.
  Desnoods laten we prepay kaartjes uit het buitenland opsturen.

  Leuk geprobeerd, timmerfranz (ik vertik het om je naam met hoofdletter te schrijven), maar het gaat niet werken.
  Tevens ben je wel hard bezig om te bewijzen dat de EU een totalitaire staat / dictatuur is, met dezelfde methoden als de oude USSR of de DDR. Dit voor zover we dit nog niet al wisten of vermoeden.

  Like

 2. Niet schrikken van Frenske. Het is maar een gewone onverdraagzame wereldvreemde PvdA-fascist

  Like

 3. Steven zegt:

  Wat een ZIELIG volk is dat toch die “linkse dingen”.
  Schijnbaar krijgen ze NU pas door dat ze zwaar aan het verliezen zijn aan zetels.
  Door de weerstand van het volk tegen “haatbaarden” weg te zetten als “racisme en onverdraagzaamheid”, probeert men de schade van het verlies te beperken door te proberen mensen zoveel mogelijk de BEK te snoeren, en zelfs zo ver willen gaan om het van het internet af te krijgen.
  Ik hoop dat die hele PVDA straks als een kaarthuis in elkaar stort en nooit meer overeind komt!
  De enige echte racisten in dit land zijn al die LINKSE RANDDEBIELEN mafkikkers die dit hele land naar de kloten hebben geholpen en de gewone burger met de problemen opzadeld!!!
  VIES LINKS TERING TUIG!!!

  Like

 4. Mr D. Umass zegt:

  Doe het maar en je loopt je einde tegemoet smerige nazi troll.

  Like

 5. Jade zegt:

  Heeft iemand z`n e-mail adres?, dan ga ik hem uitschelden voor klootzak…

  Like

 6. Stapje voor stapje worden ondemocratische maatregelen genomen door de bestuurlijke EU en nationale elite. De onwelgevallige reacties van reguurders op de sociale en alternatieve media zijn een doorn in het oog voor deze lui welke aansturen op een groot totalitaire staat. Een dictatuur waarin niet alleen de enkeling maar alle volkeren van de EU ten onder gaan in een volkomen kansloze strijd tegen een totalitair bewind. De elitaire fascisten zoals F. Timmermans zijn de henchmen van de NWO en voeren ijskoud hun meesters bevelen op…

  Like

 7. Edjan zegt:

  Nu weet ik het zeker. Ik vond altijd al dat hij zo’n schoenpoetsersgezicht had. Hij mag elke vrijdag de schoenen van merkel poetsen!

  Zo heeft hij gehoord, dat je je vooral niets moet aantrekken van “Wutbürger” en dat het een schande is dat dit ondemocratische plebs zijn bek open trekt en een podium krijgt voor zijn islamofobie en haat. IJverig toog onze schoenpoetser aan het werk. Het plebs moet zijn muil houden! Net als in China. Wel potverjandikkeme!

  Like

  • “Net als in China!” Dat is nog eens een rake opmerking, Edjan, proficiat!
   Vanwege het feit, dat China m.b.t. de moslims -Oeigoeren- een consequent beleid voert, hebben verschillende mensen hier nogal de neiging om China als lichtend voorbeeld te beschouwen -wat het natuurlijk niet is: Je moet nooit de andere kant van de medaille uit het oog verliezen.
   Maar inderdaad zijn we intussen metterdaad bezig, bedenkelijk die richting uit te gaan. Je zou wensen, dat het wonder gebeurde, waardoor niet alleen de PvdA, maar meteen de hele EU in elkaar donderde voor het tij niet meer te keren valt!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 8. Jan zegt:

  Iedere socialistische partij baant een weg naar de gulag.

  Like

 9. BertG. zegt:

  Apple noemt hij niet op in dat rijtje. Linux ook niet.
  Omdat fransje zelf een iPhone heeft waarschijnlijk.
  Ook fransje stuurt bijna altijd een berichtje terug als je ‘m er 1 stuurt. Probeer maar.
  Verstuurd vanaf mijn iPhone staat er dan onder.
  Maar als fransje even door gaat om facebook er af te krijgen dan ben ik al blij.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Als een goed en debiel eurofiel haat timmerfrans democratie en vrije meningsuitting.
  Sloop de dictatuur, sloop de europese unie !!

  Like

 11. carthago zegt:

  De kloon van Druncker spuit elf, levensgevaarlijk.

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Ik moet het toegeven: een van mijn afwijkingen is, dat als ik zo een volgevreten speknek zie ,ik altijd direct aan mongolen moet denken , josti bamd bestuurders !

  Tattatarata.
  Ik wil ook een triangel
  Busje komt zo franske !

