De utopie van Merkel en andere regeerders die ernaar streven een onwerkelijke wereld te bouwen

Screenshot_23

(Door: Martha N.)

De EU-topus

De droom van onze politici van een goede en gezellige samenleving. Alle huisjes op een rijtje met een gelijk gekleurde voordeur, waar alle rassen vredig bijeen en door elkaar heen leven. De wil van het volk onderworpen aan hen die zich boven ons gesteld hebben en zichzelf oppermachtig wanen. Een droomwereld, waarin het door de “werkers” verdiende geld verdeeld wordt en de werkers allemaal een gelijke uitkering krijgen. Dit geldt uiteraard niet voor de grote machtige “verdelers”, zij zijn het die voor ons deze wereld hebben gecreëerd en verdienen daarom miljoenen.

Utopia-gekte

Na het werk moeten deze burgers dan min of meer verplicht tv kijken, waar alleen propaganda uitzendingen te zien zijn, die het hoofd van de kijkers niet op “politiek verkeerde gedachten” brengen. Maar feitelijk zijn deze overheidsprogramma’s er al. Via radio en tv worden de mensen door halve en vervormde informatie voorbereid op deze `Utopische wereld`. Politici bepalen welke praatprogramma´s en voor de rest alleen sport ter afleiding. Er is nu een programma op tv dat heet Utopiavat.

´s Avonds om tien uur uit met de pret, gaat de knop vanzelf om na de dagafsluiting door een belangrijk persoon, het zingen van het EU-topus lied en het strijken van de vlag en zo dromen de mensen heerlijk weg in hun eigen Utopia. Af en toe mogen ze uit hun lethargie ontwaken, want dan nemen ze het wapen, hen bevolen door de UN’s van deze wereld, om de opstand van anders denken de kop in te drukken.

De EU-topia droom doet me denken aan de vrijheid die men kende achter het IJzeren Gordijn, de geschiedenis herhaalt zich. Mevrouw Merkel (en haar volgelingen) heeft nog steeds niet geleerd dat het zo niet werkt. Ze heeft haar verleden met zich meegebracht en probeert nu eindelijk dat te bereiken wat toen niet gelukt is in Oost-Duitsland. Ook deze keer gaat het niet lukken, het volk dat dom moet blijven, verzet zich, gesteund door de PVV, tegen een nieuwe overheersing.

Merkel’s wereldvreemde droom en die van de EU zal als een zeepbel uit elkaar spatten, de scheuren zijn er al. Utopia… in het boek (geschreven door Sir Thomas More) vertelt een reiziger dat hij een ver land bezocht. Iedereen was daar gelijk, alle huizen en straten gelijkvormig, waar de wetten van het land door elke inwoner begrepen worden. In de Utopie ontwerpt de bedenker een ideale staat of samenleving.  Bezittingen zijn eerlijk verdeeld en eigendom is afgeschaft.

Merkel krijgt een tik

Een welverdiende tik.Merkel heeft in haar eentje besluiten genomen die zelfs niet de goedkeuring van haar eigen partij krijgen. Weten de meesten wel waar ze mee bezig is en wat de EU wil zeggen? Merkel heeft in haar eentje besloten het Arische ras, dat Hitler zo graag in stand hield, om zeep te helpen. Er zijn geen rassen meer, het is allemaal één grote potpourri.

Merkel is tegen de Duitsers en tegen het blanke ras. Ze is totaal dolgedraaid, zelfs de afgang van verlies voor haar partij interesseert haar niet: MERKEL GAAT DOOR als een tank en wel tegen beter weten in, of zou ze nu werkelijk geloven in deze zeepbel? Met een stoer hoofd wil ze dit ten koste van alles bereiken. En wel over de ruggen van de bevolking. Niet alleen Merkel, ook wij worden door haar en haar volgelingen (onze politici) gedwongen ons naar deze wereld te schikken. Wij allen zijn de dupe van een waanidee.

