Zo wordt het Nederlandse volk verkracht

Screenshot_7

(Door: Joost Niemöller)

Ik las een bericht op Facebook:

Nico is er iets wat je voor mij kan betekenen als ik je vertel dat we hier ten einde raad zijn! Het betreft een plaatsing van 4 jonge Syrische statushouders(16 jaar) die door Yoin (Lindenhout) as maandag zonder vooraankondiging geplaatst worden in een straat met daarin wonende 4 alleenstaande moeders met tiener dochters…Wij hebben burgemeester en woningstichting meermaals gebeld en zijn nu racisten en geven deze jongeren geen kans? Wij zijn alleen maar BANG en in Paniek! Bezorgd voor onze kinderen want veiligheid kan niet worden gegarandeerd? Ze gaan zelfstandig wonen zonder 24u begeleiding… Hier heerst paniek onder de moeders en wij weten niet welke weg te bewandelen maar slapen allen al 3 dagen niet.. wij zijn een kwetsbare groep en ze hebben geen zorg en begeleiding voor ons… Kunnen we met zo iets naar de krant? Ons gevoel zegt ons dat dit helemaal verkeerd af gaat lopen.. De jongeren komen maandag al? Please is er een weg of ken je mensen die iets voor ons kunnen betekenen Gr. Nicole

Ik nam contact op met Nicole. Waar speelt dit? Het blijkt te gaan om het plaatsje Huissen in de gemeente Lingewaard, tussen Arnhem en Nijmegen.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Zo wordt het Nederlandse volk verkracht

 1. Steven zegt:

  “Er wonen relatief veel oudere mensen, en er zijn ook relatief veel eensgezinshuishoudens. maar er zijn dus ook relatief veel kinderen, en opgroeiende meisjes”

  Kijk eens aan..alles wat je nodig hebt als asielzoeker.
  Oudere zwakke mensen zijn een makkelijk doelwit om wat bij te verdienen…en er lopen zomaar héél veel opgroeiende hoertjes die we mogen pakken als we daar zin in hebben…en niemand maakt ons wat.
  Wat is Nederland toch een mooi land die goed voor zijn vluchtelingen zorgt. De Nederlanders weten tenminste waar een asielzoeker behoefte aan heeft. Ik ga meteen al mijn vrienden even een bericht sturen dat ze allemaal naar Nederland moeten komen. GRATIS GELD en GRATIS NEUKEN met wie je maar wilt!! Helemaal TOP!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Veruit de meeste politici zijn Regenten, ze zie de bevolking alleen als stemvee, éénmaal gekozen
  kunnen de kiezer tot de volgende verkiezingen doodvallen, tot die tijd doen lekker wat ze zelf willen !! Schijt aan de kiezers, want ze worden nooit afgestraft voor hun daden, het stemvee stemt de volgende keer toch weer op de zelfde partij !!

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Met z’n allen naar Huissen om de bezorgde – nee, angstige – bewoners te steunen?
  Beter niet, dat is niet de juiste methode want LINKSCH, inclusief AFA zullen met een tegenactie komen en dan is het hek helemaal van de dam.
  Er moet dus een slimme manier gevonden worden om dit probleem voor deze angstige bewoners op te lossen. Er is vast wel iemand die een inventieve oplossing heeft.
  En die arme vluchtelingen dan? Wel, gewoon naar Schiphol en met het vliegtuig terug naar het Midden Oosten. Ze zijn daar hard nodig voor wederopbouw. Uitzwaaien mag.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Zolang dit hele kudtland nog sterft van de fucking nsb-ers met hun debiele welkomsliederen, een politieke elite die aan white genocide doet (alle partijen minus PVV) en al dat soort idioten nog een signifikant gedeelte van deze samenleving uitmaakt zal er niets veranderen. En wie weet, hebben deze mensen uit Huissen ook nog op de Partij v/d Afgrond gestemd omdat die voor de gewone burger zouden opkomen????
   Zeg het maar, ik weet het niet meer, misschien moeten we helemaal naar de kloten gaan met dit land voordat er ook maar iets gebeurd????
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 4. Fred zegt:

  Het Nederlandse volk bukt zèlf om verkracht te worden.
  Want ze zullen blijven stemmen op VVD,PvdA,GL,D666.
  Steeds -maar- weer.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Fred: 14.34. uur. U haalt mij de woorden uit de mond. Ik word onwel van mensen, die zeggen moeite te hebben met de instroom van moslims, en profiteurs, maar als het op stemmen aankomt, stemmen deze “domme schapen”, weer “meh,meh”, op VVD,CDA,PvdA,Demonen66, GL,CU,SP, om de grootste LANDVERRADERPARTIJEN te noemen. Men zou in Huissen de mensen eens moeten vragen, wat hebben jullie de laatste keer gestemd voor de Tweede Kamer. Wedden dat er veel ezels dan toegeven, dat ze op LINKS, en op de klotenpartijen hebben gestemd, die ik al noemde. Je wordt er gewoon doodmoe van!

