Europese Commissie opent structuur- en regiofonds voor vluchtelingenhulp

Screenshot_25

“Vluchtelingen” bij een registratiecentrum.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse deelstaten moeten volgens eurocommissaris voor Regionaal beleid, Cretu, geld uit het structuur- en regiofonds voor integratieprojecten gebruiken respectievelijk aan de eigenlijke bestemming onttrekken. Deels gebeurt dat nu al.

Contra magazine

De Europese Commissie roept Duitsland ertoe op om geld voor de economische stimulering te investeren in de vluchtelingenhulp. “Duitsland krijgt van de Europese Unie tot 2020 in totaal € 29 miljard uit het structuur- en regiofonds”, zei eurocommissaris voor Regionaal beleid Corina Cretu tegenover “Die Welt”. “De deelstaten kunnen deze subsidies voor projecten gebruiken voor de integratie van vluchtelingen. Wij staan er voor klaar.”

De eurocommissaris had verleden jaar al aan de 28 EU-lidstaten het aanbod gedaan om geld uit het structuur- en regiofonds te gebruiken om de vluchtelingencrisis de baas te worden. Nadat eerst Italië een greep had gedaan, komen er nu steeds meer aanvragen binnen. “Voor de lopende programmaperiode tot 2020 heeft nu ook Griekenland geld vrijgemaakt uit het fonds om de vluchtelingencrisis de baas te worden en andere landen hebben eveneens belangstelling getoond”, zei Cretu.

De Europese Unie stelt tot 2020 in totaal 440 miljard euro beschikbaar voor het structuur- en regiofonds. Met het geld moeten de economische ongelijkheden in Europa bestreden worden. Vooral regio´s, waarin de levensstandaard onder het EU-gemiddelde ligt, profiteren van dit geld. Duitsland maakt al gebruik van geld uit het structuur- en regiofonds voor de vluchtelingenhulp. “De sociale integratie van de vluchtelingen wordt in Berlijn als belangrijkste taak voor de komende jaren beschouwd”, zei Cretu en verwees naar projecten in meerdere Duitse deelstaten.

De eurocommissaris waarschuwt met duidelijke woorden de integratie van de vluchtelingen niet te verwaarlozen. “Op de lange termijn zullen de vluchtelingen hier blijven”, zei ze. “Als ze nu niet geïntegreerd worden, dan ontstaan er parallelsamenlevingen. Dat is volgens mij het grootste gevaar voor de Europese Unie”. Cretu verwijst naar de toestanden in België: “Kijkt u maar naar het Brusselse stadsdeel Molenbeek, waarin meerdere daders van de aanslagen in Parijs waren ondergedoken. De terroristen waren hier geboren, maar voelden zich geen deel van de samenleving. We moeten op tijd in deze mensen investeren als we ze niet van ons willen laten vervreemden.”

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Europese Commissie opent structuur- en regiofonds voor vluchtelingenhulp

 1. Elena zegt:

  Citaat….
  “Kijkt u maar naar het Brusselse stadsdeel Molenbeek, waarin meerdere daders van de aanslagen in Parijs waren ondergedoken. De terroristen waren hier geboren, maar voelden zich geen deel van de samenleving. We moeten op tijd in deze mensen investeren als we ze niet van ons willen laten vervreemden.”

  Voor mij hoeft niemand zich deel van onze samenleving te voelen.
  Allemaal oprotten graag !
  Jullie zijn géén vluchtelingen, maar smerige bezetters.

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Kan allemaal wel zo wezen,maar nu toveren ze ineens miljarden tegelijk op tafel,waar wij nooit het bestaan van wisten!Voor integratie en om armoe te bestrijden,van Buitenlanders,welteverstaan!Terwijl er honderdduizenden Europeanen de moord stikken van de armoe en geen perspectief hebben er ooit nog uit te komen!En die worden keer op keer op keer gekort,want:er is geen geld,of:participeren is feest,volgens Spekman!Dolblij als er een engel komt met een kerstpakket of als er iemand een zak kleren voor de deur heeft gezet voor de kids!En je tegelijkertijd o zo schuldig voelen omdat je niets terug aan kunt bieden!Maar voor die buitenlanders kunnen ze,ineens,met miljarden strooien!

