Derde islamitische invasie in volle bloei

Screenshot_12

(Door: Peter Frans Koops)

De traditionele islam verdeelt de wereld in een Huis van Oorlog en het Huis van de islam. Vanuit de islambronnen Koran, de Sira (biografie van Mohammed) en de Hadith (overleveringen van Mohammed) hebben moslims de religieuze plicht om de heilige oorlog, jihad, te voeren tegen de ongelovigen. Zie soera 9:5, het zogenaamde zwaardvers. Via het concept van hijra – de kolonisering van een gebied door moslimimmigratie – worden gebieden ter wereld onderworpen aan de islam. Mohammed paste dit concept zelf toe toen hij van Mekka naar Medina trok. Vele eeuwen heeft de islam geprobeerd terrein te winnen. In 1400 jaar zijn er wereldwijd miljoenen slachtoffers gevallen in naam van Allah. Met IS, de ware discipelen van Mohammed, is de brutale expansiedrift van het Mohammedanisme met haar legitimatie van geweld in zijn zuiverste vorm zichtbaar. 

Anno 2016 leven wij in een tijd waarin de derde islamitische invasie, migratie als strategie om Europa te veroveren, met de komst van duizenden extra moslims in een stroomversnelling raakt. Werd in 732 en 1683 de strijd nog met het zwaard gevoerd, in Europa vindt nu via immigratie en natuurlijke groei van de moslimbevolking een sluimerende invasie plaats. Het is slechts een kwestie van tijd en Europa verandert in Eurabië. Islamitische leiders als Khadaffi en Erdoğan schuwden het niet om de uitbreiding van de islam in Europa te voorspellen, we zien dat ze gelijk krijgen.

Ondertussen is de botsing van beschavingen en het schisma van parallelle samenlevingen goed zichtbaar. Westerse normen en waarden als vrije meningsuiting, vrijheid van godsdienst en geweten, rechtspositie van vrouwen, afvalligen en homo’s, scheiding van Kerk en Staat staan haaks op de moraal van de islamitische cultuur. In de islam bestaat geen wederzijds respect, de Gulden Regel is niet van toepassing, evenmin als de wil om te integreren en zich aan te passen. Bovendien is er een toename zichtbaar van Jodenhaat (antisemitisme), die intrinsiek aanwezig is in de islam.

In de politiek wordt de islam geen strobreed in de weg gelegd, omdat hij de status van godsdienst heeft. Maar het Mohammedanisme is veel meer een politieke ideologie met een eigen rechtssysteem (sharia), halal-voedsel, kledingvoorschriften etc. Het hele leven moet doordesemd zijn met islamitische gewoonten. Er is een toename van moskeeën, hoofddoeken, gescheiden zwemmen, halal eten, bidden op straat. De islamitische wereld eist dat Europa zich moet aanpassen in plaats van andersom. Als er een politicus is die er iets tegen wil doen, dan wordt deze uitgemaakt voor extreemrechts, racist of islamofoob.

Vanuit christelijk perspectief is de islam de grote leugen. De leugen over Jezus als Zoon van God. Johannes van Damascus constateerde dat vele eeuwen geleden al. Maar in de huidige kerken zijn vaker zoete preekjes over barmhartigheid en naastenliefde ten opzichte van vluchtelingen hoorbaar dan diepe exegeses over de islam als de antichrist, die Europa steeds meer in zijn greep krijgt. Als we als christenen Romeinen 13 serieus willen nemen, dan is het toch de taak van de overheid om te zorgen voor veiligheid voor haar burgers?

Screenshot_11

Door:
Peter Frans Koops
Gemeenteraadslid Spakenburgse Vrijheidspartij
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Islam, Islamisering, Jihad. Bookmark de permalink .

7 reacties op Derde islamitische invasie in volle bloei

 1. ieznogoedh zegt:

  Gelukkig heeft de “elite” binnenkort een superdeal met turkije gesloten.
  Voor elke “vluchteling” die turkije uit Griekenland (en/0f Europa) terugneemt, neemt Europa er een over vanuit turkije.
  Daarenboven krijgen miljoenen en miljoenen turken visumvrij reizen naar Europa.
  Daar nog eens bovenop komt dan een versnelde toetreding van turkije bij de EU.
  Dat is een geweldige win-win-situatie … voor turkije en de islam.
  Elk niet-elite-lid begrijpt dat dit zo ongeveer het grootste landverraad uit de geschiedenis van de mensheid is.
  Uiteindelijk zullen de landverraders worden gestraft en indien de eigen bevolking dat niet meer kan omdat ze inmiddels machteloos zijn geworden, dan zullen de “nieuwe machthebbers” het wel doen. Die begrijpen namelijk wel dat dit soort landverraders iedereeen, maar dan ook iedereen een dolk in de rug kunnen stoten.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Volledig met de schrijver eens! We zien het voor onze ogen gebeuren, en het is niet te begrijpen dat de overheid geen maatregelen neemt ter bescherming van het eigen volk.
  De islam is ons werelddeel aan het veroveren, en het gaat sneller dan wij voor mogelijk houden.

  Ik ben het met de schrijver eens, dat de christelijke kerken flinke steken laten vallen als het gaat om de vluchtelingencrisis. De gelijkenis van de Barmhartige Samaritaan gaat niet op als we het hebben over een invasie van mensen die ‘met het zwaard’ op ons af komen. Deze gelijkenis wordt nogal eens misbruikt om mensen op hun plicht tot naastenliefde te wijzen.
  Ook de paus maakt vreemde uitglijders. “Allemaal zijn wij kinderen van dezelfde God, maar we komen van verschillende kanten”. Hij zal binnenkort de voeten van de ‘vluchtelingen’ (hals- afsnijders zijn dus ook God’s kinderen?) gaan wassen, uit ‘dienstbaarheid’…..!

  Kan het nog veel gekker?

  Like

 3. BertG. zegt:

  Ergens zijn al die “gasten” tot op het bot verkankerd vanaf de 1ste dag dat ze er waren.
  Van af dag 1 gaat de islam opvoeding erin. Dood aan iedereen. Punt.
  Het zijn dus complete robots geworden die bij de juiste “boodschap” hun opdracht vervullen.
  Totaal onberekenbaar dus, je weet nooit wanneer er 1 ontaard om ergens een betekenis aan te geven.

  Like

 4. Jan zegt:

  De zegeningen van multiflauwekulti:

  Like

 5. Na de Tweede Wereldoorlog was er geen criminaliteit. Was er bijvoorbeeld een klein diefstalletje dan stond het in de krant en sprak iedereen er schande over. Maar door het binnenhalen van islamieten kwam er drugs op de markt en criminaliteit. En de hele samenleving verloederde. Dat vertelde vroeger mijn moeder eens. Ze is al 22 jaar dood en de tweede wereldoorlog begon op haar 8ste. Niemand vertrouwt niemand meer. Daar ligt de bron van alle ellende!

  Like

 6. Anna zegt:

  Goed artikel. Maar………. ZIJN EER ZIT EEN ISLAMIET HOOG EN ALS DAT GESCHONDEN WORDT en dat is heel snel DAT MOET WRAAK VOLGEN EN ZO KOM JE IN EEN GEWELDS CIRKEL.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s