   Like

   • Giny zegt:

    Tom Hendrix

    Ben het helemaal met u eens!
    Net als die wegloper uit de PVV om het “MINDER MINDER”
    Zit vanavond bij Pauw om proces Wilders, zijn nieuwe partij wil een
    wetsvoorstel indienen voor verruiming voor de vrijheid van meningsuiting!
    Hoe hypocriet kun je zijn, had dan gewoon bij de PVV gebleven!

    Like

  • Janssen zegt:

   Naïef tegen beter weten in is Nederlands eigen. Ze klagen wel als het te laat is.

   Like

  • Leo zegt:

   Heeeeeelemaal goed gezien……. Fred !

   Like

  • MareJane zegt:

   En wie zegt mij dat het met de uitslagen van verkiezingen in dit corrupte land wel goed gaat? Overal vliegt de corrupte van de bestuurders van elk niveau je om de oren. Zullen nooit gestraft worden: lees billboard Ratten in pak. Ik heb mijn ernstige twijfels over de bestuurlijke ” elite:in dit NSB- en naziland. De elite zal er alles aan doen dat Nederland niet de andere kant opgaat zoals de EU-nazi’s willen. Lees de naziroots of the EU en je bent geïnformeerd. Europa wil haar autochtonenburgers moedwillig kapot en dan kan nazi EU nog meer haar macht laten gelden met dank aan onze NSB-vertegenwoordigers.. Uitgezonderd Geert (geen fan van) en Omzigt (die ballen vertoont).

   Like

 5. AB zegt:

  Wij Nederlanders mogen niet alleen wonen onder de 18 jaar.Krijgen geen huis onder de 18 jaar. Je moet zogezegd onder toezicht staan van een volwassenen. Dus 4 jongens van 16 jaar? DAT KAN NIET.

  Like

  • elisah zegt:

   Dat dacht ik ook al, hoe is dit nu weer mogelijk? Dat zal wel veel ellende gaan geven.
   Kunnen ze bijvoorbeeld eten koken, het huishouden doen en poetsen, die moslim kerels?
   Of komt daar ook elke dag de poets dienst langs?

   Like

   • BertG. zegt:

    Zie jij een 16 jarige al een huis onderhouden en bijhouden?
    Daar komt dus wekelijks een schoonmaak ploeg langs om de stront van de muren te schrappen en om de boel te vernieuwen.

    Like

  • BertG. zegt:

   16 jaar en ook nog een compleet ingericht huis er bij krijgen. Gratis.
   Ik ben begonnen met afdankertjes van de familie en wat ik bij de vuilnisbak tegen kwam aan bruikbaar spul.
   Niks gratis nieuwe inboedel van de staat. Zoek het zelf maar uit.
   Zo als vrijwel iedere Nederlander begonnen is.

   Like

 6. Jean zegt:

  Een goede raad aan die alleenstaande moeders met dochters: “Verzamelen en die 4 barbaren de gemeente uit flikkeren desnoods met wat geweld”, nergens willen wij islamietische barbaren tegenkomen en nooit in onze woningen.
  Als het politiek gespuis niet wil luisteren dan moeten ze het maar voelen.
  Die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam moet verboden en verdreven worden op ons westelijk seculier grondgebied, die smeerlapperij hoort hier niet en nooit thuis.
  Nogmaals: wie niet horen wil moet voelen.
  24u op 24u in angst leven ‘omdat’ het politiek gespuis barbaren binnenhaalt is onverantwoord.

  Like

 7. Nigel Farage: ‘U wordt voorgelogen over immigratie’
  Of Essex wil Brexiten

  Like

 8. Jade zegt:

  Zo sneaky gaat het dus, ik zou zeggen:
  De fik erin…

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Ik hoorde zojuist op het nieuws dat een grote groep vluchtelingen door de hekken van Macedonië zijn gebroken en nu op weg zijn naar Europa. Ik hoop dat Macedonië de grenzen toch gaat versterken en dit niet meer voor laat komen, want anders is het hek weer van de dam en komt iedereen weer naar binnen. Tevens was er een boot met vluchtelingen uit Turkije omgeslagen aan de Griekse kust en een paar van hen zijn vermist, de anderen konden gered worden.
  Hoe zit het nou met Erdogan? Hij laat ze nog steeds vertrekken, dus wat heeft die deal voor zin?
  Niks, nada, nothing!

  Like

  • Steven zegt:

   Ze moeten gewoon gaan schieten als die zandhappers hekken slopen en er doorheen breken….maar dat wordt niet gedaan en dat weten die gasten.
   Moet je kijken als je een AK 47 leeg schiet als ze aan het hek komen trekken…dan doet geen één het meer. In hun eigen land waren ze al begraven als ze dit soort dingen gaan uithalen…ze weten precies waar ze het moeten doen. Het is gewoon een DEBIEL VOLK hier in Europa met teveel gecreërde regeltjes over mensenrechten waar we nu zelf aan worden OPGEHANGEN omdat we NIKS mogen doen!!