Het is hoogst onverstandig en dit heeft niets met een goed hart en mensenliefde te maken, om mensen, die door de eeuwen heen zo verschillend bleken te zijn, met geweld samen te voegen. Het getuigt alleen van groot onverstand en geen kennis van zaken. Het werkt niet, heeft nog nooit gewerkt en zal ook nooit werken, daar hoef je geen politicus voor te zijn om dit te begrijpen. Tegenwoordig wordt de wereld geregeerd door betweters, mensen die alles beter weten en die zelf van de hoed noch de rand verstand hebben. Goed, tot zover vrouw Merkel. Met deze wereldvreemde dame kunnen we gelijk onze politici met stoffer en blik opvegen. Moet je de voorbereide vragenprogramma’s van Pechtold op tv zien. Niets spontaans aan, alles ingestudeerd.

Toch is het van belang dat de bevolking niet alleen klaagt, maar ook eens de moeite neemt om verder te kijken dan een “goed leuterverhaal” van politici en met het swaffelen van woorden. Lees wat een partij waar U belangstelling voor hebt als doelstelling heeft en of U hier achter kunt en wilt staan. Het denken wordt veel te veel gedaan alleen door linkse tv- en radiomensen.

In Duitsland heeft de Groene partij het goed gedaan, alleen vanwege de naam Groen waarschijnlijk. De kiezer weet het niet meer en bij het woord “Groen” denkt hij aan iets dat goed is voor het milieu, aan parken, bossen en het behoud van de natuur, het niet zonder meer afschieten van onschuldige dieren enzovoort.

De Groenen-Linksen  zijn nog erger dan Merkel, zijn voor NOG MEER, het klinkt alleen anders. De windmolens zoeven ons om de oren, bescherming van de natuur? Alles moet wijken, natuur en dier, wanneer GroenLinks aan de macht is en niet het belangrijkste te vergeten: NOG MEER BUITENLANDERS. Dat is GroenLinks, mensen laat U niet verlakken door een naam, zonder te weten waar zij voor staat.

Schone energie… geklets, wat te denken van het opruimen wanneer deze windmolens kapot zijn, is dit milieuvriendelijk?? Dan hebben we de zonnecellen, ook groene energie? Ja, maar wat te doen met de kapotte zonnecellen? Telefoontjes?

Meer en meer buitenlanders, GroenLinks staat erachter. dat wil ook zeggen: “HALAL” hap. Ik vraag me trouwens af hoeveel vlees er reeds halal wordt geslacht?

Dan was er deze afgelopen week het vreugdevolle bericht, dat we geen rente meer krijgen, de pensioenen omlaag gaan (het één hangt van het ander af). We zijn verplicht om van de banken gebruik te maken om onze salarissen overgeschreven te krijgen, We zijn verplicht om alle betalingen (met kosten) via de bank te verrichten, maar voor UW spaargeld krijgt U niets terug, dit behoort niet aan U, het is van de banken! Het is van de Nieuwe Utopische wereld. De banken regeren samen met de geldverslindende politici, binnenkort nog weer een stapje terug, want U moet gaan betalen voor het beheer van Uw geld. Deze wereld is gebouwd op gebakken lucht en bedrog van de burger.

Rente naar 0%

Mensen die spaargeld hebben, krijgen hiervoor niks en nul terug, terwijl de banken het geld met scheppen wegsmijten. Er wordt als een razende geld bijgedrukt. Er komt een enorme inflatie op ons af. Geld is niets meer waard.

Kiezen voor cabaret Rutte in plaats van kabinet Rutte. Allemaal voor de EU-droom kiezen. Utopie-realiteit, eendracht van welk ras en geloof ook! Utopia, in lijn met het socialistisch en (huidig) liberalistisch denken’

Ik houd het bij de PVV!

Door:
“Martha N.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op De utopie van Merkel en andere regeerders die ernaar streven een onwerkelijke wereld te bouwen

 1. Cathja zegt:

  Opnieuw een goed geschreven artikel, Martha N.! De waanzin komt steeds dichterbij. We zullen alle zeilen bij de mast moeten zetten willen we het tij nog kunnen keren. Ik vrees dat de plannen al te ver gevorderd zijn, en we zullen moeten slikken, óf stikken!

  Wat is er van ons mooie land, ons mooie Europa geworden? En wat komt er nog op ons af? Ik wil er liever niet aan denken!