  Like

 3. Qvic zegt:

  Integratie voor moslims? Die integreren nooit met andere niet moslims, ook niet na 1400 jaar. Dus tegen beter weten in gaat de E.U. het toch proberen met vrachten met geld. Die balk voor hun ogen is dus ook al vergroeid met hun verstand en inzicht.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Zoiets zei Pechlul ook!
  Al zou de instroom echt nul worden, dan nog zijn er hier nu al tienduizenden gevluchte Syriërs. Als we hen blijvend in sporthallen laten wegkwijnen, organiseren we onze eigen integratieramp en bijstandsexplosie’, schrijft D66-leider Alexander Pechtold vandaag in NRC Handelsblad. Daarom presenteert hij vandaag zijn Nationaal Actieplan Vluchtelingen. Het is een mix van plannen van CDA, VVD, PvdA en D66. Pechtold hoopt zo ‘het gemeenschappelijke’ te benadrukken, in plaats van polarisatie. De PVV noemt de D66’er overigens nergens.
  http://www.politalk.nl/2016/03/15/pechtold-over-vluchtelingen-als-we-niets-doen-organiseren-we-onze-eigen-bijstandsexplosie/

  Hoe was die ouwe mop over je fiets ook alweer,.. ja:Ze kunnen beter over je fiets lullen dan over je lul fietsen.
  Weliswaar een ouwe, maar blijft leuk, was hem nooit vergeten.
  Jeugdsentiment.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ongelofelijk geklets van die eurocommissaris. Vluchtelingen hebben een tijdelijke verblijfsstatus. Als een land weer veilig genoeg is om terug te keren, moeten ze eruit! Dat is ook de bedoeling van vluchtelingen-opvang.
  Op slinkse wijze proberen ze nu ‘de geesten rijp te maken’, zodat wij stap voor stap onszelf vertrouwd maken met de gedachte dat ze ‘op langere termijn hier wel zullen blijven’. Zeg dan meteen dat dit altijd het voor-opgezette plan is geweest! Stop eens met liegen en bedriegen en neem de bevolking van Europa eens serieus.
  Wij WILLEN GEEN Arabieren in onze landen. Wij zijn Europeanen, en willen hoogstens onderdak bieden voor een beperkte tijd. Wij willen geen rassenvermenging, wij willen al helemáál geen islam hier!
  Wie denkt deze eurocommissaris eigenlijk dat ze is? Denkt ze nu werkelijk dat ze 500.000.000 Europeanen haar wil kan opleggen?
  En die waarschuwing m.b.t. Molenbeek slaat nergens op!
  Nee, mevrouw de commissaris, als we die rotlui hier nooit hadden toegelaten waren die aanslagen waarschijnlijk niet gepleegd. Islamieten moeten we buiten de deur houden.
  Als we ze binnen halen krijgen we alleen maar ellende, en ze kosten ons ook nog eens klauwen met geld!
  Niks integratie dus!

  Like

 6. hendrikush zegt:

  “We” moeten dit, “we” moeten dat …???
  “Ze” moeten dit en dat … !!!

  Like

 7. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Ja,ja en al die miljarden groeien gewoon aan bomen waar iedereen van mag plukken zoveel als men wil…
  Hebben ze bij de EU wel eens van inflatie gehoord? Wel nee, druk maar geld bij. Met z’n allen op weg naar de volgende geldcrisis.

  Like

 8. johan zegt:

  Intergratie wat een belachelijk woord is dat, sinds de komst van gastarbeiders in de jaren 60 tot nu is dat geen success geweest. Juist het tegenover gestelde is waar de autochtoon moet zich aanpassen en weer gaat er geld naar de asielzoekers ten kosten van de ouderen zieken onderwijs en noem maar op.
  Het gaat escaleren de burgers pikken het niet langer er komt chaos en de oorzaak ligt bij de EU Brussel en die linkse neo fascisten bedankt jullie/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s