   Like

 10. Theodoor zegt:

  De Nederlandse bevolking is veel te lief, laten zich zomaar alles afpakken en dat geeft het Binnenhof moed om nog een stapje verder te gaan. Steeds maar weer een stapje verder.

  Like

 11. Claudia M. zegt:

  Ik stel om te beginnen voor dat ze die koffie alvast in het eigen haar smeren en verder de boel negeren. Dat is het enige wat wij kunnen doen en dat is al moeilijk genoeg.

  Eerst heb ik 4,5 jaar te maken gehad met een schizofreen en vervolgens kreeg ik zo’n islamitische schattebout naast me wonen die mijn leven 5 jaar lang zoveel mogelijk heeft trachten te verzieken. Negeren was moeilijk heel moeilijk, maar het was echt het enige wat ik kon doen, want voor mij was er niemand!

  Like

 12. John zegt:

  Molotov cocktail ( handleiding op YouTube ) huis in de fik, zaak opgelost …

  Like

 13. Jan zegt:

  Kwart asielaanvragers komt uit veilig land

  o’n 25 procent van de asielaanvragen is afkomstig van mensen uit veilige landen. Dat blijkt uit cijfers van de Immigratie en Naturalisatiedienst (IND). Het gaat om asielzoekers die in de eerste maanden van 2016 een aanvraag indienden. Deze asielzoekers hebben in principe geen bescherming nodig en kunnen worden teruggestuurd.

  http://www.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2016/03/kwart-asielaanvragers-komt-uit-veilig-land

  Like

 14. Jan zegt:

  Beroepsparasiet en lamstraal Wimlex: NL moet vluchtelingen een thuis geven’

  Koning Willem-Alexander vindt dat Nederlanders vluchtelingen een thuis moeten geven. Dit zegt hij vrijdagavond tijdens een staatsbezoek in Parijs tegen de NOS.

  De koning vindt dat hij er een grote rol in heeft om ervoor te zorgen dat de samenleving vluchtelingen dat thuis geeft. Hij wil op de plekken zijn waar de mensen het nodig hebben. Bij vluchtelingen, maar ook bij Nederlanders die zich bedreigd voelen.

  http://www.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2016/03/koning-nl-moet-vluchtelingen-een-thuis-geven

  Optrekje van de parasiet in Griekenland, Doroufi, waarvoor wij €4,5 miljoen moesten neertellen. Laat die zak daarin zijn soortgenoten maar opnemen, parasieten bij elkaar.

  Dan is er nog Drakensteyn, Paleis Soestdijk, Huis Ten Bosch——->

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Jan 14 maart 2016 om 19:08

   En dan hebben ze ook nog die 1600 ha in Patagonië; een waar paradijs…
   Laten ze daar de ‘gevluchte’ geloofsgenoten van hun schaamteloos rijke olieboer-vrienden maar huisvesten!

   [quote] De koning vindt dat hij er een grote rol in heeft om ervoor te zorgen dat de samenleving vluchtelingen dat thuis geeft. Hij wil op de plekken zijn waar de mensen het nodig hebben. Bij vluchtelingen, maar ook bij Nederlanders die zich bedreigd voelen. [/quote]

   Je moet maar lef hebben om deze onzin uit te kramen?!
   Lege woorden; waarschijnlijk voorgekauwd door z’n spindoctors.

   Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Het land van Bartje. “klompenvolk” en denken ze nog dat ze goed doen met mensen helpen, niets mis mee natuurlijk, maar dan wel eerst je eigen volk helpen en consequent zijn en kleur bekennen. Daar zit juist het probleem bij de Nederlandse burger. De meeste zijn kleurenblind geworden.

  Like

 16. BertG. zegt:

  De huurmarkt is in Nederland sterk in beweging maar zou toch wat beter georganiseerd kunnen worden. Zo zie je mensen die vanwege geluidshinder op zoek zijn naar een andere woning weer een woning huren waar hun collega die ook gek werd van geluiden zojuist uit vertrokken is. Men had in dit geval in de advertentie voor die woning kunnen vermelden dat de vorige bewoners zijn gevlucht vanwege geluidshinder. ‘Minder geschikt voor gezinnen met kinderen’ zetten ze er bijvoorbeeld wel in. Of ‘Harde vloerbedekking niet toegestaan vanwege de gehorigheid’.
  http://breinbrouwsels.nl/vluchtelingsvluchtelingen-vluchten-als-een-speer-voor-vluchtachtigen/

  Like

 17. J. C. Th. Köhler zegt:

  BertG.:

  “Daar komt dus wekelijks een schoonmaak ploeg langs om de stront van de muren te schrappen…”

  Dat moeten ze niet doen. Zolang de stront op de muren zit, krijgen die gastjes in elk geval geen heimwee. Is alles net als thuis.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s