  Dank voor het schrijven van dit stuk, Martha!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  En als haar “Eurotopia” dan over niet-al-te-lang verwezenlijkt is en Turkije er uiteraard ook bij hoort, met zijn 75 miljoen musliminwoners, zullen we allemaal moslim/moslima zijn/worden.
  Dat moet wel want anders………….!
  /////////////
  Hoe de gemiddelde Turk uit de grote stad denkt over anders-gelovigen of niet-gelovigen…………

  Like

 3. bob Fleumer zegt:

  Martha ook ik stem PVV daar kom je verder mee!

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  Ach, voor mannen zou je nog aan een “verbetering” van hun positie kunnen denken, alleen ten opzichte van vrouwen dan natuurlijk. Hoofdpijn of een simpel nee, is er natuurlijk niet meer bij.
  Eventuele frustraties kan manlief nu fijn afreageren op zijn bezit.
  “Vrije” vrouwen zijn er natuurlijk niet meer want ze zijn of inmiddels verbonden aan een of andere man, of ze staan gratis en voor niets ter beschikking aan het nieuwe “Herrenvolk”. Een toestemming van de zijde van die vrouwen is dan natuurlijk iets dat niet ter sprake zal komen.
  Voor vrouwen wordt het er dus niet prettiger op. Nee, ook niet voor die dames met lucht gevulde hoofden i.p.v. hersens, die uit volle borst zongen en schreeuwden dat al die aanhangers van de religie van vrede en verrijking toch zo welkom waren.
  Die borst(en), al dan niet vol, zullen nog eens met weemoed terugdenken aan de tijd dat er minder vrede en verrijking was.

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Och, waren alle mensen wijs en stemden PVV…
  Ons Land werd weer ’n Paradijs, want de buren deden mee !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 6. johan zegt:

  wat een gelijkenis met een zekere AH en bedoel niet de kruidenier zeker als ze stopt met het harsen van haar bovenlip.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Een mooi antwoord op de beknelling die EU heet.
  De touwtjes worden aangetrokken, we snakken naar frisse lucht.
  Regelmatig worden we geconfronteerd met berichtgeving die ervoor is bedoeld om het ons, de tegenpartij, lastig te maken.
  Zoals vandaag weer:In overeenstemming met wetgeving ten aanzien van gegevensbescherming vragen we u even de tijd te nemen de belangrijkste punten van ons Privacybeleid door te nemen. Dit beslaat alle Google-services en beschrijft hoe we gegevens gebruiken en welke mogelijkheden u heeft. U moet dit vandaag nog doen.

  Je wordt bijna geleefd en geen tegenargument.
  Het busje komt zo.
  Het is bijna een sf-achtige wereld.
  Proficiat voor dit artikel.

  Like

 8. Mirjam zegt:

  We kunnen beter ons spaargeld afhalen en ergens bewaren. Dan kunnen de banken hier ook niet meer mee speculeren voor hun eigen gewin, want dat doen ze nu al eeuwig. Als iedereen zijn spaargeld, zou hij dit überhaupt hebben, afhaalt, dan kunnen banken zelfs na een tijdje failliet gaan. Want dit zijn de reserves waar de banken in totaliteit weer geld van ‘maken’ en dat is weer de buffer die een bank moet hebben. Wij niets, zij ook niets. Het gaat zelfs nog zover komen dat het contant geld verdwijnt en dan alles digitaal moet. En zoals ik gelezen heb, wil Brussel wetten gaan implementeren die aangeven dat zij het recht hebben om geld van de Europese burgers te confisqueren, als dit noodzakelijk zou zijn. Dat betekent dat, als er geen contant geld meer is, wij ons geld sowieso kwijt zijn en dat we dan voor ons levensonderhoud volledig afhankelijk zullen worden van Brussel. Dit klinkt in het echt als fantasie, maar let op, dit kan bittere werkelijkheid worden. Niets is onmogelijk bij het Europese proletariaat. Macht en geld is alles en de mens is alleen een middel tot het doel.

  Like

 9. Chapeau Martha,
  De CEB (Centraal Europese Bank) heeft jaren geleden met het (langzaam) afbouwen van ‘rente op’ gewoon het Islam banksysteem overgenomen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s