  Like

 13. Theodoor zegt:

  Wat ik niet begrijp en toch ook wel weer is de linkse onhandigheid van de politici. Of ze nu Rompuy heten of Timmermans het zijn zeer met zichzelf ingenomen kleine groepsbaasjes.
  Zij vergeten één ding, een volk en helemaal niet het West Europese volk laat zich de mond niet snoeren, ze zijn te goed ontwikkeld. Als je het ene afhaalt/belemmert zal er iets anders voor in de plaats komen. Waar die grenzen liggen weet niemand, maar er zijn voorbeelden in overvloed in de wereld.
  Oh, wat dom, echt links progressief.

  Like

 14. Ron zegt:

  Het e-mailadres van timmerfranz is vermoedelijk

  Frans.timmermans@ep.europa.eu

  Voor wie hem vriendelijk de groeten wilt doen of hem moed in wilt spreken.

  Like

 15. Bas zegt:

  Frans is de ”Hansje Brinker” van de Europese Unie, steekt overal lukraak zijn vinger op en in ! Blind voor de (muskus)gaten in de dijk.

  Like

 16. BigLJohn zegt:

  De Stichting Brein heeft van de regering toestemming gekregen om uw IP adres te scannen op aanwezigheid van programma’s als uTorrent. Bent u aan het uploaden, en word u gesnapt door Brein, dan krijg u binnen no time een boete in uw brievenbus van stichting Brein. Een Staat in de Staat die Stichting Brein ! Wij krijgen langzamerhand Oost-Duitse Stasi toestanden in Nederland. Iedereen controleert iedereen !

  Like

  • Willie zegt:

   gebruik zoiets als dit :
   http://easy-vpn.org

   Like

   • BertG. zegt:

    Ook dit kan achterhaald worden. Een VPN adres.

    Like

   • BertG. zegt:

    Je zou je IP adres dagelijks moeten veranderen, spoofen, heet dat geloof ik.
    Ik ben ’t een beetje vergeten maar telkens 1 getalletje in je modem veranderen, dacht ik.
    En dan schijn je een nieuw IP adres te krijgen.
    Maar heel precies weet ik ’t niet meer.

    Like

   • Ron zegt:

    Een VPN zelf kan best veilig zijn, echter een browser stuurt soms meer informatie mee dan je zou willen.

    Gebruik bij internetacties altijd een incognito tabblad van de browser en hanteer liefst een aparte browser alleen voor anti-policor (zoek)activiteiten. Structureel cookies wissen helpt zeker mee, want cookies kunnen je oorspronkelijke locatie verraden, tenzij je die speciale browser alleen gebruikt hebt voor VPN verkeer.
    Met alleen het IP-adres van de VPN kan de Stasi (ik noem ze maar even zo) niet zoveel.

    Like

 17. Fransje….blijf met je gore worsttengels van ons INTERNET af.

  Like

 18. Republikein zegt:

  De broek van vol, dat is niet best, je bent pas op de wereld of je bent dement.
  Het proces van mens worden gaat altijd met stank van start, dementie is terug naar de oorsprong, lekker leven en niet weten wat er aan de hand is.
  Dan komt het besef, iets anders dan bewustzijn, en gaat je muziek waarderen, zoiets als iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen.
  Als besef geworden is tot het bewustwording gaan we allemaal naar de plee en alleen die van bepaalde huize stinken niet maar ruiken,je hebt reeds meerdere malen in je broek gescheten.
  Maar niet naast het potje piesen plies.
  Wat heb ik een aandrang om op de wereld te schijten.
  Frans kan niet tegen onrechtvaardigheid.
  Nou Frans, als ik iets over vluchtelingen lees of hoor krijg ik aandrang.
  Ze zijn een georkestreerde idioterie en jij bent de gastdirigent.

  Zeg Joop, jij hebt toch schroeven voor die T-bone steak?

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  Als ik de naam “Timmermans” lees, krijg ik de onbedwingbare drang om één van mijn stripverhalen onder jullie aandacht te brengen.

  Alleen voor degenen die het nog niet hebben gelezen:

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/31/stripverhaal-frans-timmermans-deel-1/

  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/01/stripverhaal-frans-timmermans-deel-2/

  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/01/stripverhaal-frans-timmermans-deel-3/

  Like

 20. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Een hypocriet hield er niet van
  Om voor hypocriet te worden uitgemaakt

  Een dierenbeul hield er niet van
  Om voor dierenbeul te worden uitgemaakt

  Een bedrieger hield er niet van
  Om voor bedrieger te worden uitgemaakt

  Een gek hield er niet van
  Om voor gek te worden uitgemaakt

  Er volgden meer en meer mensjes
  Die iets deden waarvoor zij geen verantwoording wilde dragen

  Het einde van vrijheid van meningsuiting werd ingeluid
  Niemand mocht nog zeggen wat ie dacht

  Het einde van het vrije woord
  Veroorzaakt door een hypocriet van de PvdA die de kruistocht begon

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s